Walk like and egyptian

Skriver här bara för att jag känner mig tvungen. Har egentligen inget vettigt på hjärtat.

Ledig idag och imorgon.

Dagen idag har varit grym. Tycker jag iaf. Lotta sov här för hon var till Huddinge Sjukhus imorse. Vilket är lite smidigare att ta sig till från Mälarhöjden än Vidja. Fast vad är egentligen smidigt att ta sig till från Vidja? Hon checkade sin tinnitus. Men iaf! Jag tänkte att jag ä'r ju ändå ledig så jag kan hänga med. Så vi tog bilen och körde till Flempan. När hon var klar var det jobb. Jag åkte hem.

Bra start på dagen!

Solen sken ju så underbart idag så jag var tvungen att ta en promenad. Promenaden blev lite längre än vad jag hade tänkt. Orsaken - IS. Fick trippa mig fram genom skogen, där stigen/gångvägen var en isbana. Mycket skönt med en prommis. Var ute i typ 1 h 30 min. Tänkte inte alls gå långt, men det blev som det blev. Skönt att gå och filosofera för sig själv också.

Grannen med mopsen har skaffat en liten frallivalp! Så himla söt! Fick mig en hälsning imorse när vi var på väg till bilen.


Så såg det ut genom hela skogen. Kändes som en hinderbana, och såg det hela som en utmaning



Tvungen. Satte mig ned en stund också.

/D

I don’t know what I’m doing tonight

Glömde en sak. Tänkte betta lite på deltävlingen imorrn. Eller alltså gissa lite. För skojs skull liksom..

Till Final:
Danny Saucedo - "Amazing"
Charlotte Perrelli - "The Girl"

Till Andra Chansen:
Dynazty - "Land of Broken Dreams
Lotta Engberg & Christer Sjögren - "Don't Let Me Down"


Ja, jag tror så. Känns självklart meen det blir säkert inte så. Man kan ju aldrig veta liksom. Men jag kan ju säga som så, att jag kommer hålla på Loreen i finalen. Hon får min röst!

/D

Japp!

Nu är jag här!

Denna dagen började inte så bra. Var grymt taggad att jobba 6-11 idag, men det blev inte riktigt såå... Råkade somna om. Jobbigt det där. Meen Sandra ringde och väckte mig kl 7 så då var det bara att hoppa i skorna och gassa iväg till jobbet. Var rädd för rusningstrafiken, men det gick hyfsat bra ändå. Stannade till kl 12 istället, så har jag bara "förlorat" en timme. Höhö. Känns som hela dagen blir förstörd när morgnarna blir sådär. Speciellt när jag inte får någopn frukost. Dåå är det illa...


Igår jobbade jag stängning. Skoj. Inte. Ännu mindre skoj blev det när en taliban kund man människa och hans fru kvinna bihang kom fram till kassan, där jag sitter. Han lägger fram en tom Japp-förpackning (en sådan med flera små Japp i) till mig och pekar på datumet. Jag ser att den har gått ut. Han säger att de var typ "smälta". Han ger mig kvittot. Jag ser på kvittot att det är från den 4 februari.

Jag frågar: "Varför har ni ätit upp alla?"
Människa: "Vadå?"
Jag: "Det ligger ju flera små i förpackningen, borde ni inte ha sett att den första var äcklig och sen tagit med resten hit?"
Bihang: "Vi har inte sagt att de är äckliga!" Detta nästan skriker hon till mig.

Nu börjar jag bli riktigt irriterad och arg.

Människa: "Varför håller du på å tjafsar?! Jag är verkligen inte på humör!"
Bihang: "Du jobbar faktiskt inom servicebranschen!"
Jag: "Men jag frågade bara varför ni inte sparade åtminstone en så att vi kunde ha fått se hur det såg ut..."

Här mitt i allt är jag så arg så jag typ skakar. Har lust att slå till dem alla. Samtidigt gör jag en fucking jävla retur på 29 kr. Och samtidigt pratar de på sitt egna jävla rövspråk. Alltid lika trevligt! Hon babblar något om att jag är en dålig människa som itne borde jobba här, och att de ska prata med chefen. Sen så frågar hon om chefen är där. Jag säger nej. Sen slänger jag kvittot på dem och går därifrån. Och nej, jag lämnade inte bara kassan. Carol bytte av mig. Jag var tvungen att gå in i lunchrummet och lugna ned mig ett tag. Efter en kvart ringer Carol coh frågar vad det var som hände egentligen. Jag förklarar och hon säger att de stod där i säkert tio minuter och kollade kvittot. Sen så hade de frågat om chefen var där. haha. En halvtimme senare ringer telefonen. Gissa vem? "Har du butikschefen där?". Haha. Herregud! VARFÖR skulle jag ljuga och säga att han inte är där. VARFÖR skulle vi båda undanhålla det? Jag sa att hon får ringa imorrn fredag istället för då är han här. Men det var han inte. Ha ha på er! Ska bli roligt och höra deras version av det hela sen. Jag förklarade för Jocke vad som hade hänt iaf... Så får vi se om de ringer... Egentligen så skulle jag inte ha tagit tillbaka den. Men då hade jag väl blivit skjuten eller nåt. Förpackningen kunde ju liksom ha varit ett år gammal, vad vet jag? De hade ju inga bevis?

Men men, som jag brukar säga. Det är roligt det där. Roligt att det händer grejer. Har hänt en till grej. Men det är en hemlis... så den väntar vi med.

Skönt att få vädra av sig all irritation iaf. Tack.

Blev inviterad till stan tidigare. Kan bli kul. Speciellt när det är lön, fredag och rusningstid. Great!

Nu däremot ska jag... fixa lite. Känns så stökigt här.

/D



Vet att ni vill...



Nananana STAY!

/D

Ska vi dra till med en gissning?

... så här på lördagsmorgonen och allt. Börjar 13 idag. Sugit. Gillar INTE den här veckans schema...

Till Final:
Björn Ranelid feat. Sara Li - Mirakel
Youngblood - Youngblood

Andra chansen:
Andreas Johnson - Lovelight

Molly Sandén - Why am I crying


Nu har jag ju inte sett uppträdandena. Men det kan vara kul att gissa, även fast jag inte har någon aning. Moha.

Nu är det dags för jobb snart.

/D


Jädra Amerikatt

Vad trött jag blir. Alla dessa jäkla uppehåll i serierna!


TVD - Sista idag! Tillbaka 15 mars!

Glee - Sista på tisdag! Tillbaka 10 april! Scheiße (jaa, jag googlade fram det tyska dubbel-s:et)

Gossip - Verkar rulla på som vanligt iaf. Puh.

TWD antar jag fortsätter eftersom det nyss har börjat.


Goder natt på er!




Solen kastar vassa spjut


Hade glömt hur bra den här är!



"Råkade" lyssna lite på de andra låtarna inför lördagen. Kunde inte hålla mig. Sorry. Meen jag tycker det är roligt! Säger bara Björn Ranelid. Haha. Han är rolig han. Kan inte påstå att han får skämskudden utan den kommer åka fram när Mattias äntrar scenen. Tycker det är väldigt pinsamt med svensk text på en sådan låt, menmen... Vad hade vi mer? Molly. Molly är Molly. Jag gillar Molly. Jaja, två kisslåtar finns med också. Så det är ju bra!

Klockan börjar bli mycket. Idag var det en ganska värdelös dag. Började kl 14. Plus att jag hade lunch en timme. Why liksom? Jag hade lika gärna kunnat kommit en timme senare och skippat lunchen. Knappt några kunder är det heller. Dötrist.. fast lite skönt ändå. Och all personal är sjuk eller så vabbar de. Jobbigt, men det är det inte så mycket att göra åt.

Upptäckte när jag åkte hem idag att de har infört SL-minuter på pendeltågsskyltarna. Istället för avgångstiden som brukar stå där så står det nu minuter. Precis som i tunnelbanan. Ganska bra faktiskt! Har inte tänkt på att de borde införa det för pendeltågen, så det var bra gjort tycker jag.

Silverland. Silverland.

/D

Kalkonsmörgås och jalapeños

Haha. Jag är ledsen men jag kunde inte låta bli att skratta. De har tydligen lagt ut bilder från Whitney's hotellrum. Då dyker denna upp...

Tänk er en röst i Efterlyst...


"Hon låste in sig i badrummet med en kalkonsmörgås och jalapeños *konstpaus* ... som hon aldrig åt...

/D

Wtf snö?!

När började det snöa egentligen?! Fick en chock när jag tittade ut genom ett av mina få fönster!

Minst 2 decimeter snö. Det är inte okej!

Totoro!



My Neighbor Totoro/Min Granne Totoro/Tonari no Totoro - grymt bra film


Vill haaaa!


Vissa grejer måste man ju bara ha. Även fast man inte har plats för dem. Haha

Men om någon går förbi en Totoro någonstans. Köp den! Wiiiee.. Till mig alltså..

/D

21

Har checkat in Grammy Awards, eller nej The 54th Annual Grammy Awards som den heter, idag. Adele drog hem de bästa priserna. När hon tog emot det sista för bästa skiva så började hon tjuta. Rooligt. Satt inte och kollade på hela, den är liite för lång för det, utan den var på i bakgrunden under dagens gång.

Annars så har jag inte gjort något nyttigt idag. Har plockat lite. Slagit in present.

Har inte så mycket mer att säga...

Har införskaffat Lady Antebellum's skiva. Mycket bra.

Funderar på vad jag ska hitta på imorgon. Har ingen lust att bara sitta här och tråka.

Jaja. Tråkigt.

/D

Part of me

Okej. Att vara ledig helgen, och sedan jobba 5 timmar för att vara ledig två dagar igen.. Det är inte okej. Känns helt värdelöst, men det är väl skönt också. Känns så uppkäftigt bara att jobba 5 timmar i mitten där, annars hade jag ju kunnat semestrat eller något.

Helgen var iaf grym! Kryssningen var skojsig. God mat och goda vänner. Bra kombo! Träffade på två kända ansikten från klassen. Alltid roligt att mötas igen. Glömde helt bort att spela på banditerna. Hade inte en tanke på det, och tiden bara flög iväg. Tråkigt men sant. Har ju 5 (!) värdecheckar som måste utnyttjas, moha. Så jag får väl åka en sväng och spela en gång. Haha.

Nu är jag trött som en koltrast. Kollade The Walking Dead (TWD) förut. Sedan så tog jag en middagslur. Kände hur skönt det var att bara vila ögonen lite, och vips så låg man där. Vaknade vid 19. Trodde klockan skulle vara mycket mer, men det var den inte. Gjorde korv i ugn. Kollade Kontoret och American Idol (AI). Kontoret var ju inte såå superkul. Underhållande var det. Det roligaste var den ljumna biffsalladen. Haha

Och nu sitter jag här. Upptäckte precis att Katy Perry släppt en ny singel. Den var inte så speciell, menmen... Kul med ny musik iaf.



/D

Bara 11 dagar kvar till BB!

Jaaa! Den 19:e börjar Big Brother igen. Längtar.

och 2 broke girls har börjat igen

och på söndag börjar The walking dead igen

och på lördag är det andra deltävlingen

och på fredag är det kryssning

och och och och...

och... inget mer

Tror jag

/D

Everybody cut, everybody cut...

Gissa vad min lediga dag har bestått av?!

Haha.

Det gamla vanliga.

Började dagen med en frukost. Med typ världens godaste marmelad. Fikonmarmelad! Den är så jädra god. Testa vettja! Efter frukost spontandrog jag fram dammsugaren. Skurade också! Grymt! Blev en handskurning på alla fyra, eftersom skaftet till skurgrejen ligger i bilen. Den kan ju vara bra att ha där liksom. Precis som foppatofflorna, paraplyet, bogserlinan, startkablarna, skohornet, spolarvätskan, glykolen, fix-it-däckfluff, trasslet och brandsläckaren. Man vet ju aldrig vad som kan hända när man är ute och kör.

Sedan så kollade jag lite på American Idol och Så ska det låta. Sedan så åkte jag in till stan och klippte mig. Woho! Tog sedan en prommis till Karlplan och hälsade på Piccolo. Klockan blev 17 och jag sällskapade med Piccolokvinnan till Slussen där hon bytte bana. Väl hemma så var det dags för matlagning. Slängde in några tvättar tvätt också. Alltid skönt när tvättkorgen är tom. Vad bjöds det på för mat då? Jo! Kycklingfilé med ädelost inlindade i bacon. Det var enkelt och gott. Tack Ljusnan för inspiration. Maten avnjöts framför Footloose. Bra film. Varken bättre eller sämre än originalet. Gillar musiken. Blir så himla glad och peppad varje gång man hör titellåten.

Så nu sitter jag och lyssnar på filmmusiken...

Roligt va? Bra dag. Mycket gjort. Det gillar vi. Fick lust att ta en powerwalk efter filmen, men upptäckte att klockan redan var 22 såå jag sket i det. Men imorgon börjar jag 15 (värdelöst, jag vet) så då är det träning på schemat.

Skönt att vara korthårig. Det måste alla hålla med om? Iaf ni som har haft långt och sen klippt av sig allt. Ni som inte har - prova! Det växer ut. Haha


Aah, så gott!


Mjums!


Fick med mig färdigskurna och rivna grönsaker från Bollnäs. Kycklingen är iofs också därifrån, och ädelosten. Tack mami!

Soo... let's hear it for the boy!

/D

Annie are you ok?

Kom på att jag glömde delge er min avfrostning förut. Det var ett tag sedan den ägde rum, men jag kom att tänka på det nu när Rosie frostade av sina frysar idag/igår. Roligt va? Tänkte visa isberget på den andra bilden, men sedan kom jag på att det inte är så mycket att skryta om om man tänker på hur frysen i Vidja såg ut.

Blev sugen på kladdkaka förut. Gjorde en i micron, för jag orkade inte vänta på ugnen. Första gången jag gjorde en microkladdis. Måste säga att den känns lite konstgjord på något vis. Haha. Menmen, men grädde så slank den ned. Inget jag rekommenderar, om man inte är ensam och sjukt sugen på kladdkaka...




/D

EUPHORIA!

Blev inget bloggande igår. Anledningen till det var att jag åkte direkt från jobbet till Vidja. Var tvungen att ta bilen eftersom SL ibland bestämmer sig för att ta bort vissa tunnelbaneavgångar i sista minuten, eller sekunden kanske man ska säga. Och jag var tvungen att ta bilen annars hade jag kommit försent. Och när jag hade bilen passade jag även på att besöka min far och Lena, som är på Kanarieholmarna. Helt rätt, de var inte hemma. Så jag vattnade blommorna och tog in posten. Gled sedan vidare till vida Vidja för att vidga mina vyer, och kolla på Melodifestivalen. Loreen var bäst. BÄST! Säger bara det. Älskade uppträdandet, låten, kläderna. Allt! Grymt!

Har ju varit i Bollnäs också. Ledig torsdag fredag. Så jag åkte upp på torsdagen då jag slutade 18:15. Snöigt var det där uppe. Kom fram sent så det var i princip bara att gå och lägga sig. Dagen efter besiktade vi mammas/morfars/min bil. Som gick igenom! Woho! "Den här är ju knappt inkörd" fick vi som kommentar. Tog max 10 min sen va de klara. Bra gjort! Gick på minisystem i Edsbyn, lämnade säck med kläder och åkte hem.
Dagen efter körde vi ved och plogade lite. Seeeen, seeen åkte jag hem. Solen sken och alla var glada. Tills, tills jag började närma mig Gävle. "Räddningstjänsten har beslutat sig för att stänga av E4:an mellan Söderhamn och Gävle". Yey! Fortsatte åka lite och tänkte att de borde ju släppa förbi de som redan är på E4an. Men nejnej... Två sekunder senare är det bilkö (eller kö och kö, kö är väl egentligen något som rör sig). Stannar bilen, stänger av. Kissnödig redan innan jag stannade. Snöar gör det. Sätter på bilen. Värme. Börjar känna mig insnöad när bakrutan börjar täckas med snö. Kissnödigheten börjar bli olidlig. Trotsar ovädret och går ut. Plockar samtidigt fram en bok från bakluckan. Är på ovanligt bra humör. Förstår inte varför? Myshetsfaktorn är hög. På radion säger de samma sak hela tiden. De vet inte när E4an kommer öppnas igen emn inte den närmsta timmen iaf. Tar fram ett äpple och börjar tugga. Fick med mig choklad från Bollnäs också. Välbehövligt. Tiden går. Jag läser. Till slut tröttnar jag på P4 och börjar spela bra hög musik. Sjunger. Lutar mig tillbaka. Nu börjar det bli mörkt. Tänkte när jag åkte vid 14 att nu kommer jag komma lagom till rusningen i stan. Trodde jag ja. Klockan blir 17. Runt 17:20 kommer det en från räddningstjänsten gående. Hon stannar vid lastbilen framför och pratar med föraren. Går vidare. Kommer mot min bil. Kommer nära min bil. Sänker radion, vevar ned rutan. Hon säger att jag får åka om lastbilarna här och sedan göra en U-sväng vid blåljusen och köra tillbaka till Hagsta. "Okej, tack så mycket" säger jag väldigt glatt. Haha. Så jag gör som hon säger. Detta var alltså på en "ett+två-väg" så de hade kapat vajrarna så att man kunde köra över. Tumme upp på det. Seen så åkte jag till Hagsta. Körde mot Ockelbo. Hälsade på prinsen. Körde vidare till Sandviken. Och därifrån till Gävle, för att sedan komma ut på E4an typ två mil bort från där jag ca en timme tidigare hade varit. Kul. Var hemma 21:30. Skoj.

Meen nu har man varit med om det också. Moha. Anledningen till att de stängde av vägen var såklart för att en massa bilar hade kört av och en massa. Folk körde ju in i varandra också när de var köer. Håll avståndet säger jag bara. Blir så jädra trött på människor som måste ligga precis bakom. Finns liksom ingen anledning till att göra det. Tänker varje gång att jag ska bromsa bara för att visa att de är idioter.

Men nu börjar jag bli pömsig. Är ledig imorgon. Skönt. Får se vad som hittas på.


Köigt på E4an



Snöigt i Sörbo



Gullig. Men cool,


Euphoria på er!'

/D

The Video



Hej. Helt slut kille här.

Efter att ha spenderat 7,5 timmar i en bil så är mitt huvud inte särskilt kapabel till att skriva något vettigt nu. Meen det kommer. Imorgon kanske. Vem vet? Inte du. Inte jag. Vi vet inget idag. Men jag kommer bara sitta här med benen i kors.

Haha.

Mitt huvud. Heelt wackowack.

Men vi säger så. Mer utförlig beskrivning imorgon.

Godnatt.

RSS 2.0