Fetus face

Trött är jag. Jobbar 36 timmar den här veckan. Det är lilla jag inte van vid. Men det är bra. Mycket bra.

Somnade efter maten. Så himla trött. Det var så himla skönt att bara stänga ögonen i en minut. Och tjoff så somnade jag. Sen vaknade jag, hade ut min tillbringare med vatten mellan hutschen och sängen. Kul! Speciellt när man är nyvaken. Torkade upp det mesta iaf...

Julpyntade lite häromdagen iaf. Men allt fanns inte i lådan. Inte det röda glittret. Buhu. Meen jag överlever. Fixade en adventsljusstake iaf. En fin. Med riktiga stearinljus. Inte värmeljus (haha).

Imorgon är det 1:a december. Roligt va? Eller inte...

Nu är det nog sängen snart.

Kom på att jag förde över bilder från mobilen förut, så här kommer lite.. yeye


Den här är från i somras, i Bollnäs. Gissa vem som har virat ihop vilka? Haha


Spegeln som gav mig sju års olycka. Ett halvår är väl avklarat, ungefär...


Globen! Dolly!


Ullared i somras. Vi tog kassa 60. Kassan läängst bort...


Dolly!


Libanesisk mat och bowling med jobbet!


Mongolisk mat med Al and Angie.


Och med den här bilden vill jag bara visa hur passa mycket reklam jag får på måndagar. Minst en decimeter. Skojar inte. Det är från typ fem olika Ica, tre olika coop plus en massa annat skit. Någon som orkar göra mig en "bara lite reklam, tack"-skylt?

Nu är det sängen! Marsch pannkaka!

/D

Waffle

Vet knappt vad det är för dag. Men visst är det måndag idag?

Den här helgen gick grymt fort! Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde i torsdags och fredags... Men det var väl inget viktigt antar jag... hehe... Men iaf! En jobbhelg med en massa folk. Denna helg är den helgen som vi säljer som mest. Massa folk var det. Men det gick bra ändå. Inget kaosartat.

Igår ville inte min tunnelbana komma. Den bara försvann. Hatar när de gör så. Detta resulterade i att jag missade mitt pendeltåg. Och det var söndag morgon, vilket betyder att det bara är halvtimmestrafik. Jag och en till hade öppningen. Jag kom en kvart efter öppning. Han sade senare att han väntade ut de sista sekundrarna för det var tydligen en massa folk utanför som ville in. Haha. Det var en massa folk när jag kom kvart över. Såå det var bara att slänga på sig jobbkläderna och sätta sig i kassan för det var redan så mycket folk att vi behövde två kassor.

Jaja, nog om det...

Igår var jag till Ida också. Rooligt! Åkte dit direkt efter jobbet. Vi åt våfflor och drack vin. Supertrevligt! När klockan började bli mycket började jag kolla när det gick någon buss så jag kunde ta mig hem. Tror ni det gick någon buss?! Haha. Nej. Tänkte inte riktigt på att det var söndag och sent. Det jag skulle fått göra om jag hade åkt hem var att ta nattbuss från Huddinge Sjukhus in till centralen, sedan nattbuss därifrån hem till Mälarhöjden. Det hade ju inte varit så roligt, med tanke på att det annars är ganska så nära. Såå jag sov kvar. Såå idag tog vi en liten promenad, åkte till Huddinge centrum, kollade lite, åt på McD och sen åkte vi tillbaka. Där drack vi lite kaffe och te, sen åkte jag hem.

Mycket trevligt!

Nu --> The Walking Dead!

See you!

/D

Visste ni att...

...om Daniel ligger på rygg i sin säng når han upp till taket med fötterna?

Spök

Ja! Vi döper vårt barn till Laban!

Helge, Evert, Gunnar... Visst. Men Laban?! Varför?! Ska systern heta Labolina då eller? Eller kanske Brummelisa?

Tokigt det där med namn...

Lay off, Effie

Basaren igår. Hmm... passade nog inte riktigt in där. Vi var där i typ en kvart sen gick vi, haha. Trodde inte att det skulle vara som det var. Det var en förening som sålde lite saker, sen skulle de ha möte och sen så skulle det bli fika. Det var uppdukat flera långbord med koppar och bullar. Trodde att det skulle vara lite mer loppis över det hela. Och det kändes som jag fick alla blickar på mig när vi kom in. Alla var liksom 60+, och så kommer jag där, och pappa.

Men jag klippte mig innan iaf. Och sen så träffade jag papsen så gick vi till Max och åt. Deet var längesedan, så himla gott! Och de har höjt klippriset (hos frisören Sören alltså). 30 kr! Inte okej! Det är liksom mjölk för en vecka, haha. Brukar tänka så. Med mjölk alltså. Gick förbi typ 6 pantburkar idag. Då tänkte jag att det är näästan en mjölk, ska jag ta dem? Nee, orkar inte...

Jag är rolig jag.

Fick gratiskuponger från Ica förut. Där man, som nyinflyttad, fick frysta bullar och ett paket kaffe. Gratis är bäst! Det får Ica en stjärna för. Taack! Så nu har jag mumsat i mig två bullar och lite juice.


Inte så stor skillnad kanske, men det är iaf skönt att vara nyklippt. Hon frågade om jag ville ha en skarp kant eller övergång. Vågade inte riktigt så det blev en övergång, haha. Men nästa gång kanske. Vi får se, vi får se som skatan sade när han flög rakt in i presidenten...

Vad har vi mer på hjärtat? Rihannas album är grymt bra. Lyssnar på den typ tjugo ggr om dagen. Nej, men 5 kanske... Undrar vad jag ska äta idag? Är sugen på en kladdkaka.

Lönen är incashad och räkningarna betalade. Gillar att få allt det där gjort så fort pengarna kommer.

Nu säger vi hejdå.

Hejdå.

/D

Maaoot

Gillar att mina utgifter för mat ligger på runt 500 kr i månaden.

Har varit och handlat typ en gång den här månaden. Förstår inte hur. Vad äter jag egentligen? Kan någon förklara...

Tråkigt det är att inte ha några pengar över. Lite har man väl unnat sig, men ändå.

Det är fredag för mig idag. Gjorde mig en latte och lade mig i sängen och kollade på Prowl. Den var inte så bra... menmen... Däremot så har jag börjat lite smått med mina Disneyfilmer. Så nu kan jag lägga till Snövit och Pinocchio i repertoaren. Nej! Jag hade inte sett dem. Jag har inte sett Bambi, Törnrosa eller Pocahontas (+några till) heller. Hehe

Imorgon (läs idag) ska jag och papi träffa farmor. Hon är på någon slags basar som vi ska besöka. Roligtroligt. Får se om jag klipper mig lite imorrn också. Är så trött på det här krulltuttelutteochlitevirvelhåret, haha. Kort ska det va!

Och så har vi det här med julklappar. Inte roligt. Eller jo, det är roligt om man vet vad man ska köpa. Men när man inte vet så är det bara jobbigt. Idag är det en månad till julafton, bara så att ni vet. Funderar på om jag orkar plocka fram julsakimojerna. Det skulle ju vara lite fint med lite glitter runt min pelare, jeje.

Nu ska jag och silverfiskarna sova. Eller snarare jag sova, fiskarna vakna.

Blubblubb


Kanske inte är så långhårig, men det känns så...

/D

Dum

Kom på en sak som gjorde mig arg och irriterad idag.

Sitter i kassan. En man (eller vi kan kalla han gubbe, välförtjänt) kommer. Det är ingen kö. Han slänger upp sina varor på bandet och halvskriker: "Varför är Gliss-shampoot slut?! Varför tar ni inte hem så det räcker?! Det var ju därför jag kom hit!" Osvosv... Sedan avslutar han med: "JÄVLA SKITBUTIK!". Han hade kunnat nöjt sig med det han sade innan, men jävla skitbutik det var att ta i lite för mycket. Jävla skitgubbe sa jag då. Eller inte, haha. Jag typ bara sa "ja..." Scannade in hans äckliga varor, tog betalt och slängde kvittot på bandet. Sedan gick jag därifrån. Han sade säkert nå mer men då hade jag slutat lyssna. Usch, vad irriterad. Vill säga så mycket till honom nu i efterhand. Gaah! Man kallar inte min butik för skitbutik!

Om det där jävla shampoot hade varit så viktigt så kanske man inte kommer sista annonsdagen tre timmar innan stängning. Något han borde tänka på till nästa gång...

/D

Roc me out

Tänkte bara säga hej och att jag lever. Blev så himla trött nu.

Helgen var ledig. Den var helt okej. Filmtittande och mys. Bowling och mat. Bowlade med pappa och Lena. Lena vann, men det borde hon också ha gjort eftersom hon bowlar varje vecka. Fick fläskkarré med pommes. Guuud, så länge sedan det var man åt det. Bara en köttbit liksom, med pommes frites! Hur gott som helst. Här hemma blir det (som idag) matvete-lök-paprika-pesto-tonfisk-keso-jox. Inte varje dag, men det är roligt att blanda lite roliga saker, plus att man känner sig extremt nyttig. Försöker som sagt rensa ur skafferierna och då blir det sådana här roliga maträtter.

Håller på att tvätta. Tänkte att jag skulle göra det på torsdag, men det blev idag istället. Så nu har jag tvätt i hela lägenhet. Meen det bidrar väl till fuktigheten så att växterna mår bra, hehe, alltid se det positiva ur allt!

Haha. Glömde helt bort att jag skrev här. Har fixat med tvätten, druckit kaffe och kollat Gossip häremellan. Roooligt!

Nu är det sova!

Natt!



/D

Talk that talk

Ja, vad ska man säga?

Sitter här och lyssnar på Rihannas nya skiva. Grym!

Är ganska trött. Helt slut efter den här veckan. Idag var det massa folk. Barnbidrag och pension. Trodde inte det skulle bli så mycket, men det blev det... Fick jobba med de bästa imorse, hehe. Och det ger alltid lite extra energi.

Lade mig ned i sängen för en stund sedan. Bara låg. Kände hur trött jag var. Var nära på att somna, även fast jag inte riktigt ville. Då ringer telefonen. Måste vara ett tecken på att jag inte ska sova nu. Det var iaf min far som bjöd in mig på söndag. Bowling och mat. Det blir trevligt.

Ååh gud. Igår när jag jobbade. Oo vad arg jag blev... Jag sitter vid grovkem och frontar (typ vid ingången). En kille kommer från ingången direkt till mig och frågar "var är ägken?". Jag svarar och pekar "där borta". Två sekunder senare kommer han tillbaka "var är oljan?". Dåå blev jag lite grinig. "Ja, den är där borta på livsen" säger jag då bestämt. "Var då?" frågar han. Då reser jag mig upp aggressivt och går med raska steg bort mot livsen. "Vad ska du har för olja? Motorolja, olivolja, matolja? Vad?" frågar jag väldigt aggressivt. Haha. "Olivolja" säger han tyst. "Däär" pekar jag med fingret två millimeter ifrån olivoljan. Sen gick jag!

Fick ett litet utbrott. Men det borde man få ibland. Kundvård kan ta sig. Haha!

Men iaf. Har vetat det tidigare, men nu är det klart. Tydligen. Att vi, inte nästa men nästa helg ska fira att vi har haft öppet i fem år. Så vi ska har party med alla kunder. Nej, men det gamla vanliga. Fika, kakor, tråk, ballonger, tråk, femkronorsvaror osv. Och efter stängning (kl 18, jag slutar kl 16) ska vi ha personalmöte, och sen efter det ska vi ha julbord! På jobbet! Först när jag hörde det tänkte jag att varför inte? Men nu när jag tänker efter så är det väl inte så roligt. Där man går varje dag och sitter och äter sin lunch och är allmänt uttråkad, där ska vi ha julbord. Neee, kommer bara kännas fel. Plus att det kommer ju bli jättesent. Om vi inte ska äta medan chefen pratar, haha.

Nu blev det en del skrivet. Inte vad jag hade tänkt mig. Menmen...


Puss!



Cairns, 2010-02-04

/D

Chain Saw

Igår kollade jag på Texas Chain Saw Massacre. Den var okej. Hade inte sett den innan, av någon konstig anledning. Men nu har jag det. Det var inte så mycket att se. Trodde den skulle vara mycket bättre...

Idag är det farsdag. Så grattis på min far. Han ringde igår kväll och frågade om jag ville följa med till Farfar och Gunnel. Och det gjorde jag. Så jag åkte dit efter jobbet och fikade lite. Ann-Marie, Alicia och Zabrina var också där. Det var en kort visit men trevlig. Har inte träffat farfar på femhundra år, men han var precis som vanligt, hehe. Och Gunnels specialtårta! Mmm så god den är... Det är typ något marängfluff med nötter och grädde och mandariner. Så himla god!

Annars så händer det inte så mycket.

Justdet! Häromdagen försökte jag möblera om i vardagsrummet. Tänkte att jag skulle kolla bakom byråerna om det fanns något antennuttag. Slog ett öga bakom den ena och vips så fanns det ett där. Haha. Har inte orkat kolla det innan, det har liksom bara inte blivit av. Men nu har jag SVT, TV4 och TV6. Coolish! Kollade lite på Idol i fredags, men det sög så jag gjorde något annat. Undrar ni hur det gick med ommöbleringen? Det gick inte alls, hehe. Men det är lite snyggare nu iaf. Fixade lådorna och så att alla var i samma höjd. Great! Dammsög lite också när dammsugaren ändå var framme, det är ju faktiskt inte så jobbigt som man kan tro. Plockade upp mina skor också. Roligt va?!

Nej.

Vad mer? Inget. Tror jag.

Något dyker väl kanske upp.

Imorgon är jag iaf ledig. Sedan så jobbar jag fram till fredag. Aaaah! Fyra dagar i sträck! Hur ska det gå?!


Hervey Bay, 2010-01-24

/D

Update complete

Ja. Headern har ju faktiskt inte blivit bytt på de senaste åren så jag tänkte att nu jävlar. Orkade inte sitta i femhundra år så den fick bli som den blev. Men jag gillar den. Och jag vill inte höra klagomål från någon, speciellt inte Alina. Haha, förlåt men jag orkade inte leta efter bilder och jag fastnade för den där.

Och jag hoppas jag får låna Lisas bild :D Det är ju lite reklam faktiskt ;D

/D

Klaus

Sitter här som vanligt och har tråkigt.

Farmor och Tore var här igår. Det var trevligt. Tore är ju som han är, haha. Fick en bok av honom, det tyckte jag var jättesnällt. Blev superglad. Fick presentkort av farmor. Och det är ju alltid uppskattat.

I helgen är det jobb.

Nu är det... något... vet inte vad jag ska hitta på...



Läskig tjej



Mys-Busa



Söt-Snutta



Nybliven moder :)

/D

Arg

Jag är arg. Elräkningen kom idag. Jag ska aldrig skaffa golvvärme i hela mitt liv! Jag är arg och ledsen på samma gång. Har ingen lust att bo här längre. Vill bara åka bort från allt. Har ingen lust att jobba. Försökte skrapa fram några miljoner, men det gick inte så bra...

För er som vill veta så var räkning på 1329 kr. Roligt va? Ja, jag ligger dubbelvikt på golvet och garvar ihjäl mig. Fick en chock när jag öppnade brevet. Gick ned och kollade så att det verkligen var min mätare så att det inte hade blivit något fel, men det var inget fel. Men det beror nog en del på att när Lasse satte på värmen så satte han på så att det blev stekhet på golven. Vilket det var i några dagar, så det var väl då som kilowattimmarna drog iväg. Men om man kollar på hur mycket el som har gått åt under vintermånaderna så är det ännu mer. Nu vet jag ju inte hur mycket el de som bodde tidigare här använde sig av. Hoppas det inte blir så mycket.

Vill nästan bara stänga av allt. Det skulle vara så billigt. Jag går faktiskt hellre och fryser än att betala över 1000 kr varje månad för något jag kan leva utan. För jag lär ju inte dö av några minusgrader, haha.

Jag som tycker att jag varit så duktig med elen. Släckt i varje rum. Tända stearinljus, istället för att tända en lampa varje gång jag ska diska eller röra mig i mörkret. Och så bara smack! så kommer det här. Thank you Jesus!

Årskostnad baserat på de senaste 12 månaderna: 7717 kr. Kul.

/D

Så mye bedre

Tänkte bara säga häj från Bollnäs. Sitter här i allrummet och myser med en godispåse. Ja! Jag har inte köpt någon onyttigt på fem år, så jag tänkte att nu är det helg och ledigt så då får man...

Idag har vi gjort en massa. Kört ved, bytt däck, krattat lite löv, huggit två granar, markerat markgräns, fixat allrummet, varit på Rusta, fixat med granarna... och nu kollar vi på Så mycket bättre. Har inte sett det förut, meen det kanske bara har varit ett avsnitt innan. Gillar't!

Har köpt en ugn som jag tänkte prova nu.

Ha det trevligt så hörs vi!


Igår när jag kom så upptäckte jag att det var bandy. Så jag fick stå i en liten kö. Det var smockat vid Sävtaås! Roligt! Meen Bollnäs vann. Yey! Jag hoppas att alla hejar på Bollnäs, annars kan ni dra! Moha! Många utropstecken, men det är roligt(punkt)

/D


Kul i jul

Pratade nyss med mamsen och upptäckte att jag är ledig fem dagar i jul, är inte det lite coolt?

Haha, kom precis på en rolig grej. Haha. Var tvungen att skriva upp det precis efter det hände. Hahaha. En kund kom fram till mig och frågade (på helt normal svenska, ingen brytning eller någonting):

- Var har ni pjopparna?
- Förlåt vad sa du?
- Pjoppar, pjoppar du vet.


En tyst minut... Tänker så det knakar...

- Som man byter du vet (här gör hon en vridande rörelse med fingrarna)

Jag garvar ihjäl mig inombords.

- Jahaa (utan att säga vad det heter). Jag ska visa...

Hahahaha. Har aldrig varit med om något roligare. Synd att det inte fanns någon rolig att dela det med.

När jag inte hör vad en människa säger brukar jag alltid tänka tänka tänka, vrida och vända på bokstäverna och så vidare. Istället för att säga "va?" 500 gånger. Konstig kanske, men det brukar fungera. Vissa saker som jag inte kom på vid själva mötet kan jag gå och fundera på en hel dag... Det är roligt.


Meen.. Vill ni veta vad jag har gjort idag? Hehe. Nej, inget roligt. Bara tråk...

På fredag tar jag min fina bil (med nya bromsbelägg) och drar upp till Bollnäs. Måste byta däck vettni! Visste ni att idag för ett år sedan kom den första snön? Då det var kaos. Fast det är det väl varje år. Men det är bra att ta det säkra före det osäkra som någon klok person en gång sade. För det skulle ju inte vara så roligt om snön kommer och jag måste upp till Bollnäs och byta däck mitt i allt...

Nu --> Glee! (som äntligen har börjat, men tror ni inte att Gossip då ska göra uppehåll? Blir så trött så trött...)



Jadu... Texten kanske inte är så rolig, eller jo det är väl det den är. Men annars är den bra. Hehe

Glömde säga att jag kollade på Drive tidigare. Den var super!

/D

RSS 2.0