dusch duschen duscharen thats me

kom precis hem från fuckinglångtbortaTyresö!

ni vill inte veta mer....

/Sickan

hungrigast i stan

det var jag det. men nu har jag kokat snabbis mackisar och värmt lite kyckling som jag trycker i mig. mums. har även två knäckisar som väntar här brevid XP för en gång skull så åkte jag taxi hem från stan idag. vi insåg att det var i princip omöjligt att ta sig hem där ifrån på en onsdag eller snarare torsdag kl 02.30. hehe men hem kom vi och vi blev inte ruinerade på kuppen. men den största besvikelsen var när vi insåg att inget donken hade öppet och jag som laddat för en vaniljmilkshake och en QP! besvikelseeeeeeeee

så vad gjorde jag ikväll då undrar ni kanske. jo jag var på klubb onsdag på the bridge. najsa priser på drickat innan elva lr nått och ganska bra lokal. men jag har verkligen insett att jag inte pallar sk dansmusik eller vad man ska säga, om jag inte redan kan låten. efter ett tag var det rätt tröttsamt men annars hade jag kuuul :D 

hm.. kanske ska ta och titta på wolverine 

any who...
/Sickan   

I have been down for maintenance but now am back

Men sedär, i natt går det alltså att blogga. igår natt så hade man stängt ner bloggsidan av någon jävla andledning. jaja desto mer att skriva nu då.

igår natt var en trevlig en. för ovanligheterna så gick det roliga saker på tv:n just dom där timmarna då man tröttnat på datorn och om man inte har nått intressant att göra eller se på så somnar man. tillexampel så var kanal fem extremt snälla och visade den väldigt braig serien Last man Standing med den ooootroligt heta (ouch jag brännde mig) Rajko. de visade också en najs film med jake gyllenhaal och jared leto, highway. Jag rekomenderar!

jag börjar bli hungrig 
förbannat

annars e allt bra. hur blir det med biljettbokningen my people? jag kan fredag, lördag och söndag. Jag måste boka snarast så jag kan medela min arbetsplats. 

men fuck it. YouTube is down for maintenance and will be back shortly. kan dom sluta förstöra för mig.


ja det är Skins nu 

dance monkey dance
/Sickan


           
 


Where's my tent?!

Mina händer är kalla och orkar knappt skriva. Vet inte riktig vad jag ska säga egentligen. Men det är ju alltid roligt med nya inlägg, vare sig de är tråkiga eller inte...

Imorgon är det iaf kryssning på schemat. YEY! :D Party party! All night long ;)

Sitter här med min nya "Where's my tent-t-shirt". Roligt roligt. Haha.

Idag har jag inte gjort någonting vettigt alls. Kom hem vid 8:30 lade mig framför tv:n. Kollade på två avsnitt av "Varuhuset". Somnade lite emellanåt. Åt lite mat. Satte mig vid datorn. Gick till pappsen. Satte mig vid datorn. Sedan bestämde jag mig för att se på film. Kenny Starfighter fick det bli. Den var sådär. Tycker serien är mycket bättre. Och jag råkade somna till lite i slutet... fast jag var halvnaken (nej, vaken!) så jag vet hur den slutade. Men som sagt så var den inte så bra. Lite underhållning i vardagen bara.

Nu ska jag väl leka lite till. Sedan är det nog kanske dags för sängen (om några timmar).



En gullig video på min gumsi :D




Sov sött (som min lilla gumma) :)

/D

Celebrate!

YEEEY! JAG KLARADE KEMITENTAN (KAP 2)! Happy happy!

GOD NATT och sov gott!

/D

I don’t want to stay another minute

Asså var enda gång jag ska logga in på bloggen så skriver jag mitt lösenord som jag har till allt annat. Det är så himla irriterande!

Men iaf. Jag sitter här och leker. Har jobbat idag. Har inte jobbat på typ två veckor så det var väl liite men bara liite roligt att få komma tillbaka :P Jag har glömt berätta en grej som jag upplevde när jag åkte tåg häromdagen. Det var en speciell människa som klev på tåget i Kallhäll. Det var ISLÄNNINGEN! Han som brukar komma in på jobbet som jag tycker låter som islänningarna på Mallorca när de pratade engelska. Han är väldigt läskig måste jag säga. Men lite roligt var det allt...

Igår var det fredag och jag var hos Flubbi i Vidja. Åkte hem väldigt sent (23:15 - läskigt). Såå jag var hemma vid 1:00. Apropå tider så fgår ni inte glömma att ställa tillbaka klockan ikväll när ni går och lägger er, annars kan det bli problem (om man har jobb eller någon annan viktigt tid att passa)

Gjorde Kemitentan igår. Funderar starkt på om jag ska göra den andra nu ikväll snart. Det är bara det att jag vill se Robins klockan 21:30 och provet är på en timme såå jag måste vänta till klockan 22 med att göra provet. Det ska tydligen vara jättesvårt och handla om saker som inte står i kapitlet så jag är lite rädd för att det kommer att gå åt skogen. Menmen vem bryr sig?

Här kommer de sista Bollnäs-videosarna:



Stallslire





Byggninga


Ha en mysig lördagskväll!

/D

Lets do it

Fan, totalt omotiverad är vad jag är! därför får ni lite roligheter istället.

Två kvinnliga alkisar ~40 sitter och pratar om sex.
Kvinna 1: Min man vill ju inte ha sex!
Kvinna 2: Vad gör du då?
Kvinna 1: Jag använder en gurka istället och nästa dag får han den på sin macka, lite fitta ska han ju ha!
Kvinna 2 och folk omkring börjar gapskratta.


lite fitta måste man ju ha
/sickan

Lite Bollnäs

Hihi. Jag nämnde att jag filmade lite när jag var i Bollnäs sist. Och nu har jag bestämt mig att lägga upp bajset, vare sig det är tråkigt eller inte :P

Tiden går alldeles för fort. Och när man väl har kommit igång med pluggandet så är det dags att ge sig av mot Jordbro (till Lisa). Men imorgon är det en massa plugg som gäller! Och jag har funderat på om jag eventuellt ska göra första kemitentan imorgon, så får vi se vilken dag jag gör den andra... Man har ju faktiskt enda till 00:00 på sig på söndag (alltså från torsdag till söndag)...

Nu måste jag sluta. Ha det så bra.




Brum brum. Fyrhjuling!



Har lite allmänt tråkigt...



I en annan del av huset


/D




Hollywoodfruar Del 2

Hahaha. Så himla roligt. Jag döör! Hahaha


 

/D

Hush Hush

Flickan är bortlämnad på jobb och jag sitter här och gör de dagliga rutinerna på datorn så att jag kan plugga sedan... Igår pluggade jag faktiskt lite, och jag är ganska stolt över det må jag säga. Kollade på gamla kemi-papper från 9:an, för jag vet att jag har gjort och kunnat det som vi håller på med just nu... Och man fattar ju typ ingenting av att läsa på tranan så jag läste dem istället.

Igår var jag även på en tv-inspelning. Pappa hade fixat biljetter så jag, Lotta, pappa och Lena var på "Cirkus Möller" med Måns Möller som sänds på fredag efter Idol. Så det får ni inte missa! :D Vi lär ju va med i bild för publiken bestod av max 50 personer, alltså inte så många...




Var till tandläkaren häromdagen också. De fixade ett hål som någon hade gjort. Så nu får vi se hur länge den lagningen håller. Jag kommer typ bli ruinerad av att gå till tandläkaren från och med nästa år. Har två lagningar som typ avlöser varandra med att försvinna. Är inte lagningar egentligen till för att de ska hålla? Jag bara frågar för det är två lagningar som jag har i underkäken och den här gången är det nere till vänster som behöver lagas, sist var det höger. Men häromdagen var det ett hål i överkäken som jag inte har haft förut. Sååå det är baaara roligt!



Ikväll ska Lotta och Morra till Lisa. Och då följer även jag och Angelica med, så att vi kan hålla koll på våra små gosisar :) Anledningen till att vi ska dit är alltså att Lisa ska fota (fotografera, haha fick en bild i huvudet där Lisa trycker foten i Lottas ansikte, haha) Lotta och Morra.

Nu ska jag fortsätta med mina rutiner.

Men först en mycket bra låt:




/D

Jobbjobbjobb nattnattnatt

sitter på jobbet för tillfället X) just nu går reprisen av gårdagens dödligfångst, älska älska älska hehe som de flesta vet vid det här laget XP mm det rockar! Innan det så såg jag på Christine haha askul avsnitt som bla handlade om en cancerleverfläck som visade sig vara en browniesmula. skrattade lite i min ensamhet.

något som är väldigt bra är att jag heltplötsligt har hittat en del volontärgrejor i Australia :D därför ska jag nu återgå till att läsa om dom och käka mina pannkisar mumsi.

smell ya later
/sickan


min pluppi <3

Mjaoo Mjaaoo

Mjaoo! Sitter här och leker. Måste plugga! Idiot! Mjaoo!

Helgen har varit trevlig. I fredags var jag hos Ida en sväng. Gick väl dit vid 23 ungefär. Satte mig ned med alla människor som tillsammans hade avnjutit en trevlig middag. Sedan går alla hem och sedan gick tiden alldeles för fort. Klockan sprang iväg till 6 xP sedan tänkte jag att nu må jag gå hem... Trevligt hade vi det iaf.

På lördagen råkade jag sova lite läänge. Kanske en aning för länge. Fast jag hade kunnat sova mycket mer än vad jag gjorde men jag kunde inte riktigt eftersom jag var bjuden på släktmiddag hemma i Vidja. Planen var egentligen att jag och Lotti skulle på Julias handbollsmatch också men det blev inte så eftersom jag råkade sova bort en stor del av dagen. Och då gick inte hon heller av någon anledning... Men jag och mormor fick skjuts ifrån farsta strand till Vidja av Niklas & Julia, så då slapp jag vänta i hundra år på den där bajsbussen som aldrig går när man vill att den ska gå. Sedan blev det Paella för första gången i mitt liv. Det var faktiskt riktigt gott. Mums!

Söndagen... Vad hände på söndagen? Jag kommer inte ihåg... Men den var säkert bra! Det hände nog inte så mycket nu kom jag på... Blev väl lite film och mys.

Igår (måndag) så var vi i Vidja och lekte. Dagen bestod mest av städning. Och det är ju bra. Det är så himla roligt att städa! Men det blev lite plugg också... men det var ytterst lite...

DÄRFÖR (!) måste jag plugga nu! Jag skulle behöva en käftsmäll så att jag kommer igång! *SMOSCHK*. Så! Tack! Nu tycker jag vi avslutar det hela här och sätter igång!

Hej så länge!

/D

mmm Sangria...

Sitter här med min sangria och drömmer mig tillbaka till Mallorca. Vi hade verkligen skitkul! Hoppas vi får minst lika roligt i Austria! En positiv sak som idag har mött mig är att jag och Charlotte ska gå på Whitney Houston! YEYEYE! :D:D:D Den 8 juni smäller det :D:D Roligt värre!

Kollar på idol just nu och jag hoppas att Niklas åker ut... hoppas hoppas... Buhu :( Det blev Camilla. Nu vet jag en som blev glad iaf :( Jag tyckte ju om henne... Menmen... Ingen vinnare iaf...

Nu ska jag gå till Ida en sväng och ha det lite trevligt. Det var alldeles för längesedan vi sågs. I början av augusti närmare bestämt... tror jag att det var...

Ni får ha det så trevligt, för det kommer jag att ha ikväll.

Ha en trevligt natt!

/D


Är det någon som har en licensierad pistol med ljuddämpare?

Tacka aldrig ja till något på telefon. Aldrig. Inte ens om det är en gratis jävla tandborste! Jävla idioter! Jag ska skjuta dem! Borsta.se. Gå aldrig in på den sidan. Eller jo, gå in och typ skicka ett hotmejl (haha, hotmail) eller något! De ringde mig för typ hundra år sedan och frågade om adressen som han läste upp stämde och jag sade då att jag inteville ha något. Då sade han att tandborsten är helt gratis och du binder inte upp dig på någonting och pengarna går till cancerfonden eller något annat trams. Så jag tänkte att varför inte? Men nu sitter jag här med 12 stycken jävla tandborstar för 280 jävla kronor! Jävla idioter!

Så nu har jag skickat ett argt mejl till dem för jag är ingen ring-person. Hehe. Kalla mig tönt om ni vill men ni ska bara veta att jag är så jävla arg just nu att jag bara har lust att gå och lägga mig! Bajs bajs bajs! Och jag har inte något godis som jag kan tröstäta heller! Grr!

/D

kulfredag

ÄR DU MAN ELLER KVINNA?
OSÄKER?
KOLLA LÄNGRE NER!












INTE I BLOGGEN IDIOT!!!

/Sickan


Tok-Daniel

Ibland kan jag inte göra annat än att skratta åt mig själv.

Jag började bli hungrig för nån minut sedan. Så jag går till frysen och öppnar den. Böjer mig lite ned för att se om det finns något spännande lite längre ned. Nej, inget fanns där. Jag forsätter stå böjd och sträcker sakta ut tungan mot stålgrejen (som själva lådorna är gjorda av). Tungan nuddar stålet och jag försöker dra bort tungan, men detgår inte! Min första tanke var hur ska det här gå nu då... Men jag tänkte inte så länge innan jag började producera saliv i munnen och lät det glida ut på tungan som då släppte.

Fråga mig inte varför jag gjorde, för det vet jag inte. En spännande grej bara, kanske... Jag har ingen aning! Men nu sitter jag här med en ömmande tungan och är glad. Undrar om maten är klar...

Tschüss

/D



Hade ingen aning om att man kunde tatuera tungan. Menmen... det är lite roligt kanske, men kanske inte så snyggt :/


Hollywoodfruar

Haha! Roligt roligt :D:D





Haha. Jag visste inte att hon hade varit med där... Roligt...
 




I look to you

Sitter här och väntar på min capricciosa med extra sardiner på xP. Har precis satt mig ned efter att ha dammsugit hela huset. Allt började med att jag tänkte rensa lite i min lilla sänglåda som jag har under sängen. Sedan städade jag hela lådan och var tvungen att dammsuga den också. Och vips så var dammsugaren framme. Då passar man ju självklart på att dammsuga resten också, för det tar ju max en halvtimmer, vilket inte är så mycket tid som går till spillo. Mjaoo! Medan jag dammsög kom jag på att man kan hålla dammsugaren i den ena handen och röret i den andra. För en grej som jag tycker är oerhört jobbigt när man dammsuger är när man ska dra dammsugaren efter sig och den fastnar i allt och alla. Det ultimata skulle ju vara att ha den på ryggen, men den hade jag inte tid med att fixa, haha. Ghostbusters!

Vad har vi hittat på mer? Hmm... Jo! Whitney kommer till Globen nästa år så Lotta har lovat mig att vi ska gå :D hihi. Ingen annan som har lust att leka med oss då?

Australien närmar sig och det är ju positivt. Men jag känner att jag inte riktigt kommer hinna med att göra alla hemtentor i kemin och fysiken :/ Såå jag måste verkligen sätta igång och plugga så man kan beta av ett par stycken tentor nästa helg :/ Bajsbajs...

Har beställt två skivor från CDON :) Var tvungen ju... Två skivor av min stora idol :P Tina Turner alltså... Och apropå beställningar så shoppade jag och Lotti lite igår. Kläder... Lotta köpte sin klänning som hon tänkte köpa förut innan den stora räkning/räkningarna kom. Men nu var den på rea så det kanske var ett tecken att du inte skulle köpa den just då, men det var ju inte det bästa tecknet precis :P 

Nu är nog min pizzza klar! Mums...

Vi hörs!

/D



Tråkigt med avslut :(

Här kommer de två avslutande och sista avsnitten av Göteborgresan. Glada är vi iaf :D eller jag kanske ska säga vissa av oss ;P



DEL 22. "I tried to be like Grace Kelly"



DEL 23. "Wonderchild!"



/D

Playa Del Sol

Playa Del Sol är ju bara för roligt :D

I helgen har det varit jobb på schemat... så det har inte blivit så mycket annat... Lotta är på konsert nu så jag sitter här alldeles ensam i min ensamhet. Trött som katten i hatten är jag. Mina ögon är torra och linserna vill inte följa med mina ögonrörelser...

Tänkte dela med mig lite av lite bilder... Föör jag tycker att det är mycket roligare med bilder än ord... iaf för tillfället :)





Många tågresor blir det när Vidja och Bålsta ligger alldeles för långt ifrån varann



Två coola människor



En skiitcool snubbe!




Japp! Så här blir resultatet om man är väldigt klantig och av misstag häller maten i mikrovågsugnslocket när man istället tänkte ställa in maten i ugnen så¨att den skulle bli varm :/ ett gott skratt fick jag iaf. För visst är det okej att skratta åt sig själv? :D 




Månkarbogrillen som man traditionsenligt besöker varje gång man åker upp till Bollnäs



Jag har ju fyllt år också! Här är min tårta som Angel och Sixten har lekt med...


Och här är min alldeles egna och tårta a la Danijél



Somnar snart. *Gestapo* *gestapo*. Eller *gäsp* *gäsp* som det heter på svenska.

Lev livet!

/D


Kompletteringar...


DEL 15. "Jag har vunnit... en babyryggsäck".





DEL 18. Blabla. Står i kön till Kanonen och har tråkigt...


/D

MERA, MERA, MERA GÖTEBORG!

Nu är jag hemma från Bollnäs! Sitter här och har det trevligt i solskenet... Vi gjorde inte så mycket där... Menmen... Hade lite tråkigt ibland så jag filmade lite. Filmerna kommer eventuellt lite senare. Och apropå filmeri så har ni inte sett alla Göteborg-filmerna än! Så här kommer några till i serien. Tjoho. Njut och smaka!





DEL 13. "Vi ska till en annan attraktion som Ali.. hehouummuu... ää Angelica vill åka..."





DEL 16.
"Mickan suger som vanligt".




DEL 17. Älskar det här klippet! Lägg märke till Sickans min när hon försöker träffa. Och lägg märke till bådas miner och uttryck när tävlingen är över, tomhet är ett ord som beskriver det hela bra.




DEL 19. "Tugg tugg och så var den klar".



DEL 21. "blabla ...och nu har jag en väska som jag har tappat bort... alla har sina väskor, det va inget... blabla"



Ha så bra!

/D

Touch your woman

Först
Najs header Lotts XD det är trevligt att vi ser så glada ut, ger en verklighetstrogen bild av oss!

I måndags lekte jag med Amelie, trevligt trevligt. Förutom att jag inte hittade ett skit som jag letade efter. Sen hoppade jag iväg till stallet och red heasten. Igår red jag på vilddjuret igen och sen skutta jag in till stan för att träffa henka X). Först strosa vi runt lite på djurgårn och jag visa han vargarna, angelica. Dom var jättemånga och sprang om kring som vildar. hehe. Sen gick vi på bio igen, nu såg vi Äntligen midsommar, som inte var bra nån stans. och sen lite middag på det! mys. så för att besvara din fråga lotta så går det ganska bra där. XD 

Nu väntar jag på att få höra om det blir någon hoppträning (fingers crossed) men hoppa blire iaf, träning eller inte. så jag måste springa till stallet straxt.

Sex and candy baby
/Sickan  


I'm hot, sticky sweet from my head to my feet

Just nu går den här låten på repeat på spot i fy hos mig! besatt som om jag hade Def leppard-demonen i mig. 




in the name of love man
/ Sickan

K(A)LAS KLÄTTERMUS

Nu har moster och kusiner åkt hem till sig. Idag var det lite födelsedagsfirande av min systeryster nämligen, 13 år blir hon. Därför har jag käkat TÅRTA X) och druckit saft. smaskens. Åt tårta igår med för att Danielo hade fyllt 19 och för Alina med såklart. Man blir så glad av att få tårta, iallafall jag. I morgon är planen att jag ska träffa Amelie i stan och förhoppningsvis shoppa en mössa och ett par skor. Sen bär det av till los stablos för att rida los hestos och sen hem för att äta middag med los familjos.

ta ingen skit
/Sickan

  


RSS 2.0