you got me saying eyo

hej på eder alla. nu ska vi se på film!

Ännu en arbetssökande i detta land...

Jahapp, då klassas man som arbetssökande (inte arbetslös) från och med idag... Var som sagt upp till AF och lyfte luren (servicetelefon)... Sedan fick jag gå in till ett samtalsrum och prata med en tv. Det var lite hi-tech där ;). Hon pratade på och jag bara höll med. Ska tillbaka på torsdag kl 9 för verifieringsmöte eller vad hon kallade det. Då kommer jag att få träffa en riktigt människa tydligen.

Fiiirst when there's nothing, but a slow glowing dream... made of stone....  close my eyes, feel the rythm....
WHAT A FEELING!

Haha, lilla snuttelutta tror hon kan ta en skata. Hon lär ju få storstryk snart.

Take your passion, and make it happen!... now im dancing through my life...

ABSOLUT!


Buskattur



Full galopp, hehe :)

/D

Bara för jag älskar er


We are the world

Det har varit en turbulent morgon. Eller turbulent kanske är ett starkt ord, men det hände faktiskt något oväntat :-o

Jag låg och sov och sen ringde papi. De håller på å bygger om parkeringarna på vår gata, och de hade ringt och sagt åt honom att flytta på bilen som tydligen stod lite olägligt till. Men ingen är hemma förutom jag, vilket ledde till samtalet jag fick. Var tvungen att flytta bilen... så jag "sprang" dit, nyvaken som jag var och flyttade på den jädrans bilen xP Förstår inte riktigt varför de måste hålla på på alla ställen samtidigt. Kan de liksom inte börja med att göra klart en av alla parkeringar på gatan och sedan ta nästa. Nej, istället ska man vara tvungen att flytta bilar hit och dit, dag ut och dag in...

Nu har jag iaf ätit frukost samtidigt som jag kollade på CNN, där de snackade om MJ. Undrar hur länge de kommer att tjata om hans död, och blabla. Inte för att det gör mig något, men iaf...

Den obligatoriska bilden:


Jag tror att det kan vara Sickan & Co...




Svårt å se kanske... De var de enda människorna som matchade... Vi provar en till närbild...




Är det ni? :)


/D

Ein, zwei, drei

Vad ska vi skriva idag då? :/

Måste kolla vad jag skrev sist...

Jo, kattvakt igår i Jordbro. I fredags hade vi det lite trevligt i Vidja. Fick träffa moster Sussi som man har hört så mycket om. Hon var faktiskt precis så som jag hade tänkt mig, hehe. Rolig människa det där. Jaja, trevligt va det iaf.

Har knappt varit hemma på hela veckan. Har inte träffat min fader på säkert en vecka, menmen det är inget jag lider av.

Har jobbat idag (pengar!). Dagen gick fort. Det var varmt. Jag svettades ihjäl. Mmm glass. Gott. Kanske. Ska. Ta. Sig. En. Bit. Eller? Jo, glass får det bli!

Och nästa vecka måste jag ta mig till den där jädrans arbetsförmedlingen också. Hur ska det gå? Nervös. Mamma tjatar om CV hela tiden och jag oorkar inte. Men om jag gör det nu så kanske hon kan tala om för mig hur man skriver... om hon nu vet det... :/ ... Jaja, det måste ju skrivas någongång i livet, så varför inte göra det nu på direkten? Det känns bara som att jag sitter här och pratar med mig själv, men det är bara roligt.

Måste till papi och hämta hårddisk också. Baah!

Ha ett bra liv!

I brist på bilder (ingen hårddisk) får det bli den här (mohaha):





/D

Jag ska baka en kaka

inte med jordgubbar på för jag är allergisk men den kommer vara smarrig ändå XD skrev ner receptet i natt när jag satt på ks, använde en tom sida i The Reader (boken jag läser just nu och som inte är så bra som jag hoppats på) för jag hade inget papper. Ritade även en bild av rummet vi satt i, jag kallar den "KS by night".

Time for some baking kids och i morgon blire sangria

/ Sickan


En snabbis

Måste bara säga att sommarkrysset rockar. Det är lite små korkat, enkelt och med dåliga (dvs roliga) skämt. Alltså tv när det är som bäst XD Gynning och Berg e grejen :P

Nu ska jag ta det lite lätt på saker och ting och göra mig redo för en natt på ks

Later dudes

/ sickan

Bloggo

Blogga från mobilen är annorlunda. Sitter här och väntar på att alla ska bli klara så att vi kan åka härifrån (Vidja). Vi ska åka hem till mina katter och se om dem lever, till Bålsta alltså :p Hare gott!

dddead weather..in hell weather

Sitter och lyssnar på JW ny projekt, The dead weather. Jävligt bra om jag får säga så me like very much!! mm älskar att hitta nya band...med samma människor....haha 

jag vet att ni undrar så därför ska jag upplysa er lite om min vecka X). Har varit ledig mån-tor väldigt najs. I onsdags var det ju bad för hela slanten på (jag kommer ihåg namnet även om det tog ett tag) Smedsuddsbadet! ha! myspys även om det var iskallt äckelvatten:P det var väldans trevligt att så många ville hänga på :D (lotta du var med i våra tankar) idag har jag jobbat med en ledsen liten tjej :( och så ska jag ut till vågis och rida två små pållar, egentligen borde jag vara där nu men det är jag inte så det blir sen kväll i stallet som vanligt. Måste förbi mami och hämta ridkläder också, orka! 
I morgon och på söndag är det jobba natt som gäller och jag hoppas och ber att det lilla barnet sover (vilket hon inte gjort de två senaste nätterna)

nej nu är det of to the stable som gäller

peace out kids

/ Sickan

        

Filmfilmfilm

Ja, jag vet att det är superfint väder ute men jag är såå himla trött just nu, så jag måste lägga mig framför tv:n en sväng :P

Har valt en enkel och lättförståelig film, DISCODAGGARNA! YEA, ROCK N' ROLL VETTU!





/D

So happy together



Mm, det var ett tag sen någon bloggade här nu! Det har hänt en del och jag har knappt hunnit sätta mig ned vid datorn, därav min frånvaro. Men nu tänkte jag att jag var tvungen!

Midsommarafton var det i fredags. Aftonen var mycket trevlig. På dagen var jag, pappa, Lena och Magnus och kollade på när folk dansade runt granen (höll jag på att säga), STÅNGEN!

"Skörda, skörda havre..." "Nä men det är ju en som..., det är en midsom..., det är ju ingen jul, det är ju en midsommarstångssång!" (Bara för er som sett Sunes jul, vilket betyder typ ingen, eller jo en)

Men iaf! På kvällen gick jag till Ida sedan kom Lotta. Klockan blev mycket och vi begav oss vidare hem till papi för att sova av oss lite. Dagen efter var det jobb som gällde för mig. Den jobbigaste jobbdagen jag har varit med om hittills. Trodde att jag skulle ge upp, men sedan tänkte jag på att det var en röd dag (både lördagen och söndagen), vilket betyder dubbelt så mycket pengar! Yey!

Igår va det måndag. Då åkte jag och Ida ned till Kalmarsand (bad) för att sola och eventuellt bada (inget bad här inte, brr). På kvällen åkte jag inte till stan och vidare ut till Vidja, för att umgås med Lotta och hennes mamma men mest med Lotta :P trevligttrevligt...

Idag gick jag till Ida en sväng och tog ett dopp i hennes pool (brr, kallt!). Sen kollade vi på film, och nu sitter jag här och delger er mina händelserika dagar (som säkert är helt ointressanta för er, men det är bättre att skriva någonting än ingenting alls).

Imorrn är det bad som står på schemat. Åker till Smedis med Pangelica och Sickan. Har aldrig riktigt "badat" inne i stan. Det kommer säkert bli en upplevelse. Sen tänkte jag träffa Lotta (som är en hårt arbetande kvinna) och eventuellt hitta på något skoj. Vi får se hur det blir :P

Nu kanske det är dags för lite nattsömn, eller det ÄR dags för det!

GOD NATT! SOV GOTT! DRÖM SÖTT!



/D

Hemma i kallet

Hemma är vi, i kylan. Fy, vad kallt det är. Men jag överlever nog ;-).

Den här veckan har varit mer händelserik än vad jag hade trott att den skulle bli, och den är inte ens slut än...
I måndags träffade jag Ida. Vi tog en långpromenad sedan gick vi hem till henne och kollade på film (Dawn of the dead [2004], har sett bättre filmer måste jag säga). I tisdags kollade vi på film igen :P Det blev "The Hangover". Den var faktiskt riktigt bra, och rolig. Haha. Och igår hade vi planerat att vi skulle gå ut på krogen inne i stan. Men det blev inte så jättelyckat. Först åkte vi till Djurgården och satte oss där och snackade och hade de trevligt. Sedan åkte vi in till city och gick, gick, gick, gick och gick. Vi letade efter något bra ställe som vi kunde gå in på. Men fanns det några ställen överhuvudtaget? NEJ! Vi hittade ingenting. Eller jo, vi hittade en pub där vi satt i typ en halvtimme. Sedan gick vi vidare... Allt slutade med att vi gick till McDonalds på Hamngatan (där Ida jobbar) och satte oss. Vi satt där till typ 4 för att vi inte visste vad vi skulle hitta på. Alltså vi väntade på den första pendeln hem som går 5:13. Jappjapp. Sedan satte vi oss på tåget och åkte hem till lilla Bålsta. Väl hemma vid stationen visade det sig att någon/några hade försökt sno Idas cykel. Men de hade inte lyckats! HA HA! Rätt åt dem!

Imorgon är det Midsommarafton och jag vet inte riktigt än vad jag ska göra. Men något lär jag ju hitta på...





/D

Vad får det lov att vara? hmm...lite sol?

Då har man varit på mallis med "det vanliga gänget", som min papi skulle säga, och vi har haft det jävligt roligt om jag får säga så :D jag vill åka tillbaka!!!!!!!! speciellt när man möts av ösregn när man går av planet på arlanda....kul? inte direkt. jag är fortfarande jättetrött, även om det var två dagar sen vi kom hem. men det kan ha att göra med att man har jobbat både igår och idag hehe. kan ju berätta att jag försov mig idag, jag började sju och vaknade halv, men jag kom i tid vilket var helt otroligt. Jag cyklade som en galning.

some light and mood










sickan - idag har man bruna ben, imorgon har man det inte


We're going to Mallorca!

Snart är det dags! Sitter här och äter gröt och dricker kaffe :D Mums!

Jag gick upp vid 2:15 och då var pappa och Lena fortfarande inte hemma. De hade tydsligen varit på puben, där det hade varit karaoke och bajs. Haha. De är så roliga. Men nu är de hemma xP

Nej, nu måste jag pcka ned det sista och vänta på bror min.

Alla får ha det så bra hemma i Sverige!

Vi syns!

/D

Packa Pappas Packsäck

Packapackapacka. Hur ska det här gå?

Jag antar att det inte finns svenskt kaffe på hotellet så jag har stoppat ned lite Nescafé xP

Vad ska vi mer ha med? Hmm... behöver nog inget mer... Eller?

Tänkte att det skulle vara läggdags kl 22. Men det tror jag inte på... Magnus kommer kl 03:30 och hämtar mig imorrn :D Skönt att man bor ganska nära Arlanda iaf.

Kom på att jag inte har någon bok! Eller jo jag har min "I, Tina" men det känns bättre med pocket, för pocket = sommar/semester (enligt mig). Det är så mkt smidigare. Såå vi kanske ska gå till Mami och titta lite (eller?). Jo, vi gör nog det.

/D



Yey! 25-28 grader och sol (plus lite moln någon dag) på Mallorca ända tills på torsdag! Det ser bra ut ;)

Studenten är tagen!

Igår tog jag/vi studenten. Dagen blev inte riktigt som jag hade planerat, men den var helt klart bäst ändå :)
Allt började kl 9:00 då det var fotografering. Alina hade försovit sig så vi fick ta om fotot sen senare. Efter fotot gick vi till Svandammen och skålade med lite mousserande vin. Blabla... Sist "sprang" vi ut, och mötte den stora folkmassan. Mamma, pappa, Magnus, farmor och Lena var där. Farmor var alldeles tårögd, vilket gjorde att jag nästan själv började gråta :'(. Men det gjorde jag inte, gråten kom senare. Efter flaket (som var bäst, och som tog kortare tid än vad jag hade trott, men allting går ju såå mkt fortare när man har roligt) satte jag mig på pendeln som skulle ta mig till Bålsta... Men redan vid Sumpan kände jag mig kissnödig och magen var inte på topp, så jag gick av i Spånga, vilket kändes lite onödigt men välbehövligt, gick tillbaka till skolan för att gå på toaletten för att urinera (inget annat!). Plus att jag var tvungen att dricka vatten, för snål som jag är så kan jag inte köpa vatten, nejnej. Sedan gick jag till tåget och åkte till Kallhäll där pappa, Lena och mamma hämtade upp mig (de hade varit hos Magnus). Sedan åkte vi hem och jag öppnade lite presenter och då kom alla tårar. Tror aldrig jag har gråtit så mkt förut. Jag vet inte varför men de bara kom. Sedan gick jag och lade mig och grät mig till sömns, tårarna ville inte sluta komma. Sedan sov jag, som en stock! Mamma hade tydligen försökt väcka mig ett flertal ggr men jag hade bara sussat vidare. Vaknade lite innan tolv och insåg att jag måste åka in till stan och träffa klassen, men så blev det inte för sista tåget från Bålsta går tydligen kl 00:09. Kul. KUL! Såå dagen blev alltså inte riktigt som jag hade planerat, men jag känner faktiskt att jag nog inte hade orkat gå på nån slutskiva. Jag var för trött helt enkelt.

Nu sitter jag här. Har precis duschat, och är glad. NP3A är helt klart den bästa klassen jag någonsin har haft, det är sant, jag ljuger inte. Kommer sakna alla! Men vi måste ju samla ihop alla och gå ut nångång, så att jag får ta igen den missade kvällen igår :)

Snart ska jag åka och jobba :)  Hehe, jag mår faktiskt riktigt bra, förutom att halsen är lite geggig men det är inget jag lider av.

God Middag!

/D

Inget regn imorgon, tack!

Enligt tv4vädret ska det inte bli något regn, bara molnigt. Yey! Hoppashoppas.

Idag sov jag lite länge, längre än planerat. Har dessutom varit och klippt mig lite, det är så jobbigt med långt hår... Och nu sitter jag här efter att ha slängt en massa skoltrams och funderar på om jag ska börja med musiken till flaket :/  En sak är säker iaf och det är att jag måste gå på toaletten nu!

Ses!

/D

Ska vi leka eller?

Idag har jag och mor min varit och inhandlat en hyfsad mängd vin, sprit, öl och cider :P hehe ska man ta studenten så ska man. vi stannade också och köpte blommor och lite andra småprylar som man behöver och när vi går runt där så får jag lite halvt panik och värsta nervösa anfallet för att vi tar studenten i morgon!!!!!!! men hata att det regnar!

Lite bilder att beundra sitter väl inte helt fel va?

     
de tre vännerna och en frånvarande jerry




Trasanknasan








/ sickan


aj jag föll, sa fölet och föll igen

Såå efter den galna shoppingturen åkte jag iväg till stallet för att rida en liten hästi. klockan var nog närmare åtta på kvällen när vi gav oss iväg till ridbanan, vädret var perfekt och det var hur mysigt som helst. förutom att hon var jobbig och stegrade och höll på några gånger så gick det superbra XD Men.....
När vi kommer tillbaka vid halv tio då står stallägaren med familj och tittar på deras ponny som står i en liten hage nära stallet (hmm konstigt där brukar hon inte stå tänker jag) och sen ser jag hur det rör sig bredvid henne och aaaaaaaa hon har fölat!! Jag hade missat fölningen med typ 10 min helt galet. (lite surt men men :P) fölet är fortfarande blött och har inte ens ställt sig upp än. så jag kastar in Trasan (hästen jag rider) och springer ut för att beundra den lilla bebisen. blir kvar där till typ halv tolv, helt overkligt att vara med om något sådant och så jävla söt liten fölunge med långa ben och allt XD 







 / Sickan - jag vill också ha en fölis


man kan inte köpa lycka, men man kan köpa en yacht som tar en dit

Ojojoj..igår var det en händelserik dag och idag är det stress stress stress XP efter som jag vill berätta allt så får jag dela upp det hela tror jag bestämt!

gårdagen började med att man åkte till skolan för att göra ett buddismprov kl 08.00 på morgonen, jippi. speciellt sen man inte kunnat plugga som det var tänkt, kl 22 på kvällen dagen innan, för då blev det strömavbrott och självklart måste jag och min papi åka och spana in transformatorstationen som exploderat :P men jag läste lite för farsan i bilen så nu är han väl lite insatt i den buddistiska läran hehe. 
efter provet, som gick sådär jag hoppas vg iaf, åkta man till täby c och skulle tjacka en bikini. På HM träffar man sen syrran och hon slår följe med mig, även min polare Malin dök upp där :D. sen bar det av till ett antal olika affärer och jag brände närmare 2000!!
så vad blev inhandlat då undar ni säkert, därför kommer en liten redogörelse på det nu:
3 linnen
1 par shorts  
1 par skor
3 underbyxor - hitta ett par med dalahästar på! älskar
1 bikini - jag hittade den jag ville ha, i rätt storlek :D
silvernagelack till studenten - paniiiiiiiiik
solkräm - mallis here i come
kanske jävligt onödigt men jag var ju galen så en deo för 100 fucking spänn!!!!!!!! jag hör era suckar people 

döm ingen efter deras handlingar!

/ sickan

Flak till musiket, nej, muslak till fiket, NEJ! Musik till flaket!

Sitter här och har precis tagit reda på låtarna som Fia skickade. Hon är den enda som har skickat till mig, men jag vet inte hur det går för Natalie och Emma. Jaja, jag orkar inte bry mig. Jag laddar hela min iriver full med musik och sedan får vi se... Nu kom Malin med lite fördlag också, roligroligt :P

Gick in på aftonbladet för att se om de har hittat planet som är helt spårlöst, men de har de inte. Helt otroligt! Det måste vara LOST! Exciting! Haha, det va det första jag tänkte på när de sade på radion att ett flygplan hade försvunnit.

Inga förslag på låtar? :P

/D


FÄRDIG!

Då var vi klar med den. Och nu är jag klar med ALLT! Nu är det bara å vänta tills på onsdag, då det smäller (eller?). Ser inte fram emot flaket, nejnej. Vet inte varför, känns bara inte riktigt som min grej. Fast jag kommer säkert tycka det är roligt sedan... hoppas jag...

Undrar om man inte ska gå och säga hejdå till djuren... ELLER! Så kanske man kan åka hit imorrn (tisdag) iaf (om nu någon annan skulle komma) och ta lite fina bilder på djuren och skolan och allt! Det känns lite sorgligt nu när jag sitter här. För det här är nog det sista som jag kommer skriva på den här datorn (fast man vet ju aldrig)... Jag kommer ihåg första veckan (tror det va första :/) då jag satt här på denna plats, och sedan reste ajg mig upp och BONK! sa det... jag hade slagit huvudet i älgmulen som sitte ovanför mig... Menmen man får väl komma på något expo nångång i framtiden och se hur det ser ut, om det blir någon ny lada eller inte. Ooo så spännande, eller inte. Jag vet inte!

God Middag på er!

/D

Musavel

Skrivaskrivaskriva. Musavel! Spännande! Men det går nog bra. Jag har Natalies/Alinas arbete här framför för mig nu, så detta borde va avklarat på en halvtimme :P

RSS 2.0