Time tooo say goodbye...

Har precis vaknat efter att ha snoozat i fem år. Bloggen lider känner jag. Han får ingenting av oss. Men dö, det kommer han aldrig göra!

Igår var jag ledig ledig och ledig. Morgonen började med en liten chock. Vädret var ju inget att hurra för precis. Men jag rultade iväg till gymmet och lekte lite ändå.

Kvällen bestod av bowling med min fader. Trevligttrevligt. Dock liite jobbigt för det var typ 20 stycken barn på banorna till vänster om oss som firade någon. Men jag blev inte såå irriterad som jag brukar bli på barn, hehe. Tänkte bara på hur roligt man själv hade vi den åldern och hur bekymmerslös man var, och att de inte vet vad som väntar dem senare i livet, moha.

Pappa släppte av mig vid stationen i Sollis, vilket var perfekt eftersom jag var tvungen att gå och handla. Hade nämligen sett ett program tidigare under dagen, ett barnprogram där de hade en pannkaksrestaurang. De kunde inte receptet till pannkakor så de ringde kockens mamma som förklarade hur man skulle göra, men det hon glömde säga var vilket mått de skulle använda. Först så använde de litermåttet, men då blir pannkakan alldeles för slabbig. Då försökte de istället med matskeden, men då blev den alldeles för torr. Till slut så fick de reda på att de skulle använda sig av decilitermåttet. Och då blev alla glada :D

Roligt va? Haha. Visste att ni ville höra. Det jag skulle säga var iaf att jag blev så himla sugen på pannkakor så jag var tvungen att springa in på Ica och köpa grädde. Väl inne på Ica blev jag riktigt irriterad igen. Det var en kund som använde sig av självscanning. Jag råkar gå förbi när hon står och pratar med en anställd om att skinkan inte går att scanna. Då typ blir hon skittjurig och säger att "då missar man ju hela grejen med det här!". Han sade bara lugnt att "nej, det gör man inte". Sedan gick jag därifrån. Jag tycker hon istället kan tänka på afrikabarnen som inte kan scanna alls. De kan liksom inte ens gå och handla.

Tänker i princip samma sak på ÖB när folk inte orkar stå i kö. Asså det tar inte lång tid att stå där. Men ändå så måste man säga "kan du inte öppna en kassa till!" OCH då blir Daniel arg och tjurig som fan. Hatar verkligen de människor som säger så! Usch! Och även fast jag har ropat så säger samma person "har du ropat på en till kassa?" Då skriker jag (nästan) att "JAA! Om du hade lyssnat så hade du hört, (sen lite lägre) jävla idiot".

OCH jag hatar när människor ska lägga upp allt på bandet så att det bildar ett berg. Detta resulterar bara i att allting ramlar ned bakom kassan och jag måste resa på mig för att hämta skiten. Så himla irriterande! Var tvungen att nämna detta också, fölåt... Nu ska jag sluta.

Tänkte att det bara skulle bli ett litet kort inlägg. Bara för att skriva något liksom... Men inte inte...

Idag är jag också ledig om alla ville veta. Jobbar helgen. Lotta ska på julbord ikväll. So im freee to do what i want to do!

PS. Älskar SVT:S och SR:S Musikhjälpen. Kolla/lyssna på det vettja!
PS2. Det blev våfflor istället för pannkisar, glömde säga det.



För alla er som brukar kasta runt med ärtsoppekorvar och tänkt att "nu kommer den spricka om jag tappar den" men aldrig riktigt tappat den - så här ser det ut om den tappas :/


Min söta gummi med en kopp varm oboy. Mys.

/D

RSS 2.0