Tvättstugan i Rotebro

HATAR! Jag hatar alla som inte kan boka tid och som inte kan hålla tiderna. Jag fattar inte hur jävla dum i huvudet man kan vara?! Jag är så himla arg just nu så jag har lust att att att... stampa i golvet. Burr burr, arg!

Liksom alla torkskåp och alla tumlare var upptagna. Jag ska ha tumlare 1 och torkskåp 1. Tumlaren kan man ju iaf slänga ut alla kläder ur, men jag har inte någon lust att plocka ur ett jävla torkskåp. Jävla idioter!

Lösningen på det hela blev att jag lämnade kvar den blöta tvätten. Får hoppas att idiotjävelshelvetet har tagit ur sina äckliga rumpiga kläder när jag kommer tillbaka. Annars slänger jag ut allt på golvet. Eller varför inte i snön? Det har de förtjänat!


Katten är för tillfället instängd. För jag klarar verkligen inte av henne. Jag får psykbryt och skriker när hon följer efter och går i vägen Jag orkar inte...


Annars så har väl dagen varit ganska okej ändå. Den började med ett tidigt tiiidigt träningspass. Sedan åkte Gummi till jobbet och jag åkte hem. Såsade framför datorn till lunchtajm (mellan där någonstans så åt jag också frukost framför HippHipp). Slurpade i mig Tomatsoppa som lunch. Tänkte på vad vi skulle åta ikväll. Ville woka något, så jag tog mig i kragen och gick upp till Willys och Coop. Köpte lite roliga saker (haha, eller inte). Kånkade hem på 10 liter Cola Zero + lite annat. Slängde in skiten innanför dörren och gick till Rotebro Centrum för att posta ett brev. Gick hem igen. Slängde in all mat där den skulle vara. Plockade undan en massa disk som hela diskbänken var full av. Mitt i allt gick jag till tvättis och tvättade (bland annat överkastet som har varit nedbajsat i nästan en vecka, och som vi har använt! Haha). Och nu är jag arg, fast jag har lugnat ned mig lite. Ska gå dit snart igen och se om tvätten är borta...

Morgondagen är också ledig. Tjoho! Städastädastäda...

/D

All night long

Party party...

Ikväll är det födelsedagsfest hemma hos Sickan och Pannkakan. Det är Sickan som fyller år, inte just idag... men snart... Grattis ändå!

Jag ska gå hemifrån alldeles strax. Ska till Piccolo och hämta upp Lottentotten som slutar kl 18.

Gjorde min första mojito tidigare. Snål som jag är så tog jag inte tillräckligt med mynta, vilket resulterade i att den mest smakade rom. Och den tog, kan jag säga. Moha!

Nu måste jag klä på mig och rulla vidare mot el tren. Hoppas kvällen blir super. Lite synd bara att jag jobbar imorgon. Buhu... Menmen... Livet är så ibland.

Ha en trevlig kväll alla! /D

Ledig helg

Jag och LoTta har varit och tränat. Duktiga vi är! Klockan 15 idag ska vi vara hos pappa och Lena på Kruthornsvägen. Det är time to open de sista julklapparna för året, tänkte jag säga men så är det ju inte. Igår var vi till Stinsen och bytte lakanset på jysk. På vägen ut gick vi förbi bodyshop. Precis utanför butiken stod det en tjej och delade ut lappar som det stod att de hade rea på. Men hln fick oss att gå in där och handla för 300 kr. Det var roligt. Thcker jag iaf! Och Lotta shoppade skor och en tröja. Hon lyckas alltid hitta något, den där pluppan. Innan vi åkte hem åt vi på McD. Mums! Hade bra. Nu måste jag ta tag i vårt hem. För det ser förjävligt ut här. /D

Dåliga förlorare

Haha. Råkade leka lite oå youtube och lyckades komma in på dåliga förlorare i svensk tv. Mycket roligt. Här kommer ett smakprov som man måste se. Haha




Och hur har min dag varit då? Lugn. Har inte gjort ett skit hittills. Får se om det förblir så eller om jag orkar ta tag i dagen... Är ledig alltså...

/D

I whip my hair back and forth

Hemma i Rotan är jag. Blev kvar i Bollnäs ett tag förut, men kom hem till slut, i tisdags alltså. Var en sjukling där ett tag, men nu har jag tillfrisknat. Det var inte roligt måste jag säga. Det var ett tag sedan jag var sjuk. Hade helt glömt bort hur det känns att inte vara hungrig och inte kunna äta något.

Nu däremot sitter jag här med varm oboy och två mackisar. Har inte ätit någon riktig mat idag. Har inte orkat göra något. Har mest blivit godis, chips och operatårta.

Gott nytt år måste jag ju även önska eder alla. Hoppas året blir bra. Men det kommer väl bara rulla på som vanligt och vips så är det 2012.

Imorgon ska jag jobba. Hoppas det inte blir så mycket folk, för jag har verkligen ingen lust att sitta i kassan hela dagen. Det fick jag göra på nyårsafton. Inte roligt. Jag blev riktigt sur där ett tag, hehe.

Nu ska jag äta mina nattmackor och sedan dra mig till sängs, ensam. Lotta är ute i Vidja och partajar med Alicia och Karin så jag får en hel säng för mig själv. Om man bortser från den övre delen av sängen där en viss Tita brukar lägga sig. Kan hon inte bara ligga nere vid fötterna som vanliga katter? Tokkatt!.

Ha en bra nyårsdagsnatt nu så hörs vi!

/D



Haha. Råkade gå in på min Australienblogg och skriva inlägget. Men nu är det kopierat till denna blogg istället. Jädra Australien som man alltid ska bli påmind om!

RSS 2.0