Ett nedsnöat Bollnäs




Halloj! Sitter i Bollnäs och tittar på CMA Awards 2008 (Country Music Association Awards). Carrie Underwood äger. Tredje året hon vinner pri

SKITKUL ATT ALLT BARA FÖRSVINNER NÄR MAN SKA FÖRHANDSGRANSKA SKITEN! JÄVLA BAJSBLOGG.SE!

iaf så kan jag säga att jag är i bollnäs, har kört fyrhjuling (plogat, vilket inte var så roligt), katterna mår bra och springer runt och smutsar ned sig i huset, imorrn ska v åka ned på stan och köpa smör! HEJDÅ!

Hoppas ni har haft en rolig jul, GODNATT!    %&¤&##/#(=)/=%

kattvarden smakar fisk

Så, ännu en jul tillända! Den var lugn och mysig den här julen. det hände lite spännande saker dock, tillexempel så halkade min snart 80:åriga mormor och ramlade! Inte så kul, jag trodde hon brytit benet eller nått och att vi skulle behöva åka till sjukhuset och sitta där på julafton. men så var inte fallet (aj) utan hon kom upp och vi kunde få våra julklappar...haha men julklappar fick jag ju faktiskt... lite coola grejor you know ;) sen tittade man ju på kalle ankas jul, som alltid, jag kan snart hela den skiten utantill, det blir så efter 18 år människor! Självkart så såg jag ju som vanligt på det bästa som går på tv på julafton.....just det Karl-Bertil Jonssons jul!!

Några oförglömliga ögonblick:

"vad sa du att du gjorde sa du?"
"jag har närt en kommunist vid min barm!"
"Ska du lukta på glöggen pojk?"
"Sa och sa! Det var ju MIN tallrik!"
"Det var förbanne mig det finaste jag har hört sedan jag konfirmerades. Vill du ha ett fikon?"
"Karl-Bertil Jonssons ömma moder fick något religiöst i blicken"



Juldagen,idag alltså så har jag tittat på film. Först blev det min lillasysters julklappsfilm Sweeney Todd och efter det Finding Neverland, den filmen får mig verkligen att gråta! Jag är inte en sån som ofta gråter åt filmer men den får tårarna att rinna varje gång jag ser den, sjukt X)


ha det kattfnatt




Alice? Who the f**k is Alice?



Det känns lite som att den här bloggen håller på att dö. Därför ska jag nu försöka hålla den vid liv.
     Detta är katten Alice, hon är en liten kisse som nu bor hemma hos oss. Hon är söt men en aning jobbig ibland, speciellt när hon följer efter en och jamar stup i kvarten och sen så springer hon in och ut hela tiden och när hon är ute och vill in så jamar hon skithögt så det låter säkert enda in till grannen. Men hon är riktigt gullig, lilla Alice Palice, hehe.
     Ikväll har jag spelat bingolotto i typ 5 timmar. Vann inget som vanligt, vinner aldrig något :'(  Klockan har passerat tolv och julafton är här och snön vill inte komma hit... Bingolotto är snart slut, de ska bara sjunga O Helga Natt sedan är det godnatt för min del, tror jag, antar jag, kanske, inte, vet ej.

GOD JUL på eder alla!

"Du rör inte mig" skrek Greta och sprang efter kon.

 
Fotot heter: "Bakhåll för intet ont anande katt"

Chiquitita tell me what's new? Imorgon är det spybollslabb. Ska bli kul att rota bland ben och left-overs. Och speciellt kul ska det bli att träffa Steffan. Han är något alldeles extra den mannen.

Nu till det viktiga. JAG HAR KNAPPT KÖPT NÅGRA JULKLAPPAR OCH DET ÄR KNAPPT EN VECKA KVAR. What to do? Men nu till det viktigaste. Folk har problem med att urskilja vem som är författaren till inläggen. Och detta är alltså Lotta som har skrivit.

Tack för mig, och till er i skolan, vi syns imorrn. Glada och optimistiska som alltid.

Och en extra kommentar för er som vill veta sanningen: Jag satte mig inte i kiss.

Varför sitta på kiss?



Lotta berättade idag att hon hade satt sig på ett nerkissad säte på tunnelbanan häromdagen. Har funderat på varför, men inget svar jag fått. Jag antar att hon bara ville prova hur det kändes, någon annan anledning finns det väl inte?

Sitter här på mitt rum nu och skriver. Har inte så mycket att göra, eller det har jag egentligen men jag örker inte. Snön vill inte visa sig här, tråkigtråkigt. Hoppas det blir snö till jul iaf, men det är väl lite väl starka förhoppningar. Det fanns ingenting att se på tv idag, förutom Mitt i naturen men det var inte så värst underhållande heller. Apropå tv så har Andra avenyn slutat för säsongen :'-( buhu. Det kommer inte finnas något att kolla på längre. Varför ska de alltid ha alla program intryckta på hösten, och dessutom på samma tid så man måste hålla på å spela in och skit. Arg blir jag. Dumma. JaJa.

Ingen grattade mig på min namnsdag idag även fast alla tjatade om det dagen innan. Det är lågt, very lågt. ´Straffet till alla er som glömde mig är att ni ska vara mina slavar under nästa vecka...

Ha ett (nio) bra (katt-) liv!

Vinn en Mazda

eller inte..för jag har ingen men om lotta var här så skulle vi kunna  lotta ut henne haha, lotta ut en lotta på lotto XD

annars så sitter jag å D.A här och hoppas på att kicki ska dyka upp så vi kan skicka ett mail till Boa, men i väntan på henne så ansiktsbokar vi lite och dutubar men sånt e livet.

ha en kattastrof

Boney M med Rasputin


tune of the day: Kings of leon - sex on fire 


Efter en tid av inaktivitet ska jag förgylla er dag

Vet ni vad jag älskar? När bussen går så pass skumt att man får välja mellan att komma på lektionen så att det bara är tio minuter kvar på den. Eller att komma ca en timme och tio minuter för tidigt och sitta här och lalla och tvinga sig själv till att hålla ögonen uppe eftersom man inte kunde lägga ner boken i går kväll vilket ledde till att man somnade typ ett och klockan ringde klockan fem men man snoozade till typ halv, vilket innebär att jag fick 4,5 h sömn och det är inte alls så kul som det låter.

Ja, jag vet att det blev en väldigt lång mening. Ni behöver inte påpeka det. Eftersom de flesta jag känner är besserwissrar (inkl. mig själv) och jag vet att de kommer att uppmärksamma det.

Nu försöker jag alltså fördriva tiden. Funderar över att plugga lite på genetiken eftersom vi har prov imorrn och senaste gången jag läste det var för två veckor sen i Orsa. Jag längtar lite tillbaka till Orsa. Där kunde jag plugga och det kändes som att jag kunde få ut nåt från mig själv. Nu är det bara ångest och jag tar inte tag i det.

MEN, nog med gnäll för denna dag. Ska återgå till livet. Kanske skriva ett blogginlägg i min egna blogg. Vi får se.


RSS 2.0