Mälarhöjdsbadet

Igår var det supersoligt hela dagen. Det firades med mys i, just det, soolen. Hoppade upp ur sängen, åt frukost och satte mig i bilen. Ja, jag tog bilen. Jag ville det. Okej?! Åkte till Mälarhöjdsbadet och lade mig i gräset. Skönt att det är soligt när man är ledig också. Annars brukar jag tajma in de soliga helgerna ganska bra, med jobb alltså.

Idag är dan före dan. Det var soligt imorse så jag tänkte att jag kör en repris på gårdagen. Men jag var tvungen att handla också. Så jag åkte till the Curvy King och handlade mjölk och vin. Bra kombination. Prova vettja. Eller inte. När jag var hemma hade det bildats stackmoln. Inte bra, tänkte jag och tog en promenad istället. 5 km blev det. Hade ingen musik, vilket jag annars alltid har. Lyssnade på fåglarna istället. Fast jag tröttnade tillslut och satte på lite dunkadunka, svepte en folköl och gick vidare. Haha. Såg rödhake, nötväcka och bofink under min skogsvandring. Det är ju så skoj när man ser fåglar man inte annars ser.

Annars så har jag inte gjort så mycket mer förutom det vanliga. Omorganiserade litegrann i "vardagsrummet". Tycker det blev fint.

Min mage är hungrig. Ska nog ta mig en nutella-macka. Mumsigt.


Tuc Tuc var med i solen.

/D

Like like på nytt material



Dessa spelas om och om igen hemma hos mig. Speciellt Overexposed. Grymt bra. Believe - njaa, tycker det är för många låtar att hålla reda på. Born and Raised - skön bakgrundsmusik när man gör annat. Some Nights - mycket bra.

/D

Shake that ass

Jag ber om ursäkt till er som inte gillar när jag lägger upp youtube-videor. Men jag bryr mig faktiskt inte! Min blogg. Jag gör vad jag vill! Kommer snart officiellt göra om denna blogg till min egna. Vi var tre från början. Med olika bakgrund, olika åsikter, olika etnicitet, olika bröströster, men alla med samma mål - att ha lite kul istället för att göra projektarbete. De två andra fnuttarna har glidit iväg, en har sin egna lilla blogg och den andra är helt enkelt bara väldigt lat av sig. Man måste anstränga sig, även fast jag knappt gör det. Men det är skoj ändå.

Det där tänkte jag inte alls ta upp nu. Det bara blev så. Åter till där jag började...

Jo ja. Har återupptäckt en gammal 90-talsdänga som jag gillar skarpt. Blir grymt peppad när jag lyssnar på den. Hittade den när jag kollade och lyssnade in en remake av samma låt, fast lite uppiffad. Eller det är snarare bara refrängen som är samma. Men ändå! Jag gillar båda. Ni får säga vad ni vill.



Jag älskar när jag Katrin kommer in vid 2:50. Haha!

/D

Roligt med Ellen



Every single time i come on this show it's really weird, really weird all because of Ellen



I love it, i love it, i love it when you eat it. Brrr..

/D

Hör upp!

Orkar egentligen inte blogg. Har ingen lust alls för tillfället. No inspiration.

Men jag kan ju säga som så att helgen har varit en av de grymmaste.

Fredag. Träffade Ida, som äntligen kommit hem från El México, och Carla (som Ida träffade där borta). Mötte upp dem och gick till Friday's på Stureplan. Trodde det skulle vara mycket mindre där än vad det var, har för mig att någon sagt det. Men det var stort och luftigt, förutom vid baren då. Delade på Mojito Pitcher. Pratade om allt och ingenting. Gick vidare till Oxid. Bra gratisställe! Lite litet kanske, men helt okej!

Lördag. Var och firade Lena i Sollis kl 15. Mycket trevligt. Fast jag höll på att somna mitt i allt prat och bildvisande. Fick mat och tårta. Tack! Var där ett par timmar sen drog jag hem. Var hemma ett par timmar. Åkte till Nacka (Carla bor där) och drack ett glas vin med Ida och Carla innan det var dags att dra sig. Var där i max 40 min. Åkte in till el stado. Mötte upp lite fler människor. Gick till Sommar, som jag för övrigt verkligen gillar. Det är stort och många dansgolv och så vidare osv. Dansade inte hela natten lång, men nästan. Hade det underbart! Så som det ska vara!

Söndag. Denna dag blev det bio med Charlotte & Mama Rose. Prometheus. Inte bra. Jag slumrade till lite under filmens gång. Det var inte heller så bra. Men jag försökte verkligen hålla ögonen öppna. Ni ska bara veta hur mycket jag ansträngde mig! Men ibland så går det verkligen inte. Jag vet inte om ni har upplevt det, men det har jag.

Måndag idag. Har jobbat. Sovit liten eftermiddagslur. Lagat mat. Kollat film. Kollat True Blood! (det var där någonstans i mitten jag somnade). Och nu är jag här.

Detta var en liten uppdatering på de senaste händelserika dagarna. Gillar att ha saker att göra!

Vet ni vad? Det gäller verkligen att vara uppmärksam när man betalar med kort på krogen. Köpte ett glas vin som kostade 58 kr. Killen hade råkat lägga till en etta på summan, alltså 581 kr. Jag ba: whaaat! Haha. Så kolla alltid summan!

/D

Buzz Buzz

Yes, I'm a Buzzador! Första gången jag får testa något. Gott. Tuc Mini Snackies i tre olika smaker. Slet upp lådan så fort jag kom innanför dörren. Hungrig som bara den. Blev Sourcream & Onion. Farligt god! Det var ju inte särskilt mycket i påsen så den tog slut ganska fort. Men som sagt många plus på den. Vet dock inte hur mycket de kostar i butik så jag kan inte svara på om den är värd sitt pris.

För övrigt så hoppar jag runt på ett ben här hemma. Har typ stukat foten eller något. Vaknade för några dagar sedan och hade ont i foten. Sedan har det bara blivit värre. Men nu har det nog nått sin gräns, så det kan nog bara bli bättre. Får vi hoppas. Jag jobbar ändå. Orkar inte vara hemma. Har inte råd. Och den här veckan är faktiskt en sådan vecka som man vill gå till jobbet. Vissa har semester (...) och sommarjobbare ska introduceras. Idag var deras första dag. Jag fick lära upp dem i kassan. Alla tre (!). På samma gång. Nervös blev jag. Haha. Men det gick bra. De var snälla och trevliga, och verkar fatta ganska snabbt. Så det kommer nog gå super. Älskar att visa upp mina skills i kassan. Älskar att visa hur man gör tidningarna (som inte många kan). Älskar att chefen kallade mig tidningsexperten. Älskar att jag kan kassan bättre än chefen.

Nu är det sovis.

Home

Kände faktiskt för att blogga lite. Roligt.

Har ju varit i Bollnäs som ni alla säkert redan vet. Var där tisdag och onsdag. Det var mysigt. Vi rensade mest. Jag älskar ordning och reda. Det är bra. Tycker jag. Det är ju ett väldans stort hus med flera rum som har samlat på sig en massa grejer. En massa kläder! Vi slängde en massa, men sparade lite som ska skänkas. Slängde tusentals recept som var urklippta ur tidningar och mjölkpaket och allt vad det heter. Det är så roligt med gamla saker (fast inte lika roligt med mammas gamla mjölktänder, hehe)! Kollade lite bilder också. Det finns album med bilder från typ 1800-talet som ingen vet vilka de är. Det är ju lite tråkigt. Menmen... coolt med bilder iaf!

Tiden rusade iväg i Bollnäs. Men jag hann iaf tvätta bilen och sen körde vi in några kärror ved också. Annars tror jag inte vi hann med så mycket mer.

De andra dagarna har jag bara jobbat. Inget roligt som hänt här inte.

Min hals känns svullen. Det är inte så roligt. Men jag tror att jag överlever, så det är bara tänka framåt och fokusera på något vettigare.. eller nåt... Sommar är det iaf. Jobbar Midsommar. Skoj.

Ska vi bara avsluta allt med lite bilder?

Jo, det gör vi...



Before:

Ett av alla rum. Kallrummet kallar vi det. Eller kallet. Mammas rum en gång i tiden.


After:

Och jag hoppas det fortfarande är lika tomt på bordet där till höger...



Trana! Grus grus! Och jag hade kunnat komma närmare, men vad tror ni hände då? Batteriet dog. Skit.



Min morfars far eller min mammas farfar som han också var. Lars Jonsson.


Nu ska jag kurera min hals med lite glass!

/D

PS. Grym låt!

My name is Onika, you can call me Nicki

Denna vecka har varit fullspäckad med aktiviteter. Vet inte var jag ska börja, men att ta det från början vore ju smart..

Måndag - Ledig dag. Spelade bowling med pappa och Lena. Vi hade hela bowlinghallen för oss själva. Pappa vann.
Tisdag - Jobb till 16. Stannade i stan och träffade nyhemkomna Mikaela. Kändes som om det var igår vi träffades. Precis så som det ska vara. Vi traskade runt och stannade till vid Hötorget kl 19. Allas vår Loreen välkomnades hem och spelade Euphoria två gånger.
Onsdag - Jobb till 16. Stannade i stan i väntan på Lotta som jobbade för fullt. Gick bort till söder för att fördriva tiden. Tog t-banan åt fel håll. Träffade Lotta. Gick på bio och såg The Vow. Sorgligt sorgligt. Men gratis är gott.
Torsdag - Jobb till 20:20. Hem fort fort och sova.
Fredag - Jobb 6-14. Sedan födelsedagsfirande i Vidja. Grattis igen!
Lördag (idag) - Eventuellt lite mer födelsedagsfirande. Varit på IKEA också, icke att förglömma.
Söndag - Eventuellt ännu mer födelsedagsfirande i Sköndal.

Nu ska jag äta glass! Hej!


Uppe på Sergel-bion stod hon och en massa andra



Nej, inga jag känner. De råkade komma med.



Fick present från Thailand också! Den står och tickar i vardagsrummet. Hade han i köket först, men det var lite irriterande ljud, så det blev miljöombyte.

/D


RSS 2.0