Sista natten i Bollnäs

Sitter här vid köksbordet, med två katter på varsin sida. Igår körde vi en massa ved. Idag har vi shoppat loss på Åhléns, pepes, Helins, erikshjälpen och dollar.
Var tvungen att kolla upp hur mkt jag får i lön imorrn ockå. Väldigt nyfiken var jag. Och det var en glad summa måste jag säga... tror att det är min högsta lön hittills i livet :p
Nu börjar antikrundan snart. Finns inte så mkt annat att göra så då får det bli det.
Ha så bra!

Time out, Thaimat - same same but different

Sitter just nu och chattar med någon tele2-kvinna på internet. Är ju ingen ringig person så jag tänkte mejla men då upptäckte jag chatten. Det känns helt sjukt konstigt, måste jag säga... Menmen... Det går smidigt och fint. Ska bara dröja lite nu, sen ska hon ändra min abonnemangsform till Kompis Surf. Råkade beställa ett tilläggspaket till mit nuvarande abonnemang (kompis) i ren desperation. Men sen så fixade allt sig och imorrn har jag kompis surf.

Nu måste jag duscha. Ska jobba :(

Ha det bra!

/D

Måste ses!


En trailer till en kortfilm som måste ses! Har inte sett hela men måste när den kommer ut. Haha.

Filmen heter "Las Palmas" och handlar om en typisk svensk charterturist.





Älskar slutet. Hahahaha....

/D

Alright, so let me get a second now

Bloggen, bloggen, bloggen. Du kära blogg.

Biljetter till Dolly är nu köpta. Yey! Det blev den billigaste varianten som landad på 590 kr var. Sickan, Carlotta and me blev det som ska mysa. Nu vill jag bara veta när hennes nya album släpps! För det vet jag inte...

23 maj sägs det att GaGa's album ska släppas iaf. Längtar.

Imorgon är det redan fredag. Lotta ringde imorse och frågade om jag ville med på bio med Mama Rose and henne själv. Från brörjan var jag positiv men när hon sade att den bara fanns i 3D så spydde jag. Visst, jag har inte gett det en chans men om det är likadant som 3Dmufflit (kommer inte ihåg vad det heter) på Liseberg, såå kan jag bara säga NEJ, TACK!

Igår var syster Lisa och hennes make här. Det kom två muppar och kollade på katten som förmodligen kommer ryka nästa vecka, yey! Fast jag tror att jag kommer sakna henne lite ändå.

Nu vet jag bara att min mage måste ha frukost! Den kurrar och murrar som en liten kisse.




/D

get a move on u silly girl

Idag har jag spenderat förmiddagen (och lite av em) med att titta på det tredje avsnitett av Sherlock Holmes ni vet den nya serien som går på ettan. Så in i helvete bra den är, vill se nästa avsnitt nuuuu!! men nope jag får ta och vänta tills nästa visas inte ladda ner någonting här inte...har Sons of Anarchy att roa mig med tills dess, fösta avsnittet är avklarat och det tyder på en lovande fortsättning. Jag har ju Big Love att se också sweet baby jesushur ska jag hinna med mitt liv när jag har såmycket serier att titta på hehe.

Nej nu måste jag sätta fart skulle sitta på tunnelbanan vid det här laget, påväg till stallet MEN jag sitter i pj framför datorn istället INTE OKEJ





smell ya later fuckers

Born this way

Sitter och äter upp en två år gammal julkalender just nu. Det smakar inte så gott, men choklad som choklad (eller inte). Det är Lottas. Första julen när hon fick den så åt hon inte godis, den här julen öppnade vi typ fyra luckor sen glömde vi bort den. Så nu jädrar ska den bort!

Ingen har väl missat dagens kaos i SL-trafiken? Till och med jag som är ledig idag utsatte mig själv för den. Åkte till Sollis för att träna. Kände att jag behövde det. Planerade att åka 8:47. Klockan 9:16 kommer vi till Häggvik (en station från Sollentuna). Vi står kvar på perrongen ganska länge. Jag lyssnar på musik. Hör att det sägs något i högalarna men kan inte urskilja vad (har ni tänkt på hur folk ser ut när de verkligen lyssnar, det tänkte jag på idag, ganska roligt faktiskt. Ögonen liksom spärras upp och blicken är fokuserad i tomma intet). Senare lyckas jag höra från en annan som pratar i telefon med någon att det är en kvinna som har svimmat och att vi nu måste invänta ambulans. Jag frågar bara: Varför? Varför en jävla ambulans? Hon svimmade ju bara! Menmen, hon mådde bra iaf (sa chauffören innan vi rullade vidare). Haha. Jag kunde inte göra annat än skratta. Mitt i alla förseningar så blir det ännu mer förseningar pga en kvinna som svimmar. Skulle vilja se den texten på  monitorerna... 9:25 var jag framme i Sollis. KUL! Efter gym och Ica och tågresan hem så står jag innan för dörren ca 12:30. Seriöst 4 timmar av min lediga dag gick åt till det där. Inte okej!

Men vet ni vad? Har ändå inte gjort någon nytta ännu... Hehe... Så jag ska inte klaga.

MEN nu ska jag sätta igång. Vår toalett måste verkligen rengöras (och det är ju jag expert på ;-)) och handfatet.

JUSTDET! haha, rubriiiken också jue!

Som kanske redan några av er vet så släpptes Lady GaGa's nya singel idag. Tjoho! Har dock bara lyssnat på den en gång. Och jag tror att den kräver ett par lyssningar för att den ska fastna.



OCH! Hehe. Vem vill gå med mig på Dolly i sommar?!?! Maaah! Hon spelar den 27 augusti i Globen!

Nu tror jag inte att ajg hade något mer på hjärtat.

/D

Rabiosa

Lotta är arg för att jag aldrig skriver något här, så nu skriver jag bara för skrivandets skull... Glömmer alltid bort att blogga, eller tanken far aldrig förbi när jag sitter här och inte gör någonting.

Sängen är grym, längtar till den varje kväll. Mobilen är grym. Måste bara skaffa ett surfabonnemang (alltså, abonnemang är ett ord jag alltid måste stanna upp på och tänka hur det stavas, vissa ord är så, även landsbygd hade jag problem med förut men inte längre känner jag nu)...

Nu däremot börjar min dator gå bort. Batterilampan blinkar rött och när jag drar ur strömsladden slocknar hela datorn. Inte för att jag brukar dra ut den men ändå.

Har precis tryckt i mig en massa gröt, två rostisar och en kopp te. Så nu är Daniel mätt och belåten, för tillfället. Och om han är smart nu så borde han gå och göra iordning sig, så kaaanske han slipper stressa till tåget sen, höhö.

Ha det så kul ni bara kan nu!

/D

RSS 2.0