Mälis till Rinkis

Det blåser ute. Det är inte roligt. Speciellt inte om man sitter på en cykel. Speciellt inte om man åker över essingebron en dag som denna.
 
Jag har med andra ord hämtat min kära och trogna cykel från Mälarhöjden. Tog tunnelbanan in till stan. Gick till Clas Ohlson och köpte en cykelpump. Tänkte att det skulle vara bra att ha om det inte fanns någon luft i däcken, men ha! Det fanns det. Trodde jag inte. Cykeln har liksom stått snötäckt ute i vintern, utan tak, utan någonting... endast en plastpåse på sadeln. Med pumpen i fickan smög jag mig snabbt in på backebogatan och snodde med mig cykeln. Man vill ju inte riskera att möta någon. Sätter igång, gps, musik och runkeeper. På med handskarna! Och iväg! Vad har jag gett mig in på? Var min första tanke. Men jag cyklade på och funderade inte så mycket mer på det. Tänkte att jag behöver ju inte ge allt, utan jag kan ju bara se den som en stillsam och mysig cykeltur i solen. Meeeeeen, inte. Det blåste som sagt. ARG! Körde över essingebron, genom stora essingen, över en till bro, kom till Alvik. Detta var faktiskt inte så jobbigt. Det jobbiga kom nu, för nu skulle jag cykla på småvägar och skit, vilket inte var det lättaste. Men jag hittade till slut! Skönt! Så med sandsmakande läppar och ett sanddränkt fejs vacklade jag upp till lägenheten. Känner redan av i rumpan efter sadeln. Den är fruktansvärt obekväm, och varje gång jag inte använt cykeln på ett år får jag lika ont.
 
Så nu jävlar. Denna cykeltur var starten på ett hälsosammare liv. Eller nåt. Haha. Nej, men jag ska försöka cykla till jobbet så ofta som möjligt. Ingenting kan ju vara värre än dagens cykeltur.
 
Fick något gjort även denna lediga dag. Bra.
 
Har jag sagt att jag är beroende av Family Guy? Haha!
 
Roadhouse!
 
/D
 
 

Let the groove get in

Kan börja med att säga att helgens kryssning var grym! Längesen man skrattade så mycket som jag gjort. För er som inte vet så hade vi en liten kryssning med jobbet. Det måste göras om! Haha.
 
Hela förra veckan spenderades på lagret, på jobbet alltså. Det städades och organiserades som bara den. Kommer bli så bra när det är klart! Helgen var som sagt ledig. På lördagen kom jag hem, och däckade... Söndagen var en extremt lugn dag. Den bestod av Family Guy. Och! Jag var tvungen att köpa mjölk, så jag gick till Rinkeby Matcenter. Trodde att det skulle vara större och billigare. Svindyrt ju. Nej, Willys är och kommer alltid vara bäst. Matcentret får endast användas i nödfall.
 
Idag är det måndag. Jag är ledig. Har tidigare varit och handlat på Willys. Skönt att äntligen ha lite mat hemma. Ligger före med matlådor nu. Det är skönt. Kl 17 ska jag till Sollentuna och spela badminton med min far. Måste försöka komma igång med lite träning igen känner jag. Hela förra veckan var bara skit (i matväg), i princip varje dag. Men nu jävlar!
 
Ska egentligen vara ledig fram till torsdag, meen får jobba extra imorrn. Eller de behövde någon som stängde, så jag sa jaaaa. Såklart! Får se om jag kommer ihåg hur man gör bara. Haha.
 
Ska väl åka om en timme så jag bor göra mig iordning för lite badminton. Fast det tar ju inte direkt en timme att ta sig dit längre. Meen det är bra att vara klar i tid... hmm... inte för att det händer så ofta, men man kan ju iaf tänka positivt.
 
Får bjuda på en bild från senaste kryssningen med mina finaste vänner :)
/D
 
 

RSS 2.0