Memories

Fick värsta Australienlängtan när jag tog på mig mina australiensiska flippisar och gick en sväng till pappa. Har inte använt dem sedan Australien, buhu :(

Tokigt väder är det idag.

Ikväll är det bio. Skojsigt. Lite jobbigt att ta sig till Heronhelvetet bara. Varför bokade vi biljetterna där? Kommer inte ihåg :/ Men det måste ju ha varit för att den tiden passade bäst. Lotta jobbar (tönt) så hon kunde ju ingen annan tid än 18:30. Eclipse heter filmen vi ska se (om inte alla redan visste det).

Har inte gjort en skit idag. Har ingen lust. Orkar inte.

....STRESS! Måste sluta nu. Måste åka 15:09. Gummi sa det alldeles nu, typ.

Hej hej!

24 Mbit/s tack!

Asså kan grannen ta och uppgradera sitt bredband, det e ju så jävla seeegt det dom har nu!

Like:ar bärbara datorer

Ligger på gräsmattan och myser, insmord i olja för att snabbare få den perfekta brännan (typ som den i australia). Det är jävligt jobbigt att skriva bara men men. Jag ligger och lyssnar på några av banden/personerna som kommer till P&L :D gillar Anna von Hausswolff mm mys. MEN typ hälften av banden jag vill se spelar samma dag och nästan samma tider kommer få springa fram och tillbaka så  jag får se lite av alla eller så får jag välja några för jag vill ju helst se hela spelningen om det är bra, annars så är det skitsamma.

Jag borde egentligen, istället för att ligga här, skriva ut min bussbiljett, skriva ut spelschema, packa och åka till hästen! För i natt och i morgon natt jobbar jag och på lördag ska jag väl träffa hattifnattarna + Alina och på söndag jobbar jag och på måndag kl 07.00 går bussen mot Borlänge...detta ger mig typ idag och söndag natt på mig att göra detta och fredag iof haha men då äre ju lugnt hehe ska kanske köpa solstol också och bikini och strumpbyxor, och hårspänen hujeda mig.

MEN HATA ATT LILY ALLEN OCH HARDCORE SUPERSTAR SPELAR SAMMTIDIGT OCH DANKO JONES MEN VA FAAAAAAAN OCH PATTI SMITH alla går ju in i varandra hur ska jag klara detta är frågan? får välja vilka som har den minsta sannorlikheten att komma tillbaka!!!

Svårt liv man har då :P
/Sickan

Vilken dag, vilken dag...

En fin dag är det idag.

Jag har precis checkat fejsan, och gissa om jag är glad?! Haha... Mamma ringde nyss och kom med dåliga nyheter, så nu är jag inte lika glad längre :( Menmen.... Det jag skulle säga var att jag har vunnit en tävling :) Yey! Min Gummi kommer bli glad, för det är nämligeeeeen: Twilight: Eclipse-kit med Team-tröjor, biobiljetter samt deluxe-utgåvan av "New Moon" på DVD! Dock så är det ju lite tråkigt med biobiljetterna eftersom vi redan har köpt egna, men det kanske går att fixa på något roligt sätt.

Nu kan vi ju ta upp den dåliga saken som min mamma meddelade. Snuttan (min gullekatt) har kristaller i urinen. Inte bra. Vi var till veterinären (där jag tidigare praktiserat :) och de kände faktiskt igen mig, kul) med henne idag, för hon har inte kissat riktigt ordentligt. Där klämde och kände de, sedan försökte de ta urinprov men det gick inte särskilt bra. Så hon fick en inflammationshämmande spruta och vi fick plastsand. Åkte hem och väntade på att hon skulle kissa. Vi trodde det skulle ta tid, men vi behövde bara "vänta" en timme ungefär. Sedan ruschade vi till veterinären igen och lämnade urinprovet. Hon skulle titta på det senare i eftermiddag, och sedan skulle hon ringa. Vilket hon nu gjorde i början av detta inlägg (eller rättare sagt så var det min mamma som ringde till mig). Hon hade inget blod och inga bakterier i urinen, men det var en massa kristaller. Vilket kan betyda att det ligger en sten och klämmer. Såå nu ska hon tillbaka dit på röntgen. Inte roligt. Buhu :( Lilla snuttepluttenutte...

Men bara ¨för att liva upp stämning så kan jag berätta för er att jag nu är godkänd i Kemi A :P Och idag var det planerat att jag skulle skriva klart Fysik A-rapporterna, men det har inte blivit så supermycket av det... Men ska försöka fortsätta nu snart. Jag kände mig bara tvungen att blogga när jag såg att jag hade vunnit Twilight-tävlingen :P

Måste berätta om tanten vid övergångsstället också. När vi åkte till veterinären så var det en bil framför oss, han stannar för en dam som går över övergångsstället. När hon har gått över stället så stannar hon. Vi åker bara förbi och tänker inte mer på det (hon hade ju redan gått över så vi stannade inte). När vi åker hem igen så står hon fortfarande vid övergångsstället och tittar. Det ser ut precis som hon väntar på att en bil ska komma och stanna så hon kan gå över. Hon ser liten skruttig ut också så jag tänker att hon bara är en konstig människa. När vi åker tillbaka till veterinären en tredje gång (med urinprovet i handen) så står hon inte kvar. Men när vi åker hem igen så står hon där. Vad är det för knäpp kärring, tänker jag... Vi kör bara förbi henne. Vi möter samtidigt en bil som stannar framför övergångsstället så att hon kan gå över. Kärringen går över, ställer sig på andra sidan och väntar... Antingen var denna tant helt knäpp i huvudet eller så gjorde hon någon slags undersökning om bilar stannar vid övergångsställen eller inte. Om hon gjorde undersökningen så kan ajg ju inte påstå att hon gjorde den särskilt bra. Det är klart att man ska stanna för övergångsställare men när man liksom ser henne från typ 200 meters avstånd gå över stället så är det ju klart att man inte stannar. Dum dum dum... Men hon tyckte säkert det var kul. Hon såg väldigt road ut, inte!

Nu tror jag att vi avslutar där. Upptäckte att det bara är en kvart till att jag måste gå och möta min gummi. Vart tog tiden vägen? Hann inte skriva så mycket iaf... i fysiken alltså xP


Snoban :(

/D

WAKA! WAKA!

Sanimasanimamija, eh eh! Waka waka, eh.. eh..

Maha!
Just nu spelas: Shakira - Waka Waka Esto Es Africa
Den officiella VM-låten. Mycket bra!
Dansa vill man!
IN I IPODEN, säger jag bara!

Är nu ledig onsdag, torsdag, fredag. Och det är ju tänkt att jag nu ska göra labbrapporter och annat skit... Har inte riktigt kommit igång än. Men jag måste!

"Ta dig i kragen, säger jag bara!"
"Men jag kan inte sluta lyssna på Shakira!"
<-- Ett personligt samtal mellan mig själv och mig.

Det som händer idag är att vi ska på visning. WAKA WAKA! Klockan 18 är det samling utanför porten. Spännande! Hoppas den är lika fin som mina förväntningar. Men det tror jag inte, som den pessimist jag är (vet iaf vem jag har ärvt min pessimism ifrån, nämner inga namn men jag tror att hon vet vem hon är, hehe).

Satt och tänkte på en grej som hände på jobbet häromdagen. En tonårsdotter ropar på mig och frågar om jag kan hjälpa henne och mamman. Jag följer efter. Vi går ned till glödlamporna och då frågar hon mig om jag vet vilka lampor som är uppladdningsbara. Jag säger att vi inte har några sådana lampor här. Frågar mig själv samtidigt hur dum man egentligen kan bli. Inte finns det väl några uppladdningsbara lampor, eller är det jag som är helt pantad? Lampan måste ju få ström från något (batteri?) som i sig är uppladdningsbart...

Ahaaa... Hon kanske menade en ficklampa. Hehe... Då får hon skylla sig själv när hon inte säger vad hon vill ha. Haha!

WAKA! WAKA!

Annars så har det gått riktigt smidigt att jobba den här veckan. Började kl 7 båda dagarna och det är ju strålande. Och dessutom så slapp jag sitta i kassan i måndags. Kan det bli bättre? Det enda onda är att fötterna tar så himla mycket stryk när man måste springa runt och lattja.

Vad händer mer den här veckan? Inget speciellt. Förutom att jag och min älskling firar 1 år (!) på lördag :D Grattis på oss!


Nu blir det lite WAKA WAKA :D:D
 

Ha så bra!

/D

Fest i val

Så då har man äntligen landat lite efter en veckas brummande i sverigen. Började med Kolmården med jobbet i tre dagar myyysigt var det även om det var uttröttande för en. Hemma kl 21 på tisdagen, då var det bara packa sina pinaler och sen hopp i säng för halv nio skulle jag vara på fridhemsplan, där vi skulle hämta bilen som skulle ta oss till...SWEDEN ROCK!
Jag klämde in mig i baksätet mellan Amelie och Love och sen bar det av. 8h senare, vilket också inkluderade McD-besök, felkörningar och en sväng på systemet i olofsberg (hej håla) så var vi framme :D jag och Amelie slängde upp partytältet för de inkompetenta och lagom berusade pojkarna klarade det inte.. och så småningom pillades tältet vi skulle sova i också upp. Sen är det lite rörigt i min skalle men vi gick och åt efter det och spanade på nått band och efter som jag inte kommer ihåg så söp jag väl också jo jag tror jag hängde med två gamla klasskompisar :P
Dag 2 börjades vid halv åtta eller nått, jag tror att den första cidern öppnades en timme senare. Nån gång runt tolv skulle jag tro bar det av in till festivalområdet vi såg Stone sour som var en stor besvikelse så jag och Amelie köpte lite mat och lade oss i gräset för att lyssna/vänta på att Nazareth skulle börja. Dom visade sig vara grymt bra och den lille 70-åriga sångaren ville man bara ta med hem och ställa fram då och då för att han skulle sjunga för en. Stort hopp sen till Aerosmith som spela 23.45 eller nått. Dom var också GRYMT bra!! (även om jag däcka i nån låt eller så:P stående btw)
Dag 3 började dagen med en dusch (reeeen flicka) sen gjorde vi säkert en massa saker titta på nångra band och så. kommer ihåg Billy Idol dock, full och glad stod man i ösregnet som var i början av spelningen och sen i stormen i slutet :P allt blåste typ iväg (bla partytältet) den här natten.
Dag 4 bakis som satan när jag vaknar så jag lägger mig på alla saker i förtältet och sover lite till vaknar sen pigg och glad :D vi leker hela dagen och shoppar lite och sen en timme sena, så typ 01.00 ser man Guns n roses traska upp på scenen. nästan längst fram stod jag och hade det bra. Dom var def inte det bästa bandet man sett men det var coolt som fan att se divan Axl Rose i närbild!
Dag 5 gråtandes packa ihop alla saker och sen pressa sig in i bilen för hemfärd

Så det var ett försök till att samamnfatta allt! Ni fattar inte hur jävla kul det var!! hehe kan ju berätta att jag började tappa rösten efter Aerosmith och när Billy Idol hade spelat så fanns den inte längre... snackade satan ändå och jag fick höra att det var sexigt att vara hes hehe :P
Mattias Love och Sergio blev intervjuade, 0.27, 1.10 och 1.37

Puuuuussss hönor
/Sickan

Echo echo

Det harvarit lite tomt här på sistone, det måste ni hålla med om. Sitter just nu och äter frukost hemma i Bålsta. Börjar kl 7 idag efter att ha varit ledig hela helgen. En riktig myshelg har det varit. I lördags mös vi bara med filmee och annat trams. Och igår shoppade vi lite inne i stan innan vi åkte till Lottas farbror som fyllde år, trevligt var det. Nu ska kag dricka upp mitt kaffe och sedan göra mig iordning för jobb, mamma börjar också 7 idag så kag får åka med henne vilket är ganska skönt. Ha det så bra. HEJ!

Nyduschad!

Det var ett tag sedan man va här. Hehe... Men nu är jag det, här alltså...

Ledig idag. Men den kommer inte att vara särskilt ledig ändå. Josefine springer ut (i Hagaparken) så det ska alla vara med på. Efter det är det mottagning i Sköndal. Trevligt. Presenten är inslagen iaf.

Det jag skulle säga är att pappa och Lena nu har fått en lägenhet. Den ligger i Edsberg (Sollentuna) och det är preliminärt inflyttningsdatum någon gång i september. Vårt fina lilla "hus" är nu också ute för försäljning. Det är bara att kika in på hemnet.se om ni är nyfikna (Snäppvägen 75 i Bålsta). OCH det är visning på söndag så Lena är hemma och städar idag.

Roligt att flytta :)

Undrar lite om jag ska äta nu :/ Det blir lite knepigt för jag ska åka 11:09 härifrån (utspring 12:30) och jag vill ha allt klart så att jag sist kan göra mig själv i ordning.

Tycker vi säger så.

Hej!

RSS 2.0