Hej mina vänner

Det var ett tag sen. Höhö.
 
Så vad har hänt? Nu minns jag inte vad jag skrev om sist eller när det var. Men iaf.
 
Jag ska flytta! Till Spånga. Ja, Spånga. Eller Rinkeby. Spånga låter bättre. Ska dit på fredag och skriva kontrakt och titta. Har ju inte fått se lägenheten ännu. Det var bara visning på ritning. Så det blir spännande. Hade dock velat fixat det tidigare så man hade kunnat planera lite mer. Men nu är det som det är. Fredag kl 13 alltså. Jag antar att jag får flytta in då också. Så på lördagen kommer jag och Lina köra lite smågrejer. Och på söndag har jag bokat ett släp så att jag kan få med mig megasängen också. Pappa hjälper mig på söndagen. Han och Lena ska på kryssning fredag-lördag, så det var bara söndag som fungerade. Klockan 11 på söndag alltså.
 
Är lite uppstressad för tillfället. Vill flytta nu! Så jobbigt att bara gå och vänta. Har typ packat ned allt som går att packa ned. Skulle vilja slänga ned hela köket i en flyttkartong också, men det är väl i princip det sista man gör.
 
Det jag har onormalt mycket av, enligt mig själv, är böcker, filmer, växter, tavlor och ljus. Allt detta skulle jag kunna vara utan, men det finns mycket man skulle kunna vara utan.
 
Filtar har jag en massa också! Haha. Förstår egentligen inte varför, det har bara blivit så. Men det är roligt. Och spel, sällskapsspel! Ha! Känns lite onödigt med tanke på att jag inte har någon att spela skiten med. Men det är också roligt.
 
En annan rolig sak att se fram emot är att jag och Linis ska på Melodifestivalfinalen på Friends Arena. Coolish. Fick biljetter av en arbetskamrat som inte alls gillar Mellon och ville ge de till någon som uppskattade det mer. Och jag och Lina blev speechless. Först att hon hade biljetter och sen att hon ville ge bort dem. Men det är bara att tacka och ta emot. Får göra något fint för henne sen. Det var inte de bästa platserna meen alltså nu ska vi inte klaga. Det ska bli superroligt.
 
Hade långledigt förra helgen. Var i Bollnäs lördag-onsdag. Förstod inte riktigt var tiden och alla dagar tog vägen. Men det var skönt att komma bort från storstaden, och att bli bortskämd med mat. Vi var lammvakt! Det var skojsigt. Men lite jobbigt, med tanke på att man inte kan lämna lammskrället ensamt i två sekunder utan att den börjar bäa (eller vad gör fåret? Det bräker? Fult ord btw. Bäa låter bättre). Men lammet Snövit var ju så söt så man kunde ju bara sitta och stirra hela tiden. Så tiden gick alltså hyfsat fort ändå.
Jonas (hunden) ville inget hellre än att käka lamm. Sprang som en tok och tuggade på hennes ben. Hela tiden! Ganska jobbig hund måste jag få säga.
 
Men lite gullig iaf.
 
 
/D

Mysigt värre

Om jag har det mysigt om kvällarna? Ja.
 
Mitt täcke, min säng, kuddarna.. det är typ det mysigaste som finns.
 
Har jobbat 6-17 två dagar nu. 11 timmar. Inget att skoja om. Imorgon kör vi igen! Samma tid, samma kanal.
 
 
 
/D

Deltävling 2

Äger rum i Göteborg!
 
Ska vi kommentera förra delfinalen kanske? Mellanakten var ju helt klart bäst. Annars så tyckte jag väl att de som gick vidare förtjänade det. Fast jag ville ha med Gosa, meen man kan ju inte få allt. Eller alltså det spelade ingen roll vilka som gick vidare. Hade ingen speciell favorit i det startfältet.
 
Men ja! Scandinavium nu.
 
Först ut på lördag är Anton Ewald med Begging. 19-årig koreograf och dansare. Har koreograferat sitt bidrag själv. Dansade och körade bakom Danny - Amazing, Andreas Lundstedt - Aldrig aldrig och 2008 dansade han bakom Velvet i The Queen.
 
Bidrag nummer 2 utgörs av Felicia Olsson, 18 år från Eskilstuna. Make Me No 1 heter låten. Debutant som ingen vet något om. Låten är skriven av bla. Maria "Hold on be strong" Haukaas Mittet och Ingela "Pling" Forsman (tävlat med 38 bidrag genom tiderna, vunnit tre ggr).
 
Bidrag 3. Jocaim Cans - Annelie. Hammerfall. Tråkigt. Inget jag ser fram emot... Bildade Hammerfall 1996. Ja, nej... jag orkar inte..
 
Fyran. Swedish House Wives - On top of the world. De borde bli stämda eller något för namnet eftersom alla tänker på Swedish House Mafia direkt. Men jag tror inte riktigt någon bryr sig. Men iaf. En grupp bestående av Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund och Jennu Silver. Alla har ju varit med tidigare. Pernilla -85 (Picadilly Circus), -91 (Tvillingsjäl), -03 (Let your spirit fly) och -10 (Jag vill om du vågar). Hanna -00 (Anropar försvunnen) och -02 (Big Time Party). Jenny -10 (A place to stay) och -11 (Something in your eyes). Nu vet ni vilka det är iaf!
 
Fem! Erik Segerstedt & Tone Damli - Hello Goodbye. Erik vet alla vem det är. Han var med i Idol 2006. Han åkte där först ut på slutaudition,  sen fick han komma tillbaks när en annan hoppade av. Sen åkte han ut igen under kvalveckan med kom med igen och slutade som tvåa i hela tävlingen. Grymt! Vann det året gjorde Markus Fagervall... Jaaaja. Lite rolig fakta bara. Tone Damli är känd i Norge. Meen vill väl nu slå igenom lite här i Sverige också. Hon släppte en singel i somras tillsammans med Eric Saade med låten Imagine. Hon var också med i Idol, i den norska alltså. Slutade också tvåa. Grymt!
 
6. Louise Hoffsten - Only the dead fish follow the stream. Tråååååååååkig. Varit aktiv sen -86. Gjort en massa massa massa. Ni som vet vem hon är vet. Ni andra behöver inte bry er.
 
7. Rikard Wolff - En förlorad sommar. Ännu en kisspaus. Gäsp.
 
8. Sean Banan - Copacabanana. Prova säg det fem ggr högt för dig själv. Sean var med förra året. Och i år är han med igen. Kul. För. Honom.
 
Vet ni vad? Det var allt!
 
De jag ser fram emot är, som ni kanske redan förstått. Anton Ewald, Felicia Olsson, Swedish House Wives och Erik & Tone. Det är fyra stycken. Då kan de gå vidare!
 
Här får ni en av Daniels favoriter ;)
 
 
/D

RSS 2.0