Fredag

Fredag idag. Dagen före lördag som vi brukar säga i Väddesta.
 
En tuff vecka har det varit. Vi har krympt butiken. Skickat över varor. Byggt om i nya butiken (för vissa planogram var felvända, kul). Från och med nu kommer vi inte heller att beställa något mer till Väddesta. Lite sorgligt. Vi börjar sakta men säkert ta farväl... 
 
Nu finns det vatten i nya huset iaf! Så man kan gå på toaletten. Woho! Däremot var det mörkt där igen när vi kom tillbaka efter lunchen. Byggarna sa att det skulle vara mörkt en halvtimme. Två timmar senare när vi drog därifrån var det fortfarande mörkt.
 
Om exakt två veckor och en dag flyttar jag! Det går så jädra fort! Börjar bli stressad.Även fast jag i princip plockat ned allt som jag inte använder.. men ändå! Stress! 
 
Kolla så fint det bliiir!!!

Hej hopp

Kör en ledig dag idag. Från jobbet iaf. Sitter just nu och väntar på Alina och Angelica i trappuppgången hos Angelica. Hämtade ut mitt pass i stan, och det gick fortare än jag tänkt. Jag som typ stressade hemifrån för jag tyckte jag var sen.

Sov ut ganska så ordentligt imorse. Sen fyllde jag lite fler flyttkartonger. Vet inte riktigt vad jag mer kan packa ned nu... Typ inget... Så nu är jag mer än redo för flytt!

Imorgon kör vi återigen uppbyggnad av nya varuhuset!



Nya lägenheten!

Precis nästan nyss kommit hem från visningen. Det kommer bli så bra! Förväntningar upplevdes. Lite mindre vardagsrum än vad jag tänkte i mitt huvud kanske. 
 
Bildboost på det. (min mobilkarmera har blivit sjukt dålig i mörker, men det får ni ta)
 
 

Barkarby Gate

Idag är det måndag.
 
Jocke är efter tre veckors pappaledighet hemma i Väddesta igen. Skönt!
 
Klockan 9 idag hade vi ett litet uppstartsmöte inför flytten. Och efter det åkte vi avdelningsansvariga till nya butiken och tittade. Det kommer bli så bra! De ligger väldigt långt efter, men det kommer bli så bra när det är klart. 5 veckor kvar! Tanken var att vi redan idag skulle vara där och sättta upp hyllor och etiketter, men eftersom det varken finns värme, vatten eller el är det lite svårt. Men vi kommer ändå börja lite smått och typ vara där två timmar om dagen. De börjar imorrn. Inte jag. För jag är ledig!
 
Och imorgon ska jag få se min lägenhet! Roligt va?! Sjukt jävla taggad. Vill flytta nuuuu!
 
Onsdag är jag egentligen också ledig men det är ERFA (erfarenhetsmöte, typ, låter sjukt töntig men skyll inte på mig) i Kista. Och Kista är ju Monas (min föredetta chef, som fortfarande är en del av Väddesta) butik. Har inte sett den sen hon tog över där, så det måste man ju liksom. Sen får man ju umgås med fina vänner också. Alltid roligt.
På kvällen blir det thaimat och kattmys hos Angelica. Super!
 
Kan ju även tillägga att man ser mitt hus från vår lastkaj... Kommer literally (bokstavligen) ta 5 min för mig att gå till jobbet. Skönt? Ja! Kommer ju endast leva i Barkarbystaden framöver. Allt kommer finnas där!
 
Kommer förhoppningsvis upp lite bilder på lägenheten här imorgon.
 
Min mumsiga fudge brownie! Tävlade mot Lovisa om vem som gjorde den bästa ;)

Datum att se fram emot

1 november - Halloweenfest hos Ida

13 november - Hej nycklar till nya lägenheten

15 november - Byebye Rinkeby. Hej Barkarbystaden

22 november - Hejdå Väddesta. Hej Julfest!

26-27 november - Hej Barkarby Gate!

8 december - Hej Mexico!!!



Mjau

Ska nog ta och återuppliva den här skiten. 

Håll utkik!

RSS 2.0