I can see myself in you

Måndag idag. Min helg var ganska (läs väldigt) lugn. Inget hände. Gjorde ingenting. Var knappt utanför dörren. Lördagen städade jag iaf. Blev en liten mindre storstädning. Tänkte att det får va sista "storstädningen" innan jag flyttar. Söndagen spenderades framför Musikhjälpen, det gjorde iofs lördagen också. Men i söndags vaknade jag runt 9 satte på datorn, klickade mig in på Musikhjälpen. Sedan stod det på. Heela dagen. Fram till att de blev utsläppta kl 20. Buhu.
 
Hur ser veckan ut då?
Måndag: Jobb 6-14.
Tisdag: Ledig. Ska klippeliklippa mig kl 11:45. Skööönt.
Onsdag: Skulle egentligen vara ledig, meen jag fick jobba om jag ville. Fick bestämma själv vilken tid så jag drog till med 6-16. Pengarpengar!
Torsdag: Jobb 6-14. Sedan har jag för mig att det kommer någon nisse till stan, så jag ska väl hänga lite med den.
Fredag: Lööööööön. Efterlängtad. Har verkligen levt extra fattigt den här månaden. Har inte handlat nåågot.. nästan.. Har typ bara köpt mjölk, vilket innebär att frysen snart är urplockad. Jobb 11:45-20:20 också! Kommer bli kaosigt.
Lördag: Ska shoppa med Lina (som tydligen inte köpt en enda julklapp och ska göra det denna dag). Vi ska på julmarknad, fika, mysa. Kommer bli kaosigt. Vi har redan tränat upp vår armbågarteknik. 
Söndag: Dan' före dopparedan'. Tänkte gå upp suupertidigt för att sen ta mig till Bollnäs. Vi håller tummarna att vädret är bra. Ingen halka. Ingen snöstorm. Tack. Och! Jag beställer en blå himmel, sol och några minusgrader. Stockholm får gärna ha snö och slask. HA! (moha)...
 
Nu ska jag äta Linssoppa, som råkade bli mer gryta än soppa. Meeen vad gör det när allting kommer kring?
 
/D
 

Delirious

Hej alla glada. Det är fredag idag. Jag jobbar 6-16. Utvilad som bara den. Efter att ha sovit 3 timmar inför gårdagen, då jag också började kl 6, så däckade jag när kom hem. Lade mig direkt på sängen när jag kom hem. Och dör blev jag liggandes. Orkade inte göra mat så jag tänkte vänta lite bara. Klockan blev runt 18 sen somnade jag. Vaknade 00:30 pigg som en mört. Diskade och gjorde mig iordning för sängen. Sov ett par timmar innan klockan ringde 03:45. Alltid lika mysigt att gå upp den tiden. Och vet ni vad som mer är bra? De har bytt tidtabell på tbanan. Så nu går det en 04:59, vilket innebär att jag kommer i tid när jag börjar kl 6. Suuper! Förut åkte jag 05:14 och var på jobbet typ 06:10. Grymt!

Så vad händer i helgen då? Jag vet faktiskt inte. Inget planerat för ovanlighetens skull. Skulle behöva städa lite. Har ju jobbat en massa så jag har inte riktigt orkat det. Avskyr att gå runt barfota i lägenheten och det fastnar en massa snusk, som sen hamnar i sängen.

Har kollat på Katy Perry-filmen. Den var så bra! Fällde nog en liten tår på pendeln. Haha. Men hela stämningen och allt i sådana filmer är ju äkta. Och nu gillar jag Katy mer. Precis som ned Lady GaGa så gillade jag inte henne från början. Meen man måste ju ge allt en andra chans.


Ja, nu blev det denna bild... Mammas goda gelé som hängt med enda sedan vi flyttade till Rotebro. Trodde inte den skulle vara ätbar, men tänk vad en massa socker kan göra.


/D

Blown away

Yo! Sitter på tunnelbanan. Alltid lika skoj. Det är varmt. Igår kväll var jag frustrerad. Min dator ville inte samarbeta. Den blev typ överhettad och stängde av sig gång på gång. Till slut gav jag upp. Tog istället en promenad mitt i natten. Tänkte först bara gå till min bil, som stod vääldigt långt bort pga snöovädret förut. Det var inte plogat någonstans där jag brukar stå så jag fick ställa mig långt bort. Borstade av bilen och flyttade den närmre igår kväll. Sen hade jag ingen lust att gå hem, så jag tog en runda i skogen. Det var mysigt. Det är helt sjukt hur mycket snön reflekterar ljuset. Man ser ju var man går även fast det egentligen är kolsvart ute. Blev på oerhört bra humör när jag pulsade fram i snön. När jag kom hem däremot, upptäcker jag att högtalaren i mobilen slutat fungera. Aargh! Jag startar datorn och tänker att nu måste den ju fungera efter typ en timmes vila. Men nej, den dog igen. Kul! Så jag gav upp allt inom teknikens värld och gick och lade mig med en bok istället. Ställde klockradion, som det för övrigt var ganska nostalgiskt att vakna till. haha. Vaknade också av mobilen som nu fungerade igen! Yeey. Bra start på dagen!

Nu är det byte till pendeltåg.





Hare gott!

/D

Luurdag

Nu har jag jobbat färdigt för idag. Eller alltså vi stängde ju 18, och nu sitter jag på tbanan. Så jag är snart hemma... Orkade verkligen inte stressa när vi stängde så vi stämplade inte ut förrän 18:30. Mitt tåg gick ändå inte förrän 19:01, så det var bara roligt. Stängde med bästaste Lina. Alltid lika skoj. Är så glad att jag fått en ny vän :)

Nu ska jag hem och mysa järnet.

/D

Bilder från Skara











/D

Eight Days a Week

Hej. Nu bloggar jag. Hoppas du är nöjd. Jag jobbar och står i. Inget roligt som händer. Har jobbat onsdag, torsdag, fredag. Idag är det lördag, då jobbar jag med. Sen jobbar jag söndag, måndag och tisdag. Roligt va? Har inget planerat de kommande dagarna.

Så.

Färdig.

/D

Bloggrape

Dålig action på den här bloggen. Hint hint.
 

RSS 2.0