Jodå

Jag vet att det har varit värdelös uppdatering nu under semestern. Men det får ni ta!

Ullared och Bollnäs är nu avklarade. Bara Norge som återstår, sen så är det inte så mycket kvar :( buhu

Nu är det fredag morgon och jag och Lotta har hela dagen framför oss, i princip... Planerna för dagen är att först och främst gå och köpa mjölk, för den är slut. Men Vi öppnar ju inte förrän 9 såå vi har suttit här och väntat i en halvtimme. Annars så tänkte vi plocka, fixa och packa lite inför den kommande flytten.

Nu är det frukostdags!


Semester

Semestern har börjat. Måndagen började bra, med ett godkänt teoriprov. Tisdagen var inte lika trevlig, med ett icke godkänt körprov. Meen, vad ska man göra? Boka ett nytt körprov kanske? Det har jag faktiskt redan gjort. På lördag. Japp, på lördag meen då tar de ju såklart ut en extra avgift eftersom det är helg. Men det fanns inga andra tider när jag kollade så det fick bli den. Däremot så sitter jag typ och uppdaterar sidan där man bokar körprovet stup i kvarten. Jag hoppas att det kommer upp någon bra tid imorrn eller något. Är lite sugen på att testa Jakobsberg, meen vi får som sagt se om det kommer några tider...

Semestern är för övrigt fullbokad. Sista-minuten-resa på lördag (hoppas vi på), Bollnäs efter det och sista veckan Norge. Det är roligt när man har saker att göra, så kanske jag slipper tänka på det där jädra körkortet...

Nuu slutar Lotta snart. Om alla vill veta. Moha... Meen jag kommer ändå knappt få se henne denna vecka. Fullt upp har hon.

Haha, var tvungen att kolla hur mycket körkortet hittills har kostat. Kom fram till detta:

- Körkortstillstånd 220:-
- Synundersökning 290:-
- 10 körlektioner + teori 5500:-
- Riskettan 500:-
- Halkbana 1725:-
- Teoriprov 220:-
- Foto 80:-
- Körprov 1100:-

Vilket tillsammans blir: 9635 SEK

Det är ju inte så överdrivet mycket, meen det är ju som sagt inte klart än. Får hoppas att det inte blir så jättemycket mer.

/D


RSS 2.0