L'Amore È Femmina

Nu har jag slängt ihop ett resultat. Svårt som vanligt. Men roligt.

1. Sverige
2. Serbien
3. Ryssland
4. Spanien
5. Italien
6. Cypern
7. Estland
8. Turkiet
9. Norge
10. Albanien
11. Island
12. Irland
13. Tyskland
14. Rumänien
15. Ukraina
16. Storbritannien
17. Frankrike
18. Danmark
19. Grekland
20. Bosnien
21. Makedonien
22. Malta
23. Ungern
24. Moldavien
25. Azerbadzjan
26. Litauen


Så ja, jag förväntar mig att ni andra jag ska umgås med gör samma sak. Haha. Vi kan ju köra top 10?

Nu är jag trött. Tog en nap förut. Somnade helt okontrollerat. Jobbigt. Men jag sov bara ett par timmar. Dagen idag har annars inte varit särskilt rolig. Varit på dåligt humör hela dagen känns det som. Konstigt det där hur det ena dagen är på topp och man är taggad på allt, och sen nästa dag så vill man bara lägga sig ned och bara.. ligga där. Vet ni hur skönt det kan vara att bara lägga sig ned och kolla upp i taket? Det sker ibland när man är väldigt rastlös. Ett tips till alla som behöver rensa huvudet på tankar.

Imorgon måste jag ut och springa innan jobbet. Det var alldeles för längesen det hände. Sedan betala räkningar och drit, om jag hinner... Fick en oväntad stor extrasumma idag på lönen. Blev så himla glad. Skulle ju haft löneförhöjning för ett år sedan, vilket jag upptäckte härommånaden, så jag fick det retroaktivt idag. Jag fick alltså en megalön. Grymt!

Alltså är det bara jag som aldrig har hört talats om Engelbert Humperdinck? Han ska tydligen vara världskändis.

Showen kommer sluta 00:15 här i Sverige. Då är klockan 03:15 i Baku. Rolig efterfest det kommer bli. Haha.



/D

Jomenvisst

fortsätter där jag slutade... (läs föregående inlägg om du fattar nada)

Mellanakten satte igång på riktigt. Det var den bästa på länge, inte för att jag minns någon annan än den i tisdags.. men ändå. Älskar att de avslutade med Waterloo. Men iaf... efter Kungens Kurva drog jag hem, åt lite, packade väskan och gick bort till stranden. Låg där i solen och lyssnade på radio ett bra tag. Tills Lotta ringde och frågade om jag ville hänga med och bada. Varför inte? tänkte (och sa) jag. Gick hem, tog en glass och hoppade in i bilen. Sedan badade vi (!), jajamänsan. Årets första dopp är avklarat. Tror att jag har slagit en personligt rekord. Har inte badat så här tidigt förut. Men det var roligt. Kallt men roligt. Sedan bjöds det på supergod mat med avslagen cola. Haha. Tack så mycket!

Nu är det läggdags!

Justdetja. Måste ju redogöra för hur många rätt jag fick. Hmm... 7 av 10! Bra Daniel!

Dessa gick vidare:

1. Bosnien&Herzegovina FEL
2. Sverige RÄTT
3. Norge
RÄTT
4. Former Yugoslav Republic of Macedonia FEL
5. Turkiet RÄTT
6. Serbien RÄTT
7. Malta RÄTT
8. Estland RÄTT
9. Ukraina RÄTT
10. Litauen FEL

och lite bilder på det kanske?


/D

Nije ljubav stvar

Hej på er! Klockan är mycket. Har kollat andra semifinalen nu. Det är mellanakt så jag passar på att gissa lite här så länge. Måste säga att detta inte var lika lätt som i tisdags. Kan inte riktigt bestämma mig, men vi kör på och hoppas på det bästa. Vissa självklara finns det ju, menmen...

1. Serbien
2. Sverige
3. Ukraina
4. Malta
5. Turkiet
6. Estland
7. Slovakien
8. Norge
9. Bulgarien
10. Nederländerna


Det är riktigt spännande! Lite jobbigt att jag börjar kl 6 imorgon bara, men sådant får man ta ibland.

Annars så har jag gjort lite även idag. Dagen började med att jag åt frukost. Sedan tog jag bilen och åkte bort till Kungens Kurva, ja idag igen. De startade en utförsäljning i en sportbutik

ÄÄH. Jag publicerar det här nu och fortsätter senare...


Thank You Camellia

Hur kommer det sig att nu när man äntligen får stå på den här gatan alla dagar dygnet runt att det är proppat med bilar? Innan var det i princip tomt alla dagar. Vart kom alla bilar ifrån liksom? Jag kan slå vad om att det är alla villaägare som inte orkar köra in skiten i garaget, så då står de på gatan och tar plats i stället. Jag blev fett lack (jo, jag får säga så) och körde bort mot det andra stället där jag alltid parkerade förut. Tror ni det fanns plats där? NEJ! Så vad fick jag göra då? Jo, köra bort mot någon jävla förskola där jag aldrig har varit och vandrat förut. Där fick jag parkera. Kul. Så nu står jag långt bort åt helvete (ursäkta alla mina svordomar men det är ganska roligt att svära). Hade varit och handlar också så jag fick ju bära på tre kassar hela långa vägen, buhu. Ska försöka flytta på den imorrn, om jag nu hittar tillbaka. Haha.

Träffade Lotta en snabbis imorse. Hon lämnade glass på Coopen här i Mälarhöjden, så jag passade på att sno åt mig en kram (och lite glass... eller en del kanske vi ska säga). Du ska bara veta hur tacksam jag är! Tacktacktack! Det är liksom glass för typ 300 kr. Helt sjukt när jag tänker på det. Men jag är tacksammare än tacksammast, som taxen Taxo sa när han tackade för sig och taxade in i taxin.

Har gjort en bacon- och broccolipaj idag. Den blev prima. Första gången jag gör paj. Väldigt enkelt är det. Borde göra det oftare. Det är ju så gott jue.

Tog en prommis till Mälarhöjdsbadet också. Satt där i solen och filosoferade. Jag lovade ju att jag inte skulle sitta inne, och jag tycker faktiskt jag har hållt det. Hoppas det blir lika fint imorgon för då kommer jag nog göra samma sak.



/D

8 av 10

Yes! 8 rätt av 10. Inte så pjåkigt, om ni frågar mig.

Dessa gick vidare:

1. Island
2. Grekland
3. Albanien
4. Rumänien
5. Ungern
6. Cypern
7. Ryssland
8. Danmark
9. Moldavien
10. Irland


Mina personliga favoriter var Island, Danmark, Rumänien, Cypern och Irland. Så jag är suuupernöjd.

Nu längtar jag bara till torsdag. Fast imorgon är jag ledig, och på torsdag. Och det ska bli superväder. Hur bra är inte det? Ska försöka att inte sitta inne i min mörka och kyliga håla.

Nu däremot är det sängen. Ska försöka komma upp lite tidigt imorgon iaf. Kanske råkar på The B&J Lady.

/D

Woki Mit Deim Popo

Okej. Hej.

Har kollat ESC nu. Tänkte tidigare att jag skulle tippa vilka som går vidare, bara för att jag tycker det är så hiimla roligt. Nu är det iaf snabbrepris, så jag passar på nu.

Vill bara säga att programledarna är de mest värdelösa jag någonsin varit med om. Blir så trött. Hur svårt kan det vara liksom?

Jaja. Nu till vad jag tror. Inte vad jag vill...

1. Island
2. Grekland
3. Albanien
4. Rumänien
5. Israel
6. Cypern
7. Ryssland
8. Österrike
9. Moldavien
10. Irland


Svårt är det, men kul. Come on and dance, säger jag bara.

/D

Waiting Sucks

Satt och var ledsen över att alla serier tar slut nu, men då kom jag att tänka på denna serie. Wiho. Börjar 10 juni! Det är bara 3 veckor! Bra va?! Muha.



/D

Let's Dance the Last Dance

Ja, Donna Summer är avliden. Tråkigt. Tycker det är lika sorgligt varje gång någon stor artist går bort. Sen så är det ju klart att man känner mer för vissa än andra.

Tänkte bara dra iväg ett snabbt inlägg här innan läggdags. Klockan är redan mycket så jag förstår egentligen inte varför jag prioriterar det här framför sömn. Ska upp suupertidigt imorgon, tidigare än tuppen. Börjar kl 6. Och (!) pendeltågen mellan Bålsta och Spånga är inställda pga nå jädra arbete som vanligt... Såå jag tar bilen, annars blir jag ännu senare än vad jag brukar vara eftersom första tbanan går 5:14 härifrån. Slutar 15 så förhoppningsvis är det itne lika mycket trafik som vid fyra fem, plus att det är klämdag så det kanske inte är lika många som är ute och kör imorgon.

Idag har jag varit till Liljeholmstorget. Tid för synundersökning kl 12:30. Jag blev testpilot för några nya linser. Och jag tänkte att det är ju gratis så varför inte? En synundersökning ska man ju göra varje år egentligen, så det passade bra. Hon drog däremot ned styrkorna, vet inte om det blev bättre eller sämre, menmen... Det är ju hon som är optikern. När jag satte i linserna först så kändes det helt annorlunda, men under dagens gång kan jag inte påstå att det har varit så stor skillnad. Jag ska ta reda på vad de heter senare, orkar inte riktigt nu. Svindyra är de iaf. En månad för 790 kr! Gaah. Men jag fick det ju som sagt gratis. Jag köper liksom endagslinser för ett halvår för samma summa. Och om jag vill plåga mig med månadslinser så blir det ännu billigare. Detta får mig osöökt att tänka på Australien. Fattar fortfarande inte hur jag orkade med att ha månadslinser där nere. Till och med i outbacken! Där vi varken hade tvål eller rinnande vatten, eller vattnet rann ju men inte ur en kran. Men vad gör man inte för att se egentligen? Meeeen, sen tjatade hon om att jag måste ha glasögon om jag blir förkyld. osv osv osv osv.... Jag ba: jajajajajaja, ge mig mina linser så jag kan gå nu. Haha.

Många men.

Nu skrev jag mer än tänkt. Orkar inte kolla igenom det just nu. Hoppas det duger. Nu måste jag tyvärr avlägsna mig. Blir nog ett avsnitt Skilda Världar innan jag somnar också.

Vi ses på stan!



Tuc tuc, heey, beep beep... (Bad Girl)

/D

Pop that lock

Nu har jag jobbat 6 dagar i sträck. Vet att vissa jobbar mer, men nu handlar det om mig. Fort har det gått iaf. Idag slutade jag 16, skönt. Drog hem, kollade BB, lagade mat, gjorde chokladbollar, kollade Glee. Mer än så har jag inte hunnit med. Men det är ganska bra gjort ändå. Istället för att sova och bara lata sig liksom.

Kollade på Loreens första rep idag. Jag får fortfarande rysningar när jag ser framträdandet. Det är så bra! Hoppas det går hem. Men det borde det göra. Fast man vet ju aldrig. Men nästa vecka smäller det. SPÄNNANDE!

Varför skulle jag göra chokladbollar för? Vill inte ens ha dem. Ångest. Haha.

Haha, justdet. Jocke hade pratat med GDS-damen (som möblerade om vid godiset). Hon hade bett om ursäkt och sagt att alla andra ÖoB hade det så, och avslutat med att hon skulle ge mig en kram. Hmm... kommer vara skitskraj nästa gång hon kommer. Jag var alltså inte där när hon var där, som tur var.

Ni som inte lyssnat in Trespassing, gör det! Skivan är grym. Bättre än förra, tycker jag iaf.

Annars har jag inte så mycket mer på hjärtat.

/D

Är Sandra där? Nej, hon är tyvärr indisponibel

Hej kära vänner! Jag råkade låna hem Skilda Världar från Bollnäs. Ajaj. Nu är jag fast. Men dum som jag var tog jag bara första säsongen för jag tänkte att jag säkert ändå inte kommer titta. Meen där hade jag fel.

Det är uselt skådespeleri av vissa, men jag älskar det ändå. Fast jag hatar 90-talssakerna. Blöö. Kläderna, frisyrerna, ja typ det. Haha. Och det är så roligt ibland när det är så seriöst och sen så kommer det en attaché-väska där ena sidan är av glas/plast (plexiglas?) och fylld med vatten. Herregud säger jag bara. Jag väntar bara på en scen som jag minns så väl, för jag och mamma tyckte det var jätteroligt. Ja, jag pratar om jordnöten. Haha! Ingen fattar, men det gör inget.

Idag steg jag upp kl 4. Det var skoj. Inte lika skoj att möta fuktigheten utomhus. Och ännu mindre roligt att möta ett varuhus där luftkonditioneringen slås på typ kl 8. Jag var dyngsur. Det kändes på riktigt som om jag hade varit ute och sprungit. Men man får tänka positivt, genom att man förbränner mer.

Jag har varit lite mesig när jag har beställt förut så idag, ojoj, idag dåå drog jag på rejält. Så nu kommer livsen bli smockad.

Och jag byggde ju om konfektyren i måndags. Sedan var jag ledig onsdag, torsdag. Under dessa dagar kommer GDS-kvinnan (hon kommer och plockar lite varor som hon beställer och bajs, bland annat kryddor och lite godis), men iaf... Tror ni inte hon pillar runt där jag har byggt om. Hon flyttar på saker som jag redan har flyttat på. Satan, vad arg jag blev. Det är ju planogramslagt. Hon kan inte bara komma och ändra om. Kärring. Grr. Först så trodde jag att hon hade frågat någon om hon kunde flytta om lite, men det hade hon tydligen inte. Grr. Hoppas hon får en käftsmäll. Nej, nu tog jag i. En örfil räcker, en mesig en.

Jag skriver och skriver. Det är säkert inte intressant, men jag skriver ändå. För det är kul att få ur sig lite. Det är väl lite det som en blogg är till för. Eller? Kanske inte...

Vet ni en sak? Det är oerhört svårt att ha ögonkontakt med en människa vars näsa är nyopererad. Det blir liksom nose contact istället.

Fick elräkningen idag. Den är halverad från första gången jag fick den, så det är ju positivt.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Druckit kaffe och ätit glass har jag redan gjort. Hmm.. vattna blommorna kanske? säger han och lägger sig på rygg och trycker fötterna upp mot taket.

Nej, slut på trams!

/D

Who are you and where are you from?

Jaa! Äntligen!



/D

Quédate conmigo

Yo. What to say? Vet inte. Helgen var grym. Gick alldeles för fort bara. Var i Bollnäs fredag till söndag. Söndagen bjöd på fint väder, så då fick vi det mesta gjort.

Igår möblerade jag om godiset på livsen. Nya planogram. I princip allt skulle flyttas till andra sidan. Vissa saker skulle bort och andra in. Tog ganska lång tid. Mycket längre än planerat iaf. Började 7 slutade egentligen 12, men jag frågade om jag fick göra klart. 15:06 stämplade jag ut. Lunch? Nee, bara för mesar. Haha. Nej, men jag tänkte inte alls på det, ville bara bli klar så jag kunde gå hem. Skönt att det är klart iaf. Jag är nöjd.

Semesterschemat har vi fått nu iaf. Fram till v30. Chefen har 4 veckors semester just nu. Kul för honom. Massa sommarjobbare. Bra? Njaa, det är ju skönt om de sitter i kassan så jag slipper det. Men det är fruktansvärt jobbigt när de frågar en massa och skickar alla kunder på oss andra. Blev irriterad på en vi har från arbetsförmedlingen, han har varit hos oss förut och ska vara där i ett år från och med igår. För det första så frågar han var grejerna ska vara, även fast det finns etiketter där det står plus att han har arbetat hos oss förut. Men jag förklarar ändå. Och han är jättehetsig och jobbig. När han har gjort klart så vill han att jag ska komma och kolla så att det ser bra ut, vilket jag gör. Men det är lite jobbigt att bli avbruten hela tiden. Kan han inte bara sköta sig själv och läsa på etiketterna var grejerna ska vara?

Och lite bilder på det...


/D



RSS 2.0