Krossa alla fönster

Ja, jag vet! Bloggen lider. Men än är den inte död.

Så. Vad har hänt?

Det har ju varit jul. Den spenderades i Bollnäs. Var som sagt ledig fem dagar då. De dagarna kan jag säga gick som lika fort som två. Men resan och allt gick finfint. Knappt någon trafik och fina vägar. Prima! På julafton var det preciis sådant väder det ska vara. Blå himmel, sol, minusgrader. Kan det bli bättre? Mat intogs. Paket öppnades. Kalle kollades (samtidigt under virkandet). Har ju sett skiten ett antal gånger nu, så det räcker med att höra och kolla lite. Efter Kalle blev det mer tv. Och efter det blev det nog lite mer tv, tror jag. Ris á la Malta intogs därimellan någon gång också. Massa mys. Dagen efter tog virkgarnet slut, vilket resulterade i att jag fick fortsätta med min stickning. Haha. Kvällarna spenderades med korsord.

Visst är det spännande? Ska jag fortsätta?

Gjorde helg-pysslet i Ljusnan! Körde in en massa ved! Gosade med katter!

Nog om Bollnäs tror jag...

Lotta har ju kommit hem också. Men det var väl inget nytt, höhö.

Annars så har jag bara jobbat en massa den här veckan. Imorgon är det nyårsafton. Då jobbar jag också. Till 18. Inte roligt. Och sen bär det direkt av till Stureby, hem till Angelica och Fredrik. Skoj ska det bli!

Nu däremot tycker jag att vi avslutar här. Måste försöka vara utvilad så att jag orkar imorrn.

godnatt!

/D

Ny singel!



Lyssna! Den är faktiskt bra!

/D

What if God was one of us

Kollade precis på Mannen i Gummikläder. Haha. Kan kolla på den hur många gånger som helst, tröttnar aldrig. Är så himla stolt!

HAHAHA! Jag kom på en grej! Har alla sett Kvinnan som ville ha för mycket? Den är inte upplagd på youtube, så ni kanske inte har sett den... Bara för det så kommer den här... Eller vi tar den på slutet...

Idag är det måndag. Helgen var great, som jag sagt tidigare. Idag har jag tvättat masstvätt, fast det var inte så mycket som jag trodde. Upptäckte en äcklig sak i sängen häromdagen, kan ha varit någon slags pälsängel. Jag fick panik och slängde mig över sängen och bäddade om. Usch, fy, bläää! Den var liksom stor och snuskig. Usch igen! Men nu är allt fräscht, så det är bara att komma och sova. Har lagat mat och slagit in julklappar idag också.

Har inget mer att säga... tror jag...

Så vi kör den underbara filmen, haha.



Visst var den bra?

/D

Loser like me

Mjau! Bakis. Jobbigt.

Var hos Ida igår. Hon åker ju till Mexico snart, så hon flyttade till Bålsta idag eftersom hon inte ska ha kvar lägenheten. Så vi hade en liten utflyttningsfest med packning och en massa vin. Elisabeth var också med. Rooligt. Vaknade tidigt imorse eftersom Jörgen (Idas father) skulle komma med släp. Efter många om och men tog vi oss upp ur sängen och packade det sista. Inte så roligt...

Kändes som att jag hade jättemycket att skriva, men nu tappade jag allt. Som vanligt.

Jo! Vi fick mer julklappar från jobbet. haha. Fattade ingenting. Men det är bara att tacka och ta emot. En chokladask och en brödrost. Super!

Det blir inget ikväll med "jobbgänget". Alla kunde inte och vi sa att vi tar det någon annan gång istället då. Så jag har en bakisdag här med filmtittande och mys. Synd att jag inte har något onyttigt att äta. fast jag har ju iofs en chokladask... Skulle ju inte vara fel med en Frisco nu asså...

Kollade nyss på Glee The 3D Concert Movie. Dock inte 3D men ändå! Den var grym! Hade velat vara där! Men jag får väl nöja mig med det jag får, eller nåt. Upptäckte igår att det kommit ett nytt avsnitt som jag itne sett. Hur kunde jag missa det liksom? Någon som vet?

Nu måste min mage ha något.

Vi höres!


Cool va?! Det tycker jag iaf. Fast jag har som ni sett inte öppnat den än..


Och min mysiga filt!

/D

What doesn't kill you makes you stronger

Alla måste se 2012: Ice age. Världens sämsta film. Haha. Jag garvade mig igenom allt. Värdelösa skådespelare, värdelösa effekter, allt var sämst! B-film nummer ett, haha. Det är alltså inte Ice Age med Sid och Manny the mammoth. Utan den handlar om ett vulkanutbrott på Island, som får en hel glaciär att förflytta sig över Kanada och US and A. Se den vettja!





/D

Santa Baby

Kolla vad fint jag har pyntat! Gillar min pelare. Fast det är fortfarande inte juligt hemma. Menmen... Orkar inte anstränga mig mer. Är på väg hem just nu faktiskt. Jobbade till 12 idag, vilket kag inte gjort på typ år. Så det var ganska skönt. Har varit och tränat. Nu är det hem och mat som gäller! Undrar vad vi ska bjuda på idag?

Shake it out!

Tänkte bara säga hej och berätta att jag lever. Jobbat helgen. Massa folk. Hela helgen har bara rusat iväg. Idag har jag varit ledig och inte gjort något... nästan...

Vill bara dela med mig av detta. Var på väg hem från tunnelbanan och fick en chock när jag såg det. Orka hålla på. Och hur mycket el går det inte åt till det där? Förstår inte varför. Det är inte ens fint. Menmen... folk har väl inget bättre för sig...



och sen när jag kom hem kollade jag igenom "Mitt i-tidningen" och får syn på samma hus. Haha. Roligt. Den tidningen hade liksom legat där i flera dagar och just den dagen jag själv ser huset så kollar jag i tidninge. Tokigt.


Nu ska jag väl sussa, eller nåt..

/D

PS. Vörtbröd är det godaste som finns!

Who's Laughing Now?

Så var den här dagen nu till ända. Nästa iaf.

Så vad har Daniel gjort idag? Joj. Han har varit duktig förstår ni. Men det är väl inget ovanligt. Jo, har inte varit så duktig på senaste tiden. Har inte handlat på evigheter känns det som. Och det kändes som evigheter sen jag körde bil också, måste varit minst en månad sen. Tur att det sitter i benmärgen det där.

Tänkte ha en julklappsdag idag. Så jag åkte till Skärholmen. Försökte tagga mig själv att nu jävlar ska vi hitta julklappar. Blev helt seg och inte alls taggad när jag väl var där. Vad ska jag ta mig till? Har ingen lust med julklappar... Skärholmen Centrum har jag varit i två gånger nu. Det räcker. Inget roligt centrum. Sket i allt och åkte bort till Willys istället. Shoppelishoppade. Mamma ringde. Betalade. Åkte hem.

Väl hemma drog jag (eller snarare lyfter upp ur värmerummet) fram dammsugaren och körde på. Tänkte på hur många gånger Lotta har använt den dammsugare. Haha. Tänkte på silverfiskarna som borde vara borta ett tag nu. Tänkte på julklappsångesten, som jag för övrigt inte orkar bry mig om, det får gå som det går med det... Tänkte lite mer på silvefiskarna och att det vid det här laget säkert har ett näste under min säng.

Meeen! Städade lite mer. Kokade matvete. Blandade det tillsammans med sardiner och tomater. Shoop! Så var dagens middag klar. Haha. Lite choklad, kaffe, bullar och glögg på det också.

Vad mer? Jag sa aldrig vad vi fick i julklapp från jobbet va? En braständare och en filt. Jippi! Filtar som jag har typ tusen av! Men det här var en sådan där mysig med Amerika-färger på. Sådan som Niklas & Julia (jag vet att du läser) fick av oss förut ;D

Nu tror jag inte att jag har något mer att säga. Jobbar i helgen. Nästa fredag är det utflyttningsfest hos Ida och på lördagen eventuellt lite party with the OB-gang. Trrrrevligt!

Cheers!

/D

Labyrinth

Glömde lägga till en låt till det förra inlägget. Så det får bli i ett nytt. Ida visade klippet och låten bara fastna. Efter en lyssning. Inte okej. Nu måste jag se filmen också. Haha



/D

Magic Dance

Låg och myste lite i sängen imorse. Tyckte att jag förtjänade det, på min lediga dag och allt. Fick ett sms av Ida. Upp ur sängen. Frukost. Dusch. Sedan iväg till Ikea! Hoppade på tunnelbanan som hon satt på.

Vi hade det grymt kul! Haha!

Vi ställde oss i rulltrappan. Kollar bakåt. Ser en man komma med en kundvagn. Vi kollar på varandra med "ska han?-blicken". Haha. Ja, det skulle han. Haha. Han höll nästan på att tappa vagnen så vi sprang ned och brast ut i asgarv. Ett av många garv. Har det så himla roligt med Ida. Inte okej att hon nu åker till Mexico i början på januari. Fy skäms!

Och...

Jag ville till fyndhörnan, men det ville inte Ida. Hon avskyr den av någon tokig anledning. Så hon vägrade gå dit. Meen! Vi kunde gå dit. Oom! Om jag lovade att fynda något! Haha! Sagt och gjort! Försökte smyga mig därifrån utan något "fynd", men det gick inte. Så det blev en liten smutsig mjukismus för 5 kr. Fyndigt! Verkligen... men den ska från och med nu vara min lilla turmaskot. Den är ju iaf ett minne av denna roliga dag.

Sedan åkte vi till Flempan, gick på Pulsen, lagade mat, slog in julklappar, kollade på Heja Björn och hade det trevligt.

Och nu är jag hemma! Great!

Nu blir det filmmys.

/D

Scandalous life of manhattan's elite

Inte okej! Inte okej att sluta så. Nej!

Dumma serier...

/D

ABC

Vill bara säga att det där var det bästa Glee-avsnittet på hela säsongen. Hoppas de fortsätter lika bra. Det är ett avsnitt till, sen fortsätter det den 17:e januari. Suck!

The Vampire Diaries den 5:e januari och Gossip den 16:e januari.

Jobbigt. Meen jag har en massa filmer iaf.

Kaffe!

/D

We all we all we all... we all want the same thing

Bloggen ja! Hej på dig!

Har jobbat som en gris, när jag tänker efter. Fast det känns verkligen inte som det. Jobbade fem dagar, ledig en dag, och sen nu jobb i tre dagar. Och nu är jag äntligen ledig! Undrar vad man ska hitta på. Checka julklappar kanske, meeen jag har ingen lust. Får se hur det blir...

Julbordet/Personalmötet var iaf grymt! Lite gnabb och gnäbb, menmen.. det får man räkna med. Plus att vin och personalmöte kanske inte är en så bra kombination. Maten var okej. Ingen höjdare. Kändes som julbordet i skolan. Haha, det första Carol gör när vi sätter oss är att ta fram ostbrickan. Jag ba' "Det här äter man väl sist". Men ingen brydde sig så vi högg in! Sedan maaat. Sedan möööte. Efter allt åkte jag, Jocke, Natali och Emelie in till stan. Satte oss på en bar och pratade en massa skit. Nej, inte bara skit. Mycket annat också. Hade det supertrevligt. Trevligaste kvällen på länge måste jag säga. Får se om det händer igen. Skulle vara såå kul.

De bygger om vårt lager. Om ni vill veta. Blir mycket mer öppet än förut.

Detta var en snabb liten uppdatering.

Nu däremot måste jag laga mat! Har inte gjort matlådor på evigheter. Så nu blir det fläski med klyftpotatis. En klassiker!

/D


Jobb, personalmöte och julbord

Är på väg till jobbet nu... När jag väntade på tunnelbanan så står det en asiat där. Med munskydd! Haha. Första gången jag ser det i Sverige. Roligt. Idag är det iaf jobb till 16, med fikabjudning, godisregn och annat tråk. Efter stängning är det personalmöte och sen julbord. Igår när jag kom hem slocknade jag på sängen direkt. Sov till halv tio och kände hur magen kurrade. Två mackor blev det sen sängen. Inte så roligt att sova bort allt. Menmen... Det var väl behövligt antar jag. /D

Butter

Glömde säga att Idas elvisp var trasig. Så jag har nu för första gången i mitt liv handvispat grädde! Gissa om jag lyckades? Tro det eller ej, men jag råkade vispa för länge. Haha. Det gick så himla fort där på slutet och jag blev så himla glad att det äntligen började tjockna så jag fick sprutt och vevade på som en galning.

Rolig kille

/D

RSS 2.0