Lotta was here 090327

Hello, ar da inte sa aktiv vare sig har eller i min andra blogg men vi vet ju varfor. Hade dock lite tid over just nu sa tankte bara slanga in ett par ord.

Hoppas livet for er i Sverige ar bra. Har hort att ni har det lite kyligt sa jag lider med er (om ni inte tycker om det annars gladjs jag med er). Snart ar det studentskiva sa det ser man fram emot... forhoppningsvis har man aven en branna a la vilda vastern ocksa men vi far se. Men vad som an hander sa kommer det nog bli jattekul.

Mm, ja. Jag ar tom pa ord. Jag och Pissa (man kanske inte ska anvande ett P framfor hennes namn haha) vantar pa de andra tva som kommer om cirka 2 timmar.

Meeeen, ha det bra. Vi syns om mindre an tva veckor for da ska vi leka projektarbete som jag hoppas att ni har skrivit *ond blick skickas*

:) Kram kram.

Love bites

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!


Confessions of a Dangerous Mind



http://www.rixfm.com/webbradio/?type=audio&id=3529


jag vill ha en synt farsan, jag vill ha en synt

...för då skulle tiden kanske gå lite snabbare. Japp för man sitter ju här helt ensam, ingen att tjata med och med rätt tunga ögonlock som egentligen vill sova vid det här laget, men det är bara att uthärda till kl 8 ;) är inne på min andra bit morotskaka, fy på mig, en var nog! men sånt e livet. 
jag har varit väldigt dålig på att skriva på bloggen denna vecka men det bror på att jag har en så härlig praktikplats XP den tvingar mig att gå upp kl fem varje dag för att åka till den i avlägsna södertälje och sen gör den så att jag kommer hem kl sex. så man kan väl säga att jag har/ kommer bli rätt upptasgen X)

nej nu måste jag röra lite på mig innan jag somnar
shit en säng har nog aldrig varit så lockande haha

/ sickan - to tired to think

Ännu en dag bortflugen


Idag är det St. Patrick's Day, med andra ord Irlands nationaldag. Så grattis Irland. Min dag har varit kort. Praktiserar fortfarande på Bålsta Smådjursveterinärer, och det nya idag var väl att jag fick vaccinera lite, annars så hände det inte så mycket. Fick sluta vid 14 eftersom det i princip inte fanns något mer för mig att göra och nästa patient skulle komma om två timmar. Så jag rullade iväg på min cykel som ledde mig till hemmet.

Jag kan meddela er att spybollsrapporten är klar iaf. Jag vet att jag har tjatat en del om den, men nu är den borta ur mitt liv. Upptäckte också att jag fått mejl från Steffan, som berättade att jag fick MVG+ på däggdjursprovet, men det vet vi ju alla varför xP mohaha. Inget mejl från Janja. Hon sade att hon skulle rätta proven v. 10 menmen, no stress. Och jag kan inte sluta fundera på när jag/vi får vår matersättning och reseersättning. Jag ska ha 1500:- och det är ju inget man glömmer precis...




Man kan ju inte göra annat än att tycka synd om asianen som missade flyget :-(

/D

La Voix






Jag MÅÅSTE bara säga att JAG gissade rätt. Jag borde få något för det. För er som inte fattar så gissade jag rätt vinnarlåt. Är faktiskt glad att Carro inte vann, det skillde bara 0,21 % mellan de båda, alltså tittarrösterna.

Nu är även denna helg avslutad och jag sitter här och funderar vart alla mina 3 (TRE!) lediga  veckor tog vägen?! Det är helt otroligt hur fort livet går. Jag sitter här med min spybollsrapport som jag tänkte skriva klart, men det går inte särskilt bra, må du veta. Och Mickan vi måste verkeligen försöka göra det där projektarbeteshelvetet. Jag kommer iaf försöka göra något nästa vecka, ¨bara så du vet ;P

Imorgon är det alltså dags för min sista praktik. Vecka 12 och 13 är det som gälle. Kommer att vara på en liten klinik här i Bålsta :D. Jag tror det blir bra är, de verkar vara trevliga människor iaf... Och jag ska cykla, som jag inte gjort på säker ett år, mohaha. Hoppas bara luften i däcken håller i sig, jag litar verkligen inte på någon cykel i det här landet för när man väl ska använda sin cykel så är det alltid (!) slut på luft i däcken eller så är det punktering (valde att skriva punktering för jag tycker punka låter så fult, lyssna bara P U N K A, konstigt ord). Min cykel är iaf punkterad och har varit så ett bra tag så jag får nöja mig med mamas cykel :P

Jag måste bara nämna en grej som "hände" på jobbet. Klockan var typ 10 över 17 (och vi stänger 17). Jag har en kund i kassan som ska köpa en massa skit, jag slår in allt. "414,50 :-". "Nej, så mkt kan de tinte bli". SUCK! Herregud! Jag blir tokig. Jag fick sitta och trycka på miniräknaren och säga vad varje sak kostade, visst det tog inte s¨lång tid men det är ju inte precis så att datorn ljuger! Ååå... Det slutade med att  de tog bort tre saker och då blev det 200,50:- istället. Tack och hej, nu vill jag gå hem! Förstår mig bara inte på mäniskkr ibland. Men alla kan ju inte vara perfekta, så är det bara.


Goder Natten på Er!

/D

Lost-i-posti

Ligger i min lilla säng och kollar på Lost. Det är ett resuméprogram av vad som har hänt, för nästa vecka startar den senaste säsongen på fyran, kl 22:40 ska det tydligen gå, och jag är så glad att jag slipper titta på det och att jag ligger typ 8 avsnitt före, mohaha.
     Imorgon (läs idag) ska jag spela badminton med min fader. Och då tänkte jag passa på att köpa en ny hårddisk också för min är full som Ulla i Andra Avenyn, inte för att någon av er som läser detta (förutom min mami) kollar på AA men iaf...
     Mmm... mentos... Hmm undrar vilken film vi ska se nu då? Avslutade The Prestige igår, den var bra. Det var bra att de knöp ihop påsen i slutet av filmen för vissa filmer slutar med att man inte fattar någonting, och det är liiite jobbigt. Det får nog bli All about Eve. Japp, den blir nog bra ska ni se, Nisse.



/D

The Akinator - Förvånansvärt duktig



Ni måste prova detta "spel", eller vad man ska kalla det. Man ska tänka på en person och sedan svara på frågorna som dyker upp. Det är beroendeframkallande. Han är riktigt duktig på att gissa rätt och ibland fattar man inte hur han kunde gissa rätt, men ibland så gissar han helt åt skogen. Men det är värt att prova, jag lovar er ;D

http://en.akinator.com/

/D

Maaooo (sa katten).... Zedong

Vem han var orkar vi inte gå in på idag, tyvärr. Men man kan alltid googla eller wikka (som jag har valt att kalla det).
     Idag har varit en kort dag. Hela helgen har varit väldigt kort tycker jag. Har inte gjort ett drit (skit på svenska). Så jag har inte så mycket att förtälja. Kan säga att jag tyckte att rätt låtar gick vidare till finalen nästa helg. Det var skoj att Carro fick en finalplats, det trodde jag faktiskt inte...
     Hur ser nästkommande vecka ut då? Hmm, jo! Det är väl plugg som står högst på listan, men jag skulle behöva göra rent min akvarium kom jag på nu. Så det kanske jag ska göra imorrn då. Hehe, nej nu ska jag inte tråka ut er mer med detta trista inlägg. Goder natt. Nu ska jag lägga mig till sängs och kolla på film :P Det blir nog "The Prestige", för den "måste" jag se och jag har inte sett den.



God Natten katten

/D

surt sa räven när han bet i en citron

Efter en veckas praktik har jag lyckats slarva bort:

2 mössor
1 halsduk

Så nu kan man hålla huvudet kallt och halsen fri.
grattis till mig


/ sickan - funny and cool


Hästar e livet


Enough is enough...



Nu får det väl ändå vara nog med snöandet, i alla fall till december. Det tycker jag iaf....
    Nu är även denna jobbhelg avklarad. Fick även jobba i torsdags, vilket var bra. Men det var lite jobbigt att åka fram och tillbaka (från Lotta till Bålsta och sedan till Barkarby) men vad gör man inte för att tjäna en extra slant? Skrev även nytt anställningskontrakt då eftersom det förra hade gott ut. Och det var ju roligt att jag fick jobba kvar också :D.
    Jag måste säga att man verkligen märkte att det var fint väder i lördags, då jag jobbade. För folk köpte sittunderlägg (heter det så? Haha, nej det heter ju sittunderlag, fast undrar varför? Nej, nu tycker jag båda formerna låter konstigt, isch jobbigt), typ picknickmuggar av hårdplast, engångsgrillar m.m. En man ville köpa grillkol också men varken jag heller han hittade det i butiken så han blev ledsen och sprang gråtandes hem eftersom han inte fick äta grillad korv till middag (jag såg sedan var grillkolet låg någonstans, men då var han borta för längesedan). Det är faktiskt riktigt jobbigt att inte veta vart grejerna finns i butiken, för då måste man själv springa och leta och ibland när folk knackar en på axeln och lägger till ett "ursäkta" så orkar man inte och säger att vi antingen inte har det de söker eller att det är slut. Men detta är inget som händer ofta, kanske en gång i månaden bara. Och det är ju ingen som lider av det så då tycker jag det är lite okej iaf.
     En annan liten grej som rör melodifestivalen som jag undrar är varför (?) de börjar spela låtarna på radion nu. Jag tycker att det ska vara lika förbjudet som för en vecka sedan att spela låtarna eftersom det typ bara är EMD:s och Måns låt som spelas. Och det brukar ju vara så att låtar som man hör fler gånger sätter sig i huvudet, och vissa låtar blir bättre och bättre ju fler ggr man lyssnar på de. När vinnaren är utsedd borde låtarna (och skivan) släppas istället för två veckor innan.

Det var i princip allt jag hade att säga i denna lilla dag. Jag kan ju tillägga att jag tror jag är beroende av semlor nu. Förra veckan kanske jag åt upp till 10 stycken, fy vad gott det är. Jag kan inte leva utan semlor. Undrar om man ska försöka sig på att göra några själv någon gång. Jag är ju trots allt ledig i två veckor nu :P

God Kväll

/D



RSS 2.0