Hervey Bay

AUSTRALIA DAY PEOPLE!


Life down under

Hello people hur e livet?

Sjalv mar man ju battre an bast hehe XP

I gar kom vi till Byron bay fran Port Macquarie. Vi hade planerat att stanna i Port i tva tagar men pga att det inte fanns boende i byron nar vi ville sa stannade vi tva extra natter i port. Men det gjorde absolut ingenting for i port hade vi underbara grannar som vi hangde med varje dag och kvall... och natt...;) sa det blev fyra dagar med for mycket (kan det en bli for mycket??) drickande (hej billig bag in box eller goon som det kallas har) och for lite somn. Planen var egenligen att festa jarnet i byron som ar ett riktigt party stalle men vi har nagra recovery days har istallet och kor vidare nar vi kommer till Surfers Paradise vilket blir i morgon :P fast nan drink tror jag det blir ikvall. 

Jag ska bli battre pa att uppdatera men jag e for lat..sa det kommer nog inte bli battre.
men nu e tiden nastan ute
so smell ya later

/Sickan    

The others

Angelicaiaustralien.blogg.se

denrikakusten.blogg.se

danielinoz.blogg.se

Blue Mountains

Sitter pa ett internet cafe ngra kvarter fran vart hotell. 3 dollar for en timme. bra grejer det. annars har det hittills varit ganska dyrt  har i Sydney men det kan kanske bero pa att vi inte hittat det ratta stallena an. XP
Hotellet som vi bor pa (formula 1 ) ar prisvart men vi har inga mojligheter att laga mat dar sa vi har mest atit pa mcdonalds (hej nyttigheten) for det ar billigast. men det finns en gemensam kyl sa frukost har vi koppt sjalva.

I sondagen ville vi bada sa vi tog taget till bondi beach. Pa vagen till stranden, fran taget, stannade vi och tittade pa klader i en evighet (stackars daniel) hehe och jag hittade en fin klanning. Bondai beach var jattefin och det var mycket vagor. vilket var kul. jag och angelica badade typ hela tiden. Det var inte heller overdrivet mycket folk dar.

I gar akte vi pa en guidad tur, som vi hade bokat pa lordagen, till Blue Mountains. Det var bland det roligaste jag gjort. Naturen var sa himmla fin och guiden var jattebra och rolig. Vi stannade pa olika platser for att se pa utsikten och vi gick aven pa olika stigar som fanns dar. det blev svettigt men utsikten var san som man ser pa naturfilmer. Pa ett stalle gick vi ner 1000 trappsteg som slingrade sig ner i en dal. vi gick igenom otoligt vacker tempererad regnskog men det var lite laskigt for det var sa brandt pa vissa stallen. Nar vi kom ner akte vi den brantaste railwayen upp igen (man sitter i vagnar som har nat runt sig och man har huvudet nerat). Det var sa sjukt brant och man tittade nedat hela tiden. jag var sa radd att jag nastan borjade grata. Inget for hojdradda alltsa. Vi fick aven testa pa att kasta boomerang och sa fick vi se en vild kangru vilket var lite haftigt.

Idag ska vi troligtvis aka till coogee beach som ligger en bit ifran boni. och i morgon tar vi bussen upp till Port Macquarie, vilket tar 7h, for att se pa koalor.

Ha det bra i era minusgrader (sorry maste bara)
puss (ojojoj)

/Sickan

1 dygn i Australien

so nu  har vi varit i australien i ett dygn. vi har hunnit med att se operahuset och harbour bridge och andra delar av Sydney. det e varmt och FUKTIGT myspys och jag blir super irro pa att det inte finns A A O om ni fattar XP vi har ocks[ hunnit med att sova i typ 15h hehe jettade eller vad. Nu e tre fjardededlar av oss uppe och springer kl e 08.06 bdw och vi ska till Bondi beach nar vi atit frukost.

smell ya later
/sickan


HEJDÅ!

Hejdå Sverige!

Följ min resa på: www.danielinoz.blogg.se

Kramkram!


Down under yes i said under

HATAR ATT FLYGA!  ÅNGESTEN BÖRJA NU

Men tjohej x antal timmar senare så dansar vi på en annan kontinent suckers :P Nej jag borde verkligen ta och fixa det sista med den förbannade packningen. ska ju åka till flygplatsen om 4h. herre! öka takten mikaela.

okej i peking är det -9 och sol yey vi kanske klarar en mellanlandning där alltså och i...tadam... sydney är det 18 grader

/Sickan

ps.
Mitt testamente ligger på skrivbordet  

usch dåligt skämt jag har jinxat hela skiten nu damn it!

naw snöig katti tittar in igenom fönstret han vill nog komma in nu (shit sjukt långa morr(grr)hår djuret har), så på det bombskalet slutar jag

goodbye and goodnight


Det närmar sig!


Nu är det inte långt kvar alls! Jag vågar nog inte åka. Det är läskigt :(  Buhu... Men men.... Det löser sig Daniel, du kan va lugn. Idag har varit en "slappar-dag". Har inte gjort en skit ännu. Men planen är att först åka till farsta centrum och shoppa det sista inför morgondagen, sedan till Vidja på avslutningsmiddag. Jag känner att jag måste göra något, komma bort från mitt eget hem för att min nervositet och oro ska släppa. Jag åker hem imorgon bitti så att jag är hemma på förmiddagen, och då är det packning som gäller. Packa packa packa! Eller snarare; ned ned ned i ryggsäcken! Det kommer bli jobbigt att släpa på två ryggsäckar (alltså en som handbagage), hmm hur ska det gå... mmenmen... det löser sig, som allt annat.

Nu är det inte så jättelång tid kvar tills jag ska fara iväg, så jag kanske ska försöka avsluta här.

Här kommer lite bilder, bland annat från en av alla julaftnar och sedan lite från nyårsafton.

Se och njut!




Justdetja! Har glömt bort att nämna att jag och Lotti har klippt oss :) Det är så himla skönt att ha kort hår, alla borde prova på det! Här är Lotta i hennes nya hår!




Från nyår. Angelica ger oss lite poser



Charlotte gör detsamma...


Två små busungar!



Cool bild. Alina ser ut att vara inklippt. Roligtroligt :)




Min söta groda!




En julklapp som jag och min älskling fick tillsammans :D Gulli'



Ååååh så gulliga vi är :) Myspys!


/D

En sen julhälsning

Hahaha, så himla roligt! Jag dööööör ...





Har suttit och lagtin musik på mobilen i ty 3 timmar nu :P Roligt värre. Klockan är mycket. Inte bra Daniel...

/D

Ice...cold

Burr -20!

NU har jag äntligen börjat planera och packa vad jag ska ha med mig till Austria. Jag tror jag är nästan helt klar med valet av kläder som jag ska ta med. Men grejen är att jag hela tiden kommer på mer saker som jag kanske borde ta med. Det största problemet är all småskit som ska med, hårspännen, smycken, smink, plåster och allt sånt. jag vet inte hur jag ska packa dom sakerna. Och då var vi inne på problem nr 2. Hur ska man packa på bästa sätt?? jag tror jag måste åka och köpa packpåsar eller vad det heter, så man har en för linnen och trörjor, en för underkläder osv. och som Danielo har problem med; VAD SKA MAN HA I HANDBAGAGET?
En positiv sak är att jag vägde väskan som innehöll (vad jag hoppas) större delen av min packning och den vägde under 10kg! yey! så förhoppningsvis så kommer den inte väga mer än 12 kg, som var min viktgräns.


Nu ska jag förbereda mig för att jobba nattinatti och gråta över packningen lite!

snart är det -21!! herre
/sickan



Ny blogg!

Äntligen klar med min Australien-blogg. Den lyder http://danielinoz.blogg.se/. Tycker att det var lite fyndigt, mihi. Eller inte! Skitsamma. Nu är den gjord, så får vi se om det blir något bloggande när vi är där nere. Man får ju hoppas på det :D

/D

Kommer ingen vart, känns det som :/

Vet inte vad jag ska ha som handbagage?! Hjäälp! Jag hittar bara en ryggsäck och den är ganska stor, för stor enligt mig :( Och handbagage får inte överstiga 5 kg. Aaah, panik. Miiiiiihooooiiiiiiiiii!

Hehe. Men allt ordnar sig Daniel :) Och måste köpa en resehandduk imorrn...

Måste leta efter en sarong också, bajs!

Orkar inte!

HEJDÅ!





AAAHH! KALLT! Mina händer har ingen känsel. Var ute i förrådet och hittade *tadaah* ingenting! Sarongjäveln låg inte där den skulle! Lotta, kan inte du höra med din mami om hon har en extra liggandes någonstans??


/D


If I can't have you

Sitter och funderar på vilken musik jag ska ha med mig till Australien :P Lika bra att fylla både MP3:n och mobilen, om jag vill fylla den med något annat är det ju bara att radera..

Ensam är jag. Det var längesedan nu, menmen... Det e bara roligt. Nu har jag lite tid för mig själv att förbereda mig inför Australien. Var inne på "Check my trip". Har inte varit inne där förut och kollat, men nu gjorde jag det... Och där stod allt lite mer detaljerat, bland annat vilket plan vi ska flyga med och bladibla... Och jag var ju tvuuungen att googla planet och kolla om det var med skärmar, och det ser bra ut, wiiie... Hehe :P Menmen... Och det stod även att resan till Beijing tar 8:30 h... men enligt Lotta så var det fel, men jag vet inte... Det spelar väl inte så stor roll, huvudsaken är att vi kommer fram och inte störtar i snöstormarna xP

Funderar själv på att göra en annan blogg som enbart handlar om tiden i Australien, men jag har inte riktigt haft tid till det... Därför tänkte jag att det kan jag göra idag, någongång... Men jag orkar inte göra något avancerat så bli inte arga, heheh.... Sedan måste man ju komma på något bra namn på den också... Har tänkt men jag har vekrligen ingen fantasi så det får väl bli något töntigt och tråkigt.

Fler inlägg kommer under dagen. Det kan jag lova, för kameran är rensad på bilder, och jag känner att lite bilder måste upp på bloggen :P

Nu ska jag forsätta leka.

Ha så bra!

Airbus Industrie A330


/D

Mysfnys

Jag borde åka in till stan och köpa lite saker inför australien eller påbörja packningen eller hänga upp tvätten.

ORKA

ska titta på film och äta godis istället!

/Sickan

fula knäppa nästäppa

Yeeeeeeees jag har lyckats med att bli asförkyld. Tur att det är några dagar kvar innan.... jepp Australia. Jag kommer fan få dubbelt så ont i mina öron när vi flyger om förkylningen inte försvinner. Har redan lock i dom. Jag var på apoteket idag och köpte lite drugs som kanske kan hjälpa vid flygningen:
- åksjukepiller
- nässpray
- tryckutjämnade öronproppar

något mer förslag?

Herre kan inte fatta att det är mindre än en vecka kvar tills vi ska åka! Och jag jobbar och jobba och jobbar, har knappt någon tid till allt jag vill och måste hinna med. Jag jobbade nyår, nyårsdagen och idag och jobbar i morgon, måndag (natt) och tisdag (natt). På onsdag måste jag sova, packa och om jag känner mig frisk nog så ska jag ut med Malin som åker till england i ett år när jag är i Australien.  

oj tappa tråden, paratade med ange i telefonen.

men anywho nu ska jag titta på HP... eller snart ska jag 

smell ya later
/Sickan

RSS 2.0