Hotter than fire

Halluj! Idag är jag ledig. Vilket har resulterat i en del saker. Tycker att jag har varit extremt duktig. Har fått ut något av denna dag, och sådant gillar vi. Vill ni veta? haha

Klockan ringde 7:30. Kände mig oerhört pigg. Låg kvar ett tag och snusade. Gick upp. Tog en promenad bort mot Axelsberg, längs vattnet. Kom hem, sopade bort alla löv som samlats i min trappa. Åt frukost framför Toy Story 3 (som jag råkade somna till igår). Mycket bra film btw. Sedan så duschade jag, gick ut till bilen och åkte till Skärholmen. Tänkte att jag har aldrig varit där såå jag åkte dit. Orkade inte sitta hemma. Gick runt och kollade läget. Insåg att jag inte har någon aning om vad jag ska köpa för julklappar. Kissnödig blev jag, kollade McD meen det var megakö till toaletten så jag gick till Ica och handlade föda istället. På väg ut till bilen ser jag en ÖoB-skylt och kommer på att de har ju öppnat här. Så jag gick det (ett måste för en riktig ÖoB-anställd), checkade läget och insåg att vi i Veddesta måste ha den snyggaste och mest välstädade butiken. Men iaf.. Jag köpte inget. Gick ut till bilen svängde förbi IKEA för att kissa (och köpa en äggskärare, men den som de hade var så ful och klumpig så jag sket i det, blev en till sänglåda istället). Seen så åkte jag äntligen hem. Bilen får från och med imorrn (tisdagar) inte stå där den brukar stå, så det står lite längre bort. Om ni ville veta... Dagen är inte slut ännu. Dammsuga ska jag göra, det var ett tag sedan, känns det som iaf. Tvättade en liten tvätt också. Ätit mat har jag gjort. Gud så intressant det här måste vara, haha. Men det händer inte så mycket mer roliga saker vettni!

Aaah! En jättesilverfisk kom emot mig! Uuack! Stor var den. Blöö.. Nu är han död. Hatar dem! De är i badrummet. Ibland är de i sovrummet, som nu. Det värsta är att man inte kan bli av med dem.


Bild? Får se om vi hittar någon rolig...

Bokhyllan som ingen ville ha, undrar varför?



Ellen får iaf min röst!



Inflyttningsmiddag på gamla sturevägen


...och en liten video på allt! Moha



Nu ska jag ta en dans med Miss Bosch!

/D

Thula Sana

Varför är jag så trött? Kan ha att göra med vilken tid man går och lägger sig, men det behöver vi inte ta upp här.

Helg. Känns som en ny vecka bara. Alla dagar flyger förbi. Tiden också. Idag gick tiden på jobbet så himla fort, ville nästan stanna kvar. Haha. Trivs nog bättre än någonsin på jobbet just nu, vet inte riktigt varför. Men jag känner ett sug efter att plocka pall. En riktigt hög en, längre än mig. Sånt gillar vi. Och bara se hur den blir lägre och lägre, hehe...

Det var en masssa massa folk både idag och igår.

Sötmandeln är slut (som vanligt). Pumpalyktorna är slut (och har varit det ända sedan de [inte] kom). OCH vi har inga jävla Halloweenutklänadssaker! Fatta!

Fick höra idag att vi tydligen hade fått beröm för vår förra helg. Grymt! Det firades med go'fika.

Kollade på Arthur igår. Roolig film. Se den, vettja.




/D

Snabbmakaroner

Kände för en liten snabblogg.

Hämtade ut min fotobok igår. Den är fin. Kommer kanske lite bilder senare. Men inte just nu för jag orkar inte. Gick förbi Buttericks. Det var kö! Utanför butiken! Inte okej! Klockan var typ 15 på en torsdag. Vill inte veta hur lång kö det är just nu, hehe. Förstår inte varför folk alltid ska vara ute i sista minuten.

Justdet! En jobbig kund. I onsdags. En kvinna och hennes två döttrar handlar. Jag stämplar in allting (ganska mycket). Summan blir typ 500, nej 600 tror jag att det var. Men iaf!
"Ooh, vad mycket! Nej, det är för mycket. Jag har bara 900 på kontot (säger hon till sina döttrar), vi kan inte köpa det här. Vi får köpa det på Willys istället, vi ska ju ändå dit. Du får ta bort allt (säger hon till mig)."
Skojar du eller? tänker jag. Irritationen stiger. Varför har du plockat på dig en massa skit om du inte ska ha det kärringjävel?! Och det lär ju inte bli billigare på Willys, idiot!
"Eller vi tar den här, och den här, den här tar vi också, och den här, hårsprayen måste vi ha... Resten kan du ta bort."
Hmm... Hårspray för 60 kr är ju sååå viktigt! Allt slutade på typ 400 kr ändå. Jobbig kvinna. Hade lust att säga till henne att gå tillbaka med allt hon inte skulle ha meen jag är ganska snäll så jag struntade i det, hehe.

Nuu är jag väldigt hungrig. Vad säger ni? Våfflor framför The Vampire Diaries? Det tycker jag låter suuper!

/D

Massa bio

Häromdagen var jag på bio. Med Ida och några till. Vi såg Paranormal Activity 3. De gjorde ju det den skulle - skrämmas, men det var ju ingen bra film i sig. Hoppade till ett par gånger. Alla i bion satt ju på helspänn och skrek högt som bara den när det hände något, och det påverkade ju lite också. Liite jobbigt med alla ungar som skrattar och larvar sig. Tyst ska det vara! Scchh!

Biljetter till Breaking Dawn är nu också kirrade. Woho! Så här ofta har jag nog aldrig gått på bio, hehe. Menmen...

Idag är jag ledig, så jag tänkte åka in till staden och hämta min fotobok. Jappjapp, den har kommit. Spännande... Ska nog åka nu snart!

Vi hörs!



/D

Så bra


Fast videon var ju inte så mycket att hurra för...


ochochoch...

Grymt!

/D

buhu

Ajajaj... Min tå! Slog i den i trapphelvetesskiten! Lilltån. Hörde typ hur det knakade till. Blodet forsade och jag var arg och ledsen. Orkar inte med sådant här! Menmen... Nu är jag på väg till jobbet. Hoppas tån blir bättre. Orkar inte halta runt hela dagen. Ville bara att ni skulle veta hur synd det är om mig. Buhu... /D

Det första man blir blind på är ögonen!

Som sagt "Det första man blir blind på är ögonen". Det fick jag höra tre gånger igår, en gång idag. Har inte tänkt på det förut, men alla (!) tanter och gubbar säger det. Alltså när de frågar var en vara finns och sen så visar jag, då kommer den där "fyndiga" meningen som antagligen är ett talesätt (nej, ordstäv eller vad heter det? Äh, skitsamma) fram. Jag brister nästan ut i asgarv varje gång, haha. Nej, men jag och Emelie har skitroligt åt det där. Haha...

Tågen är ju inställda på hela Bålsta-linjen så jag tog bilen idag. Mmm.. det var roligt att köra till jobbet, men att åka hem igen... inte lika roligt. Speciellt inte när man slutar 15:00. Och när jag väl hade svängt av på Essingen och var borta från alla köer så upptäckte jag (och många andra) en annan sak. Mellan Aspudden och Mälarhöjden finns det en bom, en bom som inte har funnits.. tills idag... Har ju åkt igenom där tusen gånger. Men nu är det slut med det. Så jag irrade runt alla möjliga förorter däromkring. Det är typ omöjligt och köra småvägar till Mälarhöjden, för alla vägar är igenbommade vid rusningstider. Nu var jag skitarg (Lotta vet hur arg och irriterad jag blir), skrek åt allt och alla. Det älskar jag med att sitta ensam i en bil, haha, man kan skrika hur mycket man vill åt alla människor... Hittade till slut hem. Var innanför dörren typ kl 18. Så himla glad.

Tänkte tvätta så jag slängde ihop och sorterade all tvätt. Men det var upptaget. Ännu gladare. Ställde mig och lagade mat istället. Satte mig vid datorn och insåg att mitt internet har blivit skitsegt för att jag har surfat för mycket den här månaden. Superglad! Tycker inte de borde få kalla det för "fri surf" när det inte är det!

Efter maten var jag så himla trött så jag somnade. Tänkte bara ta en liten nap liksom, men det blev två timmar.

Och nu bloggar jag.

Och nu vet jag inte vad mer jag ska skriva...


Soo what'd u think about my new earrings and my gorgeous hat?


Vet att jag är konstigt, menmen... vad ska man göra?

/D

buhu

Kolla vad som hände häromdagen :( skulle bara dra lite i det så gick det av. Satt där chockad och gapade i en timme. Sen gick jag vidare med livet... /D

kul i jul

Upptäckte imorse att all trafik på hela Bålsta-linjen kommer vara inställd från och med kl åtta ikväll till och med den 25:e. Blev så himla glad att jag nästan spydde. Så nu kommer det ta över en timme för mig att komma till jobbet. Får åka till akalla och sen ta tunnelbanan därifrån. Nu ska jag fortsätta med min lunch. Jag är tjurig. /D

Kan jag få lite kleenex!

Haha. Förlåt mig, men det här fick mig att må bra. HAHA!




Haha, älskar den här också:

Man kan undra hur roligt han som klippte ihop inslaget hade.

/D


Knäpp

Vet inte var det kom ifrån, men jag fick en impuls. Mitt i natten. Har grovrengjort köket. Gjorde rent fläkten också. Ingen favorit. Inte så mysigt. Nu står allt på tork och jag sitter här med äckliga russinfingrar, väntar bara på att det ska försvinna så att man kan röra vid något. Tangenterna går bra för det är inte så mycket friktion, haha.

Älskar klordoft!

Apropå städning:

Något som inte riktigt stämmer? Själv tycker jag inte slogan'en är särskilt fyndig...



Slänger upp den här också! Haha!

/D

Kruthornet

Nu har min snälla far kollat på min bil. Var ju lite fel på bromsarna där. Men nu vet vi felet! Bromsbeläggen! Så nu har jag lärt mig hur man byter sådana också. Inte för att vi har bytt dem ännu, men vi ska. Har beställt skiten, så får vi ta det nästa vecka någon gång.

Bjuden på mat blev jag också. Oxpytt!

Nu sitter jag här hemma och dricker mitt nya kaffe som jag fick av grabbarna grus. Alltså Jönssonligan (Sickan och alla, ni vet). Mumsigt!

Imorgon börjar jag 15:00! KUL! NOT! INTE! Vem börjar klockan tre liksom? Jag bara undrar...

True Talent är ett bra program. Gillar det. Kollar just nu. Checkade in idol häromdagen. Har avstått från det i år eftersom en viss människa sitter i juryn. Har följt alla år, men inte nu, nej! Nooo! Ville bara säga att Idol var som småstjärnorna där alla får sjunga och ha sig. De var ju så himla unga alla! Och ingen kan ju sjunga bra! Aggressiv blir jag. Är glad att jag skippade Idol i år. Däremot så längtar jag till American Idol. Det är en bra show.



/D


Justdetja!

Har glömt att säga att jag har beställt en fotobok. Jo, jag ljuger inte. Tro mig...

Nej, men det var så här... Let's Deal känner väl alla till? Det är iaf en sida som erbjuder en massa saker till mycket lägre pris än vanligt. Och en dag så fick man ett presenkort hos Japan Photo värt 349 kr för 99 kr. Såå jag tänkte, varför inte? Det var typ i somras. Sedan har jag glömt bort det. Och nu satt jag de sista dagarna och påtade med bilder och skit. Blir en massa olika bilder från alla möjliga ställen. Roligt, men väldigt svårt att välja ut bilder. Hoppas den blir bra. Tycker sådant är så himla roligt!

Men en sak är säker iaf. Jag skulle aldrig betala 363 kr (tror jag att det blev) för en fotobok. Känns lite saftigt... men nu kostade den ju bara 99+14 kr. Så det var ju göj!

/D

HAHA



och den här... haha



/D

Rädda Joppe

Tänkte bara skriva lite snabbt här innan jag går och lägger mig.

Jobb denna helg! Dagarna går så himla fort nu för tiden. Allt bara springer iväg...

Vad hände i Bollnäs? Jo, en massa roligt. Lyckades iaf fixa torkarna! Tjoho! Och nytvättad är han också! Tjoho!

Imorgon är jag bjuden på middag i Vidja. Rooligt! Tar bilen till jobbet, så att jag så fort som möjligt kan ta mig dit. Slutar ju 16...

Och! Jag har hittat ett till ställe där jag kan förvara grejer. Tjoho! Alla måste ta del av detta, bara så att ni vet. Uuunder diskbänken är det utrymme för en så kallad "sänglåda". Fast en mindre variant. Tänkte på det igår kväll. Så himla grym.
Skriv gärna upp detta också. För jag tycker att det är väldigt viktigt för er att veta. Man vet aldrig, en vacker dag kanske ni står där och undrar var ni ska göra av alla grejer. Då är det bara att tänka: "Vad var det nu Daniel sade?"
Nu är det ju inte så ofta utrymme där under, men iaf!

Nu skenade hästen iväg. Fingarna bara skriver. Jag vet inte varför, men så är det... Hoppas att någon orkar läsa iaf.

Vet ni vad? Nu stannade hästen...

God Natt!



/D

Hello hello

Jag och Snuttan tänkte bara säga hej härifrån Bollnäs. Är ledig torsdag och fredag så jag åkte upp igår när jag slutade jobba. Roligt roligt. Tur att det inte regnade så att sikten blev lidande, höhö...

Har kört in en massa ved idag. Åkte ned på stan en sväng och shoppade loss. Sen har det inte hänt så mycket mer.




/D & Sno

Erling och Jarl

"Kom nu Jarl, så går vi."
"Jarl! Maten är klar!"

Ja, vad ska man säga?

Kan ju börja med att berätta att jag försov mig imorse. Hehe. Mobilen ringde och jag trodde det var alarmet, och man stänger av alarmet på samma sätt som man svarar. Så jag svarade. Två sekunder senare kommer jag på att det var ett samtal. Från chefen. Haha. God morgon får jag höra, sen så kommer jag inte ihåg så mycket mer. Bara att jag sa att jag kommer så fort jag kan. Så jag rusade upp och hoppade in i bilen. Inte så roligt att åka vi den tiden kan jag säga, men det rullade på iaf. Var där till 8:50, vi öppnar 9. Två timmar sen. Bra gjort Jarl!

Tänkte träna efter jobbet, men så blev det inte. Snörade istället på mig skorna och tog en promenad istället. Asså området jag bor i är heelt sjukt. Det känns som man är någon helt annanstans än i Stockholm. Coolish! Vandrade ut till skogen, gick längs vattnet. Kom fram till en badstrand. Gick vidare. Stigen/gångvägen tog aldrig slut. Fortsatte gå. Tänkte nej, nu får det vara nog. Girade uppåt och kom fram till Bredäng. Gick hemåt. Svängde förbi Coop Nära för att hämta ett paket. Jaaa! Älskar paket! Det var en present till mig, från mig. Var tvungen att unna mig en födelsedagspresent.

Summan av kardemumman. Var ute i 1 timme och 8 minuter. 6,71 km. 6708 steg. 5,9 km/h. Bra gjort Jarl!

BILDER!



Paket till mig :)




Kommer ni ihåg när vi flytta? Så här såg det ut:






Och så här ser det ut här i det nya hemmet:

Min fina "tv-bänk" som var ett riktigt fynd


Stor säng med nya ben





Älskar melonen! Den passar så himla bra där :)


Lite stökigt vid bildtagandet, men det får ni ta.

/D


Mary Anderson uppfann vindrutetorkaren 1903

När vindrutetorkaren först presenterades mötte den stort motstånd. Folk tyckte att det var en fullkomligt onödig uppfinning, det var ju mycket bättre att göra som man alltid hade gjort. Började det regna så mycket att sikten blev lidande så plockade man helt enkelt bort vindrutan, la den i bakluckan och körde vidare.

Önskar att jag hade kunnat gjort det sistnämnda idag. Haha. Tänkte på det idag, vem som uppfann skiten och hur man gjorde innan de fanns. Nu har jag svaret.

Hmm, kanske ni tänker, varför tänker han på sådant trams?
JO! För idag regnade det. Lyxade till det imorse och tog bilen till jobbet. Planerade att åka till Magnus och ta in post och vattna blommor, och samtidigt passa på att handla lite (lapp)skojs. På motorvägen på väg hem mitt i ÖSREGNET börjar ena (den på förarsidan) vindrutetorkarna fucka ur. Den fastnade liksom längst till vänster över kanten liksom. Tokigt. Och arg. Höll typ precis på att köra om, inte kul. Svängde av. "Fixade" skiten, som inte gick att fixa. Eller den höll sig till Sundbyberg där jag stannade för att tanka, och där jag körde fel sen när jag skulle åak därifrån. Alltid lika roligt med sådant när man redan är arg som en gris. Med rutan nedvevade satt jag med handen för kanten på vindrutan så att torkaren inte skulle åka för långt. Haha. Shit, vad arg jag var. Men nästa gång jag stannade så slutade det regna, vilket var tur för nu fungerar den inte alls.

Så det blir inga bilturer i regn nu. Om jag inte lyckas plocka bort vindrutan på något sätt.

/D

Le Spain


Nu har jag checkat lite bilder. Roligt. Men det var inte en endaste på mig... tokigt. Här får ni en liten del av skörden.




Första flygturen för Ellen - kolugn



Nakenfis



Matdags (haha, känns som det bara handlar om Ellen men det kommer, ta't lugnt)



Ooops, där var hon igen :/



Yes, där var Julia



Och här har jag inga kommentarer



Inte här heller...



Ja, vad ska man säga?



Gott med mat... och glass tänkte jag skriva under nästa bild, men jag tog inte med den bilden. Tok.



Ellen får avsluta allt, med Lotta som barnvakt.

/D

Förlåt mig men...

"Häng helst inte upp blöt tvätt i lokalen då det bildas fukt som kan skada det som finns i förråden"

WTF!?

För det första skulle jag aldrig hänga upp något som är torrt. För det andra: var ska jag hänga den blöta skiten då?! Och för det tredje: sätt på elementet som hänger på väggen så kanske det torkar lite snabbare! Eller! Skaffa ett jädra torkskåp! BÖÖ!

/D

Schäslong

Vet ni vad? Jag är en Buzzador. Bli det ni med. Använd länken här vettja...

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=otto-bobbo

Just nu leker jag med Digster. Man skriver in vilken musik och artister man gillar, sen så är det 20 st människor som sätter ihop en playlist. Coolt va? Har precis börjat använda skiten, så vi får se vad de hittar på. Om ni vill testa så skriver ni in "Buzzador" i kodfältgrejset, så får ni Digster Premium i ett halvår. Rooligt! http://www.digster.se/

Men iaf...

Jag försöker tömma matförrådet här hemma. Blev ju lite mycket när man bodde i Rotebro och hade värsta megaskafferiet. Pastan är i princip slut. Nu har jag gått in på Couscousen. Så idag blev det couscous med sardiner, krossade tomater och oliver (haha, fick en bild av Olivers huvud mitt bland couscousen). Helt okej, hej!

Glögg har jag också. Undrar om man ska ta och lukta på den? xD

Vad mer hänt? Inget, inget och inget. Eller jo, det händer ju en massa grejer men inte så mycket roligt. Har tvättat, eller rättare sagt, håller på. JA! Ska nog tömma min kamera. Bra att du sa det!

/D

This is for them pretty somethings

Badmintonen är avklarad. Kommer säkert ha träningsvärk imorgon, men det är bara roligt. Apropå träningsvärk så var jag till fitness24seven idag och förnyade mitt medlemsskap, roligt roligt. De finns i Hornstull, som är närmast härifrån. Jag åker ju ändå förbi där i princip varje dag. Plus att det inte går att få ett billigare årskort. Alla andra är svindyra! Och! En annan sak som är bra med fitness24seven är att man kan träna på vilket gym som helst. Hos Sats och alla andra gäller gymkortet bara på ett gym. Dessutom så har de öppet dygnet runt!

Så nu är det fixat.

Jag borde snart lägga upp lite bilder, tycker jag. Både här och på facebook. Alla bilder från i somras har jag ju. Vill ju inte göra om misstaget att låta de vara kvar i kameran i ett år, hehe.

Fick mat hos papi idag också. Trevligt trevligt.

Imorgon är det jobb!




/D



Don't go breaking my heart

Ja, just nu är det Agnes - Don't go breaking my heart som spelas för fullt.

Vet ni vad? Jag tänkte bara kika in här en supersnabbis och säga hej. Har haft en jättebra dag. Som började med en skypande Lotta. Sedan jobb. Och sist trevligt mysfika med pappa, Lena, faster, Kim, Isa, Kusin, Lisa och Oliver. Japp, många var vi. Men det gick! Hehe.

Nu orkar jag inte störa mer. Imorgon är jag ledig. Då är det badminton med far som gället. På förmiddagen får vi se vad som hittas på. Nu är det TVD sedan läggdags!

Ha det så bra!

GodNatt.


/D

RSS 2.0