My kaleidoscope

Har jobbat och jobbat... Idag är det jobb 11:30-19:30. Inte så kul. Sitter i Vidja just nu med e kaffekopp mellan armarna samtidigt som jag skriver detta. Åker 10:11 härifrån för Chao sade att det gick inte en buss då så jag får väl lita på henne.

Igår hjälpte vi Niklas och Julia en sväng, med bland annat en säng som tog sig igenom all terräng, allt detta utan en enda maräng. De har ju flyttat in i sin lägenhet nu. Kuligt kuligt.

I tisdag firade min mor som fyllde år. Vi åt smörgåstårta. Gott gott!

I måndags åkte vi en sväng till farmor. Magnus skulle hämta en massa grejer, som jag inte riktigt förstår vad han ska ha till. Mamma och Lotta var med också (om ni inte förstod det). Trevligt var det iaf...

Nu måste jag gå och göra mig i ordning, så att jag slipper stressa. Det är bra att det är så kort gångavstånd till bussen för då kan man gå fem minnuter innan utan att stressa, det är sköönt, det gillar vi.

Idag är det torsdag, vilket innebär att det är provdag. Jobbigt. Men vi har ju bara ett prov kvar och det är ju rätt så skönt.

Vi syns! 


VÄLDIGT roligt

lyssna på det här!

Det e också från idiot.se (typ min favvo sida right now :P) det verkar inte så speciellt i början men sen haha IDIOT säger jag bara haha rolig idiot dock.

hahaha
/Sickan


Going down the rabbit hole

Älskar de nya låtarna Down the rabbit hole, Masterplan och Can't let you go med Mr Lambert! Mucho bra!

Jobbat hela helgen. Ledig imorgon. Inte gjort en jota ikväll. Baaara ätit, kollat på Glee och lekt vid datorn. Nästa vecka visas Lady GaGa-avsnittet, roligt va?

Vill se The Human Centipede. Den ska tydligen vara läskig... Handlar om en man som vill skapa en mänsklig mångfoting av något slag. Rolig? Njaa, kanske inte. Läskig? Hoppas, we like läskiga filmer.

ochohcohc... Jag kan inte förstå att Lost har visats i 6 år (!). Det är helt otroligt vad snabbt tiden går. Det sista avsnittet har visats i US and A och jag är glad att internet finns, annars hade man varit tvungen att vänta till slutet av juli då det tydligen ska sändas här i Sverige. Jag förstår inte att de ens orkar vara så långsamma, snusch!

Morgondagens planer:
 - Försöka sova lite
 - Fixa med högtalarkabel (eftersom den som var med i hemmabiosystemet inte var tillräckligt lång)
 - Lägga lite grejer i lådor så att jag får lite ordning i mitt rum hos mamma
 - Skriva labbrapport?
 - Åka in till staden och möta Gummi
 - Åka till farmor (Magnus ska hämta grejer och då passar jag på att få träffa henne)
 - Få skjuts hem inifrån staden
 - Sova tidigt (börjar kl 7 på tisdag)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

/D


idiot.se

Ja jag borde sova för jag har jobbat natt men jag kände för att lalla vid datan en liten stund innan. Och se vad jag hittade då. Vet inte om man borde skratta eller gråtta, jag skrattade iallafall...kanske av chock

Klicka HÄR för att se klippet

finns inget att tillägga
/sickan

Ibland har man tur!

Jippie! Jag har vunnit! Ett idolkort :D:D Jag sade väl det förut att om man förbeställde Adam Lambert's album så hade man chansen att vinna ett idolkort med autograf? Iaf... så vann jag ett :D:D Så himla glad :D:D hihi

Det var lite upplyftande efter att ha suttit på ett försenat tåg som aldrig ville komma hem... Just nu gillar jag inte försenade tåg. Vi stod stilla innan Sundbyberg i typ 20 minuter, inte roligt. Eller jo, jag hade det ganska trevligt med min bok och allt. MEN! Jag blir så himla irriterad på människor som ska ta så stor plats som möjligt när de sitter bredvid en. Den här mannen var helt normalt byggd men han var ändå tvungen att sitta så brett med benen som möjligt. Jävla tönt! Nu kan jag även passa på att nämna att jag hatar människor som tvunget måste sätta sig mittemot en när det finns tre andra jävla säten på samma ställe. Jag förstår inte! Kan man inte bara flytta in sen om någon människa vill sätta sig där. Måste jag liksom sitta där och lida med mina långa ben bara för att vissa människor är idioter! Blä på er!



Coolt va?!

Yes! Nu börjar dagens fina väder komma. Vi hörs!

Glömde berätta att jag och Lotti var till Angelicas lilla landställe borta vid Skarpnäck någonstans. Hade aldrig åkt den linjen förut, men nu har jag det. Sickan var också där, såklart. Såå vi grillade (eller rättare sagt Angelica och Slickan grillade) och möööös. Trevligt trevligt!

/D

Här vare surt

sol och varmt vill vi ha det idag med tack! För idag blire solning med Ange på hennes land steka wii sen blire grilla grilla grilla med L och D på kvällen MYYYS.

Hade det skönt i solen igår med Ange och morra. vi traskade runt lite i stan och njöt av att det äntligen börjar bli sommar :D

Stone Sour kommer till Sweden Rock XD
me like very much  (hehe gissa vem jag spanar på i ss XP borde vara ganska lätt)




Johnossi till P&L wiii (vilken annan video liknar den här?)



have a nice one
/Sickan

The Gold & The Beautiful

Kollar just nu på Hollywoodfruar. Reklam reklam reklam. Har missat typ 500 avsnitt av det. Och jag frågar bara näär vi ska kolla på resten, Lotta?

Nu börjar det igen...

Så nu var det slut...

Kan berätta att jag har jobbat idag. Förvånade? Inte jag iaf. Imorgon är det min sista arbetsdag, iaf innan helgen... hehe. Det gick riktigt fort att jobba idag. Behövde inte sitta i kassan alls nästan. För Jörgen hade ringt in två människor från Store Support som fick sitta i kassan och lida. Och vi har i princip nästan bara städat idag, för butikschefer och andra viktiga människor ska komma och ha möten hela veckan. Och då ska det tydligen vara så fint som möjligt i butiken och personalutrymmena, annars får det se ut precis hur det vill (stök, stök och stök).

Vi har även två praktikanter som inte är det smartaste precis. I början gick de bara runt i butiken och gjorde ingenting, typ skrattade och flamsade runt. Så jag gick och sade det till chefen, men det skulle jag inte ha gjort. För han sade att jag skulle ta hand om dem och att de skulle hjälpa mig med min pall. Så jag sade åt dem att plocka upp varorna... Sade till och med var varorna skulle vara, men det var ganska svårt att förstå. Jag sade att de här två lådorna med fiberdukar ska vara i växthuset. Hon går bort med en låda till stoldynorna och fattar ingenting. Jag säger att de ska vara här borta i växthuset. Hon fattar ingenting. Den andra praktikanten säger till henne att de ska vara i växthuset. Pling! Jahaaa... IDIOT! 
Även när Shadde sade åt dem att "det där går inte upp" så fattade de inte.
"Va? Vadå?"
"Det går inte upp i hyllan"
"Va? Vadå?"
"Det får inte plats något mer av (vad det nu var) i hyllan så ni behöver inte plocka upp det"
"Jaha. Okej".
IDIOTER!

Måste ju nämna dessa underbara försenade tåg också. Och nej, jag är inte ironisk. Det är bra med försenade tåg. Iaf när man egentlingen slutar 19:30 men kommer iväg 19:20 och hinner med tåget tack vare att det var försenat. Jag tjänar liksom en halvtimme på det. Fast snabb som jag är så skulle jag nog ändå hunnit med 19:28 ;) Man märker hur dyrbara alla minuter i världen är.

Kan även meddela er om att jag nu är ägare av ett hemmabiosystem :D Yey! Happy! har inte riktigt haft tid att öppna förpackningen ännu, men det ska väl ske inom en snar framtid. Ni kanske vill veta varför jag har köpt ett? Billigt billigt, säger jag bara. Det ordinarie priset var 1195:- men någon (på jobbet alltså) hade satt ned det till 375:- Jag blev nästan överlycklig när jag såg priset, hehe. Men det stod på Luisas vagn som hon körde runt med så jag var liten fundersam och tänkte att hon säkert skulle ha det. Men jag frågade mamma och hon sade att jag kunde ta det, så det gjorde jag :D För säkerhets skull frågade jag Lusia om hon tänkte köpa den. Och det tänkte hon :( Ledsen blev jag. Men hon sade att jag kunde få den, eftersom hon såg hur ledsen jag blev. Hehe :) Så jag tackar lilla Luisa så mycket för att jag fick köpa den istället för henne. TACK!

Direkt när jag kom hem (runt 20) så gick jag till pappa och stökade undan en massa grejer, eftersom de ska komma på torsdag och ta en massa bilder på huset. Så nu ligger alla böcker, cd-skivor och trams i en flyttlåda (17:-/st, ÖoB). Så nu är det tomt (echo, echo, echo) i mitt rum hos pappa. Det opersonligaste rummet man kan åstadkomma, hehe.

Men nu tycker jag att det får vara nog. Hoppas alla mår bra och lever ett bra liv!


Lotta. Vi måste se den! Haha!

/D

Alla barnen klarade sig över minfältet utom Pär, han ligger här här och där.

HAHA

Jag måste få klaga lite över min allergi igen för typ 100 gången. men för i helvete jag blir gaaaaaaaaalen. Just nu kliar inte mina ögon så jag vill klösa ut dom, så det e ju något att vara glad över MEN... min näsa kliar och är totalt tilltäppt och ögonen e typ igensvullna. Det känns typ som nån stoppat filers i kinderna så dom trycker upp mot ögonen. Nej nu börjar det klia, inte klia Mikaela, INTE klia!

Något att vara gla över är att min piercing mår topp än så länge XD wii jag älskar den hihi

HAHA jag och Ange försökte komma på något att göra i morgon, efter som vi har bäst fantasi så kom vi på......ingenting. haha herre aja vi kommer väl på något tillslut... vi får väl sitta på kajen å käka ohälsosamma mängder glass. åååååå Ben & Jerry's Chocolat fudge brownie. fan det kan vi ju göra...helst ska det ju vara sol också men vem vet det kanske man får på sin ledigadag X) så slängde iväg ett sms till 'na. woho hon gillade planen AWESOME!

smell ya later fuckers
/Sickan


She's got both hands in her pockets

LADY (FUCKING) GAGA uppträdde på American Idol! :D:D Såg det nyss! Skitbra som vanligt!

ALEALELALELALELALEJANDRO. DON'T CALL MY NAME, DON'T CALL MY NAME ROBERTO!



Har precis smällt i mig min frukost bestående av havregrynsgröt, två smörgåsar med kaviar och te. Mumsigt. Anledningen till att kaviaren hamnade på mackan var för att Pappa och Lena just nu är på landet så det har tagit med sig allt som fanns i kylen. Så den är tommare än vanligt. Det fanns inte ens en skvätt mjölk kvar, så jag fick traska över till mor min och hämta ett paket mjölk och en tub kaviar (orkade inte ta med smör , ost och bladi. Mycket lättare med kaviar, plus att det är ganska gott också).

Nu är det iordningsdags. Ska ju jobba idag, höhö. Börjar kl 12, vilket är ganska skönt. Man får ju sova lite iaf...

Trevlig helg!

/D

American Idol = bajs

American Idol är verkligen sämst i år. Har aldrig kollat igenom avsnitten så snabbt som jag gör nu. Bläddrar typ förbi allting. Det enda jag kollar på är utlslagningen (alltså när han säger vem som åker ut) och om det är någon bra artist som uppträder. Och sedan om det är någon bra mentor (såsom allas vår Adam) som är värd att kolla på. Annars är det bara dravel. Usch så dåligt! Glad att det är över snart, bara 4 stycken kvar...

Nu ska jag nog eventuellt kanske ta och tänka på refrängen.

God Natt!



/D

Var ligger landet där man böjer bananerna?

Helt slut! Det är inte roligt att komma hem kl 20:30 och inse att det är läggdags snart. Menmen... Vad gör man inte för pengar.

Sitter här för mig själv och har tråkigt och ont i fötterna. Lotta har varit på bio och jag fick inte följa med :( buhu. Men de skulle tydligen se Robin Hood så jag kan inte påstå att jag är avundsjuk...

Pappa ringde igår när vi satt och gjorde prov. Hann inte prata så mycket med honom men han sa att de någon gång nästa vecka ska komma och ta bilder på (och i) huset för framtida försäljning. Såå han bad mig att "plocka undan" grejer till dess. Vet inte riktigt vad man ska ta bort. Smågrejer och sådant förstår jag, men ska man ta bort typ anslagstavla, skivor och allt sådant? Jag bara undrar... Vi får se när jag hinner med det. Han sade ju inte vilken dag de skulle komma så vi kan väl hoppas det är på onsdag, torsdag eller fredag fööör då är nämligen jag ledig! :D:D:D Änteligen lite ledig tid. Den borde spenderades med laborationer och skit men vi får se hur det går med det :/

Nu ska jag ta det lugnt. Kanske kolla på lite American Idol eller Vampire Diares? Vi får se...

Ha de bra så hörs vi!

/D

Baby loves to dance in the dark

Introt från Lady GaGa ekar i mitt huvud konstant under dagarna när jag jobbar. Det är skoj!

Efter en massa tjat så kommer nu ett inlägg som borde tysta alla munnar. Lite grann iaf...

LADY FUCKING (hehe, blink blink till Lotta) GAGA var helt, helt, helt, heeeelt AMAZING! Ni vill inte veta hur mycket eller hur många gånger jag fick rysningar. Introt var värst. Älskade allt! Så jädra bra hon är! Jag vill gå igen! Någon som vill ta en roadtrip till Malmö i november? ;)
Det var lite tråkigt bara att man var så trött efter att ha gått upp runt fem på morgonen och jobbat åtta timmar, menmen...

Förbandet sög! Det var inte bra. Nejnejnej... Önskar att vi hade vetat om att själva konserten skulle börja 20:30 så att vi slapp sitta där i typ en och en halv timme. Jag lyckades iaf smuggla in en vattenflaska så vi törstade inte ihjäl, hehe. Jag blir alltid lika nervös vid kontroller och tullar och skit, och nu när jag visste att jag hade gömt vattenflaskan (i mitt hemliga fack) så blev man inte mindre nervös precis... Men ni vet ju att jag är snål som få och att jag måste ha vatten med mig vart jag än går så jag var tvungen.

Hon spelade alla bra låtar. Det var ingen som jag saknade. Konstigt bara att hon inte spelade "Eh Eh..." men det är jag glad för, för den ligger typ längst ned på listan. Hoppar alltid över den bajslåten, usch...

Vet inte riktigt vad mer jag ska säga om konserten förutom att den var fantastisk :/

Some pics:



Dagen efter konserten åkte vi upp till Bollnäs, för att senare på kvällen gå på 70-årsfest. Det var trevligt. Hann visa Lotta alla rum och hus på gården innan vi åkte. På söndagen hann vi med lite vedklyvningen också. Lotti fick också klyva lite. Duktig :) Hihi... Sedan åkte vi hem och på måndagen (igår) var det jobb som gällde.. för Lotts. Jag däremot var en ledig liten prick som inte gjorde så mycket av dagen.

Lite bildisar från Bollnäs:


På väg upp till Bollnäs stannade vi i Gävle och åt lite mumsig mat :D



Alice som fyllde 70 år, och min lilla syssling i knät :)



Frälsningsarmén kom och underhöll oss med en specialkomponerad sång till Alice



När sången var färdigsjungen satte de igång "I natt är jag din" med Tomas Ledin och började tappad kläder.



Blev lite rädd i början. Trodde ju att de skulle klä av sig helt, men det gjorde de inte och det tackar vi väl för...



Lite fikarast mellan alla klyvda vedträn :D:D Mysigt!

Vet ni vaa? Nu måste jag fortsätta plugga annars blir min gummi arg på mig :(

Hej hej! Hoppas ni är lite nöjda iaf :D

/D

She’s a tramp, she's a vamp...

Hej hopp! Hemma från Bollnäs är vi och jag är redo för mina åtta arbetsdagar i streck! Yey! Nu är den första avklarad iaf.

Det kommer mera... Håll ut!

Nu borde mäklaren (som ska värdera huset, eller vad han nu skulle göra) ha försvunnit från vårt hus. Såå att jag lugnt och säkert kan gå dit utan att träffa på en massa okända människor...



/D

Får man lov att vara lite skitig?

Var precis och duschade, hade egentligen ingen lust med det. Det har bara blivit till ett jobbigt och tidsslösande moment i vardagen. Jag antar att det var i lördags jag duschade senast, så det var ju inte så länge sen innan det här duschtillfället, bara så ni vet. Jag har inte börjat skippa att duscha helt, jag tänker faktiskt på mina medmänniskor. Men just för tillfället önskar jag att det var lite som på medeltiden eller när det nu var man inte tvättade sig överhuvudtaget. Det skulle ju inte hålla i längden i know, hallå medeltiden visar ju det. Och jag vet att en dusch inte sitter helt fel ibland. Jag var ju fakiskt ute i outbacken och trampa i 3 dagar, DÅ var duschen jag tog på em andra dagen den bästa i mitt liv. Kommer exakt ihåg den underbara känslan och hur ren jag kände mig även om det var en dusch utan tvål och tillsammans med gräshoppor. Men nu är jag inte i nån outback...
JAg längtar lite till festivalerna, antingen så kommer jag inte duscha alls dom dagarna eller så kommer det bli som utbacken, då varje dusch kändes som heaven. Den som lever får se men just nu känner jag för att vara lite lagom skitig, lite dirty.

smell me later
/Sickan



ofta hehe...

Micke: Vad göru?
Micke: Hallåååå…svara
Micke: DIN MAMMA
Alexandra: Hur sa?
Micke: Din mamma är en tjockis ^_^
Alexandra: Jaså?
Micke: Birgitta är tjockast i stan
Alexandra: Det här är Birgitta, jag sitter på Alexandras dator och betalar räkningar.
Micke: ofta hehe
Alexandra: Ja Mikael det är jag. Jag får ringa och prata med Karin om det här!
Micke: :s
Micke: Men asså, ursäkta tusen ggr!! Förlåt jag skoja bara m Alex. ring inte min mamma
Alexandra: Det är för sent för det Mikael. Jag ringer henne nu på en gång.
Micke: Nej snälla jag gör va som helst
Alexandra: Då tycker jag att du kommer hit på lördag och klipper gräset sju på morgonen.
Micke: hmmm…ok!!1
Alexandra: Bra då ses vi i övermorgon.
Micke: OK :(

Micke är nu offline.

Alexandra: Nästa gång du loggar in så vill jag bara hälsa en sak. ÄGD!!!1 Mvh, Alexandra inte Bigitta

/Sickan


Ledig dag idag

Idag är jag som sagt ledig, om ni inte redan har förstått det...

Igår jobbade jag 7-16. Tiden gick ganska fort faktiskt och jag fick stressa lite där på slutet med en massa kattmatsburkar. Jag blev helt blöt av svett, fy och blä! 
     Det var en sak som hände, som jag fortfarande blir lika arg och irriterad över när jag tänker på det. En kund håller upp blompinnar och frågar mig på någon slags brytning: "Är det här de enda grillpinnarna ni har?". Jag förklarar för den sketna damen (som håller i sin lika sketna unge) att det där är blompinnar och inte grillpinnar. Vi går tillsammans och kollar om det finns några riktiga grillpinnar, men jag hittar inga. Ungen går samtidigt och håller i en plastburk med typ chokladägg i. Barnet är väldigt litet och i den åldern då man alltid måste hålla i något annars tjuter det (har själv varit med om det ett antal gånger då föräldrarna ska betala i kassan och ungen sitter och håller i något i vagnen som den inte vill lämna ifrån sig). Jag säger till den sketna damen att vi inte har några grillpinnar och börjar gå därifrån. När jag har gått två meter ungefär så hör jag hur ungen tappar burken i golvet. Jag vänder mig om och ser att allt godis dessutom har rullat ut. Jag fortsätter gå och tänker att den sketna mamman som inte vet hur man uppfostrar barn ska plocka upp efter det lilla barnet... Men det gjorde hon så klart inte för när jag kommer tillbaka efter typ två sekunder så ligger godiset fortfarande kvar. Jag blir skitförbannad (mamman och barnet hade gått så jag kunde inte klappa till dem) och plockar upp skiten de har lämnat efter sig. Jag ser mamman vid kassan. Jag går snällt förbi henne och säger en massa fula saker om henne (som ingen hör)... Sedan var jag arg och irriterad på mig själv för att jag inte sade åt henne att hon skulle plocka upp efter sig. Nästa gång något sådant händer då jävlar, då JÄVLAR(!) blir det helt andra bullar. Det kan jag lova.

Tack för att jag fick avreagera mig lite. Jag tänker på den där händelsen ibland, och då blir jag arg. Usch! Förstår inte hur man kan vara så jävla dum i huvudet! BLÖÖÄÄÄH!

Nu kan vi ta upp något positivt istället :D Och det är att jag har fått Adam Lambert's skiva nu :D:D YEY! Jag har ju lyssnat på den sedan typ i november men det är en helt annan sak att ha en skiva i handen. Dessutom så är det lite bonuslåtar som jag inte har lyssnat på än :D

En annan rolig grej är att det nu bara är två dagar (alltså på fredag) kvar till Lady GaGa :D:D Det ska bli såå himla roligt! Ga ga oh la la!

Nu blir det lite bilder för jag tappade tråden...


Från i lördags (var det väl?) när gänget (Alina, Lotta, Angelica, Sickan och Daniel) gjorde stan. Kvällen avslutades med en middag på Friday's



En cooling, två töntar



Ganska cool. Dock inte lika cool som föregående cooling



Mitt nya fina album :D Fick dessutom lite reklam i form av halstabletter från Läkerol. Mumsigt värre!



Den som kommer ihåg min benjaminfikus från Inomhusplanteringar får en guldstjärna av mig. Se så stor och fin den har blivit :D Hoppas den hänger med livet ut. Mitt liv alltså, inte växtens för den kommer ju såklart hänga med sitt eget liv till det tar slut, maha



En död råtta. Fann den på väg till jobbet. Fin, tycker jag.
(Eller är det en råtta? Började fundera nu när jag såg bilden igen...)
Nej! Det är en sork kom jag på nu! Sorki sorki...




Dessa två supertöntar får avsluta detta lilla gulliga inlägg

/D


You're just a fool, just a fool to believe you can change the world


Stackars Alina som alltid ska råka ut för en massa tråk på sina modellerande resor :(




Hej fnas

Ligger i min lilla säng här hemma i Bålsta och bloggar lite från min fina iPod. Det går bra lite ovant att skriva bara men det löser sig. Idag har det varit en dag i resandets och kemins tecken. Jag, Angelica och Lotta har varit bort till Örebro en sväng för att laborera. Det gick fin fint... Det som var lite jobbigt bara var att jag (vi?) inte förstod så väldans mkt... Men som sagt så gick det ju ganska bra ändå... Vi blev klara väldigt fort, runt 12, så vi åkte förbi Donken på hemvägen och smaskade lite (för Sickans skull). Nu är vi (jag och Lotti) även proppfulla med en massa thaimat. Mums! Hehe. Nej, nu börjar jag få krampryckningar av att ligga här och skriva. Imorgon är det jobb från 7-16 som gäller. Skoj skoj... Ha det så bra! /D

RSS 2.0