Hej

Har tråkigt. Sitter på pendeln på väg hem. Har egentligen inget vettigt att skriva. Men som sagt så har jag tråkigt. Började 15 idag. Alltid lika roligt. Imorgon är det en heldag iaf. Det är skönt. Stänger dock, och det är ju inte särskilt roligt. Har haft huvudvärk idag. Kul. Och jag har ett vagelöga igen, fast jag tror den är på väg bort. Meen det lär ju komma fler, alltid lika roligt, som allt annat.

I helgen ska vi fira av vår chef som slutar på fredag. Det ska bli roligt. Go-cart står på schemat med middag inne i stan efteråt. Kl 21 är bordet bokat. Väldigt sent. Kommer bli en sen kväll. Fast vad gör det? Jag är ju leeeeedig. Yeey. Får se vad mer som hittas på. Antagligen inget. Skulle vilja inhandla min spegel på Ikea, får se om jag orkar. Sen skulle jag behöva ett till påslakan-set. Det är ju bra att ha något att byta med. höhö.

Nu ska jag hem hem hem. Äta risgrynsgröt och kolla på något bra tv-program.

Hare bra, hej!

/D

Just Lose It!

Var det på riktigt en vecka sen jag skrev? Hjälp. Ber om ursäkt för det. Har väl varit upptagen, eller nåt. Måste tänka... Nej, har ingen aning om vad jag gjorde förra veckan. Har ett minne som är värdelöst. Minns iaf att jag var döendes i fredags. Eller ja, nästan. Sjuk var jag iaf. Kände av det lite på morgonen, men jag började 13:30 så jag tänkte att det är ju inte så många timmar. Så jag åkte och jobbade. Första kommentaren jag fick av en kollega var "Du ser helt död ut". Tack. Men jag överlevde dagen. Blev hemma helgen (buhuuu, massa pengar borta) för säkerhets skull. Har ingen lust att vara sjuk mer. Nu får det vara nog.
 
Fick en väldans lust att lyssna på Eminem. Så det är vad jag gör just nu. Och! Så har jag en potatisgratäng i ugnen. Mmmm. Hoppas den blir bättre än sist. Har satsat på lite mer grädde den här gången. Och sist hade jag ingen vitlök. Sen har jag purjo i. Mumsigt. Fast jag hade inte så mycket ost. Minus där.
 
Annars så har det inte hänt något roligt.
 
Jag var och handlade idag efter jobbet. Fick en chock när parkeringen vid Heron var full (kl 13). Sen kom jag på att det är ju höstlov. Det fick mig på dåligt humör. Och inte blir det bättre av att en ungjävel "råkar" backa på min korg när jag står i kö. Handlade inte så mycket. Hade ingen lust.
 
Ja, fick jobba idag. Skulle egentligen vara ledig. Så jag har ju minskat helgens pengaförlust lite då iaf. Nu jobbar jag till fredag. En hel arbetsvecka. Woow. Dock inte heltid. Men ändå.
 
Klockan är mycket ser jag nu.
 
/D

Måndag

En ny vecka är här. Helgen var grym.

I fredags blev det en liten middag hemma hos Niklas, Julia & Ellen. Jättegott. Supertrevligt.

I lördags samlades "the gang" hemma hos mig. Antar att det var ett litet sent firande av min 22-årsdag. Tacos till middag och choklad-cheesecake till efterrätt. Super. Fast cheesecaken var inte överdrivet god, enligt mig, men helt okej. Efter lite häng drog vi in till staden. Dansade hela natten lång, och alla var glada. Precis så som det ska vara.

Skoj att vi alla var samlade för en gångs skull. Majoriteten av oss har ju flytt storstan.

Igår, söndag, var det sängköp. Med lite bakismage drog jag och Lotta till Ikea. Köpte en ny säng till mig. Hängde lite med Hasse Aro som var där och spanade runt. Sedan körde vi hem sängen, med hjälp av Lottas far. Stort tack till honom. Sedan fnulade de in Lottas säng i bilen och drog ned till Skara.

Jag satte ihop sängen diiirekt. Lade mig i den, och blev liggandes. Somnade. Sov någon timme sen var det dags för mat. Lägenheten såg förjävlig ut, om ni frågar mig. Men det bästa med städning och undanplockning är ju resultatet. Japp japp. Så jag fixade iordning allt. Dock så behöver jag fyra ben till till sängen, så att jag kan få under allt som var där förut. Just nu ligger det saker lite överallt. Not like.

Är just nu på väg till jobbet. Inte så taggad, men det kommer nog... eller inte. Vi får se. Centralen nu!

Ha de bra!





/D

Let's go crazy, crazy, crazy till we see the sun

Yo!
 
Onsdag.
 
Är ledig idag. Har varit hemma måndag och tisdag dessutom. Fast i måndags var det inte så bra. Igår däremot var jag mycket bättre, och idag känner jag mig i princip återställd. Skönt!
 
Igår var jag och Lotta på IKEA. Det var riktigt skoj. Vi har så roligt tillsammans. Och tiden bara går utan att vi vet om det. Vi började med mat. Sen gick vi till sängarna. Jag ska ju köpa en ny säng för Lotta snor med sig den stora när hon åker hem till Skara. Och jag måste ju ha något att sova på. Tycker iaf Lotta. Jag tyckte det räckte med mitt liggunderlag men nejnej.. Det fick jag inte. Haha. Det blir i princip samma säng som nu, fast en 160 cm och en annan bäddmadrass, en med memoryskum. Mysigt. Man spenderar ju typ hälften av livet i sängen så varför inte satsa? Visst det är mycket pengar, menmen... Man lever bara en gång. Så igår bestämde jag mig för vilken säng, på söndag åker vi dit och köper skiten. Handlade täcken, lakan och annat skit igår. Det är mer än bara en säng som måste inhandlas. Jag får tänka lite som så att det är en present, för varje gång jag fyllt år, firat jul eller bara varit allmänt duktig så har man fått lite slantar. Dessa har jag alltid sparat, för jag är en sparare. Och nu kommer ju dessa till användning. Får tänka lite så...

Fika gjorde vi också. Det är ett måste när man är på IKEA. Mitt i fikat tittar vi på klockan. Klockan är 19! De stänger om en timme. Och fikastationen är i början av självplocket. Ha! Men det gick ju bra ändå. Råkade ta ett 100 kr dyrare lakan bara, men annars gick det bra. Fyndade täcken till Family-pris. Super! Jag ville köpa ett täcke för 29 kr, men det fick jag inte. Hahah. Däremot fick jag köpa påslakanset för 29 kr. Hon försökte pracka på mig dyrare saker, men det får vänta. Det är ju Jul snart.
 
För er som inte känner Lotta så kanske hon låter som en dålig person nu, och så är det. Tyvärr. Haha. Skojaaade bara. Lotta vet att hon är bäst. Det vet ni andra också, ni vet bara inte om det än... Det där lät konstigt, men så är det.
 
Idag är det som sagt onsdag. Den 17:e oktober. En vecka och en dag till lön. Hoppas på en bra lön. Det skulle behövas. Men det jag skulle säga var att idag är det onsdag. Den 17:e oktober. En vecka och en dag till lön. Och planerna för dagen är tv-inspelning av Hellenius Hörna med papi och Lena. Brukar inte vara så taggad inför dessa tv-inspelningar. De brukar vara långa och utdragna. Men detta program är ju bara en halvtimme så det borde inte ta så lång tid. Men iaf. Det som gjorde mig mest taggad är vem gästen ska vara... *trumvirvel* ... Loreen! Yey. Så det ska bli roligt. Frihamnen kl.16:45. Det finns en biljett över, så om någon villig vill komma så är det bara att komma. Det är ju bra om du säger till innan dock, och helst ingen främling. Haha.
 
Skyfall är ju en av de grymmaste bondlåtarna. Adele är grym. Hennes röst är som gjord för en bondlåt. Det är nästa så att jag måste se filmen bara för att hon sjunger ledmotivet.
 
 
/D

Fortsättning

Ääh, ja... Hade ju inte skrivit klart förut tydligen så jag tänkte avsluta det nu. Vet inte vad mer jag ska skriva, men tårtan var iaf uppskattad... Bilder på det...
 
 
Förra veckan skulle pappa hjälpa mig byta olja i bilen. Men det gick inte så bra. Vi fick inte loss oljepluggen, så en ny sådan måste införskaffas. Jobbigt jobbigt.
 
 
Har jobbat i helgen. Kände på lördagsmorgonen att jag inte mådde bra. Men jag tänkte att det går väl över. Så jag åkte och jobbade. Samma igår, söndag. Jag kämpade mig igenom söndagen med 100% OB. Inga pengar får gå till spillo. Idag däremot har jag varit hemma. La en spya i toaletten igår kväll så jag tänkte att det är bäst om jag är hemma. Blir hemma imorgon också. Har ingen matlust, försöker äta men det går inte. Har ätit yoghurt iaf. Men den rann typ rätt igenom. Haha. Ja, usch. Diarré är inte att leka med...
 
Nu ska jag fortsätta ligga här i sängen och hoppas att jag är bättre imorgon.
 
/D
 
 
 

App app app

Blogg.se-appen har nu släppts till android. Härligt. Vet att android är långsamma, men vad ska man göra? Nu kanske det blir lite mer småbloggande från min sida. Om nu den här appen fungerar som den.ska. Jaja, är iaf på väg till jobbet nu. Jobbar stängning ikväll.. Alltid lika roligt. Not. Men vi hörs!

Do we even matter

Varje gång jag skriver ett nytt inlägg så tänker jag att nu fan ska jag hålla igång här. Men av någon tokig anledning så blir det aldrig så. Det har gått alldeles för längesen jag skrev här. Ber om ursäkt för det.
 
Vad har hänt? Inget. Hoho. Jo, lite har väl hänt. Sitter för tillfället och lyssnar på Loreens album Heal. Så bra. Hade nog lite högre förväntningar, men jag gillar det ändå. Först förstod jag inte var de valde Crying out your name som första singel. Men de andra låtarna är inga riktiga hitsinglar, tyvärr. Jaja..
 
Hade ju lite kalas här i lördags. Min mami kom i torsdags. Det var sköj. Min tårta som vi gjorde blev ju grym. Lite överdrivet söt för min smak, menmen... Kommer nog inte göra den igen. Det var lite för många konstiga saker. Eller snarare att den tog tid. Den kondenserade mjölken skulle koka en timme. Sen skulle man vispa fluff i en halvtimme. Och den skulle helst monteras ihop dagen innan osv osv. På lördag kom Farmor, faster med "liten" kusin, pappa och Lena med liten Tuva (stjälper ofta stort lass) <-- gullig unge! Hennes ögon är mega och uppspärrade och skitsöt unge! Och alltså för er som inte vet vem Tuva är så är det Lenas barnbarn. They were barnvakt.
 
forts följer... (haha, det kom annat emellan. Och istället för att vänta och skriva klart senare så får ni detta)
 
/D

Pop Champagne

Igår hade jag min födelsedag. Det blev en del gjort ändå. Blev dock inte så mycket sömn, men som sagt så är sömn överskattat. Lotta ringde kl 9 och grattade. Sen ringde mami, sen papi. Fick sms från många fina vänner. Tack så mycket alla!
 
Min dag började med frukost framför Färjan. Mys. Sedan blev klockan mycket så jag åkte in till stan. Klippte mig kl 13. Frisörskan var väldigt speciell. Väldigt avslappnad. Nyklippt gick jag runt lite i stan. Kollade lite i affärer, sen (efter en halvtimme) blev det tråkigt så jag gick hemåt. Tänkte gå till Slussen först, men det blev lite längre. Hornstull igen. Åkte hem. Åt mat. Tog bilen och åkte till Willys. Handlade. Blev mer än jag hade tänkt. Köpte kondenserad mjölk, hoppas den räcker för det stod en burk i receptet så då tog jag ju liksom en burk... Sen åkte jag hem. Klockan hade nu blivit typ 19. Jag ställer mig och gör kakor. Gjorde samma som förut. Gottigt. Efter det, typ 21:30 drar jag fram dammsugaren. Mamma kommer ju på torsdag, så lite fint måste det få vara. Sedan plockade jag. Tränade lite här hemma. Kollade 2 broke girls (bästa serien!). Sen blev klockan 00:05. Då tänkte jag att nu är min födelsedag över, ingen idé att vara vaken då. Så då gick jag och lade mig och kollade jag Hollywoodfruar innan jag somnade.
 
Och idag börjar jag 15. Fortfarande värdelöst. Tänkte åka och träna innan, så jag ska åka nu snart. Sen måste jag äta innan jag börjar, eftersom jag jobbar 5 h och då inte har någon rast. Värdelöst.
Tar bilen för jag känner mig lite latig. Har ingen lust att vara ute bland folk idag.
 
Nu ska jag klä på mig och dra.
 
/D

Imagine Dragons

Asså den här låten. Såå bra! Love it.
 
 
/D
 
 

Haffa Guzz

Hej mina kära vänner.
 
Oktober är här! Jag har precis avslutat en film. Snow White and The Huntsman. Ja, vad ska jag säga. Den var lång. Tråkig. Och tråkig. Gillade den inte alls. Är glad att jag sparade bioslanten till annat.
 
Vilka mer filmer har jag sett? Jo! The Notebook. Jag hade ju inte sett den, så jag var tvungen. Den var mycket bra. Mycket mycket bra. Ganska förutsägbar, men det spelar ingen roll. Jag stortjöt. Haha. Och det började typ efter halva filmen, sen blev det bara mer och mer. Men jag gillar sorgliga filmer.
 
Annars kollade jag Kvarteret Skatan reser till Laholm. Rolig! Och tidigare idag En gång i Phuket. Helt okej. Gillar svenska filmer. Det är lite mysigare och lättare på något vis. Har en liten filmperiod just nu. Det är kul.
 
Imorgon är jag ledig. På min dag. Skulle egentligen jobba, men en kollega (hehe, vågar inte nämna några namn) ville byta. Perfekt tyckte jag. Så vi får se vad som hittas på imorgon. Ska iaf klippa mig kl 13. Sen måste jag handla de sista ingredienserna till tårtan. Undrar vad man hittar kondenserad mjölk :/ Måste googla!
 
Haha! Sitter och lyssnar på morgonpasset i P3 från imorse. Det är så jädra bra! Panetoz var gäster. De diskuterar Dansa Pausa, och dess text. Många sjunger afropaus (så även jag, haha). Men det ska vara afro-bounce. "Vad är en afropaus?" Kodjo: "har ni sett Lejonkungen? När Simba är nyfödd och lyfts upp. Det är en afropaus!"
Alltså, det var kul! Man kanske måste höra och ha humor.

Var var vi? Kondenserad mjölk... "Kondenserad mjölk kan nu vara lite svår att finna i Sverige, men finns i bättre sorterade livsmedelsbutiker (men inte kyld i mjölkavdelningen utan i bakavdelningen) samt i butiker med kundinriktning på invandrare från länder med speciell mattradition." <-- detta kan ju vara vilket folkslag som helst. Lite otydligt tycker jag. Men jag får väl leta i bakhyllan och hoppas på det bästa.
Småtjejer på Skansen.

/D

RSS 2.0