They See Me Rollin'

17 avsnitt kvar av Rederiet. Det går undan...
 
Har dock inte hunnit med så mycket film.. Hmm... Men jag såg nya Hunger Games för någon vecka sen. Jävlar vad bra den va! Har även kollat in Dallas Buyers Club. Den var sevärd, men ingen höjdare. Plush gillade jag, se den! Blue Jasmine var inte heller någon höjdare. Dessa Oscar's-filmer alltså... Free Birds va bra, men inte Free Ride. 
 
Annars är det många serier som förgyller mina kvällar. Har ni sett Pitch Perfect? Ni vet Fat Amy aka Rebel Wilson. Hon har en egen serie - Super Fun Night. Hon är så sjukt rolig! Se den!
 
Annars har ju Mellon börjat! Roligt va? JA! Jag spenderar en väldans massa tid framför tv och dator! Därför handlar det typ bara om det här! 
 
Dessa tävlar på lördag:
   JEM - Grupp från xfactor
   The Refreshments - Rockabilly
   Manda - Från xfactor
   Panetoz - Dansa pausa
   Pink Pistols - Dragshowgrupp
   Sanna Nielsen - 7:e gången nu
   Little Great Things - Fyra killar, två är barnbarn åt Benny Andersson och söner till Nanne Grönvall. De har            skrivit låten själv också, duktigt.
   Martin Stenmarck - 9 år har gått sedan Las Vegas (shit vad gammal jag känner mig)
 
Apropå att ha skrivit låten själv. Va det bara jag som tyckte det var lite fel att Linus Svenning (i förra deltävlingen) sjöng om sin bror, som Fredrik Kempe skrivit text och musik om. Det förstörde hela känslan. Sorry.
 
Imorgon är det jobb igen. Varit ledig idag. På fredag bär det av mot Skara. Semmelmys. Mellomys. Skaramys. Ska bli skoj helt enkelt.
 
Hej på er!
 
 
   

RSS 2.0