Tååta!

Sitter för tillfället och kollar om det finns någon smaskig tårta som man kan göra till på söndag. Pappa har tjatat i en vecka nu om att det finns en "tårtbotten i frysen som du kan ta". Orkar inte med tjatet! Lotta förstår.

Denna dagen började med att klockan ringde (eller rättare sagt radion satte igång) ovanlig tidigt. Klockan 3:30 närmare bestämt :P Mihi. Spännande å gå upp så tidigt. Haha, nej... Anledningen till denna tidiga morgon var för att jag började kl 5:30. Och anledningen till att jag började så tidigt var för att vi hade inventering på jobbet. Roligt! Det gick bra, och oerhört fort. Jag kommer ihåg förut när vi inventerade på kvällen. Det var inte så roligt att sluta typ klockan tolv, menmen man fick ju mycket mer pengar då :( eller egentligen inte... eftersom jag hade lägre lön då... Menmen

Jag måste berätta en annan rolig grej som hände häromdagen... Då var vi på lagret och inventerade... Jag hade lunch och in kommer Sandra och berättar att i en kartong med skor som hon höll på att räkna hade hon hittat en massa musbajs och skorna var typ trasiga... Såå hon frågade om någon annan kunde fortsätta med skorna för alla tjejer/damer/kvinnor/mammor på jobbet avskyr möss, eller är livrädda för möss är ett bättre ordval. Menmen.. Det hela slutade med att jag hittade den lilla musen som låg där i lådan alldeles likstel och död som en råtta (fast det var en mus xP). Så jag plockade upp den och gick till Natalie och sade: "Kolla! Jag hittade den lilla bebisen". Hon skriker och springer iväg som en liten rädd mus (japp, det var en mus jag hittade)... Då skrattade jag gott och blev glad. Tycker om när det händer lite grejer på jobbet vettu. Apropå döda möss så hittade jag en även förra inventeringen. Men den hade legat lite längre än denna för den hade bara skelettet kvar... :( Musen jag hittade nu var väl precis på väg mot samma stadium :P

Hihih. Jaja. Historien blev kanske lite lång och tråkig, men det bajsar jag på!

Nu är det dags att möta Grodan Boll!

Vi ses ;)

/D

Ensam i Vidjabornas hus

Tyst, var det här för ett ögonblick, men det löste jag, fiffig som jag är :P Tiden gjort fortare än vad jag hade tänkt... Lotta jobbar till 12 idag så det är därför jag sitter här alldeles ensam och väntar på bussen som går om typ en kvart... Anledningen till att jag är kvar här är för att Alina äntligen ska få använda sitt presentkort på IKEA som hon fick för mer än ett år sedan. Grattis grattis på dig!

Hmm... Vad har min morgon bestått av då? Jo, allt började med att jag gick upp efter lite gnäll från sängen. Åt frukost tillsammans med en groda. Sedan hoppade grodan iväg till sitt jobb och i huset var jag kvar... Jag har lekt med datorn mest... Kollade på Andra Avenyn, som jag inte riktigt har tid till när det går på tisdagskvällarna.

Ooopsidejsi! Nu blev klockan mycket! Måste börja traska lite långsamt iväg mot bussen...

Vi höres!

/D


Glass glass glass i stora lass lass lass

Sitter och äter vanilj- och kaffeglass medans jag försöker pussla ihop nästa träff med henkipenki ;) japp det har hänt ett och annat i det jag kallar mitt liv hehe men jag kommer väl babbla om det i morgen då vi fara och flyga till ikea X) kan väl berätta att jag var på en ashärlig revy i fredags, sjukt kul och alla var i min ålder! Jag blev lite småkär i en av dom, kuuuul kille. Men jag har verkligen inget mer att säga så därför slutar jag nu.
Istället blir det nog lite Veronica Mars för mig och lite dead weather för er

kick some as
/Sickan 


Den saknade talar ut

Eftersom jag absolut inte har någonting att göra (ja, det är en lögn) så tänkte jag skriva lite i detta forum. Igår var jag ute. Kvällen gick på 0 kr då födelsedagsbarnet istället bjöd mig (vilken jävla kompis man är, i framtiden får jag bjuda tillbaka, maha). Vi inledde med en varsin 'wet pussy' (al sa att hon bjöd om jag specifikt sa till bartendern "två wet pusseys tack!") och sedan en varsin fatöl. Mm, öl, eller inte. Hata öl. Men aja, gratis är gott. Ja, det var myspys iaf. Middagen innan spenderades på bron över sergelgatan (ni vet där det ibland på somrarna brukar vara en dj eller nåt som spelar). Allie hade tillgång till det taket eftersom hon jobbade på den våningen. Där bjöds vi på pizza och till efterrätt: fruktsallad. Myspys som sagt.

Upptäckte även under kvällens gång att blixten på min mobil inte vill leka längre. Vilken jävla mobil man har köpt! Är det någonting som faktiskt inte har gått sönder?

Vidare med lite positivitet. Ett till TB-avsnitt ligger och väntar så jag ska överraska gubbi med det när jag åker dit snart. Tänkte ta 15.11-bussen till farsta. Lämna in min klocka som också är sönder och sedan vidare till ÖB där han sitter och arbetar, hehe.

Nu ska jag kolla på mitt inspelade idol-avsnitt och samtidigt göra mig iordning och käka upp gårdagens popcorn som stod på bordet! Tack för mig!

Jävla idiot!

Dumma mig! Nu är jag arg och besviken på mig själv! Köpte för en tid sedan en fysikbok på tradera. Fick den idag. Och gissa om jag blev arg när jag öppnade paketet... Det visade sig att boken jag fick bara var övningar och problem till den "riktiga" boken :( Tänkte först att det var säljaren som hade gjort fel genom att inte skriva detta i beskrivningen. Men sedan gick jag in på auktionen och kollade igen och där står det Heureka! (övningar och problem). Idiotjävel! Jag har lust att skjuta mig själv! POFF!

/D


Hoppi-etti-topp!

Ringde precis till tandläkaren och ändrade min tid nästa vecka. Det blev typ en månad senare, meeen vem bryr sig? Bara jag inte flyttar fram tiden fler gånger så att vi till slut hamnar i nästa år... Hehe... Inte för att jag tror det men det är en tanke! Det jag ville säga var bara att de är så himla trevliga när man ringer till Folktandvården i Bålsta. Jag blev riktig glad nu :) Och jag har känt hela morgonen att det här är en sådan där dag då man känner att man bara vill göra en massa saker... Jag kanske ska börja göra någonting snart innan det blir kväller :P


Mer underbara filmer från Götet!


DEL 10. "Man har liksom ingenstans att hålla i sig nästan alltså, det känns så här... moo uu, fast jag gillar den". Det nya uppsvinget.




DEL 12.
"Tyst, tyst, tyst sa jag...". På 3D-biografen.


Todeloo!

/D

Naaaken! Nej, vaken menade jag...

Nu är jag vaken efter en viss tids sömn... Vet inte hur långa tid jag sov men det måste ha varit minst en timme iaf, och skönt var det...

Imorrn är det bara en vecka kvar tills jag fyller 19 år :D Roligtroligt!

Fick mejl nyss från fluppi som jag mejlade lite tidigare idag.. Och han sade att han hade skickat boken igår :D Så om den inte är framme imorrn så kommer den troligen på måndag. Det jag pratar om är Fysik-boken som jag (vi) måste (eller det är inget måste, men det är ett stort plus) ha... Jag vann den på tradera! Nu när vi ändå är inne på ämnet kan jag berätta att jag älskar tradera! Kan sitta framför alla auktioner óch klicka runt i timmar... ÄLSKAR prylar och mojs. Men jag står emot, även fast det är lockande...



Fortsättning på "Sagan om de tre vilsna stockholmarna och den lilla Bålsta-bon"


DEL 6. "Nu står vi i kö för att åka flumrider". På Liseberg. I kön till Flumride!



DEL 7. "Men Daniel du gömde dig ju...". Efter Flumride var vi lite blöta, dock inte lika blöta som när vi åkte den senare...




DEL 8. Radiobilar. Skittråkigt klipp men den måste ju vara med eftersom den är del 8...




DEL 9.
  "Jag fick lite ont i axeln". Efter radiobilsturen...


Det kommer mera...!...!... Så deppa inte ihop!


/D

"Nu blåser det, håll i er nu"


DEL 3. "De hära Colorado.. åå, vad heter den andra? Flumrider!" Hahaha... I bilen på väg till Göteborg



DEL 4. "Så är det i Göteborg, de har special". På vandrarhemmet.



DEL 5. "Det går å gå två under ett paraply". På vandrarhemmet och alldeles strax redo att erövra Liseberg.



/D

En dag när malte låg i handfatet



Malin skulle ta ett kort på Malteaser när han sov i handfatet, precis då satte Emma på duschen. Därav paniken i kattas ögon. Älska!

/Sickan

Rewind, rewind...

Bara så att ni vet så går tiden alldeles för fort! Jag hinner inte med! Måste åka om ca 45 min, och jag har inte gjort något av det som jag hade tänkt mig idag... menmen... Ledigheten tar över! Mjaoo!

Tänkte sätta upp mina nya fina tavlor men det har jag inte hunnit med. Sedan tänkte jag lägga upp alla videor från Göteborg, men det blir inte alla utan bara en del. Så får ni resten nån annan gång xP. Duscha måste jag iaf hinna med innan det bär av, annars (o)dör jag...



Jag och Lotta var hundvakt till den lilla Siberian Husky i helgen... Det blev mycket motion!




Och igår kväll när jag hade slutat jobbet och var på väg till tåget såg jag denna lilla parvel. Han ville följa med mig hem, men jag sa åt han att det fick han inte. Sedan traskade han vidare in bland snåren...



Och till sist lite roliga saker från Göteborg:










/D

Väck mig inte för jag drömmer den mest underbara drömmen

idag är en av det bästa dagarna i mitt liv!!!!! Det kan inte bli bättre, jag höll nästan på att börja gråta av lycka!! Det är knappt jag fattar att det händer, så overkligt är det! jag vill bara skrika, gråta, skratta, och hoppa runt. Det går verkligen inte att få bort leendet i mitt ansikte. Det kommer sitta där till den 7 november efter det kommer jag nog gråta av saknad. För den 7 november kommer min största idol till stockholm, den människa som jag drömt om att få se sen jag var 14! kan ni fatta grejen eller, det är sjuuuuuukt !! JACK WHITE!!!! kommer och ska spela med sitt nya band The dead weather och jag ska vara där, längst fram och gråta av lycka!!!!



/Sickan

I didn't know my own strength!

Hej på er alla! Nu sitter jag här alldeles ensam och trött i benen efter denna lediga helg, som har spenderats med Charlotte ;)

I fredags lekte vi framför tv:n. I lördags däremot hände det lite mer grejer... Magnus är efter en liten tid hundägare till en väldigt ung och jobbig siberian husky... Såå jag och Lotti blev tillfrågade att vara hundvakt hela dagen för Deamon (hunden) trivs tydligen inte så bra på jobbet... Såå hela lördagen blev som en enda stor promenad, för vi gick väldigt mycket! Men vi hann även med att äta mat två ggr (varav den ena måltiden var pizza, mums), dricka kaffe, dricka te, kolla på tv, kolla på true blood, kolla på en film... Och ja! Jag somnade till filmen så Lotti behöver inte kommentera något om det. Jag kunde faktiskt inte hålla ögonen öppna, jag var så himla trött! Det hände en ganska så skojig grej när vi tog en kvällspromenad med Deamon... Mihih... Vi var på väg till pizzzerian i centrum (i Kallhäll) när vi stötte på en liten tant som var ute med sin hund... Hennes hund var enligt henne själv en tönt och hon skulle självklart klappa vår hund, som typ två minuter innan hade fått en liten bitattack och bara ville nafsas... Så vi var lite rädda där när hon sträckte fram handen... Hon berättade att hon hade sett en annan hundägare som hade varit lite taskig mot sin hund och prutt och hon sade att hon rent utav ville skjuta den jäveln. "Jag ska fan skjuta den jäveln" sade hon... minst tre gånger under vår lilla pratstund med damen... Jag vet att jag är sämst på att berätta grejer men ni förstår nog det hela. Roligt var det iaf...

Idag är det söndag. Även denna dag har bestått av promenadus. Lotta och jag tog en tripp till Lasse Åbergs museum där vi stötte på självaste Lasse (men Lotta missade honom [och nej, skyll inte på mig Lotta för jag trodde faktiskt att du såg honom]). Där satte vi oss ned med en varsin kaffekopp med kaffe (+mjölk) i. Sedan gick vi till Ica och köpte äpplemos och grädde. DEN STORA FRÅGAN: Heter det äppelmos eller äpplemos? Grädden avnjöt vi tillsammans med hallonsylt och riskaka. Mums! Det var gottigottgott!

Nästa vecka är det jobb måndag, tisdag och helgen. Vilket betyder att jag är ledig onsdag, torsdag och fredag. Yey! Då måste jag verkligen försöka plugga, innan det är försent...

Vi hörs!


LITE BILDER FRÅN GÖTEBORG (ELLER SNARARE BILDER PÅ VÄG TILL GÖTEBORG):



Sickan talar i tungor




Stannade vid en gammal borg...



Det blåste väldigt mycket, väldigt väldigt mycket...



Den typiska hattifnatt-bilden



Sicki ger det onda ögat till hattifnatten...

Blev inte så mycket bilder under Göteborg-trippen. Sorry :(

/D

Smooth criminal

Sitter och tittar på the VMA 09 och Russell Brand är typ det bästa med hela skiten, en rolig kille helt enkelt. Men det roligaste so far måste vara när Green day spela. Billy joe såg ut som en, som en hund eller en dvärg kanske och det blev bara jobbigt när dom drog upp alla människorna på scenen.. men A for effort. ni får hitta det själva för det fanns ingen man kunde tucka in om ni fattar ;) 
 Något annat som är roligt är Lady gagas outfitts helt galna. Men hon hade heltklart ett av de bästa framträdanden och det mest morbida haha. Nu är det Jay Z och Alicia Keys dom rockar ju och satan vilka skor hon har.

  

peace out
/Sickan

hjälp, jag kan inte röra min arm!

Idag är jag uppe tidigt, även fast jag inte behöver. Jag kunde gått och lagt mig igen men jag tänkte; vafan lev livet lite, sov inte bort alla dagar. Därför satte jag mig framför datorn i stället... så nu sitter jag här i soffan med fötterna på bordet och med en katt liggadens på min arm, därav hjälp, jag kan inte röra min arm. Det blir lite svårare att skriva och armen börjar domna av lite men tusse är ju så söt.

07.39
Lillasyster går förbi och rapar ur sig;
Naw, spelar du dataspel Prinsen?

haha han kanske tror det, tassen är ju faktiskt på enterknappen.

Jag sitter och funderar på om jag ska kontakta hattifnattarna och panini, för att säga att jag kan planera med dom ikväll. Men det kanske är lite dumt att byta dag nu, och carlotta har/är ju lite under vädret och jag vill inte riskera att drabbas av något you know :) 

Nu lite Aussie research och senare lite Veronica Mars, me like

and who am i, that's a secret i never tell
u know u love me
xoxo


hattifnattar....


Aayooh, I'm tired of using technology

Yehes! ringde comviq nu och fick en PKU-kod så jag kunde låsa upp min mobil XD jag hade nästan panik ett tag, fan vad beroende man är av sin lilla telle! men nu e det lugna puckar

idag är planen att jag ska åka bort till täby galopp och träffa malin (kompis inte lillasyster) som jobbar. sen ska vi få lift in till solavalla där malin ska på intervju för BRS (British racing school) woho hon ska rida mina uppfödningar så småningom ;) hehe. efter det så bär det av till spånga för jag ska försöka gräva fram mitt  praktikplatsomdömme!!! jag ber till gud att det ligger där och väntar på mig så jag slipper jaga owe

nu ska kläder på, tandborstning ske och jag ska bli en fe som släpper in den svarta pantern
/Sickan

jag låter The Lizz sammanfatta det hela




en bild säger mer än 1000 ord

några sammanfattande ord

liten bil
ruin
nöjespark  
fyra kids

enjoy my friends
/Sickan



'
















Baka kaka som alla får smaka

Dags för lite matlagning och bakning! Till lunch vet jag inte vad det blir men det som ska bakas är citronkaka. Mums! Vill ni smaka?.... Då är det bara att komma hit xP

Vad ska vi ha till bakningen då? Vad sägs om lite Diana Ross & The Supremes! Wohooo! Love Child!

Hare fint så länge


/D


Hjälp! Jag ser ett huvud i den bortflugna farbrorns lägenhet!


Ma ma ma maa! Blogg blogg blogg :) Ja, i helgen var vi som sagt i Göteborg och hade det riktigt roligt. Tråkigt att tiden (12 h) på Liseberg gick så väldans fort. Jag ville åka mer jue :( Balder är helt klart den roligaste mojängen som finns!

Efter helgen blev det måndag sedan tisdag och sist onsdag. Och det var jobb alla dessa dagar, money! Och i måndags skulle jag även till AF men det blev inte riktigt så eftersom det var jobb som stod på schemat. Det jag nu har bestämt mig för angående jobbsökeri är att mejla Lotta Borg och säga att jag skulle vilja lägga allt som har med jobbsökande att göra på hyllan. Men mejlet har inte riktigt blivit skrivet än... Men jag ska senare... Och min pappa tjatar varje gång jag träffar honom att jag måste söka jobb och att han har hittat en massa jobb åt mig som jag kan söka. jag har sagt till honom att jag vill sköta det där själv men han lyssnar inte... Jag håller på att bli tokig! Anledningen till att jag inte vill ha jobb är främst för att jag nog förmodligen eventuellt har bestämt mig för att följa med till Austria. Och om jag ska börja ett nytt arbete så är det ju inte så superbra om jag tar ledigt/säger upp mig direkt eftersom resan är på 6 veckor. Mummi mummi... Bla bla... det  känns som jag redan har skrivit allt detta förut men det är värt att upprepa...

Nu har vi (Pangelica, Carlotta y yo) blivit antagna till naturvetenskapligt basår på distans på Örebro Universitet. Roligt? Lite... Problemet är väl bara att det är på distans och det känns som jag aldrig kommer att komma igång med pluggningen... men det löser sig nog, iaf med lite hjälp av min nyklippta fru (japp, det är sant. Vi gifte oss i Göteborg).

Och tror ni inte att den där jävla människan med sin isländsk-engelska brytning kom in på jobbet igen. Jag blir bara påmind om alla islänningar på Mallorca för han låter exakt som när de pratade engelska... Han är läskig :(

Hehe... Måste berätta om min dregel-attack på jobbet... jag har varit lite snorig och täppt i näsan på sistone. Det är väl the swine flu men det är inget att bry sig om xP mihih. Men iaf... Jag sprang omkring och plockade fellagda varor och sedan råkade det komma en ganska så rejäl nysning, och med lite för mycket snor i näsan valde jag att hålla munnen öppen när jag nös. Detta resulterade i att jag med min dregliga käft råkade slemma ned hela golvet. Haha. Fort som blixten kollade jag mig runt om någon hade sett mig. Puh! Ingen som såg. Sedan skrattade jag i några sekunder åt mig själv och sprang vidare runt i butiken, som man för övrigt inte hittar någonting i på grund av att hela butiken håller på att byggas om... jobbigt värre...

Nu känns det som att det här inlägget är väldigt lång... Hoppas att det uppskattas...

Jobbbbb i helgen! Nästa vecka jobbar jag 30 timmar. Det är ganska coolt :P Veckan efter det jobbar jag 26 h.

Oooååå neeeeeeeeej. Hatar den här låten! *Kanalbyte*... Ni kan ju gissa vilken låt som kom. En låt som spelas typ 20 ggr om dagen... Och som alla borde hata vid det här laget...

Ska se om det blev några bilder från Göteborg...''




Angelica skrämmer mig. Hon är läskig!


På Liseberg (om det var någon som inte fattade det). Uppskjutet, som bara nutnyttjar halva sin längd


Gissa vem som hade varit där :D:D


Haha. Angelica och Mickan efter Flumride. Haha, aporpå Flumride... På alla filmer där vi nämner flumride så säger Sickan flumrider och jag har tänkt varje gång att hon säger fel men jag har inte orkat sagt något... Grejen va den att på den sista filmen när vi går hem från Liseberg så säger Angelica till henne att den heter Flumride. Haha... jag tyckte det va roligt iaf... :) Anledningen till att Pancreas är så väldans blöt är för att hon satt längst fram, ingenting annat...

Hare så bra så länge!

/D

PS. Det kanske kommer några videos senare ;P

och så var det idol

ööm, jag  har min batteridrivna keyboard där ute.

/Sickan

No, i wanna do bad things to you



/Sickan

yes im back

Då var vi tillbaka i huvudstaden igen. Lite skönt får jag säga, även om vi hade skitkul i gbg :D Liseberg var såklart subernajs, och ja Balder blev väl favoritattraktionen för oss alla. ojoj vad roligt vi hade när vi åkte den haha. 
Bilkörningen var ju också på topp, tackvare pannkakan X) kunde inte gjort det bättre själv (inte så svårt att gissa kanske :P)
och icke att förglömma, jag lyckdes vinna 3kg ahlgrens bilar XD tackar för det!

nej nu ska jag packa in resterna av min pizza och göra mig redo för ett nattpass i djungeln ;)

brumm brumm på er
/Sickan

(bilder från gbg kommer don't worry)




Göteborg!

Hej på er. Nu är vi i Götet och leker. Sickan vill nu gå och äta. Jag med. Kom igen nu, tagga! Nej nu måste vi gå. Hare så bra. Imorrn är det Liseberg. Yey... /D

Det var en gång...

Just nu lyssnar jag på lite White stripes. Det tycker jag ni också ska göra!




Så.. i morgon far man ju i en liten bil till götet. Det ska bli trevligt det XD Det blir som en miniroadtrip hehe :P jaja trevligt blire iallafall. Med tanke på att jag måste gå upp relativt tidigt i morgon så kanske jag borde ta och hoppelihoppa in i duschen. men jag orkar inte och jag måste packelipacka mina saker också...men jag orkar inte det heller.
Lite mat på det.

tjohej
/Sickan 

and the boy is smoking



/Sickan

Sort out your bag!

Sitter här och har det haltråkigt med Missbimbo... Min dator är lite seg för tillfället på grund av lite saker som vi inte nämner här. Men jag kan berätta att jag är beroende av True Blood (om jag inte redan har sagt det, orkar inte kolla). Såå bra!

Idag har det varit jobb. Och ett nytt schema hade kommit upp. Med tider åt mig även nästa vecka. Det verkar som Jörgen (el bosso) inte vill släppa taget om mig. Jag sparkar och sparkar men han håller sig kvar ändå. Det brukar bara bli problem när jag ska sova, annars brukar det gå bra. Men iaf... Jag har tänkt lite på AF och Lotta Borg ;) haha... Tänkt väldigt mycket (på henne)... Hahah, nej så mycket har jag inte tänkt... Men jaag har tänkt på att eventuellt säga till henne eller fråga om man kan ta ett uppehåll i arbetssökandet så länge. Tills jag har bestämt mig för vad jag vill. Jag har ju tydligen ÖB nu så jag klarar väl mig ett tag framöver. Och sedan när vi kommer hem från Austria (om jag nu följer med dit) så kan jag börjar söka arbeten. Det låter väl som en bra idé? Eller? Jag vet inte... :( buhu... Nej, sluta nu Daniel! Fy dig! Skäms!

Imorgon är det jobb och sedan Grönan (jippi!) efter det :D ... Eftersom ingen kunde/ville jobba åt mig så kommer jag vara där väldigt sent, eftersom jag jobbar till ca 19:30. Och efter det väntar ett annat äventyr. Göteborg! Liseberg! Yey! Fufun! Roligt ska vi ha det. Hoppas jag... Det skulle inte förvåna mig om vi krockar med bilen eller något eller att någon attraktion går sönder och vi dör. Man kan aldrig veta... Men jag tror faktiskt vi kommer få det roligt ändå. Kanske inte om vi dör, men annars så...

Nej Hörrni, nu måste jag kolla klart på True Blood och sedan kanske gå och sova lite :P

Idag kan alla få en puss, eller ni som vill iaf... xP

Puss Puss!

/D


let us all climbe a mountain to day

men tjena polarn!

sitter och käkar frukost och funderar på vad jag ska äta efter flingorna.... kanske en macka.

Tandläkaren gick ju brage, inga hål så långt ögat kan nå. Men hon ville att jag skulle börja använda tandtråd...haha jo tjena det kommer nog funka... en vecka? efter besöket hos den lilla tandisen så fick det bli lite belöningsshopping XP HM here I come, och där rök presentkortet jag fick i studentpresent. mm najsa käder.
Efter som jag redan e inne på läkargrejer och sånt så kan jag ju säga att det gick bra hos optikern. Jag har ett astigmatiskt fel och mina ögon e faktsikt inte så dåliga som jag befarade. No glasses here baby!

I lördags var jag på K2 (det ligger på söder bdw XP) med några polare. Najs som fan, vi dansa till reggae och reggaeton halva natten XD löv it, vi hade så jävla kul!


nu en macka och lite musik av prettyboy Brendan Benson love
/Sickan


 

Ledigledigledig

Ledig dag idag (+igår) :D. Jag älskar att vara ledig! Mmm... Igår var det AF som gällde... Och vi kom fram till att jag inte vet vad jag vill. Vill jag verkligen ha ett jobb? Jag vet inte. Ååå det är så jobbigt. Jag tänker på det varje minut. Hmm... Det som väger tyngst just nu är att jag säger på måndag (då jag ska dit igen) att jag lägger "jobbsökandet" (det har aldrig gått så långt att jag egentligen borde få kalla det för sökande) på hyllan... För OM jag följer med till Austria (mihi) så är det väldigt dumt att skaffa ett jobb nu... Jag har tänkt tänkt tänkt och tänkt... Kanske man ska plugga vidare? Nej, orkar inte.... :'( .... Och nu blir jag bara sur och ledsen när jag tänker på det här. Jävla röv! Kan man inte få söka arbeten i sin egen takt! Bajs! Korv!

NOG OM DET!

Jag har iaf fått ett nytt skal till min mobil nu. Eller fått och fått, jag har köpt det... Men jag vet inte riktigt... Skalet känns inte så bra, men antagligen är det bara för att jag är van vid det andra.

NOG OM DET!

Nu har jag precis som alla andra också börjat kolla på True Blood. Bra serie faktiskt. Och nu håller jag på¨att somna här för jag kommer inte på något mer att skriva om... ZzzZzzZzzzz...

Nu ska vi ringa Klipphörnan tycker jag. Och höra med dem om de har någon liten tid för mig :) Suck! Såg just att jag itne har några kontanter och de tar nog inte kort där :( Då måste jag först ned till centrum och sedan bort till gamla centrum... Jobbigt... Nej Daniel! Se det som en motionsrunda! Okej :)

Vi hörs ;)

/D

RSS 2.0