Grymt


Denna låt gillar jag. Extremt mycket just nu...


The End

Alldeles strax är min semester slut. Imorgon börjar jag jobba. Roligt? Nja, lite kanske men ändå inte. Har ändå fått ut ganska mycket av den här sommaren. Här kommer en kort summering, hehe.

- Semestern började med att jag, efter ett icke-godkänt förarprov, lyckades ta körkort. Den 14 juli skedde detta. Samma datum som min bror tog sitt körkort. Coolt va?
- Efter detta så var jag inne på andra semesterveckan, då även min kära Charlotte började sin semester. Så vi drog ned till Ullared och shoppelishoppade. Med en alltför höga summor på kvittona åkte vi hemåt. Men innan den "riktiga" hemkomsten rullade vi förbi Värmdö och Birebo. Mysigt mysigt. Där sov vi kvar och åkte hem dagen efter.
- Veckan efter var det Bollnäs som stod på kartan. Grillnatta, massor med ved, lite bad, fyrhjuling, gräsklippning och en egen bil var det som gällde här.
- Sista veckan styrde vi vår kosa mot Norge och Lillesand. En massa bad och sol blandat med mys, och en massa andra "roliga" saker.
- De senaste dagarna har vi i princip åkt fram och tillbaka till Vidja, känns det som iaf. Men det är roligt att köra bil iaf, bara så att ni vet det...

Nu har min gummi kommit upp ur sängen. Så det kanske är dags för lite frukost?

Ha're bra så länge!







/D

future horder

ja en passade video för våran slickakattenblogg!




I WANT THEM TO BE ON A RAINBOW!

tjuvlyssnat is the sheit

Angry Nerds

Arlanda Flygplats

En mamma ~40 och hennes dotter ~7 sitter på en bänk och dottern spelar spel på en smartphone. Då och då rycker hon till och svär.
Mamman: Men vad du håller på! Sluta svära nu!
Dottern: MEN DOM VÄGRAR DÖ! DOM JÄVLA HORGRISARNA VÄGRAR DÖ!

epic


RSS 2.0