Go Carty go!

Dagens övningskörning med far övergick till GoCart eller gokart som det så icke-fint heter på svenska.

Trodde bara vi skulle övningsköra men så blev det inte. Istället åkte vi till en gocart-bana i Upplands-Väsby. Det var roligt... Preciiis när jag hade ett varv kvar lade min av. Hehe. Både bromsen och gasen bara blev helt stumma, plus att ena däcket hade gått sönder. Tur att det inte var min gocart iaf. Maha...

Helgen är ledig. Vad ska hittas på? Någon som vet?

Nästa vecka är sista veckan. Sedan är det..... *trumvirvel* SEMESTER! YEEEEEEEEEEEEY!

Är ledig torsdag fredag nästa vecka. Och dåå drar jag upp till Bollnäs! Åker på onsdagen och kommer hem på fredagen. Och då måste vi övningsköra en massa, en massa massa... För jag kör upp andra dagen på min semester. Läskigt. Får se om man klarar det. När jag körde idag kändes det inte som att jag är redo, men pappas bil var konstig... såå vi får hoppas att det går bättre än så.

Börjar bli lite hungrig här...

/D

Freecard


Like very much!


Klockan är snart 12 och jag har hittills i princip bara ätit frukost. Mår inte så superbra så jag tar det lite lugnt idag. Så får vi hoppas att jag mår prima imorrn istället. Regnat har det gjort. Hela morgonen. Åskan väckte mig imorse. Mysigt.

Nu ska jag gå och snyta mig!

/D

Kom på att ni måste kolla på det här också! Grymt performance!

No water for elephants

Nu har jag bunkrat upp med en massa vatten. Eller en massa kanske är att ta i, men en del iaf. Vill ju inte få slut på det imorgon bitti. Vattnet kommer alltså att vara avstängt imorgon, från 8-16. Och jag börjar inte förrän 11:45 så jag kommer att bli påverkad. Men det ska nog gå bra...

Många förstår nog inte hur pass beroende man är av vatten. Jag kommer ihåg när pappas varmvattenberedare hade gått sönder. Alltså det fanns inget varmvatten, vilket var värre än jag trodde. Menmen... allt löser sig ju till slut. Vilket är tur.

Nu tror jag bestämt att det är sovis...

God Natt!

/D

The human centipede 2 (Full sequence)

Klicka mig runt på aftonbladet och hittade en trailer till uppföljaren på The Human Centipede. Haha. Konstig trailer... Och anledningen till att den fanns på aftonbladet var för att filmen tydligen har blivit "banned" i Storbritannien. Roligt. Den ska tydligen vara mer extrem än föregångaren. Spännande!



Länk till klippet på aftonbladet:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article13138018.ab

/D

Bara för att...

Nu är min helg över. Har varit ledig nu torsdag och fredag. Vilket innebär att det kommer kännas som måndag imorgon, men det blir en kort måndag ändå för jag slutar tre. Woho! Sedan är det party i Vidja med en massa folk. Kuligt...

Bara för att visa hur duktig jag har varit under min lediga tid så kommer här en lista på allt jag gjort. Maha

- Städat (som vanligt), dammsugit och skurat
- Tränat (båda dagarna)
- Gjort rabarberpaj (mamma kom i torsdags och hälsade på såå jag överraskade med en sådan)
- Tvättat (6 maskiner!) och vikt tvätten
- Kollat på film
- Lagat två olika kasslergratänger (matlådor!!!)
- Påtat i trädgården (hehe, fixade lite bara. Planterade ut mina tomater. Ni kan få se sen... när jag orkar föra över bilder till datorn)
- Bränt mig på ryggen (detta hände när jag grävde fram rabatten. Satt med ryggen vänd mot solen och eftersom min gummi inte var här och smörjde in min rygg så brände jag mig där)
- Varit på teorikurs (dödstrist, kändes som man typ gick i ettan och skulle lära sig att fem myror är fler än fyra elefanter. Folk kom med så dumma kommentarer och frågor så jag ville bara slänga ut dem)

Asså herregud. Lake Placid 3 rullar i bakgrunden på tv:n. Sämst. Sämre än Loch Ness Terror. Vissa filmer borde man ju förstå att det inte kommer att gå plus för...

Nu blev jag väldigt trött kände jag.

Ska ju jobba imorgon vettu. Så jag tror jag tackar för mig här.

Undrar vad vi ska bjuda på för rolig bild innan läggdags... hehe

Den här är ju ganska rolig...


Annars så har vi denna...

God natt nu!

/D

Sea Salt

Måste bara säga att jag gillar mörk choklad med sea salt. SÅÅÅ himla gott!

Ligger just nu och kollar på American Idol-finalen. Tror jag vet vem som vinner, men jag hoppas verkligen inte det. Och jag måste säga att de tidigare finalerna har varit muy bättre. Menmen, man kan itne få allt. jag har ju trots allt min choklad.



/D

Vidja nu

Är i Vidja just nu och myser. Har "firat" nationaldagen med lite grillning och syskonbesök. Roligt roligt... Nu bloggar jag endast för att Lotta klagade på min inaktivitet.

Jobbat idag. Jobbar imorgon. Jobbar i övermorgon. Ledig torsdag och fredag. Jobbar helgen.

Imorgon kommer mamma hem en sväng och hälsar på på jobbet. Roligt! På torsdag åker hon upp igen, efter att ha hälsat på en sväng i Rotebro.

Nu är katterna inne och alla är glada.

God natt!

/D

RSS 2.0