Ett nytt år står på tur

Ber om ursäkt för min inaktivitet i bloggandet, men jag har ju faktiskt varit i Bollnäs och sedan har det helt enkelt inte blivit av. Brukar ju blogga när jag är ensam och det blir inte så mycket ensamtid nu för tiden :P men det gillar vi.

Lotta är i full gång med packningen inför "The Austria trip 2010". Det ligger kläder över hela köksgolvet, och de har legat där nu i säkert två timmar, maha... Idag har varit en bra dag för jag och Lotti har inte gjort ett skit, eller jo vi har bakat lite men det är inget som vi behöver ta upp här, haha. Sedan försökt vi kolla på "Lady Chatterley's Älskare" men vi båda somnade efter max en timme... och vi sov så sött tills en viss person (nämner inga namn) ringer och väcker de små turturduvorna.
Justdetja! Jag har bokat mitt busspass till Australien nu iaf, det gick på 2465 kr har jag för mig... Och jag hoppas ni andra också tänker boka snart, så att jag inte står där alldeles ensam :( buhu,läskigt. Nervositeten kommer fram ibland och då känner jag mig skrajsen (rädd)...

Igår var jag och Lotti hos Lisa och blev fotade, plus att vi gosade och lekte lite med kattisarna som var så små och fluffiga :D Bilderna finns på ansiktsboken...

Hmm... Var alltså i Bollnäs på julafton. Det var mysigt. Fick en massa paket :D Minst 4 julaftnar har det blivit det här året, roligtroligt :D Älskar paket och presenter :D

Nu tog det slut på information i min lilla hjärna...

Imorgon är det nyårsafton. Planerna för morgondagen finns inte riktigt ännu, men jag tror att det blir hemma i Bålsta med min gummi, eftersom ingen verkar vara särskilt på att var där, eller var hemma hos någon överhuvudtaget... Och jag har verkligen ingen lust att spendera mer pengar på att gå ut på krogen eller något... Och jag känner att nyårsafton är som julafton fast mer fest... Alltså hemmahemmahemma och ha det mysigt, inte vara ute och ränna runt... Det är så jag känner nu iaf, men jag kan säkert ändra mig, sa Stig och steg upp på stigen som Stig själv hade stegat upp.

Nu avslutar vi här!

Hej Hopp Gummisnopp (haha xD Lotta fattar, mihi)

Gott Nytt År på er också, eftersom jag antagligen inte kommer träffa er alla.

/D

Biten i axeln


Ett litet barn av Davids hus

Ikväll blire patyparty på Harry B people. Måste taggatill nu för i helvete! Dags att värma upp Crue Christmaz med the band of the day, Mötley Crue!

Goodbye
/Sickan




En synnerligen god jul till eder alla

Från oss alla till er alla

En riktigt God Jul!


GOD JUL!

God Jul på eder alla! Nu är frukosten uppäten och det är dags att dra sig vidare mot Bollnäs.

Alla får ha en supermysig jul, och hoppas ni får allt ni önskat er!

GOD JUL!



HEJ SVEJS!

/D

Jag vann!!!

Hehe. Japp. Det är sant! En ny bingolott till dagen innan nyårsafton vann jag :D Pappa har somnat så jag var tvungen att spela på hans lott också, vilket blev lite stressigt men det löste sig till slut. Lena hade tydligen också vunnit en ny lott, så då kan ju de spela tillsammans. Gud så bra.

Orkar nog inte kolla klart på hela Lottot, för jag ska ju upp ganska så tidigt imorrn... Och det slutar inte förrän om typ en timme... Sååå jag orkar inte...

Och här kommer några fler bilder från dagen. Några efterlängtade sådana :)

NEEEJÖÖ! Kom på att de inte finns på den här datorn :( De är kvar på datorn hos mami... Jaja, vi får se om jag orkar leka imorgon bitti då. Så nu får vi avsluta här då...

Ha de gött!

Snart är det Julafton!

Julkramar!

/D

Gnome in Argentina

Kommer ihåg den här sedan förra året... Läskigt är vad det är :/




Ingen vinst ännu i Bingot :/ Men pappa var nära en resa till Disneyland :)
Och snart ska Idol-Erik sjunga också... Det är ju inte helt fel :P

/D

Bingolotto!

Reklamreklamreklam... Denna kväll är det bingolotto som gäller :D Det är alltid roligt med spel :D Och sedan så är det ju inte heller fel att vinna något (hoppas, hoppas).

Har precis slängt över alla mina kort och kontanter i min nya fina plånbok, som jag tidigare idag fick av Gummi :D Jättefin! Sedan så fick jag fler fina grejer: två böcker (True Blood) :D En jättefin tröja :D En polkagris :D Tomma DVD-skivor :D ... det var nå meer... Kommer inte på :( Vissta va det något mer? Eller är jag dum? Hihi. Superglad för allt iaf. Och imorgon blir det ännu mer klappar! Och på måndag ännu mer :D:D

Imorgon kl 7 bär det av mot Bollnäs. Roligtroligt :D Vet ni vad det sjuka är? Att det imorgon bara är två veckor (två veckor!) kvar tills vi åker! Det är helt sjukt! Jag börjar känna mig lite stressad. Bland annat över allt som man ska ha med, och sedan att vi fortfarande inte har någon resplan. Vart vill vi stanna?!?! Vi måste planera! Och sedan vem som ska ta med sig vad...

Nuuu orkar jag inte skriva så mycket mer för min hjärna är tom på roligheter, höhö... Och dessutom har Bingolotto börjat så jag måste dra mig härifrån.

Kram och God Jul på eder alla









/D

Warning!

"Do NOT look directly into the LED light for more then a few seconds"

Varför skriver dem sådant? Det får mig bara att känna mig tvungen att testa. Ont gjorde det :(
Det jag pratar om är min nya lilla ficklampa. Hihi. Som jag fick i julklapp av pappa & Lise... sorry menade såklart Thomas (*kollar upp hur han stavas*)(Yes! Stavade rätt!) & Lise. Tack så mycket! :D Sedan så fick jag Dead until dark av Niklas & Julia. Precis vad jag önskade mig. Trodde att Lotta hade varit i farten och skvallrat men se där, det hade hon inte. Tack så mycket! :D Och så fick jag underbyxor (Ebon & Birger) och ett par supersköna tofflor av Gummi :D Tacktacktack. Tack :)

Sitter här och försöker fixa med julklappisar, men det går inte så bra för min dator vill inte leka med mig :(
Menmen... Imorgon är det en till liten julafton :) Med lillgrodan. Myspys!

Kommer inte på så mycket mer för tillfället. Det ploppar väl upp något roligt under dagen... Så vi kanskes hörs ;)

Du får förlåta mig Angelica men jag kan inte låta bli att tycka om Kris Allen's singel "Live like we're dying". Så här kommer den:

Mihi



God Jul!

/D


hola

Hej -15,4 roligt att ses.



haha har musikhjälpen på tv:n i bakgrunden. det är en radiosändning i tv tillförmån för malaria, för er som inte vet och det gar gått hela veckan på 2:an. Dom sitter i en glasbur typ haha kul å göra det en fredasnatt. Såg precis Sauron springa runt där utanför. herre dessa lajvare:P

Det är snö ute!

Tänkte nyss att jag inte orkar blogga men sedan tänkte jag att jag var tvungen för annars kommer det aldrig bli av!

Ääähum... Glömmer alltid bort vad jag ska säga... Men men.... Det är kallt ute iaf. I Bollnäs var det tydligen 28 minusgrader! Inte så mysigt, om du frågar mig :/

Idag har jag jobbat. Gick väldigt fort, tiden alltså... inget annat... Och ibland så vill man bara slå kunderna... Speciellt när dem ber en att prova ljusstakarna och ljusslingan som de har köpt! Det hände mig idag. Gubben sade att han hade ont i fingrarna och undrade om jag kunde hjälpa han att prova lamporna, eftersom han bodde såååå långt därifrån. Det som störde mig mest var att han jävla fucking fru stod bredvid och kollade på! Kunde inte hon ha provat skiten istället för att jag ska slösa bort min dyrbara tid till att hålla på å tramsa med sladdar och skit. Att han var utlänning behöver jag inte ens nämna! Haha!
    Och en annan grej som var lite roligt... En kunde frågar mig vart vi har Pokla nånstans.
Jag frågar: Va?.
Han säger: Du vet vanliga poklor....
Jag säger: jag förstår inte.
Han säger: Men vanliga poklor, vart har ni dem?
Jag typ mumlar och säger något om att de finns där borta och pekar, detta sker samtidigt som jag försiktigt rör mig sakta bort ifrån mannen. Sakta men säkert glider jag vidare och till sist springer jag därifrån och hoppas att jag inte syns längre.
Samtidigt som jag leker med annat så funderar jag och funderar på vad han egentligen menade. Och jag kom fram till att han kanske menade Pulka/Pulkor. Det kan ha varit det. Sedan tänkte jag inte mer på det och lekte vidare. Haha! Det var roligt, för jag verkligen ignorerade han där i slutet och bara gick därifrån. Haha!

Jaja! Har nog inte så mkt mer att förtälja. Förutom att imorrn är det dags för en julafton. Julafton i Sköndal, med en massa människor. Läskigt! Jobbigt bara att jag jobbar. Plus att jag börjar 7 (!) såå jag kommer vara helt död när jag kommer dit!

Och nu tänkte jag ta en liten snabbdusch. För det hinner jag inte med imorrn. Sedan måste jag klippa naglarna. Roligt va? Jag vet att ni vill veta ;)

Och jag kan ju nämna att jag nog förmodligen är klar med alla klappar. Jag orkar inte engagera mig mer i det utan det får vara som det är. Det är ju ändå tanken som räknas.

Julkram på eder alla!

/D


Kyligt

Idag vare kallt får jag lov att säga! -10 right here right now.

Idag har jag slagit in lite julklappar. Jag är väldigt nöjd med det jag köpt faktiskt, dom små männsikorna kommer nog bli glada :) jag vill att dom ska öppna packeten nu så jag får se deras lyckliga miner hehe.
Förutom att slå in packet har jag duschat, packat för att åka till papi (håller iof fortfarande på med det) och sökt resväg för att ta mig till KS, det lilla barnet e inlagt där...igen :(

Jag måste också berätta att jag red i snön igår. Det var supermysigt, mm så härligt. Och jag hade sån tur att när jag väl kom till stallet (lite förseningar i tågen, u know what i meen) så hade snöstormen dragit vidare. Det blåste bara lite. 

Here is some Miike Snow I think u would like it 




gör en snöängel
/sickan

22 dagar kvar till Austria och 8 (!) dagar kvar till Julafton

Tiden går alldeles för fort! Hjälp mig någon!

Är för tillfället hos Papi och fixar lite med julklappar. Har även slagit in alla julklappar idag (eller rättare sagt så slog jag in nästan alla igår men det sista [som jag glömde] slog jag in idag). Och dessutom så har Mami och jag bakat en liten saffranskaka (Mums!) som står där hemma och väntar på att bli huggen (av mina tänder alltså).

Lotta har jobbat till 18 två dagar i sträck nu. Men igår så fick hon inte börja förrän kl 11 för "hela" gänget var till den Kinesiska ambassaden för att få sina visum. Så att de kan se den kinesiska muren. Japp! Den ska vi ju se, på hemvägen blir det, eftersom vi då kommer att spendera typ 24 h i Kina. Och varför inte lika gärna åka in i landet när man väl är där? Istället för att bara sitta och uggla och längta hem på flygplatsen...

Denna helg kommer att spenderas mestadels på jobbet. Kommer att jobba fredagen också. Yey! Och på lördagen är det julafton i Sköndal. Såå min helg är nääästan fullbokad.

"Riktiga" julafton kommer att firas i Bollnäs, med Morfar, Mams och jag själv. Myspys! Sedan kommer vi hem på söndagen, och på måndagen är det julafton igen. Den här gången med Paps, Lena, Mams, Magnus, Farms och förhoppningsvis Lotts (om hon vill komma). Funfun!

Vad säger ni? Ska jag sluta? OK!

/D

Hemkommen från julbak

Har precis nästan exakt kommit hem ifrån Charlottenberg. Där Ida och hennes familj, släkt och vänner har haft det trevligt med lite julbak och pyssel. Jag däremot satt bara och kollade på när alla sprang runt och lekte. Mihi... Ida och Melina skulle göra Taj Mahal i pepparkaksform men det blev aldrig avslutat, men det var en god början på något vackert, höhö... Och sedan bjöds det på tacos, som jag nog åt liite för mycket av. Känns som jag ska spy vilken sekunde som helst!

Om ni undrar varför jag är hemma så tidigt är det för att pluppin (Ida) skulle iväg och jobba, och det fanns inte på kartan att jag skulle stanna kvar där, hoho...

Den här veckan har varit som alla andra veckor, i princip. Skillnaden var väl att jag fick jobba lite på torsdagen (yey!). Pengar är, som jag alltid säger, alltid roligt. Och i fredags (igår) var Charlotte och jag till Angelicanen och gjorde lite prov. Jobbigt! Men nu är det inte långt kvar, inte med A-kurserna iaf :/ Gjorde sista fysikprovet idag och det klarade jag... funderar på om jag ska göra kemin ikväll nu snart eller göra det imorrn istället? Jag föredrar nog imorgon, eller vad säger ni? Imorgon får det bli! Imorgon bitti, för sedan ska vi till Angelicanen igen... Lotta ska göra prov... Men jag har ju inget jättestort behov av att vara där just då såå jag har ju inte någon viktig tid att passa iaf...

Lotta är ute och partajar ikväll. Såå jag får vara alldeles ensam här :( huhu...

Nu tappade jag lusten av att skriva såå Hej Då!


Min lilla myskisse :)


/D


BANNED New Moon Trailer!

Hehe. Rolig rolig...




I can be your long lost pal

Jag ska jobba imorrn :) För en gångs skull så känner jag mig lite peppad faktiskt, iaf just nu vid detta tillfälle.

I söndags var jag på julbord. Hade egentligen ingen lust men det var ju med jobbet såå gratis mat tackar man ju inte nej till. Och jag måste säga att julbord är överskattat. Jag skulle aldrig ens tänka tanken på att betala typ 400 kr för att äta julig mat. Sådan mat kan jag äta hemma. Men det var lite trevligt att höra på alla människor medan jag satt där alldeles tyst och mumsade på maten. Blabla...

Gårdagens kändisskådning: Elita Löfblad. Det var Lotta som upptäckte henne för jag brukar mest fokusera framåt när man är i staden och traskar. Men hon sade till i tid såå jag tog en liten svängom för att se henne. Hon var mycket kortare än vad jag trodde...

Idag har varit en tråkig och kort dag. Har inte gjort ett skit. Såå jag känner mig lite nere för tillfället eftersom jag bara har kastat bort dagen. Buhu. Menmen imorrn är det iaf jobb. Pengarpengar!

OCH! Det är mindre än en månad kvar nu! Aaah!

Och (!) nu har julklapparna börjat flöda in i mitt hus. Jag har köpt några faktiskt. Hmm... (tänk, tänk...) typ 8 stycken. Yey! Faaast det är inte klart ännu. Men jag har ju iaf någonting... sååå om jag inte skulle hitta något mer roligt sååå fååår det bli de klappar jag har. Mjaoo (ja, vi får ju faktiskt inte glömma bort att det här är en kattblogg).

Dagens varning: Köp aldrig choklad med fikon, det smakar förjäävligt. Den enda positiva saken jag kan komma på är att den räcker länge, för man kan inte äta mer än en ruta innan man får kväljningar.


Hehe. Lekte lite på youtube, sökte på Bålsta och hittade den här. Det roliga kommer typ 30 sekunder in i videon. Ja, jag tyckte det va roligt iaf! Blöö


Jama lugnt!


/D

This is England

Tittade precis klart på This is England. Den e så bra den filmen och jag älskar Woody, sötare människa får man leta efter.




 



Lite coolt är det så börja titta vid 4.56 är ni snälla XP

 

/Sickan

I'm a monster, I can hurt your eyes



jag kan inte sluta, aaa det går inte

Ett roligt blogginlägg här (som man brukar säga)


Nattvard

Vaknade i lördags och upptäckte att jag hade en macka på huvudkudden...  

tänk om jag vaknat med den i pannan.


Så kan det gå när inte korken varit på
/Sickan

sov dumma flicka

Varför ska det vara så jävla svårt att gå och lägga sig?
Jag gillar ju att sova

sov dumma flicka sov


Dagens hit!



/D

Aaaall Byyy Myyy Seeelf

Idag har det hänt mycket. Jag sitter för tillfället här alldeles ensam och kommer även att vara det hela kvällen. Anledningen till detta är att Lotta ska på dejt med Pannkakan och Sickan och jag fick inte följa med, nej anledningen till att jag inte följer med är att jag ska jobba imorrn, och jag börja kl 7 (!) sååå jag behöver min skönhetssömn annars klarar jag inte av att jobba... Och den andra anledningen till att jag är ensam är för att Pappa & Lena skulle på julbord eller något, och sedan in till staden och leka... sååå de ska sova hos farmor på Östermalm, Sibyllegatan (i samma port som Brolle bor). Nu vet alllla vart de ska sova...

Har ungefär nyss kommit hem efter en liten shoppingtur med hela spenaten. Det är alltid lika roligt att träffa människorna. Meeen jag blir sååå himla irriterad på att det är sååå himla hiiimla mycket folk inne i stan. Jag orkar inte! Jag tror jag flyttar till Kiruna eller något. Där man kan få lugn och frid.

Ochochoch. OCH! Mitt lilla knä... buhu :'(. Det gör ont! Anledningen till detta var att jag råkade springa lite för snabbt (och med alldeles för stora steg) i en rulltrappa. Och anledningen till att jag sprang i en rulltrappa var inte för att jag hade bråttom eller något (tro det eller ej) utan det var en tävling, en tävling på liv och död (jag dog). Tävlare nummer 1 var Lotta och tävlare nummer 2 var jag (Daniel). Lotta sprang i en gammal hederlig trappa medan jag trotsade tekniken och tog den nya versionen av trappan - The Rulltrap! Meeen jag vann ju iaf, mohahaha! Och jag tänkte nu berätta lite om mitt knä också (haha, jag är på riktigt skrivarhumör för tillfället, orden bara flödar, även fast det bara är en massa skit, men håll ut! Det tar slut, så var ingen suput [vard. drinkare, supare, fyllo, fyllbult, fylltratt, lotta, alkoholist, alkis; festprisse])
Hmmm...vart var jag? Jo, mitt knä. Mitt knä är inte ett helt vanligt knä föör jsut nu är det lite svullet och jag kan inte böja på det... sååå ajg styltar runt som en skyltdocka på julafton. Inte roligt. Hoppas det är över imorrn sååå att jag kan sitta på stolen när jag ska leka i kassan (ska ju jobba imorrn). För om jag står upp i kassan såå ser jag ingenting för dp har jag ett stort cigarettskåp i nyllet och kontakten mellan mig och kunden känns inte sådär hundra precis....

OCh! Jag måste ju nämna att jag och Lotta har varit riktigt dutkiga och snälla barn idag. För vi har bytt däck på Mamma Rosie's bil :D. Byta däck är inte det roligaste jag vet precis men det är alltid roligt att kunna vara till hjälp...

Dagens kändisskådning: Anders & Måns. Sickan vet iaf vilka det är ;) De kom och satte sig på pendeltåget när jag och Lotti var på väg in mot staden. Det är alltid roligt att se kändisar, muhö... ochochoch det var en tjej (typ lika gammal som oss/äldre än oss) som gick framt till dem och bad om autograf. Haha, modigt. Det skulle jag aldrig våga göra, speciellt inte på pendeltåg där det nästan är knäpptyst och en massa folk sitter runt omkring och stirrar. Muha!

Men nu hörrni börjar jag få lite ont i mina fringrar... sååå jag tror att jag ska avsluta här och ta mig en bit mat av något slag... Mat mat mat, mat tillsammans med Riverside. Det blir väl bra? :)

En julkram på eder alla!

/D

Hej Hopp! Stressigt som vanligt!

Klockan är 14:10 och jag måste gå om en kvart, för att sedan ta mig vidare mot lilla Vidja.

Frosten är kvar, den ligger där och väntar på snön som aldrig vill komma.

Finns inte så mycket mer att säga sååå ni får se lite bilder istället...




3:e december redan och Snuttan måste ringa alla sina vänner och önska God Kattjul


Lotta provar min egenstickade mössa. Oerhört vacker måste jag säga...



STRESS!





Mina nya fina tavlor som hängdes upp i veckan :D



Den finaste :)


Trevlig dag på er alla!

Nu måste jag skynda mig!

HEJHEJ!

/D

Best of

Här kommer ett litet uttrag ur Best of Sune disk 4

Vi kommer in i handlingen då Sune, Sunes tjej Sofie och katten Blåkongo ska leka familj.

Sune: - Jag kan vara pappa du kan vara mamma och Blåkongo kan vara våran Polska tyngdlyftare.

Sofie: - eeh va?

Sune: - Neeej, jag skojja bara. Han kan vara vårt barn!



/Sickan


Julmust och lussebullar

jag är så lycklig, äntligen är det minusgrader!! När jag gick från bussen till jobbet så ville jag bara skutta fram och jag fan log hela vägen. det var så mysigt och med all julbelysning som folk satt upp så fick jag världens härligaste julkänsla (måste handla julklapparpanik). i tisdags när jag gick för att handla lite zero och godis inför nattarbetet så hade det kalla vädret precis börjat och då blev jag så julig att jag fick med mig både lussebullar och julmust från ica. Men jag han bara äta en av lussebularna för det lilla barnet välde att vara vaken HELA natten, snuttplutt. Men nu sover hon :) så det blir (nästan) garanterat mitt i natten julmys för min del ikväll.
Nu vill jag ha det exakt så här i nån vecka sen ska det komma minst en halv meter snö!! det skulle vara undrebart!

skriv lite på era önskelistor barn så hörs vi sen
/Sickan

 


Fishkiller No 1

Hej och hopp!

Vart är snööön?! Det är ju kallt kallt kallt ute men ingen snö :(  Hur ska detta sluta... Sitter här vid min lilla dator och lyssnar på Cher. Hon är bra hon...

Och jag måste ju nämna att jag läste artikeln i Amelia där Lisa var med. Det var en heel sida, dock en ganska stor och fin bild på Lisa och Tita som leker flyplan, moha. Hehe. Försökte hitta artikeln men den finns antagligen bara i tidningen :P

Jag har inte bara läst om Lisa utan jag har faktiskt varit ganska duktig och tömt mitt akvarium också. Det har stått på "att göra-listan" väldigt länge nu. Och idag var dagen då det hände. JObbigt var det iaf... och alla fiskar var döda, hihi...mohaha! Nuu ska jag inte skaffa fiskar på en evighet. Det är alltid roligt i början när man ska inreda och skaffa fiskar men sedan går det bara utför, så nu får det vara nog! Jag har mina två gosekatter att umgås med. Inte för att jag enbart har ägnat mig åt att gosa med fiskarna under tiden de fanns, utan jag har gosat med både fiskar och katter! Gosi gosi! Två timmar av mitt liv gick till att rengöra skiten.

Igår var jag också ganska duktig, men Lotta var extra duktig. Efter att ha provsmakat raggmunkar på "Klippet" inne i staden så beslöt Lotta att vi skulle laga maten. Alltså raggmunkisar. Det var första gången vi båda gjorde det och det var väldigt lätt och gott, så det var absolut inte sista gången vi gjorde det, inte om du frågar mig iaf...

Nu vet jag inte vad mer jag ska säga er. Kan ju berätta att jag endast har två julklappar och det är två små julklappar till en och samma person. Såå jag börjar bli lite stressad för jag har ingen aning vad jag ska köpa till vissa... Men det brukar typ alltid sluta med att de får något litet töntigt eller ingenting alls, hehe... nu kanske jag överdrev lite... någonting borde man ju kunna skaka ihop...

Och snart är det även dags för The Austria Trip, vilket ska bli riktigtriktigt roligt. Fast det är ju ingen idé att tjata om det, mjaoo mjaoo! Men jag tycker att vi borde träffas snarast möjligt och planera lite noggrannare vad vi ska göra och hur... Och sedan eventuellt boka busspassen och något boende i Sydney... Lotta och jag satt och lekte häromkvällen och exakt såå tycker jag att vi alla fyra ska göra! NU! På en gång! Mihi... Men iaf...

Nu blev det här väldigt långt sååå ni ska istället få se några gulliga bilder på min lilla groda.








Gulligt va? :)

RSS 2.0