Tråkigt. På väg hem.

Hej. Jobb jobb. Fredag.

Har ju varit i Bollnäs tisdag onsdag. Det var mysigt. Kändes som vi fick en del gjort. Tiden bara flög iväg.

Kommer inte ihåg om jag skrivit om kryssningen. Så jag gör det nu. Alltså alltså... Vi hade det jättetrevligt under buffèn. Julbord btw (by the way, lägg det på minnet). Det var gott. Eller alltså okej. Så som det brukar vara på båtarna. Vi åkte till Åbo med Amorella. Inte Cinderella. Som jag nu insett hur bra den är. Den här båten är liten och urtrist. Funcluben känns instängd. Hela båten känns instängd. Gillar Cinderella som är öppen och luftig. Sen var det baara 40-plussare. Det är ju inte direkt någon party-båt.

Och dagen efter... blöö... Båten skulle komma fram 19! Vad gör man då liksom? Sitter och väntar typ. Men men. Det var jättetrevligt. Men jag kommer inte åka med något annat än Cinderella hädanefter. Iaf när det gäller Viking Line.

Drack för övrigt en supergod drink! Köpte den i sista minuten innan baren stängde på hemresan. Tvekade. Men jag ångrar mig inte. Choco Fire! Med fireball, choklad, grädde och kanel. Sååå god! Så nu måste jag köpa Fireball och göra mig en egen. Hehe.

Jobbar helgen. Nu ska jag bara hem och mysa framför någon tråkig film eller nåt. Skojskoj.

/D

Plupp

Hej. Jag är i Bollnäs. Mamma kollar på tv. Jag sitter här. Har löst en massa korsord nu på kvällskvisten, eller massa och massa.. men de var kluriga! Okväde och gungfly är nyinlärda ord.
 
Resan hit gick bra. Inga konstigheter.
 
Imorgon har vi en lista att bocka av. Inga konstigheter.
 
Jag ska iaf byta däck och tvätta bilen. Inga konstigheter.
 
Nu ska jag göra något... vad vet jag inte...
 
 
HAHA!
 
Och ja, mamma, du har en kamera i datorn... men den är totalt värdelös.
 
Hejdå.
 
/D

Let there be love

God Morgon! Jobbar 6-16 idag istället för stängning, såå skönt. Tidigt blir det men det är det värt. Varenda gång jag börjar kl 6 och ställer klockan på 4 så vaknar jag alltid, eller det kanske är att ta i men oftast iaf, innan klockan ska ringa. Inatt vaknade jag 1:47 och sen typ 3:30. Och varenda gång är det det här att man tror man försovit sig. Så med ett ryck kollar man vad klockan är och pustar ut. Är lite rädd för att klockan inte ska ringa.

Igår var jag ledig. Åkte och handlade. Drog först till Ikea och köpte Stave-spegeln. Äntligen. Helkroppsspegel. Fast ändå inte. Jag är för lång. Haha. Och i mina små utrymmen är det svårt att få något avstånd. Menmen... Jag är van. Fördelarna med att vara lång väger ändå fortfarande upp.

Aguilera's nya album Lotus är super! Lyssnar på det om och om igen. Favoriten är Let there be love. Sätter en hundring på att det blir nästa singel. Och det är ingen låt som man tröttnar på eller som man från början avskydde. Och det är en härlig mix av olika stilar också. Alla enligt min smak.

Lagade lite mat efter Ikea igår också. Eller inte direkt men nästan. Köpte vörtbrödet Angelica tipsade om. Gott gott. Fast jag tror jag föredrar en annan variant som inte är färdigskuren. Till middag blev det Bacon- och fetaostfyllda köttfärsbiffar. Mjums!





Imorgon kl 20:00 bär det av mot Åbo. Får se om vi hörs innan dess.

/D

Rock me

Är på väg till jobbet. Känns som den här dagen redan har varit väldigt lång. Och längre kommer den bli. Igår kom Charlotte till Sthlm. Bli tillsagd att möta upp henne när hon klev av tåget. Sagt och gjort. Sen blev det en snabbfika på Wayne's. Sen kom UYM:en och hämtade upp oss. Alltså Rosie. Lottas mamma, ni vet. Hon som har fött fram och uppfostrat ungen, ni vet. Bra. Iaf så drog vi till Ikea. Åt maat. Köttbullar. Gott. Mycket gott. Såg Johan Glans. Man brukar ju tycka "kändisar" ser helt annorlunda ut i verkligheten, men det gjorde verkligen inte han. Grishyn är äkta. Köpte en kudde för 12 kr, 2 st påslakanset varav ett lite dyrare så därför blev det den billigaste kudden. Haha. Man får liksom kompromissa. En tvålpump inhandlades också. Lotta satsade på stort och köpte en reflexväst. Bra gjort. Sedan hängde jag på till Vidja. Blev kvar där. Helt spontant. Hade inga linser eller något med mig. Jobbigt. Men det gick ju ändå. Idag åkte jag 10:02-bussen. Hem och vända typ. Fast jag hann ta mig ett mellanmål och kolla ett avsnitt Family Guy. Har American Horror Story, Glee och TVD som väntar på mig. Yeeey.

Nu ska jag fortsätta tagga till inför jobb här på tbanan.

Ha det bra!

/D

Unapologetic

Okej. Nu är det många nya album på gång. Läste precis att Rihanna ska släppa nytt om två veckor. De senaste tre skivorna har hon släpp med ett års mellanrum. Det är heelt sjukt. Eller alltså kanske inte såå sjukt, men lite. Det är lite roligt för det är nästan precis samma datum också, skiljer bara några dagar. Hur gör hon? Hur hinner hon? För andra tar det ju typ sjuhundratre år. Sedan kan man ju fundera på om det är bra eller dåligt. Lägger hon ned tillräckligt med tid? Jag vet inte. Det enda jag vet är att det blir jävligt bra på något konstigt sätt.
 
Nu kommer det en lista på album jag ser fram emot. Yeey. Haha.
 
- 13 november - Christina Aguilera - Lotus
- 16 november - Kelly Clarkson - Greatest Hits - Chapter One (jaa, det är en greatest hits, men ändå! Det kommer vara med några nya låtar)
- 19 november - Phillip Phillips - The World from the Side of the Moon
- 19 november - Rihanna - Unapologetic
- 30 november - Kesha - Warrior
 
 
Det var alla jag vet om. Alltså som jag kommer att lyssna på.
 
/D

Jättegrön

Jaa, på fredag är det Miss Li! Har precis kollat igenom senaste Så mycket bättre. Hade det på medan jag gjorde annat. Vissa människor är ju inte så överdrivet intressanta. Som just Olle Ljungström. Vem är han liksom? Har fortfarande ingen aning. Kände igen typ en låt, annars stod det still. De betar av de tråkiga artisterna först. Det är bra, man ska spara det bästa till sist. Fast nästa gång är det ju Linda... hmm.. jaja... De enda bra är ju typ Miss Li, Darin och Uggla. Miss Li:s låt från förra veckan har redan börjat spelas på radio. Det är ganska coolt. Tycker jag.
 
Det är onsdag idag va? Igår var jag ledig, så även idag. Igår gjorde jag inte ett skit. Gick knappt utanför dörren, eller jo, jag tvättade. Så lite duktig var jag. Sen var jag ju och tränade! Mitt minne är på topp känner jag. Gick upp kl 6 för att åka till Skärholmen och gymmet där. Gillar inte när det är för mycket folk, så då får man bita i det sura äpplet och tugga i sig. Skönt att vara uppe tidigt iaf.
 
Idag har jag tagit en promenad på en timme. Bra gjort! Sen har det inte blivit så mycket annat gjort.
 
Gjorde en förvånansvärt god soppa till middag. Jättegröna ärtsoppan. Busenkel att göra. Den är med gröna ärter istället för beigea. Har ni tänkt på hur fult ordet beige är? Vart kommer det ifrån liksom, och varför stavas det så tokigt? Låt oss ta reda på det... Äh! Det var inget roligt. Det kommer från franskan och är typ ett ulltyg. Kul! Det har väl bara inte blivit förvrängt till det svenska språkert eller något.
 
Men iaf. Recept på soppan: http://rodeo.net/niotillfem/2009/09/jattegrona-artsoppan/
 
 
Nu är det dusch, sen typ läggdags? Börjar kl 6 imorgon...
 
/D
 
 

Han blev sjuk och gick bort från mig den natten

  Hej mina vänner. Igår hände det något annorlunda i mitt liv. Det var Go-Cart med jobbet på schemat. Ledig hela helgen. Skönt. Lördag dag gjorde jag det vanliga... städade, dammsög osvosv. På kvällen kl 18:20 var det samling i Kista Centrum (rulltrappan vid SF). Hissen tog oss ned till Go-Carten. Chefen hade gått lite vilse, så vi andra gick i förväg. Det var alltså chefen som nu slutat som vi "firade", eller sa hejdå til... eller nåt... Iaf.. Det var värsta disco-carten. O'Learys var det till och med. Hade ingen aning om att detta fanns, aldrig sett det. Vi kom dit. Man var tvungen att registrera sig, personnummer och allt. Kändes lite skumt. menmen... inte nog med det så fick man värsta medlemskortet. Varför? Man fick det vare sig man ville eller inte. Även om man aldrig mer kommer åka där så var man tvungen. Slöseri på naturen säger jag bara! Fy! Det räcker väl att man har registrerat sig, de kan ju få upp mig på mitt personnummer. Meeeen jaaaa... vi lever liksom på 10-talet. Meeeen jaaaa... Några mesar ville inte åka, vissa hade förklarliga skäl andra var bara fega. Men det var sköj. Egentligen tycker jag inte Go-cart är så överdrivet roligt, meen det var bara att tuta och köra (höhö). Jag kom inte sist iaf. Tumme upp på det. Efter körandet drog vi till Kungsholmen och restaurang Amaranten, även hotell. Det var helt okej. Inga smaksensationer, menmen. Drog till med en tre-rätters dagen till ära.
Tiden gick. Det var lite stelt, men helt okej. Sen började folk vika av. Innan jag hade fått min efterrätt. Trevligt! Nej, men alltså alla är vi olika. Jag avskyr ju, och förstår inte hur man kan sitta med mobilen. Blir irriterad när man är på middag hemma hos någon och det sker, men nu var vi liksom på restaurang. Förstår inte! Det är typ som om jag skulle ta fram en bok och sätta mig och läsa mitt i allt. Nej, nu ska vi inte vara sådana...
Idag har jag bara varit inne och varit rastlös. Tiden har gått. Jag har inte gjort ett skit. Bara hängt. Jo, gjorde chokaldbollar. Blev sugen på något, så det fick bli det. Har inte så mycket att tugga på här hemma. Grissini har jag, men det är ju inte sådär godis-gott precis. Mer deg-gott. Om ni förstår.
Nu är det läggdags snart. Imorgon runt 9:30 ska de komma och göra någon slags radon-mätning här i fastigheten. Så då kommer jag vara borta med vinden. Nej, men jag tänkte träna innan jobbet, så det passar bra. Man vill ju inte komma i kontakt med okända människor i onödan liksom. haha.
Nej, nu får det vara nog!
/D

Fredag

Har lite ångest över en kund som jag var lite snäsig mot. Men alltså hon var jobbig, jag var stressad och hon förtjänade det. Haha. Nej, men iaf. Hon skulle köpa en jacka och hon frågade om vi hade någon plast till jackan. jag sa nej. Hon sa men ni har ju packat upp dem. Jag sa att vi slänger all plast, vi kan ju inte spara det förstår du. Hon blir grinig och förklarar att hon ska handla mer saker (hon hade en rullkorg ned jackan i). Jag sa att ja, jag vet inte hur du ska lösa det. Fattade egentligen inte vad som var problemet. Antagligen att hon inte ville smutsa ned jackan eller att det inte fick plats. Jag sa att hon kunde stoppa jackan i sin dramaten-väska, som hon också hade med sig. Nej, plast. Det finns kassar i kassan sa jag. Eller så kan du hänga tillbaka jackan och ta den när du handlat färdigt. Nej, det gick inte. Då vet jag inte hur du ska lösa det sa jag. Det är du som ska lösa det fick jag till svar. Du jobbar här. Men jag har ju gett flera förslag. Du kan lägga den i kassan medan du handlar sa jag medan jag gick därifrån. Sen kom det lite svordomar. Men alltså, på riktigt, det är du som vill ha jackan. Då får du lösa problemet. För jag tror inte du köper jackan för att vara snäll mot mig och stödja företaget. Menmen... Undrar hur hon löste problemet. Jag orkade inte bry mig. Jag var på väg hem. Missade mitt tåg ändå, men det är vara roligt.

Det var vad jag hade att säga just nu. Nu är det hem hem hem och fredagsmysa. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra på dagen... Sparar Ikea till Lotta kommer :)

/D

RSS 2.0