Krakel Spektakel

Hej!
 
Har datorn i knät och fingrarna yr så jag kan ju lika gärna låta de yra ett tag till här.
 
Idag har varit den värsta jobbdagen på länge. Herre. Vad. Folk. Har suttit i kassan typ hela dagen. Och knappt någon personal. Stress stress.
 
Tog bilen imorse. Började kl 6. Skulle handla påskmust och gummihandskar till mamma. Såå skönt att det tar 10 (!) minuter med bilen. Men jag åker inte alls ofta. Är orolig över att jag inte ska få någon parkering här utanför. Men det fick jag idag. Tur det. Annars har jag faktiskt gått till Spånga hela veckan. Tar 20 min och pendeln tar 3 min. Väldigt skönt. Fast har typ varit tvungen att vänta en kvart båda gångerna för att jag gått för tidigt. Men det kommer det nog bli en ändring på. När (om) våren kommer kan jag cykla. Och kanske cykla till jobbet någon gång. Kan va skoj. Måste bara hämta cykeln också. Den står ju kvar i Mälis eftersom den var totalt insnöad och den fick inte riktigt heller plats i bil eller släp. Så jag lämnade den, skrev en lapp till Lasse om att den var kvar. Borde inte vara några problem..
 
Imorgon kl 10 bär det av mot Bollnäs. Ska bli skönt att bli lite bortskämd med god mat. Packade bilen tidigare idag men de stora sakerna som måste bort härifrån. Flyttkartonger, vardagsrumsbord, rigga och bordsugn. Nu har jag liite mer plats. Har ju inget förråd eller nåt. Väldigt störande. Vad gör man av julpyntet liksom? Eller i det här fallet flyttkartongerna? Ett förråd är ju typ ett måste. Tycker jag.
 
Nu ska jag nog kanske eventuellt göra mig iordning för sängen.
 
Vi hörs grabbar!
 
/D

Nämen Hej

Hej bloggen! Hej alla!
 
Våffeldagen idag! Proppmätt. Fylld till bredden, och längden.
 
Har varit ledig idag. Efter typ den segaste helgen på länge. Massa folk. Ingen visste varför, med tanke på att lönen kommer idag.
 
Var på fest i Bålsta i lördags. Det var trevligt. Lika trevligt som det alltid är. Sov kvar där efter lite tvekande. Men det var ju enklast. Jobbade söndag, och jag vill helst sova hemma när jag jobbar dagen efter. Måste typ ha min egna frukost för att dagen ska bli så bra som möjligt. Men ibland får man göra undantag, och jag jobbade bara 5 timmar så det var ganska lugnt.
 
Har som sagt varit ledig idag. Började med att göra en liten lista på saker som skulle göras. Den är nästan fulländad. Dagen är inte slut än... Tog en promenad efter frukost. Härligt väder! Gick till Spånga för att se hur lång tid det tog. Det tog 20 min bara. Grymt. Så jag kanske tar mig en tiidig morgonpromenad till pendeln i Spånga istället för att åka tbana till Sumpan och sen byta till pendeltåget.
 
Jobbar tisdag, onsdag och torsdag. Seeeeeeen är jag leeeeedig. Ledig ledig ledig. Ledig fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag. Skönt? Ja. Fast inte om man ser det ur en ekonomisk synvinkel. Apropå det så får jag tillbaka en massa pengar på skatten i år igen! Summan har ökat för varje år, meen nu börjar det nog gå neråt istället. Fast jag är glad ändå. Det är så roligt med pengar.
 
Avslutar med lite bilder på mitt hem. De är ganska gamla men ändå... Haha. Upptäckte att de var sen jag flyttade in. Jaja, så här såg det ut då. Det gör det inte idag. Ni kommer få se lite nyare bilder en annan gång.
 
 

 
/D

No scrubs

Japp. Imorgon börjas det. Var där idag och skrev papper och fick nycklar. Han som jag skulle träffa var sjuk så en annan fick rycka in. Hon var inte särskilt insatt, vilket kändes mindre bra. Meen. Lägenheten levde upp till mina förväntningar iaf. Ultrafräscht. Me like. Och jag har ett lite mysigt kök, med en riktig spis! Då slipper jag vänta en kvart på att det ska börja koka. Hyfsat städat var det, men man vill ju alltid städa själv så att man VET att det är städat. Vet inte om det finns något mer att tillägga.Kommer nog trivas i lägenheten iaf. Inte så mycket i området är jag ledsen. Fast skönt att det inte ligger mitt i smeten.
 
 
Imorgon börjar jag flytta lite smått. Så jag borde egentligen plocka iordning sånt som kan tas med. Råkade somna efter maten. Eller alltså det var så himla skönt att vila ögonen en stund, sen så somnade jag. Det är alltid lika roligt att kolla på klockan efter att man spontansovit. Tänker alltid att det ska vara mitt i natten, men inte den här gången! Ha!
 
/D

RSS 2.0