Britney britney britney...

Haha. Herregud. Britney Spears ska få några minuter här. Råkade halka in på detta klipp och jag kunde inte låta bli nu och dela med mig av det.

Sorgligt är vad det är. För det första så kan hon inte sjunga, men det vet väl alla. Redan där borde hon gå och lägga sig för en riktig artist måste kunna sjunga live. Och hela showen gillade jag inte. Britney verkar ju ha tappat dansen, för visst kunde hon dansa förut? Nu står hon bara där och juckar och hoppar lite, hon ger liksom inte allt. Vilket jag tycker att hon borde kunna eftersom hon inte sjunger. Nejnej... Tänk er småstjärnorna där Britney ska försöka härma sig själv...

Flukostdags!

/D


12 juni

Då börjar den fjärde säsongen av True Blood. Ett måste!

Har gjort mig en kyllingwok och ätit.

Tittar på skrikande blivande mammor på tv.

Helgen var fullspäckad! Fredag - Bio "I am number four". Mycket bra! Blev väldigt irriterad på slutet för jag hade inte en endaste tanke på att det var en fortsättning på filmen. Så jag satt där och var lite arg och shocked. Inte roligt. Lördag - först hundvakt i några timmar, sedan till min faster på Liljeholmen som fyllde år. Grattis!. Söndag - till Josefine och gänget i Sköndal och partade. Grattis på dig med! Såå ingen tid har funnits över...

Trööt! Snart borde Lottepotte komma hem.

Justdetja! Har ni kollat hur mycket ni får tillbaka på skatten (om ni inte får restskatt vill säga)? Det har jag! Mycket glad blev jag...

Nu kommer hon!

Hejhej! Och godnatt!

/D

Spring Jerry, spring...

Jag måste säga att jag gillar faktiskt fyrans nya kanal tv11. Den är populärast här hemma när man bara vill ha tv:n på i bakgrunden. Iaf när jag är här ensam.

Kollade för första gången på Jerry Springer idag. Helt sjukt program. Har som sagt aldrig sett det förut. Fick nästan en chock och funderade på om det verkligen är ett riktigt program eller om det bara är skådespeleri. Men jag tror faktiskt att det är på riktigt.

Igår var jag ledig. En mycket produktiv dag, måste jag få säga. Den började med en tidig klocka som ringde. Åkte till gymmet med Gummi innan hon började jobba. Åkte hem igen. Min mamma kom, som var på väg upp till Bollnäs igen efter en snabbvisit här hemma. Vi fikade sen åkte hon. Runt kl 14 åkte jag till Sollentuna igen. Gick in på Nordea. Möttes av en lång herre i dörren. Han frågade om jag behövde hjälp med något. Han var läskig och väldigt seg i sitt tal. Jag berättade om mitt "skimmade" visa-kort och att jag nu hade gjort en polisanmälan som jag hade med mig. Fick göra en kortreklamation, där man bland annat skulle beskriva händelsen. Haha. Jag skrev typ: "jag loggade in på min internetbank som vanligt och upptäcker då att det har dragits pengar...". Sen så lämnade jag in skiten och åkte vidare mot mitt nästa mål - Ulvsundavägen 176B aka It-auktion. Japp! Har köpt mig en dator. Yey! Äntligen... men jag har inte riktigt fått igång den än... men snart så :D IAF... Att åka därifrån tog en evighet, kändes det som. Det var typ vägarbeten överallt och busshållplatserna var flyttade åt alla håll och kanter. Men hem kom jag till slut...

Nu är det dags att laga mat snart... om det finns någon, moha...

/D

God Morning People

Trött. Fint väder. Det är alltid fint väder när jag jobbar. Kan slå vad om att det kommer vara molnigt imorrn, bara för att jag är ledig.

Igår var det en väldigt jobbig jobbdag. Den jobbigaste på länge. Men tiden gick och vips så var jag på väg hemma. Men därimellan gick bussen sönder (fick gå från en hållplats tidigare, tur det) och så besökte jag Fitness24/7. Sprang lite, sedan åkte jag hemåt i väntan på att min gummi skulle komma hem så vi kunde mysa lite. Men ingen kom :( buhu. Fick sitta här själv hela lördagskvällen. Men det är bara roligt. Kollade på Ska ska det låta och myste lite.

Nu kurrar min mage otrrroligt mycket, och jag är riktigt sugen på en god, mumsig frukost.

Ha en trevlig dag!

/D

Top 32

Det roligaste med melodifestivalen är ju egentligen att få se vem som kom sist. Haha. Jag må vara taskig, men det är inget jag kan göra något åt.

Är dock lite förvånad över att Sara Lumholdt kom näst sist. Trodde inte alla brydde sig så mycket om hur man sjunger (för det kan hon ju inte) utan vilken melodi som spelas. Moha. Men så är det ju inte. Bladibla...


        1. Popular Eric Saade 193  
        2. In the club Danny 149
        3. Oh my God The Moniker 124
        4. I'm in love Sanna Nielsen 114
        5. Me and my drum Swingfly   93
        6. The King The Playtones   79
        7. E det fel på mig Linda Bengtzing   58
        8. Leaving home Nicke Borg   57
        9. Spring för livet Sara Varga   50
       10. 7 days and 7 nights Brolle   29
       11. ac Desperados Pernilla Andersson 49 559 (omgång 2)
       12. ac Dance alone Love Generation 46 639 (omg 2)
       13. ac My heart is refusing me Loreen 42 892 (omg 1)
       14. ac Alive Linda Pritchard 40 689 (omg 1)
       15. ac Something in your eyes Jenny Silver 32 942 (omg 1)
       16. ac I thought it was forever Shirley's Angels 30 042 (omg 1)
       17. En blick och nånting händer Lasse Stefanz 32 686
       18. Like suicide Christian Walz 26 951
       19. Better or worse Julia Alvgard 18 867
       20. Oh my God Le Kid 16 512
       21. Elektrisk Anniela 15 948
       22. No one else could Sebastian 15 406
       23. Social butterfly Rasmus Viberg 15 151
       24. The Hunter Melody Club 14 954
       25. Ge mig en spanjor Babsan 14 642
       26. Vaken i en dröm Elisabeth Andreassen 13 010
       27. Run Anders Fernette 11 979
       28. On my own Jonas Mattsson 10 860
       29. Lucky you Linda Sundblad 10 701
       30. Try again Dilba   9 256
       31. Enemy Sara Lumholdt   8 689
       32. Tid att andas Simon Forsberg   8 339


Läste precis att Italien är med i år. De är direktkvalificerade till finalen. Roligtroligt.

Okej. Haba haba. Datum att boka in:

12 maj - Semifinal 2 (med Sverige)
14 maj - FINAL! Alla bokar detta datum för då ska vi mysa tillsammans!

/D


"Do I look like Mr. Mustard" (Älskar den trailern som är för någon serie, haha)

Det är fredag idag...

...iaf om du frågar mig. Är ledig torsdag, fredag nu. Så himla skönt.

Har alldeles nyss beställt hem lite foton från Fuji. Spännande! De hade halva priset på förstoringar till och med idag, som vanligt ute i sista sekund... Men iaf... Tänkte att jag då skulle passa på att förstora lite fina australienbilder. Lyckades till slut få ned det till 18 bilder av... 2490 st... hehe. Och då är det bara mina bilder som jag har checkat igenom. Dessa är liksom till och med rensade sedan tidigare. Många bilder blev det där borta.
     Snål är jag, men man lever bara en gång och dessutom var det halva priset nu. Det blev (med frakt) 309 riksdaler. Måste köpa ramisar också, så det kommer gå åt lite pengar.

Apropå pengar så undrar jag när jag får min polisanmälan? Själv tyckte jag att den skulle kommit igår. Men inte... Det kan ju vara så att den ligger hemma hos Pia. För hon har tydligen adressändrat sig själv och hennes son. Hennes son som heter Daniel. Så sist hon var här fick vi lite post som hade hamnat hos henne. Hur kan det bli fel på det sättet? Förstår inte. Men det är inte mycket jag förstår i den här enorma världen.

Do you wanna see me do the shimmy again? Sitter för tillfället och kollar på allas vår Tina. "One last time live in concert" från 2000-någonting, tror jag. Men sista gången var det inte, TUR för henne! Ett fullsatt Wembley Stadium. Bara det ger mig rysningar.

Nu ska jag nog gå och möta min gummi. Hon har varit och lekt med Alficia. Hon var lite putt sist när jag pratade med henne. Så vi får hoppas hon blir lite glad nu när jag går och möter henne :)

Hej Hops, ska vi bada i kalops?


En mycket stark favorit!

Du skadade hela mitt väsen

Mjaoooo...

Vill bara säga att idag har jag gjort en anmälan för första gången i mitt liv. Det måste ju ge ett vuxenpoäng!

Det som har hänt är att mitt visa-kort typ har blivit skimmat eller något. För en dag så upptäckte jag att det hade dragits 2121,41 kr från mitt konto. Inte roligt. Inte roligt. Ringde till Nordea och frågade vad jag skulle göra. Gå till närmaste kontor sa hon. Det gjorde jag. I Sollentuna Centrum hade de en Nordea som jag struttade in på. Bra humör var jag på, vet inte varför, men det var jag iaf... Pratade med en tjej som spärrade och klippte itu mitt kort. Sorgligt värre. Sedan så sade hon att jag skulle göra en polisanmälan och sedan komma tillbaka dit. Då ska jag tydligen få tillbaka mina pengar. Yey! Och idag var dagen jag ringde polisen. Hon frågade en massa trams. Bland annat om jag ville ha information om hur det går med undersökningen. Nej tack, vill bara ha tillbaka mina pengar sade jag då. Haha... Tror inte riktigt på att de kommer att göra något åt det som hänt. De har nog lite viktigare saker för sig.

Så nu ska jag bara vänta på att min anmälan landar i brevlådan, så att jag kan gå till Nordea (igen) och få pengar. Känns som att det typ blir extra klirr i kassan, men det blir det ju faktiskt inte. Men pengar är liksom alltid välkomna.

Nu ska jag nog gå till vår stora säng och sova. Ensamensamensam ikväll. Lotta har varit på genrep (tönt!).

God Natt!



/D


smart tjej

kom på nu, när jag satte på pastavattnet, att jag gjorde fel igår när jag kokade pasta....
hade tydligen en liten släng av hjärnröta, för jag slängde i pastan på en gång alltså innan vattnet hade börjat koka och så kokar man ju inte pasta (kanske några då typ Lotta ;P) jag brukar iaf inte göra det någonsin eller jo igår och pastan blev då överkokt...


slickslick raprap

är sugen på något

det är väldigt odefinierbart (shit svårt det ordet var att stava och uttala idag)

kanske choklad

börjar lite nyttigare  (vi glömmer kakorna som jag bakat och ätit redan)

tonfiskröra med pasta hej

23 maj - Längtar!

För er som inte sett den än. Ett måste liksom. Grym!



/D

Onsdag kväll

Brukar inte vara ute och åka så här sent (22:30) på en onsdagkväll, men fy vad mkt folk det är ute. Hur orkar man? Konstiga människor är det dessutom. Folk som dansar på tåget och hippietanter som delar ut Sina blommor de har i håret samtidigt som de sjunger "Aquarius". För er som undrar så är jag inte ute och partajar själv... har varit på Personalmöte. Roligt, men jobbigt när det blir så sent. Tar femhundra år att komma hem så här sent. Tack för att jag är ledig imorrn... Annars så har dagen varit hyfsat bra. Är lite sömnig bara. Snart hemma... mm sova säng... Godnatt! /D

El gato es gone

Katten är borta och alla är glada... fast visst saknar man henne lite ändå. Men nu har hon ett annat hem där hon förhoppningsvis får allt gos hon kräver. Själv sitter jag på bussen på väg till jobbet. Har varit och tränat. Känner mig så himla duktig. Igår var jag och min pappa på inspelning i Filmhuset. Time out var det som spelades in. Det var roligt. Haha. Säger bara: Fet-Otto! Ingen fattar men det var väldigt roligt. Hoppas de tar med det i programmet... Avsluta detta inlägg får världens mest töntigaste textrad göra: ...som kan plocka ur en diskmaskin... (Linda Bengtzing - E det fel på mig?) Hej och hå! /D

RSS 2.0