Katter i py(jama)s dom hatar livet så

NEJ JAG VET ATT JAG ALDRIG SKRIVER NUMERA!  är i en lite svacka.. så nu var isen bruten.

Vet ni vad en isbjörn väger?  Sug på den ni

Såååå idag har jag tagit min första körlektion..älska paniken när jag glömde hålla ner koplingen när jag växla, gubben måste trott jag var ett psykfall Jag skrek ; hjääälp vad ska jag göra och släppte allt haha. jaja det krävs ju några till alltså.
Snart ska vi till el veterinäro och vaccelivaccinera K1 och K2 läääänge sen sist hehe JA jag har gått djursjukvård...ska till hästfan också undra om jag ska göra det nu eller senare kommer inte palla senare så jag gör det väl nu då även om det är 100 garder varmt.

MEN Arvika då undrar väl ni! ja vad kan jag säga, det var lerigt, det regna, det var sol, det var fylla, det var ligga, det var skratta så man kissa på sig lite, några fick byggfylla andra blev skrattfulla, hitat nya favvo band, se så bra spelningar att man ville dansa, gråta och svimma. Sen blev man sliten, trött, död röst (som ALLA måste komentera :P) och LYCKLIG

Svar: Tillräckligt för att bryta isen! hehe cheesy raggningsreplik men jag måste älska iaf 

Jag ska bättra mig
/Sickan



Muuuu...

Det är sommar. Och det är varmt. Då får man lov att dissa bloggen lite...

Men jag tänkte iaf bara meddela alla om att labbisarna i Fysik A nu är inskickade (jippi). Så helt värdelös är jag inte. Höhö!

Kan ju säga till alla som inte redan vet det (alla vet nog redan men det är roligt så jag måste skriva det) att jag och Carlotta ska flytta. Till Rotebro. Längtar sååå bajsigt mycket. Den 14:e augusti kommer det att ske. Skoj skoj!





Planer för de kommande dagarna:

Lördag: Jobba 7-17:15. Efter det ska Angelica, Alina (du ska väl också med?), Carl8 (haha, så himla roligt) och Daniel (japp, det är jag det) ses och mysa.

Söndag: Jobba 11-17:15. Sedan reser jag till Vidja tillsammans med min resväska.

Måndag
: Kl 6:00 går bilen mot NORGE! Jippi :D Vilket också innebär att min semester börjar :D

Tisdag-Torsdag: NORGE!

Fredag: Åker jag och min älskling till Göteborg. Där ska vi mysa på dyrt hotell och gå på Liseberg :D

Lördag: Liseberg sker alltså denna dagen, höhö

Söndag: Hem, hem, hem med tåg, tåg, tåg.

Måndag: Tidigt tidigt åker alla till Bollnäs för att på kvällen avnjuta grillnatta i Bollnäs centrum.

Tisdag: Hem, hem, hem med bil, bil, bil

Onsdag-Söndag: LEDIG!


/D


En ny människa att hata!

Har egentligen inte så mycket tid till att blogga, men vem bryr sig?

Vill bara skicka ett hatinlägg till en människa som inte tyckte om min ton. Han höll i en saftsil som förpackningen var trasig på (tro det eller ej, men han var svensk, hehe skoja bara... eller asså svensk var han ju). Han frågar mig om det finns några fler på lagret. jag säger att nej, det har vi inte. Han frågar om han kan få den billigare för att förpackningen, som han ändå kommer slänga när han kommer hem, var trasig. Jag säger: nej, jag får inte göra så. Då säger han: vadå, måste man inventera varorna innan man köper dem? Jag svarar kort och gott ja. Då blir han helt crazy och bara: BRA SVAR! Sedan går han därifrån och är skitsur. Jag sätter mig i kassan och han kommer dit. Då mumlar han något som jag inte kommer ihåg, typ något om att personalen är så himla hjälpsam. Då säger jag att jag bara sa som det var. Jag svarade bara på hans töntiga jävla frågor! IDIOTJÄVEL! Då säger han att jag kunde ha en bättre ton. IDIOT! Klockan var 18:54, vi stängde om fem minuter. Jag orkar inte va trevlig hela jävla tiden. Jag tyckte inte ens jag var otrevlig. Fattar inte. Jag bara sa som det var. Dessutom så frågar minst 10 personer samma sak varje jävla dag! HATAR DIG! Och efter det så tänkte jag på vad mer jag skulle sagt till idioten. Men nu är jag så jävla trött och irriterad så nu orkar jag inte ägna mer tid åt honom.

Kände bara för att avlasta min irritation lite.

Tack!

Nu ska jag duscha en snabbis. Sedan skuttar jag iväg till Ida, som nyss är hemkommen ifrån India. Det bjuds på mat, dryck och bildspel. SKOJ :D

Imorgon åker jag och Lotti ut till Värmdö, till farmi och farfi (Lottas alltså).

NU DUSCHA!

Hej svejs!

/D

Can you handle what im about to do...

Sitter ensam med musik på högsta volym :D Roligt :D

idag har jag jobbat till kl 12. Det var trevligt det. Kom hem. Satte mig vid datorn... Runt kl 15 ringde Lotta och frågade om jag ville hänga med till farmor och farfar. Jag tackar efter lite tvekande nej. Detta har resulterat i att jag är alldeles ensam nu, imorgon också :( Muhu... Anledningen till att jag inte åkte dit är för att jag inte orkade... Det känns som att jag har suttit och åkt fram och tillbaka varje dag nu, och jag kände bara för att nu vill ajg vara hemma. Hemma och plugga (host, host)...

Råkade kolla på American Idol-finalen. Den var bra. Dock inte lika bra som de tidigare... Men jag blev rörd som vanligt. Speciellt nrä Paula kom och pratade. Det var ju Simons sista program som jurymedlem, så det var lite sorgligt emellanåt. En sak som jag inte förstår är varför de inte hade någon vinnarlåt?! Hur svårt kan det vara liksom? Istället får de sjunga en jävla cover, som vinnaren sedan får släppa som singel. Hur kul är det?

Christina Aguilera var med. tycker att det är synd att hon har halkat in på något konstigt musikspår. Förstår inte. Hennes röst är ju för bra för sådant trams!

Och varför har ingen sagt till mig att Janet Jackson har exakt samma sångröst som Michael?

Carrie Underwood är så himla bra! Kom till Sverige föri#%&¤/!


Quick, slow, high or low? You're never gonna know for sure...

Nu får ni ha det så mysigt! Jag börjar kl 7 imorgon så jag borde typ kanske eventuellt gå och lägga mig snart... Men jag vill inte! NÄH!


RSS 2.0