Ointressant, läs på egen risk...

Snart blir jag galen. Även fast det är höstlov så jobbar väl lärare och shit på skolan. Och vi har inte fått något svar från någon skola. Jävla skit! Skrik och panik!

Tänkte bara säga det till resten av medlemmarna. Ps. en god nyhet är dock att jag kanske har värvat Julia så att hon ske dela ut lite lappar till hennes elever. Så att man får lite annat perspektiv på saken.


Bollnäs, Andra Avenyn, Löwen, Objektiv och majs



(Bilden är tagen i somras, har inte tagit några bilder än)

Hej på eder "alla"!
Sitter i Bollnäs och väntar på att klockan ska bli halv nio så man kan kolla på Andra Avenyn, tjoho, det e bra de!
     Är här med min bror som hämtade sin bil idag (den har varit på lagning). Vi åkte tåg upp hit igår, ganska tråkigt faktiskt, föredrar bilåkning.
     Vad har jag gjort mer idag då? hmm, jo... Har kört lite ved med fyrhjulingen - brumbrum - och det gick skitbra å backa nu om man jämför med alla andra ggr jag har försökt med den där jävla vagnen. Krattade de sista löwen  och samlade upp kaninkräken med gräsklipparen och gjorde till sist ren den, klipparen alltså (gräsklipparen), inte kaninerna.
     Justdetja. Beställde ett nytt objektiv ikväll. Hoppas bara det hinner komma tills på fredag. Skulle vara roligt om jag hade det innan vi åker till Orsa :D:D:D 

Tror inte det va något mer...

Hej snajs lillmajs!

          / Daniel

Mumfie...




Ja, det va ett tag sedan jag bloggade nu. Det bästa med att ha en blogg tillsammans är att de två andra personerna kan hålla den uppdaterad medan den tredje inte har lust/tid/ork/vilja. Men iaf måste jag ju göra något nu...
Jobbar hela helgen nu, moneymoneymoney, roligtroligt. Eftersom ingen människa vill hitta på något på lovet som har sin början nästa vecka så drar jag till Bollnäs :D  eller det är inte bara därför. Det va ett tag sedan jag va där också, hmm....det va nog i somras...ojsojs lappkojs! Får se om man kanske får kör lite fyrhjuling XP eftersom som jag nu LAGLIGT för köra. Kommer hem på torsdag och då är det bara å sätta igång och packa inför nästa resa... nämligen ORSA! Tjoho! men det blir roligt.
     Hmm, kom precis hem från mami till papi. Klockan är 20 och pappa och Lena är lite onyktra och lyssnar på Brittan, haha. Roligt. Kan tillägga...(blev avbruten för andra gången av Lena, hehe, men det e bara trevligt)...Kommer inte ihåg vad jag skulle tillägga men jag hoppas det inte spelar någon roll. Jo, jag skulle nog tillägga att Lena kommer flytta hit till Bålsta snart (det ska bli spännande XP)  HAHA, nu pratar Lena men min farfar, haha, hon ba: "Tjenare Stickan" (Han heter Stig) Gulligt.

Dessa filmer är på gång för att ses i Orsa ;P  :

Black Sheep
The Mist
The Midnight Meat Train
The Orphanage

Hoppas du nöjer dig med dem...

PS. Nu ska pappa och Lena åka till Richards (pub) Haha, mamma ska skjutsa dem, piiinsamt. De är skitfulla, haha!

The cat in the hat

Eller in the box... (ps. kattrumpan hänger utanför)
Mm, kattrumpor...
Mm, kattnyllen...

Höst! Höstnyheter! This just in!
Saknar mina katter så här på höstknölen. Nami är en bra ersättning men det är ändå inte min katt. Men Shampo är en liten gullgurka som alltid och jag älskar den lilla bönan:

 
Så mycket så jag tyckte att han kunde få vara med på ett hörn trots kattemat!

Höstiga hälsningar från personalen!

Tigerrrrrr

Min mördare fångade en liten fågel idag, jag tror att det var en blåmes, liten var den iaf. Han tänkte springa in med den men jag han stoppa vilddjuret från att dra in bytet. Istället följde jag efter honom ut på gräsis och när jag kom nära där så började han morra! (duktig katta)  haha han vill vara tuff. Men sen när jag drog bort djuret så såg jag att fågeln levde (min katt kan verkligen inte döda) men iaf så flög den lilla pippin sin väg dock lite vingligt. 
 
ha ett bra mord




Romeo, Romeo, wherefore art thou Romeo?

Jaja jag vet att humle och dumle hatar mig för att jag inte orkade åka till skolan idag för att inte göra något. Men det kändes lite onödigt, ingenting gör jag lika bra hemma. Och ingenting är väl det man kan säga jag har gjort haha.
Det mest intressanta (om man kan kallad det det, sa det och det var det - ur filmen "Det" som bygger på en roman av Stephen King) var att jag drömde en massa saker bla. att jag hade fått en ny katt som såg exakt ut som prinsen förutom att den var mindre och smalare (bdw så går prinsen nu mera på diet för fetma) men iaf så var den här katten också väldigt skygg och när jag som bäst jagade runt på den lilla i badrummet så hittade jag en jättestor katt sovandes i tvättkorgen och sen insåg jag att jag hade jättemånga katter som var överallt. När jag berättade om drömmen för pappa så sa han förskräckt; Vilken mardröm! haha jag tror inte han vill ha fler katter.
Jag drömde också att jag var på en my chemical romance(?!) konsert. No idea why. Men fundera på den kakan! 

Nej men nu ska jag plugga lite(haha) på terränghjulingsprovet! allvarligt DA jag ska! förhoppningsvis...eller så lyssnar jag på Maximum white stripes hmm.. svårt val.

slicka lugnt

/ Michael Schumacher



Humle o Dumle nördar sig med fiskarna  

    
Den tjocka                             Malteaser



ps. PB börjar idag!!!!!! woho


Sickan, where are you?

Här sitter vi. Alldeles ensamma. Och får inte så mycket gjort. För närvarande checkar vi skräckfilmer på imbd m.m. Vi har gjort ytterst lite men det var iaf väldigt god mat! Mums.

Vi har bestämt oss för att ladda ned:
Mirrors
The Orphanage
Night of the living dead (bara för att Daniel vill och för att den är från 1968)
Mmm, ett måste är också The Mist som är en utav de bästa filmer som gjorts! Helt obeskrivligt grym!
Rosemary's baby
Grizzly Park
Saw V

Det är iaf väldigt kul. Vi har också ringt till Orsa och allt gick inte bra. Haha, nej men det blev en massa krångel som vi inte orkar babbla om just nu! Och Daniel kissar snart på sig... bara så ni vet.

EXTRA... fresh

Mitt blåbär

Apropå katter, mina sockerärtor är slut! What am I to do?!
Sockerärtor är så himla goda att man vill spy på de. Mamma hade lämnat några på bordet när jag kom hem. Gissa om man älskar sin madre/mutter extramycket då! Och lite tuggummi. Oh oh, jag vill dansa. Jag tror att jag ska shaka lite butt till "Laurent Wolf - No stress" eftersom jag roligt nog har fastnat för den låten sedan jag och Karin var i ett hus. Och kanske även Beyónces nya som jag blev lite fäst vid efter Al's blogginlägg.

Men som sagt, NO STRESS! Så jag ska försöka att inte stressa med den jävla idrottsuppsatsen som det aldrig blir något av eller till kursprovet (!) som jag har nästa vecka på torsdag. Gissa press! Ok, åt med slipsen, inget plugg i denna blogg. Den är endast till för katter. Därmed:

Min slagskämpe

Must be a reason why I'm king of my castle.

Busan säger:




"Sluta ta kort på mig din jävla kattslickare! Annars får du med mig att göra" Så kände jag med idag (i princip)....
     Jag sade till Lotta att vi inte skulle gå in på konsum när vi gick till tåget. Anledningen var den att jag bara skulle köpa någon onyttig bulle om vi gick in där. Sååå vi gjorde inte det för jag antog att jag skulle klara mig hem... men sen var tåget konstigt och någon hade satt ut hinder på spåret, sååååå alla var tvungna att hoppa av i Jakan. Där var jag tvungen att vänta i en halvtimme (eller rättare sagt 40 min för det va signaalfel i Sund by berg också) på nästa tåg och rastlös som jag var gick jag en sväng in i centrumet. Orkade inte leva längre och dog. Nej, men jag köpte fyra bullar som jag tryckte i min (och sen dog jag). Tröståt mig till döds.
     Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer för det händer inget roligt i mitt liv, men jag kan tillägga att jag orkar inte med helgjour i helgen för den är på fel helg. Hade varit bättre om det inte fanns nån jädrans helgjour. Tycker faktiskt att det räckte med praktiken vi hade där i tvåan.
     Längtar till Orsa, där ska jag bara lata mig hela dagarna och låta min mamma (Lotta) arbeta som slav.

Nu känner jag mig kissnödig och kan därför inte fortsätta detta inlägg....eftersom jag har annat att göra också, men det e bara roligt. Hare bra, HEJS             

/ Daniel

Mufflon



Mufflon, mufflon, mufflon. Varför ska just jag vara ett jädrans muffigt, fluffigt och puffigt Mufflonfår. Min pappa är get och mamma är ko. Hur gick det till? Jag lever varje dag som det va min sista. Min vän katten Arnold vill bara döda mig medan jag vill döda honom. Vad ska jag ta mig till? Vem där ute kan hjälpa mig?

Detta var ett urdrag ur min kommande bok som släpps den 26 april, 2010. För mer information och bokning kontakta min agent Kicki B.

Lägger även upp lite bilder på mina urgulliga puttefnuttar (tycker om bilden högst upp, den är liksom lite konstnärlig på något vis) :D Fast jag tycker inte om de så mycket idag för någon av dem hade spytt när jag kom hem idag. Och det är ju inte så positivt, eller är det? Inte nog med att någon hade spytt, den som hade spytt hade dessutom spytt i soffan? Hur trevlig är det på en skala mellan en gris och ett får? Dessutom så hade någon katt lagt en filt över så inte jag skulle se spyan och sätta mig där! Så här gjorde jag:
     Först tog jag hushållspapper och torkade bort det mesta av spyan. Sedan hämtade jag en ny handduk och blötte ned den med varmt vatten, tog diskmedel och hade lite på spyfläcken, gnuggagnuggagnugga. Sist men inte minst tog jag lite rumsspray och sprayade på den utsatta delen.

     Roligt värre. Nu är jag jättetrött och jag skulle ha pluggat men Lotta tvingade mig att blogga. Varför vet jag inte, men allt har sina orsaker.

     Klockan är nu 19:35 och jag vet inte riktigt vad det är på tv klockan 20, men vet iaf att det är Färjan och det är så jädrans underhållande att kolla på så det får man inte missa. Hmm... kul att det händer något i livet iaf.


                     Hej fnatt lillkatt!                
                                                                    /Daniel



Bla bla, något fyndigt, bla bla... (D och L)

Nu ska vi kattifiera bloggen igen och framför en klagan eftersom en del av den här bloggen inte är så företagsam och håller uppdateringarna fräscha. Därför ska vi med gott föredöme visa hur man gör.


Excited



OOoooo. Får rysningar bara jag ser på bilden. AAaaah.... Jag klarar inte av å vänta, nån som hänger med till AMERIKATT? :D  Drömde en hemsk dröm häromnatten (jag drömmer bara om olyckliga saker, vad kan det betyda?), men vi åkte iaf till Hamburg i drömmen och både jag och Lotta hade glömt kamera. Det va läskigt, och sorgligt...menmen en dröm är alltid en dröm och inte en bulle

I "R" all the winners


Lite rädd kanske? Eller uppmärksam? Eller misstänksam? Vad tror ni? Mohahahha...

Wiie, de gav upp! Med tjatet om att jag ska städa min stuga så de gjorde det åt mig! Aaah, så skönt när de goda vinner, eller hur? Detta är iaf min nya skrivbordshörna som far konstruerat och sågat och mätt och oljat och allt åt mig. Finfint!
















TjOhO!




Jappjapp. Min helg har varit ganska bra faktiskt (om man bortser från det fina väder vi har haft). I fredags gjorde jag inte så mkt, hmm..... minnet är verkligen helt, nej justdetja jag kollade på tv, så va det. ÄÄhum...exakt. Men i lördags kom det lite människor till vår lilla lägenhet, mestadels släktingar (kanske bör tillägga att jag har fyllt år också XP). Jaja, men det jag vill komma fram till är iaf att jag fick det jag önskade...."barabaram" en digitalkamera (YES! Änteligen), trodde faktiskt inte jag skulle få det för jag brukar typ inte få nåt "stort", det brukar mest vara smågrejer. Happyhappy!
     Vidare till söndagen! Då va det den årliga marknaden i Örsundsbro och vi va där (jag, bror + mami). OCH JA, DET REGNADE! Helt genomblöt blev man. Jag typ plöjde mig igenom marknaden och gick och satte mig i bilen medan de två andra envisa människorna skulle äta den traditionella "bärstaklämman" som man tydligen "måste" "äta" när man är "där". Mohaha, men jag köpte inget. Mama köpte naturgodis och lite korv tror jag det blev också. ´Jappjapp, det va min helg det.

Vad är en slick utan en tunga?

Som mina medbloggare påpekat så är det min tur att lägga upp en trevlig bild på mina katter när de slickar sig på ett eller ett annat sätt.  Men jag det jag hittar är bara en lipa på lipa på lakritspipa bild.... så enjoy





Tunga grejer vettu !



Mm, mums. Eftersom Daniel "kickade" igång bloggen och så kickar jag vidare den med bilder på Majsan och Ebol! Myspysiga är de iaf. Och jag lekte lite och hittade dessa två bilder iaf. Nu är det upp till Sickan och visa Malte och Prinsen, eller hur?!

Wiie!!!! Basmaskin körning på måndag. Yo.


A licking cat

jappjapp. Jag kände att jag behövde putta igång den här bloggen lite så därför börjar jag med att lägga upp en kattslickarbild på min ena katt Busan. Nu är det bara upp till mina två andra bloggare (vi är ju faktiskt tre som har denna blögg [ååå, glögg..mm..det va länge sen]) att dela med sig av sina kattslickare (om ni nu har några ;-))        Slickslick på er alla        PS. Ett gott slick förlänger livet

jappjapp. Jag kände att jag behövde putta igång den här bloggen lite så därför börjar jag med att lägga upp en kattslickarbild på min ena katt Busan. Nu är det bara upp till mina två andra bloggare (vi är ju faktiskt tre som har denna blögg [ååå, glögg..mm..det va länge sen]) att dela med sig av sina kattslickare (om ni nu har några ;-))       

Slickslick på er alla!

   PS. Ett gott slick förlänger livet   

Is your cat licking behavior normal?

We know a cat licks herself. Licking also helps to smooth it, making it a better insulating layer. Licking also helps to keep your cat cool.

Your cat will lick herself after you have handled her. She needs this to feel OK. A cat's world is a world of smells, ours is more visually orientated. She also licks off some of your scent to taste it (a form of communication). If she licks you she is tasting you, getting signals from you and lick you as an act of friendship

If a cat licks too much (abnormal cat licking behavior) it may be due to stress or ill health. Obviously a vet is required.

I happen to think that humans try too hard to make cats do what humans want or make her live like a human lives to the cat's detriment. More time should be spent ensuring that we create an environment for our cat that as near as possible meets her natural needs.


Yello! from everybody

Greetings friends, åh tack. Alla ba hm grattis, jag bah: tack tack. Men usch kolla vad äckligt.
This is Daniels birthday! Celebrate good times come on!

Nej men seriöst detta är vår oh så seriösa nystartade blogg. Wazzzzzuuuuup! Och det är då Daniels födelsedag. Han bliva en stor pöjk idag. Krogen nästa helg, yay!

Så precis, yello from everybody (Sickan, Daniälg och Plotta)

RSS 2.0