Jam-Alice is back in town



Tänkte bara meddela att biljetter till konserten med Tina i globen den 19:e april nu också är inköpta :D Och det är inte långt kvar till Hamburg nu, muuh

Har försökt plugga idag men det har inte gått så bra. Inte bra alls... Det är prov imorrn... Jag förstår inte riktigt vad provet ska vara på, menmen.... hoppas det går bra. Det är ju kryssprov så det borde inte vara så svårt, fast så tänker jag varje gång och då brukar det inte gå så bra.

Kollade på "Made in Sweden", och jag tycker faktiskt att det programmet bara blir bättre och bättre. I början fattade jag inte vad det skulle handla om och tänkte att jag skulle ge det en chans. Men nu är jag fast, Andreas s.k. "leende" får mig att skratta varje gång. Haha!

Jadu, vad ska man säga... Någon som vill ha cola-nappar? De är lite hårda men om man suger på de blir de mjuka. Jag har tröttnat på dem, för de tar aldrig slut, hur mycket jag än äter.

Jag borde nog sova nu, anser jag men jag har ingen lust. Jag orkar inte gå och lägga mig... Vad skönt det skulle va om man bara behövde gå och lägga sig, inte liksom förbereda sig för sängen. Bara lägga sig ned och sova. Vad skönt det skulle vara. Jag sade till mig själv idag att jag skulle iaf läsa igenom CITES-papprena och eventuellt börja skriva lite anteckningar men det har jag inte kommit någon vart med. Så jag får väl sluta skriva en massa skit här och sätta igång med det istället, eller vad tycker ni? Det tycker jag iaf!

Hade brade!

/D

Av Lotta

Tinaaaaa! Först när jag fick reda på det så blev jag lite snopen, eftersom det hade gått åt mycket pengar för att komma till Tyskland men jag har funderat och kommit fram till att hur vi än hade gjort så hade det aldrig blivit så att vi inte hade bokat biljetterna. (Konsekvensetik). Så det spelar egentligen ingen roll. Nu är mitt stora kval, "Ska jag gå i Globen också?". Dyrt är det, och jag vet inte om jag har de stålarna, hehe. Men viljan och motivationen finns. Dock vet jag inte om jag kommer ha beslutat mig vid morgondagen kl. 9. Jag kommer nog iaf sitta vid datorn om det är möjligt. Muhahha.

Och jag vet att det har blivit lite mycket inlägg om Tina och jag beklagar min medverkan i överdosen men det är ok. Bara så ni vet.

Lotta varde namnet, tack. Som i "Lotta ut någonting", "Vi lottar om det" eller "There's a whole lotta lovin goin' on"

AAAAH!!! TINA TURNER!!!

Tina Turner Tickets

Hjälp mig! I can't breathe! Haha. Tina Turner kommer till Globen den 19 april! :D:D:D  Någon som vill gå med mig? :D:D:D P

AAH! LOST!



Upptäckte för två minuter sedan att Lost är tillbaka :D:D Änteligen, det var minst ett år sedan säsong fyra var. Men nu är säsong fem här, näst sista säsongen innan det är slut. Jag har inget minne av hur det slutade sist men det löser sig väl. Får kolla på det någon gång när jag har tid, fast tid för tv-/filmtittande har jag egentligen aldrig, men det löser sig som allting annat här i världen :-)

Nu har jag äntligen skrivit klart hundutställningsuppgiften från utställningen vi var på i början av 2007. Haha, det är två år sen nu, fan vad tiden går fort. Förstår inte varför jag inte har skrivit klart den tidigare, det tog typ en kvart å skriva klart den. Man kan inte göra något annat än att skratta, haha...ha..ha... det är kanske lite sorgligt ändå... ha...*host*...

/D

PS. Kan inte någon berätta för mig vad Alice vill. Hon sitter bara och kollar på mig, med en mordlysten blick. Vad ska jag göra?

Propp-etti-topp



Proppen, proppen, droppen. Igår blev det nog lite överbelastning här hemma. En propp gick, vart han gick vet jag inte men huvudsaken är att den gick. Det var en helt vanlig dag och jag tänkte att jag skulle byta kläder på min säng, för det va ett tag sedan. Så jag gjorde det och slängde in kläderna (+lite annat roligt) i tvättmaskinen och tvättade. Runt, runt, runt gick det... När tvätten var klar tänkte jag att jag skulle torktumla lite grejer i vår typ 20 år gamla torktumlare som låter riktigt illa när han är igång, det dånar i hela huset och man hör till och med hur det dånar om man står utanför huset. Men den fungerar faktiskt även fast den inte är den bästa. Men iaf så slutade den gå efter ett tag och min dator slocknade :-(  Hmm, tänkte jag, en propp måste ha gått (vart han gick har jag ännu inte fått något svar på, men huvudsaken är att han har gått). Så jag gick till proppskåpet och kollade lite hur det såg ut, tyckte det såg bra ut och funderade på hur man ser att en propp har gått (de har ju inga ben så det är ganska svårt att se att de går). Då kom jag på att jag inte har någon aning för jag har inte bytt någon propp förut. Då fick jag tanken att jag kunde kolla upp det på internet för där finns allt som man behöver veta. Men ack nej, dator hade ju slocknat och modemet med! Men det löste jag genom att koppla modemet till ett oströmlöst uttag och sätta igång pappas dator. Och när jag nu visste hur proppen ska se ut om den är trasig gick jag tillbaka till proppskåpet och checkade, men nej, ingen propp var trasig. Så jag började prova lite på måfå och bytte ut några proppar till nya, men inget hände. Efter typ 40 minuter upptäckte jag några proppar som satt på sidan om de resterande propparna. Och till min stora förvåning såg jag att där minsann är den trasiga jäveln. Suck tänkte jag och slog mig så hårt jag kunde!
     Man lär sig något nytt varje dag och denna dag lärde jag mig byta ut en propp som hade gått (iväg!). Sedan var det bara å stressa vidare eftersom jag skulle till Alina den kvällen.


Kolla om proppen hel

Om denna lilla plupp (den röda) är borta betyder det att proppen har tagit sig en promenad. Nu vet alla det, så då är det bara att sätta igång och byta proppar (om man inte nu har ett modernt proppskåp där man typ bara behöver klicka på en grej så är allt klart)

/D

Aj, min arm! Arma mig...



Idag blev jag misshandlad! Gick på tåget som vanligt och hittade en ledig tvåsitsig plats. Yes, tänkte jag. Två sekunder efter mig kommer det en tant och slänger sig ned med en duns tätt intill mig, så tätt att hon armbågar mig i min egen arm. Sedan satt hon dör och spredde ut sig medan jag tryckte in mig i hörnet helt blickstilla och rädd med en ond arm. Men jag hade lite tur iaf för hon gick av nästa station. Då kunde jag pusta ut och slappna av.

Imorgon är det lön också, det är alltid trevligt med pengar.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på American Idol :D De har en ny jurymedlem, Kara Doubradgi eller något, ska kolla om jag hade rätt xP, två sekunder... Kara DioGuardi, nästan rätt iaf ;-)  Har aldrig hört talats om människan förut, men hon är tydligen låtskrivare, sångare och producent. Alltid lika roligt å lära sig något nytt, eller det beror på vad det "nya" är, vilket man kan disskutera i två timmar så det tar vi någon annan gång. (Kanske också bara säger så för att jag inte vet vad jag pratar/skriver om, är lite sömnig). AI next!

God Kväll på eder alla

/D

Puh arg - Nasse ledsen :-(



Idag har jag varit och klipp mig :P  När jag skulle gå hem tänkte jag att jag skulle ta en liten genväg, så jag gick genom skogen. Det var inte en så smart idé, för det var mörkt och halt. De två orden kan väl sammanfatta det som hände, plus att jag snubblade ett par gånger också. Jag kanske borde äta lite mer A-vitamin...
     Ska börja läsa Tina-boken som en liten uppstart inför Hamburg. Har läst den två gånger förut, men den är så bra så jag måste läsa den igen. Och så måste man ladda upp med filmen. Håller på och kollar på Mad Max: Beyond Thunderdome där TT är med. Och nej, jag har inte sett den förut därför vill jag se den. Den är riktigt dålig, en av de sämsta på länge. Måste ladda upp med lite DVD:er med TT-konserter också :D:D Kom på att jag måste se Tommy också. En rockopera som handlar om The Who där hon spelar The Acid Queen. Japp, exakt, precis! Så ska det vara!

NU är flygbussarna bokade också! Lotta är skyldig min bror 249:- ! Mohaha

/D

Sick in school

Nu är vi alla samlade för första gången på länge. Iaf i ett blogginlägg. Jag (lotta) är sjukanmäld för att vi skippar allaktivitetsdagen. Men de andra två skolkar bara. Fy på er! Vi försöker göra lite projektarbete och vi har faktiskt gjort lite. Nu ska vi skriva lite fler hypoteser och sen så ska vi väl käka lite lunch. Efter det så ska vi eventuellt gå till Solhemsskolan och hälsa på alla små barn. Ska bli trevligt. Jag längtar tills på fredag för jag vill klä ut mig! Det ska bli kul, måste nog svänga förbi sköndal en snabbis för att hämta alla mina saker som jag behöver tills dess.

 Men nu ringde Angelica och störde mig så jag tappade inspirationen så vi hörs någon annan gång!

See ya fellas..

Congratulations!



Grattis till Dolly som fyller 63 år idag (den 19 januari)!

Några klassiska citat av 63-åringen:

"I wanted to be the first woman to burn her bra, but it would have taken the fire department four days to put it out."

"I'm not offended by all the dumb blonde jokes because I know I'm not dumb... and I also know that I'm not blonde."

"You'd be surprised how much it costs to look this cheap! "


(PUH, hann precis innan 00:00)

Godnatt  / D

Min nya idol



Kjerstin Dellert.

Tar ni Amex?



En klurig fråga det där :s  Har jobbat idag. En ovanligt fråga men ändå vanlig idag var: "Tar ni Amex?" Först trodde jag att hon frågade "har ni Amex", och att Amex var något rengöringsmedel eller nåt annat konstigt. Haha, men sedan sade hon American Express. Och efter henne kom det typ 5-6 andra personer som frågade samma fråga. Har aldrig fått den frågan förut så jag undrar lite varför den fråga ställdes så många gånger just idag. Tokigt!
     En annan sak som jag blev lite irriterad på var en dam som hade köpt nån jävla glass till sin lilla unge. Och det skulle vara någon slags pinne till glassen också som man skulle få på sidan om och hon hade inte hittat nån jävla pinne och frågade mig om jag hade nån, då sa jag att de ska finnas där glassen fanns men då sa hon att det inte fanns någon där. Då blev hon sur när jag sa att jag inte kunde hjälpa henne då. Hon krävde att få en pinnhelvete, och jag sa igen att jag inte kunde hjälpa henne och att jag inte kan  trolla. Sedan sa jag att hon kunde få läman tillbaka glassen om hon ville! Efter det såg jag inte henne mer! Blir så trött på människor ibland! Men det är väl sånt man får leva med, antar jag.

Blödiblöö... Nu ska jag kolla på Kjerstin Dellert! :D:D

  / Daniel

PS. djuret på bilden fångades på jobbet i somras. Hade ingen annan bild därifrån så det fick bli den. Hejsvejs!

Pippin



Hemma från Bns :-)  Har precis kollar på Let's Dance och Bagge var helt klart bäst! Sämst var Kitty faktiskt. Jag har helt ändrat uppfattning om henne, tyckte hon var en bra människa förut men nu är hon bara jobbig. Hon kanske bara spelar eller så är hon sådan och då säger jag bara nej.
     Ska jobba hele helgen sa Helge och tog sig på hälen. Börjar 8 imorrn, trött. Vill sova men måste se utröstningen på lets dance.

Alla mår bra och livet rullar på, nu ska jag ta på min tå och smeka den som få...

/Daniel

Chew Chew...bacca.

Trött i sinne, trött i kropp. Efter gympan idag känner jag mig helt slapp. Kroppen vill lixom inte hänga med. Rolig känsla. Sen att jag behövde jobba efteråt där man 80 % använder sig av händer och armar så var det inte heller något avslappnande. Men jag tänker faktiskt inte bry mig, det visar att jag lever. Hehe. Det känns ändå så sorgligt att inte ha gympa något mer. Kunde nästan ana en tår i lilla Henriks öga när han sa att det var den sista lektionen. Eller inte, men det hade varit gulligt om han hade det! Haha. Men motionen behöver jag iaf inte bekymra mig om, med Angelica som är på mig att vi ska träna och dans två gånger i veckan så är faktiskt inte beach spring 09 långt borta. Hehe.

Men nu skrek Father Christmas (länge sen jag kallade honom det) att det är mat. Så tugg tugg på er alla!

Änteligen färdigbokat och klarköpt!



NU är allting klart inför resan! Nu är det bara å packa och dra iväg :P förutom att vi måste förbereda oss lite med kartor och grejs, men det tar vi senare XP Lotta är nu skyldig min bror 315,30 SEK! Kan det bli billigare? Hmm, undrar hur mycket det har kostat, alltså flyg, konsert och hotell? Två sekunder bara...

Två sekunder senare...  Det blir sammanlagt 1396,08 Svenska Kronor per person. Det tycker jag är supernice, hehe. Konsertbiljetterna var dyrast men också finast :D Kan tillägga att typ hela arenan är fullbokad, läskigt.... vilken stämning det kommer vara där inne!

Jaja, nog tjatat om det där!    /Daniel

Hamburg nästa!... nästan



Japp, Hamburg är på tur. But Houston, we've got a problem! Ett litet pytteproblem iaf :P Tänkte bara informera om att när vi skulle boka hotellet idag så blev det nå fel, det stod att det var problem med visa-kortet, menmen det löser sig säkert! Hoppas det iaf! Ska försöka imorgon igen... annars får Carlotta fixa skiten. Det är roligt när saker inte fungerar tycker jag. Det blir liksom lite mer spännande på nåt sätt, not. Men livet rullar ju på ändå
     Dagen har gått som en lössittande hatt i storm. Inte roligt när allt går så fort här i livet. Det är inte långt kvar nu, 18 år har redan gått, det är bäst att skynda på! Hmm... Har inte så mycket att säga för det händer inte så mycket... men jag vill hålla bloggen vid liv som jag har lovat så många gånger förut.
     Jag tror katten Alice är lite understimulerad. Hon springer efter en och jamar, hon är nyfiken och måste kolla vad det är i alla påsar och väskor. Jag blir tokig. Kan hon inte bara gå och sova... Hon kräver uppmärksamhet den lilla pluppen. Men hon är söt, hihi. Jag tror hon blev bortplockad från sin mamma lite för tidigt också för hon snuttar på sin lilla svanstipp och det är jätteirriterande och höra när man ska sova. Jag tycker rent utav det är äckligt, så jag brukar putta bort henne från sängen när hon ligget där och smaskar. Men det är faktiskt lite gulligt också. Tycker om Alice även fast hon har sina vanor, hehe.
     Hmm.....undrar om det är något på tv?

VI hörs, Daniel!

Ushele

Skola imorgon. Låter skitkul jag vet. Men det är det inte. För nu måste jag sitta och läsa en liten grej för att det skulle man ha gjort tills imorgon. Men men. Det positiva är att jag har hittat och köpt min studentklänning, yay! Så det är borta från min to-do-list iaf. Alltid något att hurra för. Sedan har jag köpt en bikini inför Costa Rica. Yay, och jag HOPPAS väldigt mycket att Daniel har bokat hotell nu för annars får han en stor smock in the head. Inte till Costa Rica alltså men folk förstår väl det. Hoppas jag.

OCH, jag har beställt en efterlängtad film + 3 twilight-böcker från amazon också. Ännu en anledning att vara lycklig.

En annan sak är att jag skäms. Jag råkade slänga min katt igår. Det var inte meningen (eller jo, i en sekund  men inte efteråt) men jag blev så irriterad på honom. För det första var jag irriterad innan och sen när jag skulle hälla upp mat till de små katterna så springer han in min hand så att all kattmat hamnar över hela golvet bara för att han ville ha första tuggan och puttade i samma stund bort Ebon som också ville ha mat. Så mina djuriska instinkter sattes in och jag tog upp honom och slängde iväg. Haha, asså det låter värre än vad det är... faktiskt. För jag slängde knappt utan tog mer upp och "slängde" bort några decimeter. Och han landade faktiskt på alla fyra. Men direkt efter så ångrade jag mig och sen ströp jag honom nästan med kramar. Jag måste lära mig att kontrollera mina känslor, han är ju bara en liten pluttkatt (med hungriga intentioner). Men, jag ville bara erkänna. För att få bort skuldkänslorna. Och jag vet, jag är en hemsk människa. Skäll på mig nu! Så att jag lär mig. "Dumma Lotta! Har du inte lärt dig någonting under åren på Spånga. Usch.."

Här är en bild på offret:


Ps. visst gillar ni den nya headern. Jag älskar att Daniels huvud är avklippt och att jag är i fokus. Haha nej jag skoja bara men jag ska fixa till det men den får sitta kvar för stunden.

Prutt



Det verkar som ingen vill skriva i den här bloggen :-(  känner mig nu tvungen eftersom, precis som jag sa, ingen vill skriva något. Måste plugga snart. Jag SKA plugga snart, jag lovar. Har lite mycket att göra på min "att-göra-lista". Jag har bara mig själv att skylla mig jag vill skylla på Lotta eftersom hon är min slagpåse. Det är egentligen Lottas tur att blogga här nu, men nej, vi skiter i slickakatten och leker med min egen blogg istället för den är mycket coolare, NOT! Tarej i röven! Jag funderar på om ni vill ta del av min lista på skolgrejer som jag ännu inte gjort men jag vet inte om det är en sådan bra idé. Varför det inte skulle va någon bra idé vet jag inte, tyvärr. Menmen.
     Har jobbat i helgen (+fredag) (= money). Pengar blir alla glada av! Nästa helg är det helgjour, blööö. Känns som vi har haft våra helgjourer nu. Det behövs inga fler! Och helgen efter det ska jag jobba igen, så jag är fullbokad de två nästkommande helgerna, bara så ni vet ;-) 
     Vad kan jag mer förtälja? Inget, kanske. Eller? Jag vet rent ut sagt inte! JO! Snart ska jag (+Lotta) till Hamburg! Tjohejsansvejsan! Imorgon måste jag boka vandrarhemmet, annars vet jag inte vad. Jag vet att jag har sagt att vi skulle göra det idag men min bror kommer hem lite senare än vad jag hade förväntat mig så vi får ta det imorrn :P Jag börjar bli lite nervös inför resan också, faktiskt. Tänk om vi går vilse och blir fast där nere och så måste låta sälja sig för att vi ska överleva medan jag fryser ihjäl ute på gatan och väntar på att Lotta ska ge mig pengar så att jag kan stilla min hunger. Haha!

God Kväll!

/ Daniel

,,,,,,,,,,

RSS 2.0