Kattur!


Snuttan är ute på upptäcksfärd :)




Busan ligger och njuter av det härliga vädret




Nämen! Vad är det vi har här?  :S


Här ligger det en katt begraven...



Tråkigt att det skulle sluta så här. Tok-Alice!




Myspys-Alice!



Man ser fästingen på den här (som jag tidigare berättat om), under ögat. Jag spyr! Wööhblöööh.
Men söt ät hon iaf, hehe


/D + kattorna

Blöö, isch, fästing!

Fästingar är verkligen det värsta och äckligaste som finns! Hatar dem! uuäääh, ooää..

Alice hade en på kinden! Som jag var tvungen att ta bort eftersom jag hade sett den. Den var vääldigt stor. Och när jag skulle elda den (inlindad i papper) så sa det plopp, och då antog jag att den hade exploderat. Efteråt såg den ut (och kändes) som ett majskorn som inte har poppat (ni vet "resterna" av popcornen [fast rester kanske inte är det rätta ordet för det finns ju människor som äter upp de där hårda sakerna]).

Men Alice är ändå en liten goding. Hehe hon är så puttenuttig. Det kommer bilder senare ikväll ;-P  när hon ligger lite konstigt. Haha hon är så söt!

See you!

/D

LISTO!

Hehe.. Kullabben är klar nu också! Diskussionen blev dock inte särskilt bra, typ 8 rader. Men vem bryr sig? Så länge det inte är IG så är jag nöjd!

Nu är det "bara" den där muslabben som alla verkar ha problem med :/  vet inte om jag orkar... inte för tillfället iaf. Vi får se senare ikväll och imorgon hur jag känner xP.

Fan vad jag tjatar om skolgrejer! Snart får det vara nog!


Lite bilder (för skojs skull):



Kom på att jag inte har varit i stugan (som jag alltid har och kommer att kalla den)
sedan 2006, vilket är 3 år sedan. Det är lite tråkigt faktiskt...






De första bilderna som jag har på folket är när vi var vid Öringesjön :/ 
Trodde jag hade tidigare men tydligen inte






En helt vanligt lektion i datasalen









Fjärilshuset i Hagaparken. Sickans min är fin, men den syns inte så brabrabra





Jadu! Finfin!



Gotland! Lite Gunnel-varning på den här tycker jag...




Sickan håller humöret uppe även fast hon höll på att ge upp i slutet



Ledsen Alina :( men du har knappt fastnat på några bilder :/



Alajnaho!


SLUUT!  ;-)

/D


LISTO!

Då var man änteligen klar med din lilla pejlingrapporten också. Nu är det bara Kerstins grejer kvar. Har tills på fredag på mig. Ska jag klara det? Klart jag ska!

Nej, nu blev jag sugen på te.

Vi ses!

Strip


/D

MMM..Marsipan...

Gott med marsipan och choklade...

Skönt å va alldeles ensam i huset nu när pappa och Lena har dragit till Bullen (Bulgarien). Japp, de kommer hem tidigt tidigt på morgonen dagen då vi tar studenten.

Jag hör en bofink på radion! Haha! Trodde provet var på onsdagen, men gud så fel jag hade. Torsdag var den rätta dagen. Men jag kan fåglarna iaf, tror jag, hoppas jag. Men jag känner mig trygg.

Blöö, nu blev det för mkt marsipan i magen... vatten!

God Natt!

/D

"Jak maste opna dehn hära kakor annas jag svimma"


Jobbjobbjobbsnoppjobbjobb

Svårt å skriva svenska med rysk brytning. Men iaf jag tyckte hon var gullig! Det var en liten dam som hade den där gulliga ryska brytningen, och hon frågade om jag kunde ge henne tillåtelse att öppna kakpaketet och dricka något, annars skulle hon svimma. Hehe då skrattade jag gott inom mig.

Jag underhöll mig själv lite på lagret idag, med att ta en stilla minut liggandes i en hängmatta. Och sen blåste jag stooora såpbubblor. Det är inte varje dag man får ligga hängmatta och blåsa såpbubblor ente.

Jag vill ha en hängmatta! Det är så himla mysig och ligga och gunga en varm sommardag i skuggan med en trevlig bok! Det är mitt mål den här sommaren!


GRATTIS MAMMA på *piiip*-årsdagen (27)

God Natt!

/D

American Idol - final

Jag älskar verkligen finalerna i American Idol. Man blir så glad, det är en härlig känsla. Man blir så överraskad när nästa artist byter av den andra. Uuuh satt och ryste under hela finalen, som inte slutade som jag ville :(  menmen man kan ju inte alltid få som jag vill, vilket jag har fått de senaste två säsongerna xP

Dessa var med:

- BEP (+ Fergie som soloartist)
- David Cook (förra årets vinnare)
- Jason Mraz ("aaajm jåårs")
- Cyndi Lauper ("tajm äfter tajm")
- Lionel Richie ("Tam bo li de say de moi ya, hey Jambo Jumbo")
- Kiss (tunga, inte att de är tunga utan substantivet tunga)
- Santana (tråk)
- Steve Martin spelandes på en banjo (tok)
- Rod Stewart (gammal)
- Queen (det som finns kvar av bandet)
- Queen Latifah (vet inget om henne)
- Keith Urban (bladi)
- Kara DioGuardi (jurymedlem) sjöng lite för oss också


100 miljoner röster kom in! Otroligt! Världsrekord var det :P






/D


Mallorca nästa

Jao, Mallorca den 7 juni :D  Ska bli skönt att få ha lite semester... Sedan så åker jag, pappa och Lena till Warszawa den 3 augusti :D. Det är väl typ det som är planerat att jag ska göra i sommar. Sommarschemat på jobbet har också kommit :D men jag trodde jag skulle få jobba mer, vilket var en liten besvikelse. Jobbar veckorna 25, 27-30 och 33. Så lite pengar skramlar man väl ihop iaf :P...

Cellarbetet är nu inne hos Kerstin, vilket är en stor lättnad för mig. Nu är det bara dessa prov/inlämningar kvar:

- Muslabb och kullabb (som jag inte vet om jag ens orkar tänka på)
- Loggbok från vildmarksdagarna (+ en pejlingsrapport)
- Hinduismprov
- Fågelprov
- Buddhismprov

Tycker inte det låter som så mycket, men det är mer än jag tror :/
Hur ska detta gå?
En lösning är att göra allt, men jag har suttit varje dag och natt nu i säkert en vecka och det har inte blivit så mycket gjort, inte så mycket som jag hade tänkt mig iaf




Dessa tokjönsar åker jag till Mallorca med :D

/D


HAHAHA! Den här hade jag glömt bort...

Så jävla rolig :D :'D



 

Usch! Fy! Blä!


Herregud jag tror jag spyr!

Klicka på länken och njut

Inget ansikte






http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5200476.ab

mhm, lätt Lettand!

Bästa låten i hela tävlingen, helt klart!
(Jag tycker att sångaren liknar markoolio en aning)



Testing testing


Maamo! ... Maama! ...



Hur ofta ser man sin granne sitta med armarna i kors på en stol framför datorn sovandes!  Haha, lite roligt får man väl ha emellanåt ;D

Har prov imorrn. ISLAM! Jobbigt...  Det jobbigaste är att jag inte vet vilken tid eller vart provet kommer att äga rum :/
Men jag tänkte att jag går upp hyfsat tidigt så att jag kan plugga lite på morgonen och sedan åka in till skolan vid lunch, så får vi hoppas på det bästa...

Nu har jag iaf "typ" gjort klart mitt utrot.arb. Jag har bara det värsta kvar, nämligen att läsa igenom allt. Det tycker jag verkligen inte om för då märker man ur uselt hela arbetet är, menmen det måste göras....  Sedan har jag också "typ" gjort klart genteknik-skiten som jag typ själv inte fattar något av, så snälla ni ställ inga konstiga frågor vid redovisningen (om vi nu hinner med en sådan).

Nu ska jag öppna upp ett föråldrat och dammigt dokument som bara har legat så stilla och sovit - CELLARBETET! Mohaha! Nej Daniel, det är sorgligt. Gråt! ... Gråt på min axel...  "Killing me softly with his song" (Vinyl 107 är verkligen den bästa kanalen!)


Trevligt natt!



Haha, så fin liten cell

Jan Jan!

Den bästa låten! Helt klart!

Inga & Anush - Jan Jan

Everybody move your body
We are dancing NOR PAR
Everybody must be ready
Jumpin up with the NOR PAR


Så jävla bra! Den borde vunnit!


Steffen + Sleven




Halluj! Då var man tillbaka till verkligheten... Idag är det lördag, vilket betyder att det var fredag igår. En fredag som bestod av lite illamående och spyor... Men nu är det över! Igår kväll var jag till Ida en sväng och spelade biljard och åt gott. Trevligt trevligt!

Vildmarken är ingenting jag föredrar. Visst är det roligt att vandra omkring i den, men att sova, äta, toalettera, hygienera osv. i den är inte så roligt. Men roligt hade vi iaf, och bara man har kul så går allting mycket bättre och snabbare. Nu ska jag bara skriva loggboken som innefattar en del rapporter om de olika momenten vi utförde i skogen. Känner inte att det kommer att bli så jobbigt, jag vet inte riktigt varför men det återstår väl å se om känslan är rätt eller fel.

Ikväll är det ESC-final. Spännande. Jag vågar inte tippa någon vinnare. Alla tror Norge, men jag tror inte riktigt det. Det är magkänslan som spökar. Vem som vinner har jag ingen aning om...

Ha en trevlig TV-kväll/natt

/D


PS. Älskar bilden. Det är Sickan som lufsar omkring :-)

Viltvårdsdagarna är komna

Nu är djurexpot över och jag/vi kan pusta ut.... noot! Nejnej. Nu är det dags för att bege sig bort mot Kopparbo, för att göra en massa saker som jag känner aatt jag inte behöver göra. Men det kommer säkert bli roligt, hoppas jag...

Men jag är iaf jäätenöjd med expot. Jag är supernöjd med min insats, man kan ju inte bli annat än glad när Owe berömmer en hela tiden, hehe....he....he....'host'.... ååå jag har jätteont i halsen och kan typ inte ens svälja utan att hosta. Jag satt typ och hostade upp all mat som jag försökte svälja, men det gick till slut.... tyck synd om mig, mihih

För tillfället sitter jag här med en massa saker på min säng som ska ned i en stoor ryggsäck, och det är läggdags snart vilket betyder att jag måste slänga ned allt i säcken. Jag vet att jag har packat för mycket saker, för det gör jag alltid... menmen det är jag nog inte ensam om :P  Hoppas bara inte jag har glömt något, men det visar sig....

Nej nu måste jag avsluta och packa pappas kappsäck

Jag önskar mig själv och alla andra en trevlig resa.

Och jag hatar dig Sickan och dit jävla virushelvete eller vad det nu är (på msn)!


GOD NATT!

/D

Min senaste kändisskådning (förutom Owe Sandström xP)




Roger Pontare!

Han var på VÅRT expo! Coolt!

EXPO-veckan är snart sluut...


Hejsimojs.

Jag är helt slut, sitter här och halvsover...  Det har varit förberedelser inför expot i helgen och det har varit riktigtriktigtriktigt jobbigt. Vet inte om jag kommer att klara helgen, jag borde kunna ta en tupplur i fiskdammen, nej pimpeldamm är det ju, höhö ;-)

En liten fråga bara angående dagens tv-tittande: Vad gjorde E-typen i "Så ska det låta"?! Han bara satt där, han kunde inte en enda jäkla låt. Jag förstår inte varför han ens ville vara med, för han såg inte särskilt road ut heller. Idiot, Får jag slå honom?

Justdetja. Jag var hos polisen i torsdags och fixade ett nytt pass (eftersom det gamla går ut i juni) för kommande resa till något varm härligt land efter studenten, och även för resa till Warszawa i början av augusti. Det skola bli spännande, serru! 400 riksdaler kostade det och kortet tog dem där i ett litet bås. Och nu vet jag hur lång jag är (eftersom nästan alla frågar det stup i kvarten). 193 cm! Mohaha. En liten rolig sak som kommer att bli obligatorisk den 28 juni är att passet även ska innehålla fingeravtryck. Hon frågade om jag ville lämna avtryck... Varför inte? sa jag och tryckte pekfingarna mot nån liten glasskivemojång som läste av skiten. Så det var lite roligt sådär mitt i vardagen, måste jag säga. Haha, gud jag vill verkligen inte se passet sen för på bilden de tog såg mina ögon lite uppspärrade ut, ser typ ut som värsta psykopaten. Menmen, jag orkar inte bry mig!

Nu ska jag nog skriva en liten packningslista på vad som ska packas ned till de kommande viltvårdsdagarna..


Hade gött

/D

NnNoOoOoOoOoOoO.....

Upptäckte precis att jag (vi) kommer missa den första semifinalen i ESC (då Sverige tävlar), eftersom vi ska på den där jävla fältveckan! Baja! Men de kanske har en tv där, inte för att jag tror det men iaf... Från början så fanns det ju, enligt Steffan, knappt toalett eller dusch. Så ingenting e omöjligt, som Svanen sade. Men man kan väl glädja sig med att semifinal två sänds samma dag som vi kommer hem :P

Mohaha


PS. Om inte Sickan och Charlotte har märkt det så har jag gjort enskilda kategorier för vardera individ. Inte för att det är någon annan än jag som skriver här, men bara så att ni vet!

Hade gött

Hawaii

 Sitter och väntar på maten... Pizza :D. Det var alldeles för längesedan man smällde i sig en sådan. Hihi, men mami ringde för typ en tjugo minuter sedan och sa att det var kö (!) utanför pizzerian. Haha, det var kö enda ut, utanför! Har aldrig varit med om något sådant. Men nu är maten kommen!

See you ;-)

Where is the moss?



Mossa.

Denna dag har faktiskt varit ovanligt lång, även fast jag inte har fått ut så mycket av den... Jag har inte pluggat ett skit hittills. Den enda nytta som jag har gjort är att plocka mossa. Mossa som knappt fanns! Det finns ingen bra mossa i vår skog här. Och det var torr som snus när jag väl hittade någon. Men jag kan glädja er med att vi (jag och mami) fick ihop en normalstor kasse och en stor kasse. Dessutom som fick vi oss en liten promenade i skogen också, vilket sker alltför sällan :/

Jag kanske ska nämna varför jag har plockat mossa också. Alla kanske inte förstår vad jag ska ha den till. Den ska vi ha expot (som jag inte får göra reklam för här, varken för pangelica eller palina!) Men vad vi ska göra med den torra mossan på expot är en annan fråga.... Men varför inte komma på expot och se vad vi har använt mossan till? ;P mihiihi


/D

RSS 2.0