piskad blodig för bloggen

Eftersom jag ska flytta till Karlstad så har jag pressen att börja b l o g g a igen... Kan försöka, se hur det går liksom. MEN Mr.D kan vi inte göra en ny header pleace!!! Sorry men den existerande är skitful verkligen. Jag äter en macka wtf.       
 
peace bitches
/M

Bear with me

Älskar att man nu kan ladda upp fler bilder samtidigt! Bra gjort! Så nu blir det massa bilder. En del iaf. Vi börjar med bilder från Björnparken i Orsa, och avslutar med Drottningholm.
        Lite från när vi röjde också.


 
 
 
 
 
 

Var det längesen de gjorde om blogg.se?

Just nu tänkte jag bara säga hej. Och hejdå till alla människor som flyttar överallt och ingenstans. Ida drar till Mexico, Lotta till Skara och Mickan till Karlstad. Tror att jag måste skaffa mig lite fler vänner, hehe. Någon frivillig?
 
Idag ska vi (vi som i jag, Lotta, Mickan) iaf luncha. En avskedslunch. Det är inte långt kvar för Lotta nu. Jag börjar bli nervös.
 
Om ni vill veta så jobbar jag 12 h den här veckan. Har tagit ledigt i helgen eftersom flyttlasset går då. Så jag jobbade igår måndag, ledig tisdag onsdag, jobb torsdag.
 
Just det! På torsdag är det Lady Gaga! Jaaaaaaaaa... Lotta fixade biljetter. Så himla grym! Bra platser har vi också.
 
Nu ska jag klä på mig och rulla in mot staden.
 
Kanske kommer lite bilder senare.

Värmdö

Kanske inte har sagt det här, men igår (fredag) åkte jag en sväng till "landet" på Värmdö. Fick samåka med snällaste Lisa&Oliver&Lily. Lotta, Josefine, Niklas&Julia&Ellen och Thomas&Lise&Shampo var redan där. Jag hade det mycket trevligt. Alltid lika trevligt att äta middag med den "släkten". Fick sova på soffan som den utbölingen jag är. Men det gick bra. Längesedan man somnade på soffan.

Detta får mig att tänka på när jag var mindre (jo, jag är fortfarande liten). Då ville jag somna på soffan, för jag orkade inte gå och borsta tänderna. Men nu är det förändrat. Borsta tänderna är prio 1 innan sängen. Även om jag somnar framför någon film och vaknar typ 2 timmar innan jag ska upp, då måste tänderna borstas. Tokigt. Men så är det.

Ni får ta del av de få bilder jag tog. Hängde en massa med Ellen idag. Det var skojsigt. Roligast var nog vattenslangen. Gulligast var när hon gnusslade magen mot blommorna, haha.


Black heart

Snart är semestern slut. Fort har det gått. Men jag har ju hunnit med ganska mycket ändå.

Vi var på kryssning förra helgen. Det var skoj. Mycket skoj. Roligt att alla var samlade. Inte ofta det händer.

I tisdags fyllde Ida år. Var utbjuden till Bålsta. Det var mycket trevligt. Blev middag och fika. Inte så mycket party. Men det behövdes inte. Jag hade det roligt ändå. Fick sova kvar där, eftersom sista pendel går 00:09 och vi var mitt uppe i en omgång av Med Andra Ord. Vi hängde dagen efter också. Skojskoj.

Idag har jag varit och handlat. Kylskåpet har varit tomt sen jag kom hem från Bollnäs. Har inte riktigt orkat ta mig någonstans. Men idag så. Gick ett varv på IKEA också. Inte såå skoj. Massa folk. Pallar inte. Men jag fyndade en spegel. Woho. Den kostade bara 49 kr, hade kostat 249 kr. Så jag slog till, utan att riktigt veta hur den såg ut. Den passade inte där jag tänkte ha den, så nu står den i köket. Men jag gillar det.



Tvättade en sväng också. Alltid lika roligt.

Mötte Lasse ("hyresvärden") också. Han frågade (igen!) om jag vill bo kvar. Jag sa ja och trodde typ att han hade det nya kontraktet. Men han sa att då ska jag prata brorsan (som han sagt tidigare). Minnet på den där snubben är inte hundra. Fast antagligen har han tusen andra saker att tänka på också. Sen så tjatade han om att jag måste hjälpa till i trädgården. Det gjorde mig lite smått irriterad, för jag vet liksom inte vad som ska göras. Klippa gräset fattar jag, men jag vettefan var gräsklipparen är. Jag har ju gjort det som han bett mig om tidigare. Jag pallar inte ta egna initiativ i hans trädgård. Jag ser ju ingenting av den ändå (med mina två minifönster).

Nu är jag hungrig!

Bns

Ja. Hej. Nu tänkte jag blogg lite, efter en veckas frånvaro.

Är ju som sagt i Bollnäs och har det mysigt. Har gjort en massa saker varje dag. Det har inet funnits en lugn stund. En massa ved har körts. Och vi har kört en massa skräp till tippen. Sen så har vi gjort en massa annat småtjafs också, som jag inte riktigt kommer på just nu.

Vi var ju till Orsa också. Till Björnparken. Det var skoj. Mycket som är nytt där. Känns som parken är dubbelt så stor nu som den var sist när jag och Lotta praktiserade.

Grillnatta har också varit. Det var inte så superroligt. Var inte särskilt taggad. Men kyckling åt vi iaf. Gott.

Sitter här med en lins igen. Högra ögat har svullnat upp. Vagelsskithelvetebajs. Hoppas det är borta till lördag för jag orkar verkligen inte. Snart skär jag ut ögonen.

Nu är jag extremt trött. Har arbetat och haft oss i princip varje dag. Och sovmorgnar finns inte. Fast det brukar det inte finnas hemma heller... sååå nu har jag skrivit lite iaf.

Dags för sängen!


Har kört 3 kylskåp, 3 spisar, typ 15 fåtöljer av olika slag, bäddsoffa, golvmattor, småskräp och en massa annat skit till skroten.



Isbjörn i Orsa!



Mindes tillbaka lite när jag gick förbi detta tigerhägn. Här spenderade vi många timmar. Känns som att det bara var tigrar som gällde just då. Nu är det kodiak-björnen som är nummer 1.



Första dagen klippte vi syrénbuskar också. Blev en jädra massa grenar och skräp. Triceps fick sig en rejäl träningsomgång där, träningsvärk dagen efter. Fruktansvärt jobbigt. Men bra med träning!

RSS 2.0