varförmåstebloggenjävlasidag

Så då sitter man här igen och tittar på sveriges "white trash". Farsinerande är att jag känner en stark vilja att ta del av detta fenomen som kallas ULLARED!! sjukt e va de e. Haha hemmafrun e kul.70 sätt att få en kvinna lycklig, 69:an och en tur till ullared kul kul.

Kan berätta att jag är på gränsen till panikångest gällande Australien. Måste fixa väskan, lakan och all småskit man måste ha med sig. Vilka kläder ska man packa, hur ska man packa. Vad måste man ha med sig herre asså. Angelica vi får gå förbi naturkompaniet eller nått så jag kan få testa lite väskor, jag vill veta hur de känns och vad jag vill ha för typ. Har dock hittat en sida som har en massa ryggsäckar som verkar bra, men jag vill helst testa  dom så jag vet hur de är.
Såja djupa andetag, allt kommer gå bra, sluta tänk på den långa flygningen, sluta NU!
Men tänk sen när vi går av planet och vi är där aaaaa då kan livet inte bli bättre, det längtar jag efter! Usch jag vill ha allt det där fixat så jag slipper oroa mig. Shit jag e snart Angelica X)

nej nu måste jag ha lite glass för att lugna mig

lek lite barn
/Sickan

5 ägg 5 ägg 5 ägg 5 ägg

Sitter här i Vidja och väntar på herrskapet.

Maja är en skräpletarkatt.
Lilian leker för fulla muggar.
Tiger är någonstans.

Jag har städat. Dammsugit hela undervåningen :P Duktig pojke där.
Och sedan så har jag gjort iordning pannkakssmeten... Och det råkade bli lite många ägg :/ Jag stod och tänkte 5 ägg 5 ägg 5 ägg hela tiden, men sedan gick tankarna bort om hur roligt det är att knäcka ägg och vips så var hela sexpacket (med ägg) borta. Haha, skrattade lite om mig själv där faktiskt. Men men... pannkisarna ska ju tydligen bli lite mer mättande om man har fler ägg i, så vi får väl se hur det blir... Egentligen skulle det inte vara 5 ägg heller men jag tyckte att det lät bra för det är lite svårt att ta 4 och en halvt äggipägg...

Menmen nu är pannkakan och Charlotte sååå jag ska väl ta och göra en eld!

Hej Svejs!

/D

I wanna see you strut

Hej Hopp! Tänkte blogga igår kväll men det blev inte riktigt så för bloggbajset fungerade inte riktigt som det skulle. Men nu är jag back in businnes.

Igår lekte jag ganska mycket. Men jag städade mitt rum, plus att jag dammsög hela resten av huset också. Det känns som jag bara skriver att jag dammsuger och städar hela tiden, och det är väl i princip det jag gör också xP höhö...

Woopsi. Glömde bort mitt te! Så nu är det alldeles beskt och äckligt, menmen ibland måste man lida lite här i livet. Apropå te så är jag nu en teoman igen... Det kommer i perioder då man dricker te typ hela tiden. Speciellt när jag är hemma och leker, då dricks det kopp efter kopp.

Och jag mååste ju nämna att jag nu har lyssnat på Adam Lambert's skiva typ 30 ggr, och den blir bara bättre och bättre.

Oj, ser ut att bli fint väder idag :D Det är ju positivt... (Kollade bara ut en sväng genom fönstret och gjorde den stora upptäckten).

Och ni måste ju se hans uppträdande från AMA. Många blev upprörda över det, men jag tycker bara att det var roligt, höhö.


Se och tyck själva!


/D

Morgonpass

Måste bara säga att Morgonpasset i P3 är helt klart det bästa morgonprogrammet. Älskar humorn, människorna, musiken och bäst av allt: ingen reklam!

You make me wanna listen to music again

Sitter här som vanligt och leker. Lyssnar på Lady GaGa's "nya" album. Riktigt bra ;)

Tiden går och jag har verkligen ingen ork i kroppen. Jag funderar på att lägga mig framför någon film men jag har knappt någon ork till det.

Helgen gick fort. Jobb jobb... Hände inget roligt... Måste börja köpa julklappar snart! Det jobbiga är att jag inte har någon aning om vad jag ska köpa. Jobbigt jobbigt.

Imorgon är det iaf lön. YEY! Pengar är alltid roligt, även fast jag knappt kommer få någonting, menmen...

Och jag tycker att ni som har egna bloggar istället kan ägna er lediga tid till dessa, och inte flamsa runt på vår blogg.

Nu har jag inte så mycket mer att säga för tillfället. Förutom att jag tycker att True Blood kan köra igång säsong 3 liite tidigare än juni! Jag ooorkar inte vänta! Aaah, gaga!

Hej Hopp Kalle Stropp!

/D



AA

Jag tog mig friheten att väldigt anonymt skapa en kategori för oss som egentligen, ursprungligen, från början, osv, osv, inte alls hör hemma här men råkade få ett lösenord avslöjat i kedjereaktion.

JAG SAKNAR ER
(och vill ut och dansa och festa med er för det var alldeles för länge sedan!)!!!!
(känns som att det inte blev lika anonymt nu... whatever)

Gästlista

Hallå hallå. Dags för ett litet gästinlägg. Hade lite tankar jag ville "get out there", så tänkte outta dem här.

1. Hur blir det i helgen, är det Lotts som gäller?
2. Daniel, kan du inte lägga över låtarna på ett usb eller nåt så kan jag ta dem hos lott om vi skulle dit?
3. Arthur och minimojerna är på väg. Flyg, flyg säger jag.
4. Åberopå flyg, skall vi bestämma en dag då vi kan bestämma, Darwin lr Melbourne och räkna på kostnader.
5. Bokelish hotell de första dagarna sa väl också göras, och ev. inrikes resor.
6. New Moon på bio igen? Ja tack. Frågan är bara vem jag ska dra med mig och ni vill väl inte se den igen så jag får ragga på annat håll.
7. DL, haha det ska jag kalla er hädanefter, det låter ju ganska bra om man säger det på engleska. När ska vi träffas å lalla med ni vet vad.....
8. Jag syftade inte på nåhot snuskigt i punkt 7 så sluta tolka det jag säger!
9. Alina, hurry hem, we saknish dig! Maybe you will be my date, även om du redan sett den.
10. Arthur och minimojerna kommer ta livet av sig. Jag såg det.



På återseende mina små vänner, hoppas vi ses i himelen (don't worry, det var till Arthur), tha rest of you I will see sooner I hope. Om jag inte skulle gå å dö innan (eller ni för den delen), och det vore ju dumt.

BTW this has been a limited edition inlägg av the great A. But I guess you understood that.

en snackis på den

Fan vad jag hatar att inte kunna prata! Jag blir galen, har nog aldrig varit så tyst i hela mitt liv som jag har varit idag. Har nog aldrig heller pratat så tyst :P

I morgon bilre ridning och en date med Amelie. Ska bli roligt å träffa den flickan :)

nu ska jag sova

godnatt barn

/Sickan

jag låter som en man har man sagt

Jag har nästan ingen röst kvar. Det är väl straffet för att man går ut å röjer fast man e lite småsjuk. Men det funka värsta bra som samtalsämne på spelningen jag å Malin var på ikväll hehe. Sa att jag skrikigt så mycket när dom spela, så nu var jag hes. Japp så solig e jag.... Men spelningen var sjukt trevlig tycker jag. Både Self deception och Concrete Society rockade hårt som satan. Sen var det några små ungdomsband som spelade där emellan, men dom sket man i XP. Det som var lite jobbigt vara att jag inte kunde göra mig hörd när det var så hög musik :P vi fick stå ute eller på toaletten om vi ville prata ordentligt.

det kändes underbart att vara hemma innan elva idag och att ha så nära hem bästa ever! oo just ja vi var ju och såg New moon igår, satan vad dålig den var! det är det sammanlagda betyget trots att några bitar var helt okej.

Nej nu blire några liter te för att kurera mina förstörda stämband, lite myspys framför the TV och sen hopp i säng!

peace my children 


Leopard seal

Underbart vackra djur, så häftigt ska nog ta och bli naturfotograf!

 



/Sickan

For your entertainment

Nyduschad och glad, alltid lika glad. Eller kanske inte, men just nu är jag riktigt glad, det bara spritter i kroppen. Har suttit och gjort två prov (fysik och kemi) och det gick väldigt bra faktiskt. Därav min gladhet :)

Idag har det inte hänt så mycket mer än det, proven alltså. Adam Lambert's nya skiva har rullat i högtalarna hela dagen och jag måste bara säga att han är suuuper! Happy Happy (aquarium, not). Maha!

Vad har vi mer att berätta? Äääh... Jobb i helgen. Nästa helg är det myspys hemma hos Lotta med alla vännerna. Det blir nog sköj.

Nej, nu ska jag föra över Adam till irivern innan det är dags att ge sig av mot oändligheten, och viidare!

Heureka på er alla!

/D


Tänkte att ni kanske ville se vad som döljer sig i Lottas förfallna hus... Jo, en liten mumiemus. Hehe. Mumiemus. MUMIEMUS! Jag tyckte det lät gulligt.

Gunsmoke

VARFÖR FÅR INTE JAG RIDA NÄR ULLA RED?!

Söndagsstek och andra bullar

Har precis ätit mig mätt på söndagsstek och klyftpotatis. Gott var det!

Sitter för närvarande och kollar på Riverside. Igår kom jag på att jag inte hade sett Andra Avenyn på tre veckor så jag betade av två avsnitt igår och det tredje i morse. Och det var då som jag kom in på Riverside, som jag inte kan sluta kolla på. Jobbigt men roligt.

Idag är det onsdag och Ica Kvantum i Värtahamnen slår upp sina portar för allmänheten. Lotta och jag ska dit senare, när hon slutar jobbba. Anledning till att vi ska dit är för att det är invigning och Niklas jobbar där, och han ville att vi skulle komma. Och en annan anledning är för att mama Rosie också ska dit, och hon tar bilen. Sååå då åker vi bil hem till Vidja, vilket alltid är skönt.

Funderar på om jag ska ´åka 15:09 in till staden. För jag tänkte hinna med och köpa en julklapp innan jag ska träffa Lotta :/ Såå jag antar att jag får ta det tåget då.

Så nu tror jag att vi måste avsluta det hela här, så att jag kan få gå och göra mig i ordning.

Måste ju nämna att jag var riktigt duktig med pluggandet igår (kom att tänka på det nu eftersom jag inte har pluggat något alls idag). Jag satt flera timmar och sträck och fifulerade med kemin.

Jaja. Vi hörs/syns/lekes/prates/les osvosv...

/D


Mullinuh!

Ensam. Alldeles ensam, sitter jag här och bloggar. PLUGGTIME! Snart... Helgen har varit händelserik med en massa resor fram och tillbaka. Men det är bara roligt.

Ringde Klipphörnan för någon timme sedan, vilket resulterade i att jag ska klippa kl 15 idag, nu, snart... Så jag tänkte att jag kan blogga lite nu för det är inte någon jättebra idé att sätta igång att plugga nu när jag ska gå om typ 10 min.

I lördags var vi (ett gäng) till Cattelin för att ha lite skoj... Men det var inte så roligt där... Musiken hade varit bra om de inte hade remixat och förstört allting. Och ljudnivån på musiken var lite för hög också, jag klarade knappt av att vara där. Menmen... Nu vet vi det till nästa gång att dit ska vi inte gå (eller jag kanske bara talar för mig själv så jag säger: dit tänker inte jag gå igen).

I söndags var jag och Löken (Charlotten-) till fotomässan. Hade aldrig varit på den tidigare så det var lite roligt. Fast jag trodde den skulle vara bättre än vad den var. Mässor = gratisgodis, och det fanns ingen godis i sikte alls. Haha. Inte ens en gratispenna fick vi. Menmen... Jag har inget starkt behov av att gå på den igen, det är en sak som är säker.

Nu börjar klockan lida lite mot gåtid, såå jag kanske inte ska säga så mycket mer just nu. Vi får se om det blir några mer "roliga" (höhö) blogginlägg under dagen.

Ha en förnäm afton!

/D

hahahahahahaha.No

Helgen var trevlig, träffade Daniel och hans kvinna samt Angelica och hennes polare :) stället vi var på söög! finns inget mer att säga om det men dom jag hängde med rockade ju som vanligt ;)

Nu e det väl mindre trevligt, har apaont i halsen buhu för mig. måste dra mig till ica å köpa lite mer te och halstabletter så jag har någon chans att bli bättre tills ikväll. ska ju på Concrete societys release party!! Malin dödar mig om jag inte går och efter som jag e rädd för henne så blir det som hon befaller. hehe

och människor (yes you) det var den här helgen som min papi reste bort, om vi sulle träffas. Men jag hörde något om tentor för vissa personer i helgen så it's up to you X)

ta ingen skit!!
/Sickan

  


I tumbled, but i did not crumble

Mariette är helt klart bäst! Hon är min favorit från och med nu! Bara så att alla vet det! Mariette och Reze i final :D hehe xP. Nu börjar det igen, och jag måste gå snart om jag ska hinna med tåget. irivern är iaf nyladdad med lite musik, vilket alltid är roligt. Måste läsa igenom fysiken på tåget också. Så jag har lite att göra :P

Nu ska jag kolla lite till på idol, sen måste jag gå!

Ha en trevlig kväll!

/D

Boring

Är det bara jag som tycker Idol börjar bli tråkigt? Det är inga roliga människor med. Tove tog mig nästan med storm alldeles nyss, första versen/refrängen var bra, fick nästan rysningar, men sedan dog hon igen... Reza var inte bra ikväll. Calle är tråkig. Erik är tråkig. Eddie tråkig. Mariette får vi se, för hon har inte sjungit än. Men iaf tråkigt är vad det är! Längtar till American Idol sätter igång igen :D

Reklamreklamreklam

Finns det något värre än reklam? Sitter här och leker medan Idol tar en paus. Har precis bjudit på en grej på tradera. Det var ett fotografi av Tina Turner och en autograf (som påstods vara äkta). Men jag vann inte auktionen... Menmen jag mår lite bra iaf för auktionen slutade på över 400 kr tack vare mig :D Haha. Han hade säkert lagt ett maxbud på 500 så jag bara fortsatte att bjuda tills jag kände att nu får det vara nog. För om inte jag hade bjudit hade den gått til samma person för typ 109 kr. Och det kunde ju inte få hända, tyckte jag xP.

Lottan är hos Alicia och leker medan jag är här hemma (i Bålsta) alldeles ensam. Men 21:39 far jag iväg härifrån, moot Vidja-skogen!

Nu börjar Idol!

Tänkte ta mig lite glass nu så jag måste kila!

Ha så bra!

/D

Rädd blev jag

Haha. Gud så roligt. Fick ett mejl om Carolas nya hemsida och att man kunde få en gratis låt om man registrerade sig, vilket jag gjorde. Jag laddar ned låten och den skickades även till min mobil. 5 seknder efter att jag läst sms:et så ringer det också. Jag blir rädd, för det står inte vem det är, inte ens "privat nummer" eller vad som brukar stå. Det står endast "samtal". Jag funderar lite på om jag vågar svara, vilket jag efter lite "ra-ra-ah-ah-ah" gör. Då är det en inspelad Carola som pratar i mitt öra. Hon önskade mig välkommen till den nya sajten och avslutade allt med att säga "...och glöm inte att du är värdefull precis som du är..". Gulligt. Roligt. Nyskapande. Haha. Nej, men jag har aldrig varit med om något sådant förut så jag blev lite förvånad bara. Hoho.

Vi höres!

/D 

Bara för dig Sickan...

Jag börjar bli ganska trött på att själv göra detta i efterhand så nu tänkte jag bara illustrera vad det är du ska göra varje gång du skriver ett inlägg. Jag berättade förut men du fattade ingenting så här kommer en bild..



Längst ned står det "Kategori: Allmänt". Denna ändrar du till Sickan och efter det kan du "spara & publicera" inlägget. Svårare än så är det inte :)

Tack för din uppmärksamhet!


MVH
Daniel

I want your love, and i want your revenge


Bäst jue!

Rah-rah-ah-ah-ah!
Roma-Roma-ma-ah!
Ga-ga-ooh-la-la!
Want your bad romance!





Nu är jag hemma och leker. Vi får se vad man får ut av denna dag... Vill dammsuga mitt rum för det är kattdammtussar typ överallt. Och när jag kom hem hade någon kattracka varit och busat i mitt rum, för ena högtalaren låg på skrivbordet och mitt pennställ med gem i hade rasat ned på golvet, dessutom var "tab-tangenten" på tangenbordet borta. Men som tur var låg den på golvet bland alla gem. Bajskatt! Men det är bara gulligt... :)

Fast en sak som är säker är att jag måste kolla klart på "The Wolf Man". Den blev ju aldrig färdigkollad :(

/D

Goooomorgoon Godmorgon!

Tänkte bara säga Godmorgon till alla glada läsare. Sitter i Vidja och väntar (!), hör och häpna, väntar på bussen. Det måste vara första gången på länge. Jag talar för mig själv när jag säger detta för Lotti springer runt och leker höna. Möhö! Nu satte hon sig här bredvid. Hon är så fin. Ni skulle bara se! Nu kollar hon efter matlåda. "Mamma,
ska du ta korvarna?!".






Ha en trevlig dag, vettja :)

/D


I need a pickup and i don't meen truck

usch jag håller på å bli sjuk. Nån jävel smittade mig säker med svinet när jag var på dead weather, säkert den efterblivna apan framför mig!

Har varit i los stablos idag. lite jobbigt med allt hostande och den trötta kroppen men det gick :) hästatrollet är äntligen på g igen efter den lilla vrickningen av tassa. nu pallar jag inte mera skit med den hästen! 
I gårkväll så tittade jag på ett avsnitt av en ny vampyrserie. Den heter The vampire diaries och första avsnittet sööööög så hårt att jag inte pallade med mer en ett. Istället tittade jag på Juno XD älskar den filmen <3 love love love och så såg jag den sista snutten som jag hade kvar på Zombieland, vilket hitills är den bästa filmen som kommit i år!! den rockar! 

Sing with me

 

smell ya later kids
/Sickan

Moahaha!

Consider yourselves hacked!

//A&A


Going once going twice sold!

Exklusiv clubstol/fåtölj med massagefunktion

 
Säljes av Göran. Insänd 28 oktober 07:28. Ta bort, ändra, förnya din annons.

     
 
Klicka för att se nästa bild
 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Pris: 500:-    2 500:- Typ: Soffa/Fåtölj/Soffmöbler Bromma: Visa var

 

Jag säljer ett antal exklusiva clubstolar från USA med massagefunktion.

Stolarna är helt nya i kartong.Rek pris i butik 14.000:-

Stolarna slumpas för 500:-/st

Perfekt som väntstol på salongen, hos tandläkaren, kiropraktikern, mm.
Passar också på exklusiva caféer och i andra offentliga miljöer.

Stolarna kan hämtas i Täby på Götavägen 154 varje vardag 18-19. Stolen får inte
plats i en vanlig personbil, bara släp eller lastbil.

Jag säljer stolfanskapen för att jag gjorde en dålig affär när jag köpte dem.
Stolarna är gjorda i stål/plexiglas och väger ca 100 kg. Skrotvärdet torde
ligga på samma pengar som jag säljer skiten för.

De går inte att "känna och klämma", eller på annat sätt prova som i en vanlig
möbelaffär där de kostar 14000:-. Du kan heller inte köpa på avbetalning
eller fundera i 2 år innan du slår till. Skiten skall bort NU.

Jag besvarar inga frågor och jag hjälper inte till att lasta.
Jag besvarar inte mail och jag behöver inga brevvänner. Du kan inte lägga undan
och komma senare. Jag lämnar ingen garanti på skiten och du kan inte räkna med
att jag hjälper dig om den går sönder. Jag skickar inte skiten
över halva jorden och jag åker inte hem med stolen hem till dig. Jag har ingen
tolk i fickan om du inte kan svenska och räkna inte med rabatt om du köper 2
eller flera.

DU KÖPER EN STOL SOM HAR KOSTAT 14 LAPPAR FÖR 500 SPÄNN GLÖM INTE DET.

Stolarna är helt nya och alla fungerar perfekt. De är inte skadade eller på annat
sätt defekta.

Passar inte villkoren - SKIT I KÖPET.

Detta är ditt livs bästa affär och mitt livs sämsta.

Stolarna finns så länge annonsen finns ute. När sista stolen är såld försvinner
annonsen på blocket.

Ge er inte in i möbelbranschen för då förlorar ni pengar precis som jag nu gör.

DETTA ÄR INGET SKÄMT - JAG ÄR HÖGST ALLVARLIG.

Ha det.


/sickan

Jag har sett jack white, kan ni fatta hur stort det är!!?

Sitter och myser i min nya Dead weather tröja och spelar horehound på högsta volym XD Det var helt helt heeelt galet i går. Alla som inte var där missa verkligen något speciellt!! The dead weather var så jävla bra, det finns inget fejk med det bandet någon stans allt dom gör e så äkta. det var mörkt, hårt och bluesigt. Alison sjuger bra som fan! hon e nog en av de bästa rocksångarna i världen hon och jack, herre asså. gaaah jag vill inte att det ska vara över kan dom inte komma och spela idag också. shit jag blir nästan skakis bara av att tänka på att jag stått 1 m från Jack white och han ägde, när han gick upp och sjöng fick jag rysningar mmmm han e bättre i verkligheten <3

nu var ju inte allt sådär super.....
det som var en aningens jobbigt var hur jävla ihoptryckt jag blev och det var väl bara ca 500 pers där!! fatta en där det är 20 000 förstår varför folk faktiskt dör vid konserter. 
Vi hade as bra platser (trodde vi XP) mitt framför cenen jag hade väl två pers framför mig och allt var bra. sen började det fyllas på med folk och alla ville verkligen närmare cenen så alla bakom stod och tryckte på men nu kunde jag hålla emot lite, men när bandet klev på så tog alla bakom mig sats och hoppade frammåt eller nått (det kändes så) jag mosades verkligen mot dom farmför (jag vet att det brukar vara så men detta var extremt tyckte jag iaf, mina reben kan hålla med) och så var det tills jag efter några låtar inte pallade och backade några meter vilket var underbart då kunde  man verkligen lyssna på låtarna och bara rocka. men under den här tiden i kramkalaset han jag bla bli (med flit) stampad på och utskälld av den mest äkliga och vidriga lilla varelsen som någonsin gått på denna jord. jag ville armbåga henne i huvudet och sätta ett knä i ryggen. som tur? var så blev jag förflyttad åt sidan innan detta han ske och den kille som då hamnade bakom häxan tog fighten åt mig istället hehe.   

Jag han med lite kändis spaning också, såg nämligen Pelle Almqvist från The hives hehe lite coolt tyckte jag. han undrade nog om den leende och genomsvettiga (efter kramkalaset) bruden som stod och glodde på honom skulle komma och hoppa på honom. men det tänkte jag inte... eller kanske för att pressa lite inside info om jackie white ;)


 



/sickan

Hej alla nördar!

Eftersom ingen uppdaterar så ofta så tänkte jag skriva lite nu. Jag och Angelica sitter hemma hos Angelica utmattade efter cirka 571 stycken prov. Jag har precis avslöjat vårt lösenord till den lilla flickan bara så ni vet. Hon kanske smygbloggar...

Nu sätter hon sig på golvet och förklarar hur trött hon har varit. Hon skrattade för att hon sa till sig själv att någonting "dyker in" istället för den korrekta termen "dyker upp". Nu ligger hon ner och gör en fake-snöängel på mattan. Hon berättar om hennes jobbiga dag.

Själv är jag kvar här därför att Herr D inte slutar förrän typ 17.30 så jag måste vänta på en senare buss så att vi hinner med min buss och jag slipper vänta ensam.

Vi har varit inne på alla bloggar som finns och gjort allt som finns på datorn. Så nu bloggar vi iaf. Bla bla bla. Längtar till nästa FREDAG för då är det dags för "New Moon"! Wie. Och fredag blev stort för att jag råkade trycka på caps lock. Inte för att jag ville skrika ut fredag, för det känns lite onödvändigt. Onödigt kanske man säger. Hur som helst, see ya later kids!

XOXO - BarbieGirl

Dags för konsert

Biljetterna är uthämtade och alla är glada :D Nu ska jag traska vidare mot tåg å varda'.






Bråttom bråttom!

Hej!

/D

Lady GaGa - Bad Romance


Shit, vilken bra låt! Den går inte att sluta lyssna på! Aaaah!





/D

Sova sova säng säng säng

Trött är vad jag är! Den här dagen har varit helt värdelös hittills. Har inte fått någonting alls gjort. Buhu. Jag åt och satte på filmen "The Wolf Man" medan jag åt. Direkt när jag hade ätit klart och lade mig ned i soffan så somnade jag, zZzZzZzz... Sedan vaknade jag, filmen var då slut så jag satte på den igen. Somnade om, satte på filmen igen... Så höll det på några gånger tills jag insåg att jag inte orkar kolla på filmen så jag stängde av skiten och sov... Och nu sitter jag här... *Gäsp*



Nej, nu måste jag ta tag i dagen och iaf diska, så att jag får det gjort xP

/D

Otroligt!

De spelar Tina Turner - The Best på RixFM! Det har jag aldrig varit med om förut. Jag är helt shocked! Mahaa!




Austria next

Sitter här och är väldigt trött. Igår kollade jag på lite grejs om Australien och det finns så mycket man vill göra, men det kostar ju så mycket. Men vi lär väl komma fram till något. Vi borde iaf boka Greyhound-buss-pass för det kan man göra på internet... För det är ju en sak som vi är helt säkra på att vi ska ha. Det är alltså ett busspass som gör så att man kan åka längs hela östkusten under en viss period, alltså hop-on-hop-off-bussar. ÅÅåå, så mycket man vill se och göra! Men den 7:e januari åker vi iaf :P

Försöker för tillfället komma in på SF:s hemsida men den är typ överbelastad. Jag har bestämt mig vilken bio jag vill bli bjuden på, och det får bli New Moon (eller vad den heter :P). Och dessa biljetter släpps idag. Det är därför jag försöker komma in på hemsidan, men den vill som sagt inte :(

 NU GICK DET! YEY! Men långsaaaamt...

Jaja. Bladibla. Nu ska jag nog ta mig något att äta...

Hej så länge




"Jim Jim falls" i Kakadu National Park


/D


upp med armarna, det blir roligare då!

Den e lång men rolig ;)

Det var en kille som fredag eftermiddag jobbat klart för veckan. Han slutade jobbet åtta på kvällen, så han var bra hungrig. Han gick på restaurang och tog en middag och ett par öl.

Efter middagen tog han ett par drinkar och ett par whisky. Det hade varit en tuff vecka, så han tog en kaffe och cognac också. Slutligen ett par gin & tonics och lite till.

Sen skulle han gå hem till sin fru. Men benen bar honom inte. Han föll  som en fura. Han försökte ta sig upp, men det gick inte.

- "Fan också, jag får väl krypa ut då, och försöka ta mig upp där ute.
   Att  jag kunde bli så full", tänkte killen.

Han ålade sig ut, men utanför gick det inte bättre. Benen bar honom inte. Det var lögn i helvete att kunna ställa sig upp.

-"Jag får väl krypa hem då", tänkte killen.
-"Trots allt är det ju inte så långt".

Drygt två timmar senare var killen äntligen hemma. Han drog sig upp i handtaget till ytterdörren och låste upp.

Han ramlade in. Frun sov, tack och lov, och killen ålade sig in i badrummet, fixade till sig så gott han kunde och kröp in i sovrummet, upp i sängen och somnade som en stock.

Morgonen efter väckte frun honom:
- "God morgon. Var du ute och söp i går?"
- "Nej, nej! Jag åt mat och tog några pilsner bara. Varför tror du det?" frågade killen.

- "Nja, de ringde från restaurangen och sa att du glömt kvar din rullstol..."


vad var det jag sa 

/Sickan 


min macka blir kall

sitter och tittar på våran reseplan till och från australien :D är så glaaaaaaaaad att jag nästan trillar av stolen!!

Avg Ank Flight Från Till
18:25 7/1 09:55 8/1 CA912 Stockholm Arlanda Beijing
15:15 8/1
06:15 9/1
CA173
Beijing
Sydney
11:15 24/2 22:45 24/2 CA176 Sydney Beijing
13:55 25/2 16:35 25/2 CA911 Beijing Stockholm Arlanda


vi komme ju få sitta på flygplatsen i kina i ett halvt år på hemvägen, men det blir säkert skoj hehe. man kan ju hoppas på att vi får vandra ut i staden, efter som det är så lång tid tills nästa flyg går... men säkert inte.

/sickan 

RSS 2.0