Everybody's looking for love...

Så duktiga jag och mami har varit idag. Vi har gjort en massa. Först var vi till centrum och handlade lite mat (plus andra grejer) till ikväll. Sedan slängde vi tidningar och batterier (2 fulla småpåsar med batterier som min morfar har samlat på sig xP). När vi kom hem så putsade vi lite fönster, bytte lite gardiner, dammsög, påtade lite i trädgården och gjorde lite mat. Det blev potatisgratäng med skinka och sedan en stor mumsig sallad á la Daniel (med isbergssallad, tomat, gurka, gula pärltomater, fetaost och oliver). Så himla mumsigt! Sedan satte vi oss ute i det fina vädret och åt... Så nu är jag supermättad!

Har jobbat måndag, tisdag och onsdag den här veckan. Det var skoj. Höhö... Men dagarna går fort så det är lugnt. Och sedan får man ju en massa pengar också! YEY! Apropå pengar så har jag nu deklarerat. Har nog inte nämnt det här i bloggen, men jag vill bara tala om att jag får tillbala 13 192 Svenska Kronor!!! Coolt va?! Det tycker jag iaf. Nu jävlar ska jag tjäna en massa pengkar!

Måste ta upp en sak som hände mig på jobbet. Fy vad sur jag va efter det! Usch! Invandrare, invandrare, invandrare säger jag bara... Jag satt i kassan som vanligt. Det kommer fram två mörkhyade pojkar som ska köpa två colaburkar. Det blir 12 kr. De har bara en tia. De frågar (på invandrarsvenska): "Kan du inte bjuda på två kronor?" Jag säger: "Nej." Då börjar de tigga av andra kunder efter två kronor. Jag sitter där och väntar. Sedan får de tag på en femma som jag tackar och tar emot. Då mumlar den ena negerpojken något om "jävla svenne som inte kan bjuda på två kronor!" Då ställer jag mig upp och ger honom en käftsmäll! Nej, det gjorde jag inte. Men jag tänkte. Jag kan fan i helvete inte bjuda på några jävla kronor! Det blir helt jävla fel i kassasystemet! Idioter! Efter detta var jag så himla arg så jag bara gick runt och svor. Usch...

Dagen efter denna så gick jag runt i butiken som vanligt och lekte. Jag ser en tjej, runt 15 år, som har en magtröja med ett glittrande hjärta på. Hon har också typ hotpants som är typ vita, resten är rosa. Hon har rött, vågigt, långt hår. Jag tänker onda tankar om henne och förstår inte riktigt varför hon går klädd sådär. Men när hela familjen (som alla såg ungefär likadana ut som henne, förutom mamman som hade skyhöga klackar) kom till kassan och skulle betala förstod jag varför hon och de andra såg ut som de gjorde... De var amerikanskor... Haha, de såg verkligen ut som riktiga typiska amerikanska medborgare. Riktigt kul. Det var bara en cowboyhatt som fattades kändes det som. Men jag tog tillbaka alla onda tankar och förlät henne.


"Har ni yes?" frågar kunden
"Jag tror inte det, men du får kolla där borta vid diskmedlen" säger jag
"Nej, har ni jäs?"
"Menar du diskmedel?"
"Nej, på bröden"
"Jahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, JÄST! Nej, det har vi inte"


Grattis till Kungen som fyller 64 år idag!


Nu måste jag ta en sväng till min fader och hämta lite grejer.

Ni får ha en trevlig valborg, om vi inte hörs senare idag!

/D

Tiden räcker inte till...

Haha. Förstår inte vad tiden tar vägen. Den bara försvinner... Jag tjatar om att det ska komma ett längre inlägg. Det kommer, det kommer... Det är bara det att jag måste gå om 10 min och jag orkar inte springa till tåget så inlägget får vänta.

Men jag har iaf varit och klippt mig nu :D:D Inte så kort som sist. Men det blev bra. Skönt att bli av med alla lockar och håret i nacken, blöö. Nu är jag nästan redo för Valborg. Ska nämligen ha en dejt med henne imorrn. Vi får se hur det går. Jag tror iaf att det kommer att gå bra!

Ha det underbart nu!

/D

IN MY HEAD!

Denna låt ("In my head") är så jävla bra! Älskar den!

Men iaf. Tänkte bara meddela er om att jag ska klippa mig om en timme :D:D:D Ätnligen! Hehe. Klippte mig senast precis innan vi åkte till Australien, och det var ju en evighet sedan!

Orkar inte skriva mer just nu. Men det kommer mera, barabam!

Måste lyssna på den igen!

Ha det så trevligt!

/D

Jag började fundera där ett tag

I förrgår när jag satt på pendeltåget hem fanns det en reklamskylt där det stod "sellyourmother.se". Trodde att det var något amerikanskt påhitt (tänkte inte på att det stod .se) eller att någon bara att skojat och satt uppp skylten. Men jag upptäckte just att det är en reklamkampanj för Sprite. Man ska typ lägga upp sin mamma och sedan ska folk rösta. Och då kan man vinna en massa skit :/

Sellyourmother.se

Det kommer ett längre inlägg om veckans jobberier och annat bajs senare. Nu måste jag ha något i magen, den kurrar nå otrooligt mycket.


pee, nut, butter

Åt precis en macka med peanutbutter. För första gången sen Australien! Herre den resan har skadat mig för alltid, kommer nog aldrig mera kunna äta detta smör gjort på jordnötter igen!! huuu jag fick rysningar och illamående men mitt i allt de otäcka kom en hel uppsjö av minnen strömmande XD ååå mmm aaa ooo iiii matorgasm hmm aha olala posa lite för kameran. hehe japp så fungerar min hjärna X) 

måste ta och skutteliskutta in i duschen och göra mig klaro för min date med AMELIE ;) heeeeeey bruden kommer du hit ofta?

puuussss mina små barn <3
/Sickan

justja jag VILL ha australien-filmen asp gubben och gumman!! Jag hoppas ni e klara med den. 

mina strumpor har tår

Kommer ni ihåg tå-strumporna? Satte på mig mina precis, det känns som att ha fingervantar på fötterna.


Rövhelvete!

Jag hatar mig själv! Jag hatar mig själv! Jag hatar mig själv! Jag hatar mig själv! Jag hatar mig själv!

Varför ska jag vara så himla dum i huvudet och inte kunna säga nej! Det här är andra gången (OCH SISTA!) som jag tackar ja till något på telefon! Speciellt när de påstår att det är gratis! Jag orkar inte!

Har fått en jävla rövfaktura som gäller "Dentally grip floss". Prenumerationsvillkoren är att de bjuuuder på den första månadsförbrukningen! Sedan står det att jag endast betalar de två övriga månadsförbrukningarna! Horor! Jag frågade om det kostade något! JAG BLIR SÅ HIMLA TRÖTT!

Och säg inte "vad var det jag sa" för då skjuter jag er.

/D!


Om jag ändå hade ett liv

Kan någon säga till Magnus Bäcklund att sluta agera ut låtarna han sjunger! Visst det är ju bra för dom som e döva och jag skulle ju kunna stänga av ljudet på tv:n och ändå fatta vilken låt han sjöng. men det är ju grymt irriterande. ååå jag önskar så att det fanns ett bra klipp på detta på dutub men icke...

vi kör en länk istället. lyssna vid 28.25

nej jag har inget bättre att göra
/Sickan

Jobba jobba jobba!

Jörgen ringde nyss. Ska jobba idag från kl 12. Glad? Ja, jag borde vara det. Jo jag är glad. Det var lite längesedan jag jobbade vardag så jag är liiite nervös av någon konstig anledning. Eller så kan det vara för att det blev lite stressigt nu eftersom jag ska ta tåget som går om en halvtimme. Jag tackar Gud för att jag duschade igår och är något så när fräsch... Han frågade även om jag ville jobba mer. Och jag sade ja, såklart. Glad? Ja, det borde jag vara. Jag är glad. Lita på mig. Han sade att veckan efter den 8:e maj så blir det i sådana fall. Han skulle lägga upp ett nytt schema, så vi får se hur det kommer att se ut.

Nu måste jag plocka ihop lite grejer och ge mig av.

Ha det så bra nu då!

/D

50 dagars väntan kvar...

Det är exakt 50 dagar kvar tills den tredje säsongen av True Blood börjar :D:D 50 dagar låter väldigt mycket men inte om man tänker på att det var 59 dagar sedan vi var i Australien. Saatan vad tiden går fort.

Idag har jag jobbat. Klockan var ställd på 4:30 eftersom jag började kl 7 :/ Så jag är lite trött nu. Men det gick smidigt och bra att jobba idag. Eller smidigt och smidigt. Vi kan ju bortse från den osmidigheten när jag råkade kasta en kunds sugrör på golvet, haha. Jag satt i kassan och skulle kasta sugrören på de andra varorna som jag redan hade stämplat in, men jag råkade kasta lite för långt och hårt så de flög ned på golvet. Men jag tror inte kunden såg något för jag reste mig smidigt upp och skyndade mig för att plocka upp sugrören. Det kan man väl säga var "dagens skratt" om ni frågar mig. Haha. Jag tyckte det var roligt iaf.



Mumsigt värre! Ostkaka med grädde och hemgjord blåbärssylt var det som intogs till lunch igår.


Från och med idag är Grodan Sverker en del av mitt skrivbord och liv. Han ska vara med mig ända in i döden, sedan ska mina barn få ärva Grodan Sverker.


Katten Alice är en speciell katt som tycker om att sitta och mysa i mitt fönster.

Mmm, mums! Nu kom min snälla papi in med popcorn till mig :D:D Kanske ska ta och göra mig en kopp te också, och kanske kolla lite på Lost :D

Vi hörs, syns och ses!

/D

Hej stureplan!

Shit pommes asså jag var på 3 stureplansställen igår! haha nej jag var inte den enda brun-och korthåriga människan där men nästan :P Vi avslutade på Spy bar där jag sumpar min plånbok, SÅKLART!!! det enda positiva i det här är att den försvann i slutet av kvällen... spy bar är för övrigt ett skitställe där det är jättetrångt och plånböcker blir snodda. men jag fick iof ett jävligt trevligt ragg där så helt skit var det inte ;)

nu är jag trött som satan och jag måste sova lite för jag ska jobba natt
jag är nog den äckligaste människan i täby just för tillfället, hej dusch!
hungrig som ett svältande barn i afrika är jag också
och för att toppa så har jag ett irriterande halsont, muuuuums!!

nu ska jag ta och mata mig så jag orkar bli ren, för att kunna vakna fräch som en nyponros efter min nap!

smell ya later (or me)
/Sickan  

Lönedag

Jag sade aldrig det förut, men nu är jag hemma. Om ni ville veta, för det ville jag iaf.

Igår var det en dag i snöns tecken. Inte roligt.

Jag rååkade beställa lite grejs från CDON. Roligt :D. Var tvungen att beställa Adam's album som släpps den 5:e maj i Sverige. Jag blev så himla lockad när jag fick veta att man kan vinna ett idolkort med autograf om man bokade albumet. Och råkade beställa De sju samurajerna som jag så länge har velat ha, den kostade bara 59:- nu så jag tyckte att jag förtjänade det.

Och idag är det lön. Yey! Och i helgen ska jag jobba. Yey!... eller inte...

Mina små kattisar är söta. De är ute i det fina vädret och busar. Hihi.

OCH! Jag är lite ledsen för för för... snyft... Lottas pappa har biljetter och allt som man behöver för en heldag på Grönan. De öppnar ju imorrn så han har fått premiärbiljetter. MEN! Jag ska ju självklart jobba. ALLTID! Orkar inte... Baja!


Bakade ju bröd för ett tag sedan. Och så här mumsigt var det.



Mmm, bröd. Och Morfars traktor. Brum brum! Var där i slutet av mars månad.



Sesåja, slicka katten ;)



Slicketislick

/D

Tina is almost No. 1 in the UK



Tina Turner was the HOT NEW ENTRY on #13 at the midweek charts in the UK - 21 years after its first chart entry! She never had a No. 1 hit single in the UK - be part of the campaign - download now, invite your friends and celebrate the Glasgow Rangers!


Jag fick rysningar när jag lyssnade :D Tina har aldrig haft en "etta" i UK så nu vill alla hennes fans (med hjälp av facebook-gruppen) göra Tina glad genom att ladda ned "The Best" så att den tar sig hela vägen upp till förstaplatsen. Det är ett samarbete med Glasgow Rangers också, de har "The Best" som "Anthem", och vill fira att de vann The Scottish League.

Bladibla... Jag tycker iaf att det är stencoolt :D


Om man vill (och orkar) göra Tina en tjänst genom att ladda ned låten så gör ni så här:


Download the Best for FREE
How To Download The Single Without The Need To Purchase And Still Have It Count For The Charts This Is How…

If you don’t have a Credit Card and want to support this cause for free, there’s still a way !
1) Go to
http://www.nokiamusic.co.uk/ Download and install the player on the main page insuring you select UK when it gives you the setup options!

2) Open the program and click [STORE] /”Join Now”, Click “Join Nokia Music”,
3) fill out the details to create the account (No credit card details are needed)

4) Go to the main Store page and to the left you will see a box that says “Redeem Pin” Click on “Continue”
5) Enter this code it will give you £4 free credit DHBQ-2LBM-96Q8-PD9W

6) Search for: Tina Turner- THE BEST

7) Click the Orange down arrow next to each of the songs, then click the blue tick. Congratulations you have just contributed Now lets spread the word!



/D

Mat mat mat snart...

Idag har det varit en dag i resandets tecken. Dagen började med uppvak och vägning av katter... Sedan snörade jag på mig skorna och begav mig bortåt, mot oändligheten - Bålsta. Mamma och Magnus är i Bollnäs just nu så jag var tvungen att checka mina små sötnosar. De hade knappt något vatten kvar och lådorna var dirty. Såå jag kom i rättan tid. Och jag var tvungen att ta ersättningsbuss från Kungsängen eftersom det är signalfel (som tydligen har pågått i en vecka) mellan Bålsta och Kungsängen. Jag skyndade mig hem och tog tåget som gick en halvtimme senare. Så det blev en snabbvisit där. På hemvägen kom det ett sms till Lisas mobil om att de får åka hem ikväll (kl 19) såå detta är den sista kvällen här. För senare åker vi till Vidja och partajar.

Idag är det Adrians födelsedag så grattis till honom :) Alla är här i lägenheten och vi ska nu snart äta lite mat. Och sedan blir det tårta. MUMS! MUMS! MUMS! Jag förtjänar en tårtbit så duktig som jag har varit...

Nu får det vara bra. Har ingen fantasi. Ville bara att ni skulle veta hur allt ligger till.

Nu borde maten vara klar. Hejsi!

/D

Det händer i Bålsta

Läskigt läskigt...


Här hittades kroppen.


Annars så är det bra, höhö. Buffy mår prima. Jag har diskat och varit duktig. Nu tänkte jag slänga mig in i duschen. Ska ju på studentskiva ikväll, om jag inte har sagt det. Jag är inte särskilt pepp menmen... vad gör man inte för att människor ska bli glada... Det var iaf bra att ungarna kom imorse så slapp vi oroa oss ikväll :)

/D






Mmmm, mumsigt med äggula

Nuuu måste hon ha fött klart. Det ser så ut iaf. Har nyss givit henne en liten äggula för att hon har varit såå duktig :) Det blev två små gulliga bebisar som just nu ligger och snuttar tutte.

Nu börjar farbror Daniel bli lite hungrig. Kanske han ska äta lite...

Ha det underbart nu, så hörs vi.

/D

PS. Glömde nämna att vi klarade kemiproven :D:D Båda två fick 36 av 40, vilket är superduperbra! Jag kan inte fatta att vi har gjort och klarat alla proven. Jag har knappt läst något i boken. Haha :D

Help me

Nu har det börjat! Aaaah.... Men det går bra. Så länge allt går som det ska (eller som det står i papprena eftersom jag inte vet hur en normal kattfödsel ska gå till) så är det lugnt. Hon har ploppat ut en liten unge för tillfället. Får se hur lång tid dettta kommer att ta :/

Hejhej!

/D

Inte kul Buffy, inte kul...

Nu är klockan snart halv tre. Lotta ligger för tillfället och sover medan jag ligger och kollar på en dräktig katt. Det är alltså dags för födsel snart... Hon började typ få förvärkar precis innan vi skulle gå och lägga oss, inte så roligt. Så nu är det bara att vänta på att ungjävlarna ska ploppa ut.

Nu får jag kramp i armen för jag ligger ned och skriver...

Ha det så bra!

/D

En bra dag idag

Idag har det varit fint väder och jag har suttit inne hela dagen. Men jag känner mig riktigt nyttig och duktig ändå. För jag har tränat. Yey! Hehe... Plus att dagen började med havregrynsgröt :D Och till lunch (efter typ en timme med Wii Fit) blev det två toast med tonfisk och stekta ägg, och 3 st kiwi med vatten till. Så himla nyttig! Det måste ni erkänna :D:D

Buffy har inte börjat ploppa ut några ungar ännu, tack för det. Hoppas hon sparar sig till imorgon kväll. Eller inte... Kom på att vi ska på studentskiva, aj aj aj... :/

Nu ska jag iaf gå och möta min favorittjej som har jobbat hela lååånga dagen :)

/D


Big bang

Tittar på The big bang theory attans vad kul det är!
Tittade på Zack and Miri make a porno tidigare idag och attans vad kul den är!

Thats all i have to say bitches

/Sickan



minicrush på Seth <3

Kisskatt

Tita har precis varit och kissat. Och jag har precis varit och checkat den havande katten. Asså, hon kommer föda när som helst... jag har den känslan iaf... Helgen har varit mycket bra. Lite kort menmen... I fredags var vi till Värmdö på middag. Trevligt trevligt :) I lördags hade jag och gummi en mysdag. Den bestod inte av särskilt mycket, endast film, mat och en massa mys. Igår däremot lekte vi lite med Angelica, Sickan och Amelie. Fast på dagen åkte vi in en sväng till den stora staden och shoppade lite. Köpte en t-shirt, ett par blåa jeans och ett par blåa skor. Hihi, allt var blått, blått och blått. Åt en snabbis på Macca's :P För att sedan dra oss vidare "hemåt" mot Jordbro. Mötte som sagt the gang på vägen...

Idag har jag inte hunnit med särskilt mycket... ännu... Hehe... Har kollat på Breakfast at Tiffany's. Riktigt bra faktiskt. Nu däremot ska jag leka lite med Wii Fit :D

Kom på att jag fick ett sms imorse med en fråga om jag kunde jobba idag. Men jag tackade nej eftersom katten kommer föda när som helst. I sms:et stod det även att han skulle höra av sig senare under dagen om jobb i sommar och även om eventuellt mer jobb under året... Men han har inte ringt än, så vi får se hur det blir med det.
Har även kollat om kemiproven är rättade. Mitt ena prov var rättat, fick typ 36,5 av 40 :D:D, men de andra var inte rättade ännu. Blah blah...

Ha det så bra så länge!



2008-07-06 (Gotland, Lummelunda)


/D


i don't really need to look very much further

Har precis avlägsnat en sista snyftning till tonerna av I Will Always Love You. The Bodyguard har snurrat i Xbox:en här i Jordbro denna förmiddag. Den var sorglig och bra, hehe. Har haft en katt i ansiktet i princip under hela filmen. När jag säger ansiktet så menar jag ansiktet. Jag låg på rygg med armarna i kors, och Tita låg i skålen som bildades av mina armar. Vi hade det mysigt, men det blev lite varmt efter ett tag när solen började titta fram. Jag visste att han inte skulle svika mig :)

Planerna idag är att, för det första, göra prov. Måste göra de två proven som jag har kvar i kemin. Sedan framåt kvällen så åker jag och Charlotte ut till Birebo på Värmdö och firar pappa Thomas som fyllde år häromdagen (i söndags). Antar att vi får skjuts av farbror Niklas och moster Julia, annars så blir det lite knepigt... Fast sådant där löser sig alltid :)

Nuuu börjar min mage kurra som en kattmamma som snart ska föda (Japp! Jag har faktiskt läst på xP)

Hej så länge!

/D






En pappa flera pappor



Alltså...Herre! När en av Sveriges största tidningar inte vet hur man hanterar det svenska språket har det gått alldeles för långt :/

In my head

Jordbro = läskigt. Haha! Läskigt i bemärkelsen att det ligger en coca-colafabrik här xP Kom på det precis... haha... Nej, men det är faktiskt läskigt här. Jag är livrädd bara jag sätter foten utanför lägenheten. Promenade igår var inte fridfull precis, gick på helspänn hela tiden... Usch! Och när jag stod i kön i mataffären så stod det en pojke väldigt nära mig. Gissa om jag höll hårt i mina fickor?!

Nu vill jag bara att katten i köket ska sluta med sitt jädra gnällande! Jag måste läsa kemi! Det är provdag den här helgen (tors-sön), och vi hade tänkt att vi skulle göra alla proven idag så att vi kan få pusta ut och mysa lite sedan... Hoppas det går bra för oss... Har bara 2 prov kvar av Kemi B (Lotti har ett prov kvar) såå det skulle ju vara skönt att ha det avklarat...

Nu ska jag inte tråka ut er mer...

Hajhaj!

/D


Helt klart läskigast - "Centrum"

Kattvakt

Sitter är med en liten Tita i knäet. Hon hänger och klänger på mig så jag blir tokig. Jag tror att hon har en crush på mig, kanske ska sätta mig ned och tala om för henne vad det är som gäller. Haha, skojade bara. Hon är förmodligen bara en liten kelgris som vill mysa med alla hon träffar...

Buffy lever ännu. Gibli lever också. Jag lever också. Lotta lever också. Så vi har ingenting att vara ledsna över här inte. Dock så jobbar den sistnämnda så lite kanske man har att vara ledsen över iaf...

Dagen hittills har inte betsått av särskilt mycket. Har bara ätit frukost, kollat på ett avsnitt av Vampire Diares, checkat mejl och skit... Det som är planerat är att gå till "centrum" och köpa kaffefilter. Sedan kanske jag tar en liten promenad i det underbara vädret då när jag ändå är ute. Problemet är bara att jag inte har någon aning om vart jag ska gå. Har i princip aldrig varit här förut så jag vet liksom ingentingen om vart man kan gå... Menmem, allt här i livet löser sig.

Har inte så mycket mer att säga för tillfället!

Hejsisvejsi!

/D

Show me your teeth

Nu har jag precis duschat. Skönt var det. Jag måste bara säga att jag hatar min sadel, till cykeln alltså. Den är så himla okomfortabel så det inte är sant. Jag har så himla ont i röven, känns inte bra... Men så är det varje år efter första cykelturen, så jag är van.

Idag är det Jordbro som gäller. Jag och Lotti ska som sagt vara kattvakt åt Lisa som reser bort idag. Trevligt för henne. Trevligt för oss också, så länge allt går som det ska och ingen katt vill föda :/ mihi

Jag känner att jag börjar få lite bråttom. Har inte packat eller någonting ännu. Kom på att jag inte ens har borstat tänderna, hehe... När jag har sovmorgon så blir det lätt så här xP

Nu ska jag äta lite. Det blir köttfärslimpa för typ 4:e gången i rad nu. Jag kan inte låta bli den för den är sååå himmelskt god. Mums! Mmm... pappa har tryckt in oliver (haha, fick en bild av att han står och trycker in Oliver i en bit köttfärs) i limpan, och sedan är det fetaost i. MMMMM..... Nej nu måste jag springa och hämta maten min.

Vi hörs!



/D

It's time to try defying gravity

Har ingen blogglust just nu, men det måste ju göras... annars får man klagomål. Vad har hänt i mitt liv kan man undra. Inget speciellt...

Har jobbat i helgen. Det gick bra. Hade ¨några snattare som tror att de är någonting. De första var en familj med två ungar, jag säger inte att dem inte var svenskar för det var de inte, som handlade som vanligt. Mamman hade en handväska och en midjeväska.. Allt slutade iaf med att polisen kom och att de blev jagade utanför centrumet på parkeringsplatsen. Det andra snattarparet bestod av en förälder med barn, jag säger inte att de var franska zigenare men det var de. Polisen kom typ igen och lekte... vet inte så mycket, sorry. Och apropå denna skit så blev jag vääldigt aggressiv och ilsken när vi skulle gå hem. Då ser jag att någon jävla idiotjävel har använt min (MIN!) mugg! Det står klart och tydligt DANIEL på den. Vad är det man inte fattar då? Det var väl någon av de där jävla butikskontrollanterna! Dö ska de! Anledningen till att vi har namn på våra muggar (och bestick) är för att vissa på jobbet inte verkar veta hur man använder en diskborste... Så till slut så fixade chefen fram egna muggar och bestick. Jag kanske inte sa det men min mugg var inte ens diskad, den stod på bordet med kaffe i. Usch säger jag bara, öööäääh...

Om vi övergår till det positiva så har jag pumpat min gulliga lilla cykel som egentligen är alldeles för liten för mig idag. Jag tänkte nämligen ge mig ut och göra Bålstas gator osäkra. Måste ju passa på att motionera nu när det är så fint väder! :D:D:D

Så då säger vi så då? Bra.

Vi hörs!



/D


K K K Kattrak

Sitter och vänteliväntar på Ange som förhoppningsvis ska komma snart. hon hade lite problem med att hitta bilen (luktat på glöggen??) men sist jag hörde så brummade hon på. Hon ska ha hundskrället med sig också :) älskar kombinationen mina katter+hund dom e verkligen inte smarta när det kommer till andra djur, tur att morra (grr) har den kvaliten istället. MEn iaf ange kommer och vi ska väl ut å vandra lite i skogen kanske OCH raka klart min katto. haha halva katten blev som sagt bara rakad i fredags innan skäret valde att bli slött. fan det suger att jag inte har en endaste liten fungerande kamera just nu för han ser så sjuktrolig ut!

så här fin va han iaf innan jag fick min djävulska ide att säga hejdå till pälsen



 

/Sickan

Färdigbakat!

Nu har jag bakat färdigt. Bröden ligger just nu och avkyls så att man eventuellt kan få smaka lite innan jag måste gå (om 40 min). Ska ju åka till Vidja (som vanligt) och mysa :) Hann även kolla på Lost medan brödet jäsade, och jag råkade fälla en tår. Jag förstår inte när jag blev så här himla känslig. En tönt! Hehe, nejdå... Det är manligt att visa känslor xP 

Nu ska vi se om brödet vill ätas...

/D

Arvidsjaur

Precis hemkommen från The Centrum of Balsta! Har varit på arbetsförmedlingen! Äntligen! Som Gert brukar säga... Nu sitter jag här och är oerhört taggad inför livet. Gick en sväng förbi Ica (i rutan) och handlade jäst och linfrö :D Japp, ni hörde rätt! Ska nämligen baka lite bröd. Fick en oerhörd lust att göra det, så nu är det bara att sätta igång när alla ingredienser är inhandlade :P På arbetsförmedlingen gick det bra. Fick prata med en kvinna som satt i Arvidsjaur genom en tv-skärm. Alltid lika roligt det där, eller inte... Blir kallad till ett sådant där värdelöst informationsmöte igen, inte kul. Menmen... Nu kanske min pappa (och delvis mamma) slutar tjata lika mycket om att gå dit. Grejen är ju den att nu måste jag anstränga mig också för att hitta ett jobb, vilket jag inte orkar. Men jag måste!

Nu har jag inte så mycket att säga för tillfället. Vi hörs snart igen!

/D


Påminner väldigt mycket om Anna Anka xP



Varför ska man alltid fastna vid youtube när man bara söker efter en liten video, bajs! Men jag älskar Skrotnisse så det här måste ni se. Känner igen det där gnällandet vid 2:00 xP

They don't care about us

11,50 :-, det var vad det blev på Ica. Har varit och handlat fänkål och chili. Fråga mig inte varför för det får ni reda på ändå. Mamma ska nämligen göra någon slags fiskgryta. Hoppas den blir god :) Chilin tog de bara 3 kr för, den skulle egentligen kosta 6 kr... Och då började mina tankar att flyta omkring... Många tjatar ju om att rätt ska vara rätt, även fast en vara går in för 1 kr mer än det utsatta priset så kommer många tillbaka ändå och tjatar om att rätt ska vara rätt. Borde man inte då gå tillbaka även fast man själv har tjänat på att de har tagit ett mindre pris? Jag bara frågar. Rätt ska ju vara rätt. Inte för att jag själv skulle gå tillbaka för att betala 3 extra kronor men ändå...

Sprang även förbi biblioteket för att låna böcker till Julia, men det blev bara en bok... Resten var utlånade/försenade. Idioter! Apropå det så måste jag låna om min bok, den skulle vara inne igår xP hehe *vissel* *vissel* Yes! Det gick!

American Idol rullar i bakgrunden... Har inte så stor lust att kolla, för jag tycker inte att det är så många bra den här säsongen. Har ingen riktig favorit, alla är tråkiga och har röster som man hört förut, trååååkigt!

Har även kollat om det finns något roligt jobb åt mig på platsbanken. Har inte gått till Arbetsförmedlingen ännu. JAG SKA! IMORGON! Jag lovar. Idag har de stängt :( Fast jag har hittat ett jobb som skulle sittta rätt bra, nämligen som Serviceminded Bingovärd/värdinna. Haha... Arbetsuppgifterna innefattar utrop, bingobricksförsäljning, kassahantering, upprättande av dagrapport, städning, viss smörgåsberedning. Ensamarbete förekommer.

Jag tyckte det var roligt iaf :D Mihi

Men hörrni, nu ska jag leka lite... Ha så bra!

/D


Fruxo

Har precis kommit hem efter en resa från Vidja. Sitter för tillfället med min Fruxokopp och slurpar te. Gott. Mamma är ledig idag, jag med (kanske inte så häpnadsväckande)... Igår var vi till Lottas kusin Jesper, som fyllde år. Det var trevligt det.

Jag har lock för öronen. Det är inte roligt. Förstår nu hur Sickan känner sig när hennes lock aldrig vill släppa. Har haft det i säkert en vecka nu. Orkar inte mer snart... Vänsterörat vill vara med och leka ibland men högerörat är bommat och stängt.

Vi klarade alla proven vi gjorde i helgen :D Vilken lättnad. Trodde nämligen itne att jag skulle klara omprovet meeeen det gjorde jag, yeye! Nu har Lotta bara ett prov kvar i kemin, och jag har två. Jag tycker vi är jätteduktiga i och med att vi inte förstår ett jota av vad vi gör xP

Nu när jag ändå kommer ihåg det så måste jag skicka lite bilder till Pannkakan. Bajs! Kom på att bilderna är på datorn hos pappa :/ Såå vi får vänta lite med det... Går eventuellt dit senare under dagen...

Har även fått en lista av Julia med böcker som hon måste ha. Såå jag måste dra mig ned till biblioteket också. Puh! Det är mycket som ska göras idag :P Hehe. Fullt upp!

Så nu måste jag lägga locket på om jag ska hinna med allt :)

Let's dance!

/D


Kom på att jag lekte lite igår också :D Hihi... Leken resulterade i dessa bilder. De är tillägnade min Gosegumma ;-) Det var skitsvårt att få det bra, så klaga inte!



ere fest eller?

Påskhelgen har spenderats med släkten på fredagen (fick b-day paket woho XD) och sen utgång med mammelie på harrys wii lördagen var det jobb 15-22 och sen ut och leka med mammelie igen men nu på rocks!! söndag var det jobb igen och sen hoppelihopp hem på cykeln och sen med tåget och sen skuttskutt till tegel för superparty med JULIA XD länge sen jag träffa den bruden men faaan vad kul vi har och sen sovsov... hos julis pv och nu HÄSTHÄST got to go

smell ya later 
/Sickan 

Så mycket krav så lite tid

Nu har jag fått klagomål, av en viss person som vi inte behöver nämna vid namn, om att bloggen inte uppdateras så ofta... Den här personen borde ta det som en komplimang eftersom tiden istället ägnas åt henne (ja, det är en hona), menmen nu får jag väl skriva lite då...

Påskhelgen har varit en ledig helg med en massa godis, god mat och film. Mysigt! Idag har vi kollat på Marley & Me som jag grät något förfärligt till. Den var riktigt sorglig,buhu... Igår var vi hemma i Bålsta hela dagen. Den bestod av provgörande. På kvällen kollade vi på Paranormal Activity, mycket bra film. Och sist så kollade vi på New Moon, inte lika bra men helt okej. Vi har även kollat på China Blue som var en skitfilm, usch vad dålig den var.

Nu tappade jag lusten till att skriva... Imorgon har jag planerat att gå till arbetsförmedlingen. Vi får se hur det går med det, men jag måste inse att jag måste skaffa mig ett jobb snart annars dör alla...

OCH! Det här med snön (som inte längre finns kvar) är lite roligt, för jag sade redan till Lotta igår att det kommer säkert komma mer snö. Hon trodde mig inte, men vad var det jag sa? Huh huh?

Ha det så bra nu så hörs vi!

/D



RSS 2.0