Ich trag den Namen Monster

Hello!

Tänkte bara säga hej.

Igår var en produktiv dag. Lite iaf. Städade, fixade och använde mina gröna fingrar. Meen när jag tänkte att nu måste jag ut och klippa gräset och fixa det som skulle fixa såå blev det ju såklart typ kolsvart på himlen. OCH (!) då verkade myggorna (ja, mygg mitt på blanka dagen i Rotebro) bli irriterade. Fick typ femhundra myggbett medan jag var där ute. Och ajg kunde inte skydda mig själv heller, för händerna var alldeles jordiga. Så min första myggattack i år har nu skett.

Alice is back in town. Hehe. Kattvakt är jag. Medan Lotta är kattvakt borta i Vidja. Pappa och Lena åker till Barcelona imorrn så jag fick ta Alice the jamming cat. TACK! Haha, nej hon är faktiskt ganska gullig.

Nu är det dags för en liten bit rabarberpaj... som jag gjorde igår... av egenplockade rabarber... duktig...




/D

Vad har hänt?!

Förlåt mig om jag stör, men jag måste bara fråga om ni känner igen denna kvinna. Gör ni det? Jag gjorde inte det. Blev lite chockad...



/D

Snart är den långa väntan över...



Mucho spännande...

Men visst, skicka tillbaka skiten bara!

Kul. KUL! Nu har jag haft ett par endagslinser i tre dagar. Upptäckte typ i måndags att mina linser var slut. Då hade jag typ tre par kvar, så jag pustade ut och tänkte att då räcker de innan jag får hem nya. Tänkte att de antingen skulle komma på tisdagen eller senast onsdag... Men jag väntade till torsdag utan någonting i brevlådan. Då tänkte jag att de måste komma idag. Men tror ni det eller?! NEJ! Fick istället ett mejl om att mina linser har skickats tillbaka till Lensway av någon anledning. I mejlet frågade de även om jag fortfarande vill ha linserna. Klart att jag vill ha det jag har beställt! Gaah.. nu vet jag inte vad jag ska göra. De kommer ju inte komma förrän nästa vecka. Orkar inte med det här.

Tycker att jag borde ha kvar några månadslinser från förut. Får checka igenom huset senare. Har ingen lust nu.

/D

Panic!

Nu när ändå bloggen är öppen kan jag passa på att blogga lite till. Hehe, jag vet att du vill.

Det som jag för tillfället får sprutt på, alltså lite "var fan ska jag göra av skiten-känsla" är alla dessa skor som finns i denna lägenhet. Det finns knappt någonstans att göra av dem. Och det är inte några heller... måste räkna... två sekunder... fick ihop till 47 st. Men då är inte mina medräknade, vilket max är 10 st. Så grattis gummi. Du har runt 50 par skor. Det kanske inte låter särskilt mycket, men det är många om man frågar mig. För jag är inte van vid detta skoeri.

Menmen... Nu ska jag fortsätta städa/plocka/pyssla lite.

Vi hörs!

/D

Det ösker!

Shit pommes f****s!

Nu är jag mätt och hemkommen.

Övningskörde till Arninge. Åt på Maxen. Och när vi skulle åka hemåt. Jag körde. Så kom det värsta åskskuren. Det bara vräkte ned. Jag såg ingenting även fast torkarna var maxade. Hagel kom emellanåt också, så jag hörde ingenting heller. gaah... Höhö. Men det var faktiskt ändå ganska mysigt. Gillar när det regnar på sommaren. Får se nu om vädret kommer hit till Rotan eller om vi klarar oss.

Annars så hände det inget roligt...

Så därför livar vi upp stämingen med en glad bild.

Kan man bli gladare?

/D

Covers

Jag brukar säga att orginialet alltid är bäst. Men ibland så måste jag faktiskt erkänna att det inte stämmer. Det handlar ju såklart om tycke och smak, men iaf...

Här kommer några covers som jag tycker är mucho bedre than the original.




Bills bills bills - Destiny's child

Bills bills bills - Glee



All by myself - Eric Carmen

All by myself - Celine Dion







Hehe. En liten inflik bara. Råkade hitta denna. Visste inte att det var en cover. Men se vad mycket man kan lära sig framför datorn. Dock så kan jag inte välja vilken version som är bäst. Båda är faktiskt bra. Så detta var bara en liten inflik som sagt.




Hallelujah - Leonard Cohen

Hallelujah - Jeff Buckley




The Best - Bonnie Tyler
'
The best - Tina Turner



Nej, nu orkar jag inte mer. Kommer inte på fler för tillfället.

Ledig torsdag fredag nu. På lördag är det jobb sedan ESC-final (!). Gaah, sista semifinalen är ikväll! Spännande spännande... På söndag är det dopelidop för lilla Urcellen Ellen. Det är allt som står på kartan för tillfället.

Idag (snart, nu) ska jag övningsköra med min papi. Sedan så nämnde han något om Max också. MUMS!

Ha det så bra nu så länge!

/D


It's working

Woho! Upptäckte att bloggen fungerar igen. Yey. Är på väg till jobbet nu. Orkar inte skriva mer nu. Lite jobbigt på mobilen vettu. Men iaf... /D

Ander maj amberella

Mjaoo sa katten och mjaooade iväg.

Hej säger Daniel och skriver vidare...

Nu är det söndag. Veckans sista dag, om man inte frågar en amerikan vill säga...

Menmen... det jag tänkte säga var att vi var på Grönan igår. Skitskoj! Fast jag kände mig inte riktigt klar när vi var tvungna att gå, men vi hade inget val eftersom de stängde. Såg Carola med sin runarpojke, de åkte Blå Tåget som för övrigt är omgjord vilket gjorde att jag blev rädd två (!) gånger. Eller alltså rädd kanske är att ta i, men jag blev iaf överraskad. Den nya banan(en) var skitskoj. Mycket roligare än jag trodde. Och nu förstår jag varför alla som precis hade åkt den såg så glada ut. Hehe. Meen Balder på Liseberg, måste jag säga, är tio gånger bättre.

Idag har också varit uppbokad. Paintball. Som jag inte alls såg fram emot. Och det var inte så superkul. Men helt okej. Inget jag kommer göra om, om det inte är gratis. Såå Paintball får 2,5 toast av 5!

Nu ska jag nog kanske göra lite mat till mig själv (Lotta är med Sarah Palin inne i stan). Jaa, alltså Alicia Palicia = Pali = Palin = Sarah Palin. Sorry men det bara blev så nu.

Puh. Det blir alltid mer skrivet här än vad jag har tänkt från början. Men det får ni ta.

Hungrig. Mat.


Blubb. Blubb.


/D

Grodan Boll och hans vänner

Jodå. Bloggen är vid liv. Även jag. Sickan vet jag inte. Höhö...

men iaf... tänkte inte uppehålla er särskilt länge...

Igår var det Valborg. Idag är det den första maj. Lotta fyller år om en månad! Gaah!

Dagen igår var helt okej. Kunde varit roligare, menmen... Jobbade till 15. Åkte hem till Bålsta. Satt och väntade på att Ida och hennes gäng skulle komma till Charlottenberg (alltså där hennes föräldrar bor). Klockan blev mer och mer... Och vid typ 21:30 tog jag på mig skorna och traskade dit. Gick hem igen vid 1-tiden då alla skulle åka till Flemingsberg och leka.

Min mage är lite hungrig tror jag minsann. Lotta är på väg hem från Vidja.

Nu ska jag ta tag i hemmet och röja lite.

Ha det så bra så hörs vi vettja!


Old woman

/D

RSS 2.0