Fly fly little fly

Måååste bara berätta om vårt fina nya husdjur. Han är här med mig nu och myser. Eric har vi döpt honom till. Och han är mycket speciell, för han är nämligen en fluga. Det är faktiskt ganska roligt. Han är med oss när vi äter mat, tittar på tv och när vi sitter vid datorn. Han är ganska gullig. Speciellt när han tvättar sina små antenner.

Nu ska jag gå och sussa. Imorgon är det kvällsjobb som gäller. Och på lördag är det den stora dagen. Då blir det befolkat här. Typ 17 personer blir vi. Ajajaj... Hoppas inte Eric blir alltför stressad bara :(

Goder Natt på eder!

/D

GOOOODMOORGON, Godmorgon!

Idag är det faktiskt en speciell dag, förutom att jag är ledig så har faktiskt allas vår Sickan namnsdag idag :D Grattis på henne! Tuuut-tuuut!

Och jag vill bara dela med mig av ett minne som flashade förbi i mitt huvud igår när jag satt på bussen. Tänk Surfer's Paradise (ni som var där alltså). Tänk på incheckningen på lägenhetshotellet. Tänk en tavla.
     Detta säger väl allt, eller kanske inte. Kommer bara ihåg att jag inte kunde sluta garva efteråt. Det var så himla roligt. Hahaha...
     Förklaringen till er andra är att när vi checkade in på ett lägenhetshotell i Surfer's så var incheckningsgubben väldigt rädd om en tavla som hängde typ vid dörren där man alltid går förbi. Förstår inte riktigt varför den hängde just där. Men när vi kommer instruttandes där med våra megaryggisar så säger han åt oss att vara försiktigt och att vi ska akta tavlan. Detta sade han typ mellan varje mening. Till slut fick jag nog och "råkade" ha ned tavlan. Polisen kom och alla dog.
     Höhö. Skojade bara. Nuddade den aldrig. Det roliga var att han hela tiden påpekade om hur unik och dyr tavlan var och att vi skulle akta den.

Jaja. Det var det... Lotta ringde för ungefär en timme sedan och sade att de idag ska komma hit och fixa våra badkarskanter. De är liksom skeva så de går inte att sätta dit. Och nu ska de komma och fixa skiten efter hundra år. Men de kommer säkert inte att komma... Plus att jag inte orkar ha folk springandes här på min lediga dag, som typ är fullplanerad.

Jag ska:

- Fixa med tandsläkarbesöken, alltså typ boka om (ett i Bålsta och ett i Enköping)
- Fixa abonnemang (comviq kompis 49 kr/mån)
- Fixa med linser
- Sedan så kan man alltid städa och plocka här hemma, där det alltid finns något att fixa med.
- Tänkte mig i huvudet att det var mer att fixa än detta, menmen...
- Nu kanske jag ska sluta med listan eftersom den är slut, men alltså om man bara ger den en överblick så ser det ut som om jag har en massa planerat. Bra va?
- Vi avslutar här.


Lite bilder från Surfer's också. Det är när vi väntar på hissen i lägenhetshotellet och sedan när vi är i hissen, och sist en bild på stranden. Finfint!





Hej hej! Nu är det flukostdags.

/D


All over the world

En liten spontanbloggning är inte fel. Eller? Tänkte bara säga att vi har köpt en TV, som jag är supersupernöjd med. Hoppas jag fortsätter vara det, för den har uppnått alla mmina förväntningar.

Idag är det en ny vecka för alla töntiga vardagsjobbare. Jag har jobbat helg, och jobbar även måndag och tisdag. Så min helg blev liksom tillbakaskjuten tidigare förra veckan. jaja, ni fattar... Ingenting viktigt ni behöver bry er om. Men jag ser lite fram emot att jobba idag för vi ska få nya kassassystem. Vet dock inte hur jag ska kunna lära mig någonting eftersom jag börjar 11:45 och ska då sitta i kassan på en gång, typ... Jaja, allt löser sig.

Fyller även år snart. Inte roligt. För jag har ingen aning om vad jag önskar mig. Hehe. Dagens I-landsproblem.

Sist vill jag bara gratta Dagmar och Rigmor på deras namnsdagar. Grattis.

 /D

Äntligen vaken

Hej alla barn. Har nästan precis gått upp efter att mobilen har ringt sedan halv nio. Gummi jobbar och jag är ledig. Detta är mina helgdagar, eftersom jag är ledig imorrn också och sedan jobbar helgen. Nu snart är det dags för frukost framför Glee :D Andra säsongen har äntligen dragit igång, så nu är alla glada :D Vi hörs senare under dagen! /D

Gästinlägg!

Hej allesammen! eftersom jag är blogglös för tillfället och kände för å blogge lite så fick det bli ett litet gästis här. Sitter å mumsar på lite stekt kyckling med makaroner och tsatsiki. Den sistnämnda vart nog liiiite stark (med det menar jag liiiite förmycket vitlök:P) Idag var det så vackert väder så jag drog med mig tantmagneten (a.k.a. morra) till Gärdet för lite utforskning av STHLM. Shit vad jag längtade tillbaka til australien när jag var där, har liksom inte vart på gärdet sen vi var på kinsesiska ambassaden för å hämta visum :P DEt var iaf skitvarmt å mysigt och underbart. Förutom att jag tappade bort tunnelbanan och fick lite panik för att jag skulle träffa lotta i Karlaplan och inte hittade t-banan. Men det löste sig när jag hittade en buss som gick mot centralen och jag på instinkt gick av efter en bit, bara för att se en skylt som sa: Karlaplan 600 meter, då blev ja gla! Så jag kom faktikst i tid! Wiho! Vi gick en sväng i Fältis innan vi droooog!

Idag har jag ätiti ananaspaj till frukost, ananaspaj till lunch, ananaspaj till fika. Ananaspaj e gott. Vi hade Daniel å Amelie på middag igår, därav bakandet av ananaspaj.

Yesterday var jag även å träffade lottenpotten i sollentuna för vi skulle reda ut lite frågor kring iphone4+abonnemang men jag känner mig bara ännu mer förvirrad idag än vad jag var innan. Tha big question är: Köpa mobilen kontant och inte ha råd med New York? eller köpa den på avbetlning i 24 mån och ha råd med New York? Det lutar åt det senare.....

Yaya, ännywej, nu ska jag snart titta på andra avsnittet av Bondi Rescue för dagen och längta tillbaka lite till.
Ha det så bra mine vänner!!! (just det,måste ju klippa tånaglarna, har fått skavsår på en tå från den andra tåns nagel :P)

Jobba - Netonnet - Max - Ikea - Hem - Gymmet - Hem

Dagen började med jobb. Slutade tidigt idag, både jag och mami. Så hon ville bjuda mig på lunch. Hade helt glömt bort att hon skulle upp till Bollnäs eftersom hon är ledig i ett par dagar, så jag planerade en massa annat i smyg. Moha... Först och främst åkte vi till Netonnet. Tanken var att jag/vi skulle köpa en dammsugare (äntligen!). Den vi ville ha fanns inte så efter lite velande blev det en annan. När vi kringlar runt i gångarna där inne ser jag en bekant person. Det är Farfar! Haha. Han kände inte alls igen oss först så han bara ignorerade mamma när hon hejade. Men sedan så tror jag att han kände igen oss. Hehe. Det var roligt. Ut från Netonnet kom vi (till slut) bärandes på en dammsugare och en dvd (råkade handla en sådan också, sorry).
     Farfar fick skjuts till busstationen och vi rullade vidare på Max. Där intog vi en stadig lunch bestående av Friscoburgare med tillbehör. Mumsigt värre! Sedan åkte vi till Ikea. Där stressade vi lite (eller snarare jag) eftersom mamma ville komma iväg till Bollsan. Ut från Ikea kom vi bärandes på en kartong och en Ikeapåse. I kartongen låg det en nedmonterad badrumsmöbel (ÄNTLIGEN!), så nu slipper vi krypa runt på golvet och leta efter hygienartiklar. I påsen låg det (eller snarare ligger, har inte riktigt orkat plocka upp skiten än) en lite större stekpanna (49 kr), mattglidskydd (19 kr), städbok (9 kr) och 3 glasförvaringsburkar (20-25 kr). Hann inte så mycket mer. De håller på att bygga om så det var lite rörigt, menmen... Notan slutade billigt iaf...

Nu sitter jag här och stressar upp mig själv efter att ha byggt ihop Molger (badrumshyllan) till tonerna av allas vår Carola.

Lotta är hos Secure Alarm och alarmerar. Nee... informationsmöte, så var det.

När hon är klar där är det bara att slänga på sig träningskläderna och bege sig mot Sollentuna och Fitness24/7 (eller något sådant, kommer inte ihåg vad det heter).

Måste bara säga att en påbörjad kladdkaka är inget rekommendera att ha i kylen. Speciellt inte när man är hungrig och


OOPSIE OOPSIE! Måste sticka. Gummi ringde nu.

Hörs senare nångång!

/D

Regn in mazes

Att blogga ligger inte i mina rutiner längre så jag glömmer helt enkelt bort att skriva här. Inte roligt. Fast det kanske är lite tråkigt. Men jag ska försöka (höhö) att blogga lite oftare. Iaf en liite.

En ledig dag har jag haft idag. Jobbade i helgen, då Lotta var ute på äventyr med gänget. Ett äventyr som kanske inte riktigt blev som det var tänkt. Så helgen gick fort, iaf för mig. Helgjobb belönas ofta med en ledig måndag (iaf i mitt fall). Idag har jag myst en massa. Gick upp med Gummi tidigt tidigt för att ta oss till gymmet (japp, gymkort är kirrat) där vi lekte i en timme. Sedan åkte Flummi till jobbet och Plummi åkte hem (alltså jag). För att inte tråka ut er som ännu inte är uttråkade så kan jag berätta lite kortfattat att jag har:

Bytt glödlampor i halllamporna (tål inte lågenergiskiten, de är så himla långsamma och ger dåligt ljus)
Gjort rent badrummet (Bang! Och smutsen var väck!)
Tagit in posten (där de efterlängtade studenfotona på Lotta låg, och vårt fina nya medmera-kort)
Diskat
Ätit (korv-i-ugn från gårdagen)
Kollat på "Kungarna av Tylösand" (hehe, roligt program det där) och "Vampire Diares" (mycket, mycket spännande det där)

Det kändes som att jag hade gjort mycket mer, men det har jag tydligen inte. Sorry :(

Nu ska jag lyfta på rumpen och bege mig mot Coop Extra! Tänkte att det kunde sluta regna innan jag går och handlar, men tydligen så måste det regna hela jedra dagen. Bajsigt värre!

Tjing!

/D

RSS 2.0