Uma has it

Idag har jag inte gjort ett drit. Bara varit. Sov på tok för länge, men det behövdes nog.

Igår var det onsdag. Fredag för mig, hehe. Var ute med Mickansickan. Det var roligt. Det började med att jag, för några dagar sedan, kikade runt lite på facebook. Ser då att Mickan har attendat på ett event. Tänker då att jag är ju ledig torsdag fredag så man kanske ska hänga med... Tänker inte mer på det utan fortsätter jobba bara (yes, det var på lunchen). Sen när jag slutat ser jag att Sickan har ringt. Sedan ringer hon igen och är jätteglad för att jag har attendat på samma fluppi. Förstår inte hur det gick till, för jag hade itne gjort det. Men hon tyckte det vaar skitkul att jag skulle hänga med. Såå jag gjorde det, hehe.

Vad jobbig jag är. Ska alltid börja med värsta historian och sen så orkar jag inte mer och bara avslutar. Meen, det struntar jag i.

Men iaf. Vi hade det super. Jag slutade vid 16. Sicki kom hit runt 20. Vi myste lite här med saft och bullar (och tända ljus, myyysigt värre.. måste ta tillvara på tillfällena då jag kan elda upp ljusen) och sen åkte vi in mot stan. Alina skulle med till en början, men hon bangade pga förkylning. Så Mickan och jag åkte mot Hötorget och Ace. Yulia (Sickans kompis) skulle spela där. Mycket bra musik. Speciellt den på slutet, vilket visade sig vara deras "fyllemusik". haha. Efter stängning så drog vi vidare till världens tråkigaste ställe - Spy Bar. Blöö... Aldrig mer säger jag bara. Anledningen till att vi gick dit var för att Yulia kom in gratis (och för att de har öppet till kl 5). Så nu har jag varit där en gång, vilket räcker gott och väl... Innan nattbuss hem (som jag irrade runt på Hamngatan och letade efter) blev det lite Donken. Så det var en mycket trevlig kväll!

Det mest spännande som hänt idag är att jag gick och köpte glass. Mums! Sen har jag kollat Glee, True Talent och Svenska Hollywoodfruar.

Imorgon bär det nog av mot Ikea. Vill titta lite efter sakimojer. Vill bland annat ha ben på sängen så att man kan utnyttja området under. Och sen skulle jag vilja ha en DVD-hylla. De hade en som såg bra ut och inte var så stor, meen den var för hög. Med vardagsrummets 193 cm i höjd är det inte lätt, haha. Får se om jag kikar in på ÖoB i Kungens Kurva också. De ska tydligen ha utförsäljning där på en massa grejer. Men det är ju så himla roligt att bara kolla läget och jämföra med vårt fina varuhus.

I helgen ska det krattas också. Lasse gav order förra helgen. Tråkigt att kratta själv bara. Igår när han var in här och vred lite på värmegrejen. Då sa han att jag inte fick släppa in Henrik som bor högst upp i huset. Han är lite speciell och har inte betalat hyran. "Jag ska ta nyckeln ifrån honom för han har inget här och göra". En fråga bara: Varför har Henrik en nyckel till mitt hem?! Jag bara undrar...

Nu har klockan blivit jättemycket ser jag. Sova? NAJ! Eller jo, kanske... Eller? En film kanske? Hmm... eller Hollywoodfruar? Svårt det där...



Bra låt!

/D


mjau

Hello. Tänkte bara säga hej. Och sen så undrar jag bara en sak. Hur jävla lång tid ska det ta för mig att lära mig i vilken ände av tunnelbanan man ska sitta?! Grr... Det blir typ fel varje gång. Nu här jag skrivit upp i mobilen att det är långt baak som gäller, inget annat. Jobbigt det där. Nu är jag på väg till jobbet. Stänger idag. Justdet, det var kontrollanter utanför tunnelbanan idag. Alltså på centralen innan man går ut genom spärrarna stod de. Här aldrig varit med om att de står där, fast det är ju mkt smidigare än att de ska springa runt på tunnelbanetågen och trängas. Nu är jag i Barkis. Ha de bra! /D

Fram och tillbaka

Har just satt mig på pendeln. Ska till jobbet och sen ska vi alla åka in TILLSAMMANS till stan. Hehe. Saffie ville inte säga var vi skulle bowla så det fick bli så här. Men det kan ju bli trevligt ändå. Är inte särskilt taggad men det kanske går över. Min mage är lite konstig också men det får man ta. /D

Spolknappen

Sitter just nu här och vet inte vad jag ska göra, hehe... Rörmokaren Kim är här och fixar toaletten. Det blev ingen ny utan istället en ny spolknapp. Hoppas den fungerar nu. Sen så frågade han om det var något mer som skulle fixas. Jag svarade nej, inte vad jag vet just nu. "Det rinner lite dåligt här" (i handfatet). Så just nu håller han på och rensar det, haha. Jag kom precis hem från jobb och handel...

Nu har han gått. Puh, nu kan jag slappna av.

...och sluta skriva här.

Hej!

/D

ja du...


En av de bättre musikvideo jag har sett... tror jag...



Annars så rullar väl det mesta på. Har varit ledig idag. Så vi var till Bålsta och fixade det sista med mammas lägenhet. Så nu är det slut med Bålsta. Alla har flyttat därifrån. Tråk.

Imorgon är det torsdag och sen är det fredag. Efter fredagen kommer lördag och då är det "personalfest". Vet inte om jag nämnde det tidigare, men vi ska iaf in till staden och bowla och sedan äta mat. Trevligt, får vi hoppas.

Händer det något annat roligt i helgen?



God Morgon!

Gick upp tidigt idag för jag tänkte fixa det sista (så att det ser hyfsat fint ut) och dammsuga. Så jag ställde kl på 7 och kom upp 7:30. Nu sitter jag här och vet itne riktigt vad jag ska göra, hehe. Det blev mer tid över än vad jag hade tänkt mig.

Lars var in här igår och skruvade lite på värmen. Vardagsrumsgolvet är nu inte lika hett, det var alldeles för varmt här. Nu är det mer behagligt. Men jag vet inte om det är något fel på hela systemet för han skulle tydligen ta hit sin granne nu idag (på morgonen sa han) och så skulle han få titta. Och toaletten (som är lite trasig) hade han helt glömt bort. Förvånar mig inte såå mycket kanske, men det är bara roligt. Han sa iaf att han skulle ta hit en rörmokare. Får se när det blir.

Dagens planer är att jobba till 18:15. Mamma kommer till jobbet och hämtar mig. Sen drar vi till kära gamla Sollentuna och hem till pappa och Lena i Edsberg. Där ska vi få mat. Sen åker jag och mami hit till Mälis och sen så får hon sova på soffan, som för övrigt är väldigt obekväm så jag förstår inte hur det ska gå till... menmen det löser sig.

Nu kurrar min mage som bara den. Så jag ska nog ta mig lite breakfast.

/D

You're a bad kid baby

Hej. Är på väg till jobbet. Förstår inte varför det är så mycket folk på den här linjen vid den här tiden... Inte så roligt att nästan behöva stå upp. Gillar inte tunnelbana har jag kommit fram till. Det känns som en.evighet att komma fram och sen så finns det inget att kolla på. På pendeln kan man ju liksom iaf kolla ut, här får man istället sitta och stirra ned i golvet. En ny vecka är det iaf. Och på fredag är det lön. En mycket välbehövlig sådan måste jag säga. Annars så är veckan nästan fullbokad. Förutom att försöka få ordning i lägenheten kommer mami till staden för att säga hejdå till Bålsta. Vi är också bjudna på middag hos fadren på tisdag. Roligt roligt... Nej, nu ska jag fortsätta stirra ned i golvet här. Ha en bra dag! /D

Yo

När jag ändå sitter här och gör allt annat som i princip ska göras så kan jag ju göra detta också. Eftersom det inte har hänt på ett tag :)

Men jag måste ju hålla min australian uppdaterad på vad som händer här i Mälis.

Så idag har jag jobbat. Blev kallad farbror och fick agera mobilfixare. Alltid lika roligt med annorlunda arbetsuppgifter. Alla på jobbet var som vanligt "superglada". hehe... Men det är bara roligt. Känns som måndag. Har typ varit borta en vecka nu, känns ganska tokigt. Och vet ni vad (eller speciellt du Lotta), haha, personalrummet har möblerats om. Ny duk och nya gardiner och en ny tavla. Gissa vilken färg allt är i?! Haha. LILA! Gaaah... I och med att Lotta inte gillar lila så har ju det smittats av sig lite på mig. Såå jag tror jag sitter på kontoret hädanefter och lunchar. Menmen.. Nog om jobbelijobbet.

Vet ni vad som är så otroligt mysigt med körkort? Att man bara kan ta sin lilla bil och köra ut i mörkret och åka och handla. Gjorde en tripp till Willys i Heron. Läskigt och rörigt med en massa ungdomar. Och jag körde typ fel igen! Haha. Skulle ta motorvägen för den hittar jag till, men istället hamnade jag typ bakvägen genom typ Sätra och skit. Sen fick jag snurra runt hela Kungens Kurva för att till sist komma fram. Vilket var tur att jag gjorde till slut. Satt och skrattade lite för mig själv. När jag ska hitta? Jag bara undrar...

Nu kom det lite julmusik i högtalaren. Jag säger välkommen hem, bara kom som du är... ladida...

Nej, men vad säger ni? Ska vi kolla lite Vampire Diaries? Jag bara undrar...

Det är mycket jag undrar nu känns det som. Och nu tycker jag bara att jag svamlar för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Men hoppas alla har det bra där borta (Sydney, Bollnäs, Stureby, Tyresö, Farsta?, missat någon?)

God Natt! (Eller god morgon beroende på var man är)

;)

/D

Yes...

Alla vet nog redan det. Meen vi har flyttat. Till Mälarhöjden. Tänkte bara säga det. Det är inte då jättekul att blogga från mobilen, så det blir bara ett miniinlägg nu. Väntar på mitt Internet. Man kan ju alltid hoppas att det kommer idag, men det tror jag inte. Och i då fall så kommer det till Vidja. Har inte riktigt haft tid att adressändrat. Men det är bara roligt. Nu ska jag fortsätta med mitt.

RSS 2.0