Man Down

Har varit till tandläkaren i Enköping idag. För sista gången. Det gäller alltså min bortgångna tandställningen som jag hade ett tag förut. Fick den för fyra år sedan och jag har varit utan den i två. Fick lite flashback när jag lade mig ned i stolen. Föör där har jag spenderat ett antal timmar i mitt lilla liv.
    Fick med mig mina gamla tänder hem eftersom jag nu är avskriven därifrån. Alltså, jag får nu själv ta ansvar för nattskenan och att jag sköter det och bladibla. Tänderna jag fick hem var alltså avgjutningar, ingenting annat. Hehe...

Vad mer? Jo, vi åt på Max. Jag och Mami (som var snäll och skjutsade mig dit, till tandis alltså, inte Max). Det roliga var att mamma visste att Max hade öppnat någonstans i Enköping, men hon visste inte var. Så vi åkte runt hela halva staden och letade. Till slut gav vi upp och tänkte "vi får väl ta McDonalds då"... Men då gjorde vi den stora upptäckten! Precis mittemot McD låg det! Och vi hade dessutom redan åkt förbi skiten när vi körde av motorvägen. Haha. Det var roligt... Man måste se hur det ser ut för att förstå. Så nu packar ni manbagen och beger er mot Enköping - Sveriges närmsta stad.

Sedan åkte vi till Bålsta så att jag fick mysa lite med mina älskade gosekatter. Hjälpte mami med julgardin också, för det kunde hon inte göra själv, tydligen...

Åkte sedan och tränade. Kändes väldigt värdelöst... Menmen... Jag var där iaf... Det är huvudsaken...

Kvällen har nu avslutats med två fantastiska avsnitt av Glee. Nu börjar jag få lite ont i ryggen, för jag sitter framåtböjd på ett väldigt tokigt sätt.

Sov gott!

/D


Tävling!

Hej Hopp! Har suttit här och tråkat framför datorn medan Lotten har kollat på någon värdelös balettfilm. Tråkig var den så jag orkar inte kolla... Men istället så upptäckte jag en tävling som alla bara måste var med i! Haha. Ni vet att jag är ett Vampire Diaries-fan så därför är det min uppgift att ge er denna möjlighet att vinna fina grejer.

Hoppas ni vill vara med och tävla. Moha!

Här är länken som länkar till, justdetja, tääävlingen:

http://vampirediaries.se/2010/november/tavling-vinn-soundtrack-eller-bocker.html#comment




Hare gott! Sovis nu!

/D

Freitag

Ni vill inte evat vad jag gör just nu. Men något som behöber tidsfördriv är det iaf. Hehe... Idag jobbade jag till 12. Jag var grym, måste jag påstå. Plockade en pall som var typ 2,5 m på mindre än en timme. Så himla grym :D Åkte sedan direkt hem, har fortfarande lite ont i ryggen så jag tänke att det är bäst att inte träna. Lagade en mumsig så kallad gästlåda, innehållandes köttfärs, makaroner, purjo, bacon, grädde, creme fraiche, chilisås och buljong. Mums mums. Matlådor! Tänkte överraska min gummi senare med fläskpannkaka, det var faktiskt ett tag sedan vi åt det nu... Får se vad jagska hitta på för skoj nu. Ha de bra! /D

It will get loud


The girl is back in town

eller iallafall på bloggen. tänkte nej nu har det gått över 4 mån dags att skriva lite bra va ;)

uppdatering av öra: Det kliar som fan men i morgon ska jag ta bort stygnen! kli kli

I morgon blir det crazy bananas! alla hämningar kommer kastas ut genom fönstret och ingen kommer klara sig ur oskadd det lovar jag! hallå det är ju Mr and Mrs Tequila, Fröken Vodka och Citrondroppen Haglund med tillhörande Entourage som ska ut och röja!!!  be there or be square

Vad ska min fru få till middag är nästa punkt på dagordnigen... Köttisar och potatis,möjligtvs potatismos får det bliii muhuhums

smell ya later dudes
 /Sickan



har Aerosmith dag idag

En månad till julafton

Denna dagen har inte varit en bra dag. Ryggskottet har blivit lite bättre. Har iaf kunnat röra mig ut i köket, plus lite till. Har varit oerhört rastlös. Ville inte kolla på film, hade ingen lust. Och jag har hunnit ikapp Vampire Diaries nu så det kunde jag inte kolla på. Buhu. Och jag kan inte kolla på varken Gossip Girl eller Glee för då blir gummi tjurig, hehe. Så dagen har resulterat i att kolla på tv. En tv som bara har ettan, tvåan, fyran, sexan, sjuan, tian, barnkanalen, kunskapskanalen och star! Så himla roliga kanaler, speciellt på eftermiddagarna när det är utbildningsradion, hem till gården, trav och hem till gården.

Nu ska jag kräla mig bort mot toaletten och sedan ta mig en lur i sängen. En bra sak är iaf att det är lön imorgon!

God Natt!

/D


Två coooola människor

Gåtan/The Riddler is in the fart

Hörde denna på tv nyss. Hehe, tyckte det var lite roligt.

En man och hans son råkar ut för en svår bilolycka. Pappan dör direkt men pojken klarar sig med mycket svåra skador och förs till sukhus där han ska opereras. Kirurgen kommer in, men vänder i dörren, mycket upprörd, och säger: Nej, honom kan jag inte operera, det är min son!

Hur hänger detta ihop?


Hade inte hört den förut. Men det kanske ni har. Jag gick iaf på det hela. Mihi!


My back is hurting

Förlamad. Nästan. Förutom att jag känner smärtan. Min rygg mår inte bra. Det började när jag gick hem från tåget imorse. Hade varit och tränat. kanske tränade jag fel, jag vet inte, men något tokigt är det iaf. Nu hra jag legat här i soffan ett tag. Kan knappt röra mig, men jag måste. Har inte tid att ligga här... Det finns så mycket annat man kan göra.

Är ensam hela kvällen och natten så jag har ingen som kan sköta om mig. buhu. OCH ATT ligga ned att srkiva är inte roligt, så nu får det vara nog.

HejHej!

Lilla lady, HEY! Lilla lady...

Ett till avsnitt av Vampire Diares kanske?



Japp! MATDAGS! Hehe. Jag får mysa här själv eftersom Charlotte and Miss Drott inte kommer hem förrän kl 20 ikväll. Varför då? Jo, de sov istället för att åka hem med planet som de egentligen skulle åkt med. Men det är sådant som händer...

Maten som serveras är en slags egenkomponerad biffwok, innehållande sådant som finns i en wok. Dock kanske inte musslorna som råkade falla i :/ hehe. Till efterrätt blir det en spontanmixad dip (ekologisk (!) creme fraiche med vitlök, basilika och purjo) tillsammans med morötter, paprika och fetaost. MUMMA!

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och njuta av denna ensamma kväll (töntarna ska ju på bio också, och de åker dit direkt från Arlanda, KUL!) med min smarriga mat.

God Kväll!

/D

PS. JA! Det är en vas jag dricker vatten ur. Det är så hima jobbigt att fylla på glaset hela tiden. Och jag dricker vatten som ingen annan. Blir så himla irriterad på den där bortskämda modellen på reklamen som inte orkar dricka sex glas vatten om dagen, eller vad det nu är hon säger. Usch för henne. Dagens bajskorv på henne!


Kvällen med Ellen

Hemma igen. Eller jag har varit hemma ett litet tag. Har som sagt varit hos min fader. Där bjöds det på mat. Och inte vilken mat som helst, nämligen fläskpannkaka! Hehe, där missade du något Lotta. Mohaha...

Blev sugen på Oboy, så det fick bli en kopp varm sådan med två mackisar. Är lite småhungrig. Mumsigt. Och innan läggdags nu så tänkte jag baaara kolla på ett till avsnitt av Vampire Diares. Måste ju passa på när frugan är borta...

Ha en trevlig natt. Bilder får det bli någon annan gång.

Hejhej!

/D

Stilla

Har ingen ork till något just nu. De senaste 10 minutrarna har jag bara suttit här i soffan och kollat ut genom fönstret. Innan det åt jag lite frukost tillsammans med The Vampire Diares. Spännande värre!

Idag är planen att städa. Har inte riktigt orkat hålla på med sådant de senaste dagarna. Är ledig torsdag och fredag alltså. Bara så att ni vet. Igår slutade jag kl 12 (härligt värre) så jag åkte till Sollis och tränade lite samt köpte ännu mer Crunchy till Gummi. De kostade bara 19:90 så då måste man ju passa på. SÅÅ nu har vi hela skafferiet fullt med crunchcrunch... OCH! När jag gick för att betala på Ica så är det lite kö, ungefär lika lång kö i alla de tre öppna kassorna. Jag går fram samtidigt som jag ser en kvinna som typ "funderar" på vilken kassa hon ska stå i. Hon står i typ två sekunder i kön som jag är på väg till, hon går sedan tre meter bort och typ kollar in de andra köerna. Sist bestämmer hon sig tydligen för att gå tillbaka till min kö. Och tror ni inte hon ställer sig framför mig!? Där hon stod innan hon gick BORT FRÅN kön! IDIOT! Jag tänkte onda tankar, och funderade på om jag bara skulle stå där. Tro det eller ej, men jag säger: "Nu stod jag faktiskt i kö här". Hon babblar något (hör inte så bra för jag har ena hörluren i örat). Men hon visar typ med armbågen att hon fortfarande stod i kön. Att hon typ hade kvar armbågen i kön och "höll" sig kvar på den platsen. Men det gjorde hon ju såklart inte. Jag blir skitirriterad och orkar inte hålla på mer så jag säger bara "jaha" och är väldigt väääldigt arg. Hela vägen hem är jag fortfarande lika arg. ARGARGARGARG! Usch! Jag tänker inte nämna något om hennes nationalitet, men jag kan berätta att hon inte var svensk iaf, så mycket vet jag... OCH när hon väl ska betala, tror ni inte hon ska stå där och fumla med en massa mynt! Så jag måste liksom stå där och bli ännu mer irriterad för att hon är en idiot.

Var bara tvungen att få utlopp för mina aggressioner. Är ensam här, så jag har ingen att prata med :( buhu. Men det är bara roligt...

Idag (eller senare på eftermiddagen) ska jag åka hem till pappa och Lena en sväng. Har blivit bjuden på mat. Så vi får se vad det blir.

Kanske lägger upp lite bilder senare, om jag orkar. Det har varit väldigt dåligt med bilder, så det kanske måste bli en liten ändring där.

Nu däremot måste jag ta tag i dagen och börjar fixa lite. Ha det bra!

/D

Natten är svart som katten

Vi vann ju, som alla redan vet, biljetter till Adam :D Och jag måste bara säga att konserten var GRYM! Vill se mer!

Och idag har jag varit duktig. Jobbade kväll och åkte sedan till gymmet. Bra där! Nu är klockan på tok för mycket och jag är ensam här i Rotan. Läskigt. Neee... Imorgon (idag) börjar jag 7! Varför är jag inte i säng?! Måste duscha en snabbis också.

På lördag är det matmässa som gäller. Iaf för mig och min mami. Det ska bli roligt.

Nu ska jag inte slösa mer tid som kan spenderas i sängen.

God natt!

/D

Måste vinna!

Måste bara säga att jag måste vinna! Häromdagen upptäckte jag att en tävling i kategorin Adam Lambert hade kommit upp på Sony's hemsida. YES! tänkte jag. Det man var tvungen att göra var att skriva vad man helst skulle vilja göra med Adam en hel dag i stockholm. Jag skrev en massa trams. Jag måste ha en chans! Just nu har det kommit in 10 kommentarer, och jag är en av dem :P Det är fyra stycken vinnare. Tänkte slänga in en uträkning om hur många procents chans jag har, men nu går inte jag i skolan längre så det orkar vi inte med. Haha... Om någon orkar så är det bara att börja leka. 

Läs kommentarerna här:
http://www.sonymusic.se/nyheter/vinn-biljetter-till-adam-lambers-utsalda-spelning-pa-debaser-medis 

Tävlingen slutar på måndag, så det är bara att hoppas :D Jag kanske inte har skrivit det tidigare, men Adam Lambert ska alltså spela på Debaser Medis nästa vecka (har ajg för mig), och jag hade ingen aning om det förrän jag läste om det i metro. Och då var biljetterna redan slut (!). Hatar mig själv för detta, men jag har nästan kommit över det och hoppas nu på att mirakel ska ske. Time for Miracles!

The meeting med Farfar och Gunnel gick bra. Hehe. De hittade hit och alla var glada. Farfar pratade på som vanligt. Hann knappt få en sekund över till att sätta på kaffebryggaren. De hade med sig en liten blomma och ett presentkort till mig. Yey! :D Jag har ju fyllt år. Om ni har missat det förväntar jag mig ett paket i brevlådan imorgon ;) Presenkortet var iaf på IKEA!

Australienbilderna har hann nu fått sätt. Grattis. Farfar vill inget hellre än att åka till Australien, det är bara Gunnel som inte vill flyga så länge. Så han är nog lite avis där, moha.

NU ska jag ta mig lite youghurt yoghurt (hur fan stavas det, har nog aldrig skrivt youghurt yoghurt förut, yoghurt ser bäst ut så det får det bli). YES! Hade rätt! Score!

Är jag tråkig? Kolla på det här så lär ni ju bli gladare:





/D

Ready for Pharph and Gannel

Exakt! Nu har jag städat och fixat hela morgonen. Farfar och Gunnel kommer nämligen på besök. De har inte varit här ännu och nu var det dags, tyckte farfar. Jag är lite nervös för jag ska liksom träffa dem ensam. Försökt få hit min bror men han jobbar, buhu. Menmen, det ska nog gå bra. Farfar är en pratig människa så vi överlever nog, hehe.

Har suttit och kollat igenom Australienbilderna ännu en gång. Saknar det bara mer och mer och mer. Farfar har länge tjatat om att få se bilder därifrån och nu ska han äntligen få se dem.

Skrattar lika mycket varje gång jag ser vissa bilder. Älskar den här:

Vi beställde pizza på Domino's och då skulle man uppge sitt namn så att man kunde se när ens pizza var klar. Gud vad jag skrattade, haha...

Nu ska jag klä på mig lite kläder innan de kommer. Och förbereda kaffekok (som gummi precis sade i mitt öra). Nu blev hon sur för att jag skrev i 30 sekunder och inte pratade med henne. Moha...

Vi kanske hörs mer sedan.

/D

PS. Det står Anjelika och Michella på skärmen (om det inte syns).

Hej du bortglömda blogg

Allt är bara fint. Vad säger ni om att börja blogga igen? Alltså lite oftare än det har blivit på senaste tiden? Vi får se hur det blir med det, men det här är ju en bra början...

För tillfället ligger Gummi i badet och jag blev nedmyst med filtar och kuddar och grejs precis innan hon traskade  bort från mig.

Har jobbat 7-12 idag. Trevligt. Det gick fort och alla är glada. Nu när jag ändå tänker på det så måste jag berätta en rolig grej med de nya kortautomaterna. Vi tar ju chip nu, vilket vi inte gjorde förut såå alla är glada. Men iaf. Högst upp på kortgrejen står det "skydda din pin-kod". Detta leder till förvirring bland kunderna. För de säger "ahaa, är det pin-kod" istället för "ahaa, är det chip (eller chips eller vad fan de nu säger)". Haha. Första gången det hände fattade jag ingenting. Andra gången typ log jag och rättade dem att det är chip. Alla andra gånger låter jag de komma på sig själva att de säger fel, vissa nöjer sig med att säga pin-kod vilket jag accepterar.
     En annan irriterande grej är när de ska ta ut kortet ur chipläsaren. Det enda man behöver göra är att
1. Sätta i kortet
2. Slå koden
3. Ta ut kortet

När de ska ta ut kortet står det klart och tydligt "ta ut kort" på skärmen. Men detta verkar vara riktigt svårt att förstå för alla måste ju godkänna beloppet innan de tar ut kortet. Idioter. De fattar inte ens när den börjar pipa att de ska ta ut kortet. Jag orkar verkligen inte säga "ta ut kortet" varje jädra gång. Jag låter den pipa tills de fattar, för ajg har fått nog. Ibland så har jag bara lust att fråga vad det står på skärmen, antagligen så kan de inte läsa men då kan man fara bort härifrån!

Nu blev jag väldigt trött. Tränade en svängimoj efter jobbet. Så himla duktig! (Behövde bara säga det)

Imorgon är det kvällsjobb, vilket inte alltid är lika roligt... Men det rullar på ändå.

NU ska jag nog förbereda mig inför sänghalmen (vilket tar typ en halvtimme, såå jag är väl i säng om en timme ungefär, mihih)

Ha en bra natt nu, så hörs vi!

/D

RSS 2.0