moha


Orkar inte skriva

men jag gör det ändå...

Idag är det lördag. Har jobbat. Sedan bowling med Öhmans & Co. Sedan Max. Gott.

Igår fredag. Ledig dag. Städade och fixade lite som vanligt. Kl 18 var det badminton med Lotta. Roligt. Sedan hem och äta våfflor och kolla film. Mysigt.

Nu har jag skrivit. Vet att det inte var särskilt roligt. Men ni får var nöjda.

Har gått igenom några flyttlådor nu på kvällen, samtidigt som jag använde min tv för typ tredje gången och kollade på P3Guld. Kan ju kolla på SVT, de andra fungerar inte riktigt som de ska. Meen jag nöjer mig med SVT. Gillar reklamfritt.

Imorgon söndag. Jobb. Sedan inget. Kul.

Vill också dela med mig av denna, som iaf jag tyckte var ganska rolig. Ha



Natten!

/D

Trespassing

Japp! Så heter Adam Lambert's nya album som släpps 20:e mars! Coolt va?

Imorse när jag skulle åka och var på väg ut möttes jag av grannmopsen när jag öppnade dörren. Hehe. Kan man bli gladare? Hade kunnat stannat och bara kollat på henne i evigheter, meen det hade jag inte riktigt tid med. Ingen människa syntes till. Så hon följde mig till brevlådorna där hon stannade.

En vacker dag, då jävlar ska jag ha en mops!

Har ont i min häl. Häligt va? höhö. Nej! Det är faktiskt inte roligt. Hoppas det går över. Iaf till på fredag. Föööör då är det badminton! Och på lördag är det mer tävling. Bowling! Med en massa Farsta-människor.

Justdet! Har helg nu. Woho. Yoppidoo. Hmm. Skitkul. Planer? Har väl redan sagt. Men vi kan ta det igen för jag vet att ni vill veta. haha. Nej, jag orkar inte. Så himla rolig jag är!

Har kollat på Cars 2. Den var helt okej. Tyckte nog ettan var bättre... Den här var lite för mycket "action" för mig.

Och nu håller alla roliga serier på att börja igen. Väntar just nu på Glee. Får hoppas vi hinner med det innan sängen. Faaast jag är ju leedig imorrn så jag kan vara uppe huuur länge jag vill.

Annars så har jag inte så mycket att tillägga.

Lite bilder kanske?


Ser alla vad jag ser?



Kräftigt!



Två coola grabbar



Mer häftigt än kräftigt!



Julafton 2011



Och min fina groda (som jag glömde i Bollnäs) får avsluta allt.

Ciao!

/D


The Band Perry

Vad ska jag säga? Vet inte... Kollade på Minimodellerna igår. Lite roligt var det. Men lite irriterad och arg blev man väl också.

Vad händer annars? Inte mycket. Som vanligt. Jobbar. Tränar. Jobbar. Tränar. Så ser mitt liv ut.

Hehe. Låter deppigt menmen... Det blir nog bra. Var och hämtade ut lite skjortor idag hos Lottentotten. Avslutade vårt allkortskonto hos Handelsbanken också. Det var skoj. Hon ville att jag skulle stanna på fika, meen jag var hungrig (hehe) eftersom klockan var 15 och jag hade endast typ ätit lite frukt efter frukost. Såå jag åkte hem och fikade istället. Eller jag åt ju först. Sen blev det kaffe, bullar och kakor. Mumsigt.

Improviserade ihop en maträtt igår. Det blev faktiskt gott. Stekte kyckling kryddad med basilika och salt wild garlic. Rörde ihop grädde, creme fraiche och tomatpuré. Lade kyllingen i en form och hällde över röran. Sedan tog jag egenutkärnade oliver (ja, jag hade bara oliver med kärnor hemma) och strödde över. Hade även i lite soltorkade tomater och sist men inte minst en massa fetaost ovanpå allt! Mjums! Detta serverades med bulgurrrr (man tager vad man haver som flickan sa).

Jamen kolla. Nu fick jag ju lite skrivet ändå. Coolt.

Kan komma med två bilder också!

Och jag har Gossip att kolla på ikväll också! Yey! 2 Broke Girls har jag kommit ikapp så nu måste man vänta även på det. Trist.

Imorgon är det träning sedan jobb. På torsdag kanske jag ska till papi. Och på fredag är det badminton med Charlotte the Caskelot. Och på lördag (justdet...) kanske det blir lite mys här hemma, meen inget planerat ännu. Ska höra med "det-icke-befintliga-gänget-längre-pga-att-alla-är-bortresta".



Party hemma hos Lisa, Oliver & Lily. Oliver fyllde 30 år. Grattis på honom! Detta är dock Julia och Ellen.


Och årets (eller säsongens kanske man ska säga) semla! Skulle kunna äta minst en varje dag. Men det kostar ju och det får mig att tveka, snål (ekonomisk) som jag är. Och ja, den åts på jobbet. Känns lite onödigt att ha en mugg med namn på hemma, eller?

Tjing!

/D

Aftermath

Äntligsch ledisch! Efter 7 dagars jobb är jag äntligen ledig. Det firades med en tupplur. Kom hem, kollade 2 broke girls och somnade. Vaknade 21:30. Och nu sitter jag här.

Jobbet. En kvinna ville lämna tillbaka en kokplatta, av märket Fasett. Har du kvitto? Ja. Får ett kvitto och garanti på en brödrost som är köpt hos oss. Förklarar för henne att för det första så är garantin på en brödrost, och för det andra så är kokplattan inte ens köpt här. Nähä, får jag till svar. Japp, säger jag och går.

Smart kvinna...

En annan smart kvinna, som står och pillar på en dammsugare som vi har uppställd. Ursäkta! Hur sätter man dit den här dammsugarpåsen? Så här, säger jag och klickar enkelt dit den. Nej, så gör man inte får jag till svar. Nähä, hur gör man då? frågade jag med en lite bitchig ton (haha). Hon börjar då pilla lite och säger nej... den dammsugaren är inget att ha. Tar sin kundvagn och går därifrån.

Samma dag fick jag besök av två nötter. Det var roligt. Älskar besökare. Jag bjöd lite på kaffe. Det var jag som hade befälet så jag bestämde, haha. Fick sen skjuts hem i UYM:en. Great! Det var alltså Charom som besökte, om inte alla visste det. Hur skulle ni kunna veta det egentligen? Alltså Rosie och Lotta, om ni inte fattade...

Tröött. Borde sova snart..

HEJ!

eller...

lite bilder kanske? Från Julen.


Dos Volvos



Tomten väntar på snön



Körv i massor



Strömavbrott! Mysigt.



Tur att det finns "bra-att-ha-grejer".



Katterna var också där! Snuttan är galen i den här stolen.

/D


Bara för att jag känner mig tvingad

Hemma är jag nu. Jobbat 8-18. Försenat tåg imorse. Minus en kvarts jobb. Träffade Amelie på tåget. Trevligt trevligt. Antagligen sista gången vi sågs innan hon drar. Meen jag fick ju iaf säga hejdå för det hann jag inte med i lördags...

Ja, i lördags var vi ute en sväng. Eller jag var ute en sväng. Jobbade ju helgen så jag ville inte vara ute så länge. var till Strand. Efter ett tag där inne upptäckte jag att min garderobsbiljett var borta. PANIK! Men tro det eller ej. jag hittade den, på golvet. Eller rättare sagt så hittade jag en sådan biljett på golvet och chansade på att det var min. Och det var det! Puh, säger jag bara. Så jag tog min väska och åkte hem. Sade hejdå till de flesta, men missade Amelie. Hon var borta. Precis som vi var för henne.

Jobbar extreeemt mycket nu. 7 dagar i sträck. Yey! Typ sista veckan innan vi går tillbaka till det vanliga schemat. Imorgon börjar jag kl 6 och på onsdag kl 5:30. Roligt va? Joo, gillar att jobba morgnar. Det är mysigt på något sätt. Anledningen till den tidiga onsdagen är för att vi har inventering. Slapp inventera lagret idag. Glad kille. Eller lite inventering blev det, men det var inte så farligt. Och jag slipper inventera kassorna imorgon kväll efter stängning också. Glad kille. Fick göra det sist och det var inte särskilt roligt, speciellt inte med alla fem miljoner tuggummin.

Tror inte att det har hänt så mycket mer. Inte vad jag kommer på just nu. Och det är ingen idé att sitta här och försöka klämma fram något för då blir det bara (Åke) tråk (ta ditt sura gäng och åk).

Ska vi säga så då? Måste fixa något att äta.

Justdet! Vill bara tipsa om en grym serie. Haha. 2 Broke Girls. Se den! Jag är fast.


HIHI!

/D

Ett nytt år är det ja

Hej. Första jobbdagen på det nya året. Det enda tokiga med den här dagen var när jag skulle åka hemifrån imorse. Var på väg till 9:49-tåget när jag inser att det är 10:49 jag brukar åka. Haha. Vilken tur att jag kom på det innan jag satte mig på tunnelbanan. Så det var bara att vända hem igen och frödriva en timme.

Nyårsafton. Den var grym! Jobbade till kl 18. Mellan kl 12 och 15 var det folk, resten av tiden var det i princip dött. Sista två timmarna var det heldött. Förstår inte varför vi hade öppet till 18 när vi alltid har stängt 15 på nyårsafton. Det måste ju ha kostat mer att ha oss där än pengarna som rullade in. menmen... Efter jobbet så var det bara att så fort som möjlig ta sig till Stureby där Angelica, Lotta, Alina och Fredrik väntade. Mer folk kom senare. Mat och en massa annat skoj. Sen in till stan. Först till Strand där vi inte kom in för de tog bara förköpta biljetter. Mitt i allt detta så var klockan helt plötsligt 00:00. Så de var bara att tjoa och tjimma för det nya året. Skojskoj. Drog till Harrys, inget favoritställe direkt men vad gör man inte för sina vänner. Följde bara med strömmen... Och resten av natten är historia...

Det var det det. Moha.

Undrar om det finns några bilder? I sådana fall kommer de sen någongång för nu är klockan mycket och jag ska upp tidigt imorgon.

Så ni får ha det så bra, så hörs vi.

Och bara... En låt som jag verkligen aldrig tröttnar på. Kan lyssna på den huuur många gånger som helst.


/D

RSS 2.0