Jodå, bloggen lever

Tänkte bara säga hej. Har varken haft lust eller ork att skriva något här. Men allt har gått bra (med flytten och allt), men det visste ni väl redan. Nu ska vi dricka lite te och sedan är det sovisdags...

Jag hör av mig med ett lite längre inlägg någon annan gång.

Hejsvejs!

/D

Give up the funk

Trött som en kråka. Har arbetat rumpan av mig idag...

Har varit i vår lägenhet en sväng idag :D Vi var där igår också och hämtade nyckeln och skrev papper. Då passade vi även på att ta med lite kartongisar som nu står där och väntar på att bli upplockade. Idag åkte jag och Lotta dit efter jobbet. Tanken var att vi skulle hinna städa lite (typ putsa alla fönster, torka ur alla skåp osv osv.). Det började med att vi åt kebabtallrik på en filt på golvet (=MYSIGT!). Sedan satte vi igång med städningen, som tog alldeles för lång tid än planerat. Hann inte med allt. Men badrummet är rent iaf. Tack vare min duktiga städerska :)

Nu är klockan mycket. Tur att jag inte börjar 7 imorrn (som idag och i förrgår). Sista natten här nu innan vi flytter... Ska sova hos Ummi imorrn, eftersom vi ska börja där på lördag. SÅ imorgon innan jobbet måste jag plocka ihop det sista skramset som ligger och skramsar i något skramse, eller? Kanske inte. Men iaf.

NU avslutar vi allt här och säger godnatt. Inte för att jag ska gå och lägga mig nu (är väl ingen tönt heller) men godnatt ändå!

/D


Sorgligt värre

Tänkte bara meddela alla att jag igår sov min sista natt på Snäppvägen 75. Där har jag levt och bott i 18 år, vilket har fört med sig en massa oförglömliga minnen.

Nu är det exakt en vecka kvar till att vi flyttar. Det ska bli sköj.

Just nu sitter jag ensam i Vidja och kollar på "So you think you can dance". Charlotte är inne i stan och lunchar med Karin och Alicia. Grattis på Karin som fyller år idag!

Läste tidigare att Adam Lambert förmodligen kommer tillbaka till Sverige i november. Hoppas bara att han ordnar någon form av konsert. Då måste vi gå!

Och nu tappade jag tråden. Inte för att det här inlägget har någon tråd att tappa, men iaf...

Ha det bra nu!

/D

Inte okej

Nej, nu måste vi skriva något här. Annars kanske det händer något, vad vet jag inte men något kan ju alltid hända.

Kom på en grej som hände på jobbet för ett bra tag sedan. Hade helt glömt bort det. Vi hade en butikskontrollant på jobbet som skulle ta lunch. Jag är tvungen att ta lunch samtidigt som honom. Jag går in i luncrummet sätter in min mat i micron och går därifrån, samtidigt som han sitter vid bordet och har påbörjat sin mat. När jag kommer tillbaka så sitter han i soffan och äter maten, alltså en bit bort från matbordet. Jag tänker genast "Yes, då kan jag få sitta ifred vid bordet". Hade först tänkt sätta mig vi det andra bordet som typ ingen sitter vid, men nu n'r han inte längre satt där så bytte jag plats. Men det skulle jag inte ha gjort för anledningen till att han satt i soffan (vilket bara var tillfälligt) var för att han inte ville sitta nära micron (som jag värmde min mat i) eftersom det kommer ut en massa strålning från den, som inte är bra för kroppen. Då funderade jag på hur dum den här dumskallen är. Som jag nu ska äta lunch med. Jag är så glad över att vi har tidningar som jag kan läsa.

Nu kan jag även berättta att packningen inför flytt är i full gång. I söndags gjorde vi det mesta hos Lotti. Jag hade väl börjat en del här hemma hos mig, men nu har det dragit igång på allvar. Jag villö flytta nu! Orkar inte vänta längre.

Och jag är ledig idag. Den sista lediga dagen innan jag ska börja jobba igen :( Har ju haft min semester som nu är slut. Buhu.

Ni får ursäkta mig om det är lite slarvigt skrivet. Men jag har faktiskt inte orkat stoppa i några linser ännu. Så jag sitter här som värsta retarden med näsan snuddandes vid skärmen (och den är dammig så jag får nysattacker var femte minut).

NEJ! Vad säger ni? Ska vi börja den här dagen snart? Vad bra, då säger vi så.

DAGS FÖR GRÖT! :D

RSS 2.0