Korv

Hade skrivit världens längsta inlägg som försvann. Orkar inte. Arg.

Det var evighetssekunder, tre korta andetag

Ville bara säga att det inte är långt kvar nu. Avsnitt 284 av 318. Alltså 34 avsnitt. Det är inte mycket. Ska bli skönt att lägga Rederiet på hyllan sen. Måste komma ikapp med Skilda Världar också. Hehe
 
Onsdag! Ledig. Bowling med pappa kl 17. Alltså måste jag gå snart. Igår tisdag! Ledig. Gjorde semlisar. Gott.
 
Imorgon torsdag! Upp 04:15. Jobb 06-16. Hem. Sova.
 
Godnatt.

Cannonball

Den här väskan fick vi i julklapp på jobbet
Den kostar tydligen 1945:-. Men vad ska jag med den till? Hit med pengarna isället!
 
Har två lediga dagar nu. Välbehövligt efter 29 timmars vakenhet. Har aldrig varit vaken så länge. Trodde liksom inte det gick. Inventering på jobbet. Kom dit kl 12 i måndags. Kom hem kl 15 igår tisdag. Inte en blund. Bara räknat, blippat, väntat, rättat, ätit av allt och lite till, skrattat, sett folk komma och gå från jobbet, druckit kaffe, lyssnat på musik, dansat, sjungit, druckit energidryck osv osv. Det har varit 29 jobbiga men ändå roliga timmar. En oförglömlig inventering med andra ord. Och den sista i Väddesta!
 
Jävligt skönt att va ledig idag. Imorgon också. Tvättat nu på morgonen. Kollat Paradise Hotel och Farmen. Följer så sjukt mycket serier nu. Måste hejda mig. Börjat kolla på Teen Wolf och Arrow nu när alla andra har uppehåll.
 
På fredag är det AW igen. Den är välförtjänt. Våra praktikanter på jobbet tömde 1000 liter läsk i veckan. Vilket resulterade i pant. Mycket pant. Pengar till AW:n. Tack! 
 
En av praktikanterna är sååå jobbig. Han frågar mig tusen saker. Jag svarar kort och ställer inga motfrågor. Han står bokstavligen och glor när vi går förbi. Låt mig va! Fatta!
 
De ska fortsätta finrätta inventeringen idag. Känner mig lite taskig när de får fortsätta med skiten, och jag får sitta här och vara ledig. Men det är inte jag som gjort schemat. Och jag jobbar ju mina 38:15 timmar ändå (plus typ 20 timmar den här veckan, haha)
 
Nu ska jag plocka den sista tvätten.
 
Hare bra, hej!

RSS 2.0